Jump to content
Velkommen til DinDebat
Mie Jensen

Social kontrol.

Recommended Posts

Mie Jensen

Vi må ikke fortælle vores børn, hvad Bibelen siger om mand/kvinde – det er ”social kontrol” jf. vores politikere og skal kunne give op til 3 års fængsel.

Vi må dog gerne fortælle små børn, at deres biologiske køn er forkert – det er ikke ”social kontrol”.

Skolerne må gerne fremstille en TRO som f.eks. Darwinisme som ”fakta” – det er heller ikke ”social kontrol”.

…men hvis skolerne fortæller om skabelsen – er det ”social kontrol”.

Hvis en homoseksuel gerne vil være heteroseksuel, må vedkommende ikke få behandling – det er nemlig ”social kontrol” og skal kunne straffes.

- og hvis et mindreårigt barn ønsker en kønsskifteoperation, må vi ikke sige fra – ellers er det ”social kontrol”, men på alle andre områder i livet må vi gerne vejlede dem.

Hvis du fortæller, at sex hører til indenfor ægteskabets rammer, er det ”social kontrol”.

…men hvis du siger, at man bare skal have sex med dem man vil og at frie forhold er fint, er det ikke ”social kontrol”, selvom mange familie går i stykker af ”åbne forhold”.

Gad vide, om dét regeringen siger, altid er okay og ikke ”social kontrol”? Hvad mon deres holdning er til regeringen i Tyrkiet, som siger at barnebrude og voldtægter er okay…. Er det så social frihed, fordi det kommer fra en regering? …eller er det ”social kontrol” hvis vi synes, det er forkert?

For spørgsmålet er …. Hvem skal egentlig sætte reglerne for etik og moral…? Grænserne vil altid blive rykket – men er det sundt? Kommer der mon glade og hele mennesker ud af det i sidste ende? Eller bliver de bare rodløse?

Etik og moral er ved at være væk, og valget om f.eks. at holde sig til én ægtefælle og at kalde sig mand/kvinde er ”gammeldags” og ”social kontrol”. Vores samfund er virkelig blevet sygt og fordrejet…

Alle mennesker har deres egen etik og moral, som oftest er grundlagt af den familie, vi kommer fra. Nogle, som f.eks. mig, bygger deres etik på Bibelen og Guds ord, andre bygger på ”verden” og igen andre bygger på videnskab eller måske på mange års skuffelse fra folk. Men ens for alle: Vi må selv vælge!

Hvis vi får en regering, der skal bestemme, hvad vi mener og hvilken tro vi skal have, er vi ikke længere mennesker. Så bliver vi marionetdukker i et ”åbent fængsel” – præcis som folk i Nordkorea.

Danmark er trods alt endnu et land, der er bygget på kristne værdier… og det er dé værdier, der har givet os vores frihed, og som har beskyttet os fra mange ubehageligheder. Grundloven beskytter vores menneskerettigheder.

Værn om Grundloven – og om friheden til det FRIE valg for alle, som ikke ødelægger vores børn og vores samfund…!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
MP66

Vi er ikke et katolsk land. Og sige at Danmark er bygget på kristne værdier er helt langt ude i hampen

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Ieet
For 15 timer siden, Mie Jensen skrev:

Skolerne må gerne fremstille en TRO som f.eks. Darwinisme som ”fakta” – det er heller ikke ”social kontrol”.

Hej Mie,

Evolutions teorien er underbygget af utroligt mange fakta.

Jeg tror du har misforstået hvad der er social kontrol og har proppet en masse propaganda med i dit indlæg som ikke har noget hold i virkeligheden. Det er social kontrol, hvis man udskammer og fordømmer folk for deres valg - uagtet om de vælger at være i et monogamt mand og kvinde forhold. Eller om 3 polysexuelle demiflux-personer ønsker at dele liv i et fælles forhold.

Så der er intet galt i at fortælle dine børn om biblen og din tro - det er ikke social kontrol. det er heller ikke social kontrol at der bliver fortalt om skabelses beretningen i religions undervisningen.

Det er til gængold social kontrol at kræve eller udskamme dine børn eller andre lever som biblen foreskriver.

Og det er misinformation at påstå at skabelsesberetningen er underbygget af fakta. Hvilket Evolotionsteorien er.

Med venlig hilsen

Ieet

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
  • Opret ny...