Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
Lucianone

Hvor meget hetero eller homo er DU?

Er du 100% hetero (eller homo)? Eller er alle mennesker i virkeligheden biseksuelle?  

14 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Log ind sign in / Opret bruger for at deltage i afstemningen.

Recommended Posts

Lucianone
Skrevet (redigeret)

Jeg ved godt, at mange mennesker, som måske HAR en biside, næppe vil være ærlige her. For mange er det grænseoverskridende at indrømme det overfor andre, især hvis man ikke selv har lært at acceptere den side af sig selv og f.eks. lever i ægteskab og er konen/manden utro engang imellem he he

Men hvis I nu skal PRØVE at være så ærlige som muligt, hvor ligger I så selv på det homo/heteroseksuelle spektrum? Er I virkeligt 100% det ene eller det andet - eller er det i virkeligheden en illusion, at der kan findes sådan noget som 100% hetero eller homo? Er alle i virkeligheden en smule biseksuelle og har mange bare ikke indset det endnu?

Nogle vil svare, at det ikke rager andre. Fair nok. I skal jo kun deltage, hvis I tør tale åbent om de her ting.

Personligt har jeg haft en del oplevelser i livet, som gør, at jeg stiller spørgsmålstegn ved, om 100% hetero eller homo overhovedet findes. Mange personer, jeg har kendt eller mødt, havde alligevel lidt tendenser i den anden retning, selvom de hævdede at være 100% hetero eller homo. 

Der kan være tale om erklærede 100% heterofyre, som alligevel godt kan tænde på en transseksuel eller en transvestit. Men er man så 100% hetero? Det stiller jeg spørgsmålstegn ved! Eller det kan være erklærede 100% homoseksuelle fyre, som er 100% aktive og søger underdanige feminine fyre. Jamen, hvis de er 100% aktive og foretrækker feminine fyre, så mener jeg vel også, at de har lidt tendens til at være til kvinder, har de ikke?

Et par eksempler fra det virkelige liv:

- Jeg kendte en erklæret 100% homo. Selvom han betragtede sig som totalt homo, havde han jo alligevel haft et par pigekærester som teenager. Og han var dog i stand til at dyrke sex med piger. Så mener jeg, at han måske ikke er 100% homo, vel? ;) Men fra 20 års-alderen og frem dyrkede han kun sex med mænd og droppede piger.

- på et tidspunkt kendte jeg en 18 årig ung mand. Han var elektrikerlærling og egentlig meget maskulin. Sådan lidt en bulderbasse/Brian-type (typen der altid går med omvendt kasket og har en vis attitude), som havde hang til store biler og kunne lide at køre stærkt. Han havde også pigekæreste. På et tidspunkt snakkede jeg en del med ham, fordi han fandt ud af at jeg er meget åben og tolerant (derfor er jeg typen, man kan tale med om stort set alt). Og så begyndte han at betro mig nogle private ting. Og jo mere, jeg snakkede med ham, jo mere åbnede han op overfor, at han også var tiltrukket af fyre. Et par år senere havde han droppet sin pige og sprang ud som bøsse. Han er ca. 30 år i dag og sidst, jeg hørte fra ham, fortalte han, at han snart skulle giftes. Med en MAND!

- Jeg havde en arbejdskollega, som var erklæret 100% hetero. Fløjtede af pigerne/damerne på gaden og snakkede om piger konstant. Alligevel har jeg oplevet at han et par gange i fuldskab begyndte at flirte med mig (som er en fyr). Jeg fandt efterhånden ud af, at han var lidt tiltrukket af mig, selvom han kaldte sig hetero. Jeg tror, han forsøgte at skjule sin biside og ikke ville være ved den, for det var kun i fuldskab, at lidt af denne biside kom frem.

- Jeg snakkede på et tidspunkt med en fyr i 30´erne. Han var erklæret 100% hetero og en rigtig Score-kaj. På et tidspunkt fandt jeg ud af, at han godt kunne finde på at modtage et blowjob fra fyre, så længe de havde dametøj på. Hmm, så vil jeg mene, at 100% hetero var han sgu nok ikke. Måske kun 90%. En 100% hetero vil slet ikke røres seksuelt af en anden fyr, med eller uden dametøj!

- Jeg kendte en homoseksuel mand, da han var i 40´erne. Han havde overhovedet ingen interesse for kvinder. Men da han kom op i 50´erne, begyndte han at kigge mere og mere på kvinder. Mest unge kvinder dog (som var 30 år yngre end ham selv he he). Efterhånden måtte han erkende, at han nok var biseksuel, men altid havde undertrykt sin heteroside. Se, sådanne typer findes også! Det er ikke kun bifyre, der undertrykker deres homoside i ungdomsårene. Det modsatte ses også. Altså bifyre, der lægger ud med at være homo, men så senere finder ud af, at de egentlig godt kan med kvinder alligevel.

 

Oplevelser som ovenstående har fået mig til at stille spørgsmålstegn ved, om sådan noget som 100% hetero eller homo overhovedet findes. Hvad mener I andre? Man ser jo også i fængslerne, at meget maskuline machomænd, der er indsatte i årevis, ender med at udvise homofil adfærd. Så er de vel ikke 100% hetero?!

I arabisk kultur er homoseksualitet aka sex mand og mand imellem totalt tabu og bandlyst (de fleste steder). Men samtidig er der i dele af arabisk kultur en tradition for at voksne mænd dyrker sex med helt unge drenge (nogle endda kriminelt unge!). Denne kultur findes f.eks. i Afghanistan, hvor der er et fænomen som noget med nogle dansedrenge (kan ikke lige huske hvad de kaldes). Mange "heteroseksuelle" arabiske mænd betaler disse "dansedrenge", der som regel er teenagere (nogle endda lidt for unge) for at danse for dem og evt. give erotiske ydelser for mændene. Så vil jeg påstå, at disse mænd heller ikke er 100% hetero. Men i arabisk kultur fornægter man jo homoseksualitet og da man ikke mener, at drenge er rigtige mænd (endnu), så er undskyldningen vist lidt noget med, at drenge jo ligner piger lidt, da de er feminine og bløde i huden. Så ergo er der ikke tale om homoseksualitet. ;)

Der er også mange erklærede heteroseksuelle mænd, som godt kan med transseksuelle eller fyre i dametøj. Jeg mener, at disse mænd i virkeligheden er bi, men blot undskylder deres bitendenser ved kun at opsøge transer. Så prøver de at fastholde illusionen om deres påståede 100% heteroseksualitet...

Samtidig tror jeg, at nogle homoseksuelle fyre, i virkeligheden også er lidt til kvinder. Nogle bliver homoseksuelle, fordi de som drenge måske havde nogle rare fællesonaniseancer med en kammerat eller blev forført af en ældre person. Og så havde de måske svært ved at omgås piger naturligt. Og så blev de homoseksuelle, fordi de ikke kunne overskue det med pigerne. Drenge/fyre var nemmere. Der kunne f.eks. være tale om en nørdet bebumset teenager, som føler sig totalt kejtet og forkert sammen med piger. En dag ser han så porno med sin bedste ven og de onanerer sammen og han finder ud af, at drenge også kan være lidt spændende. I virkeligheden er han mest til piger, men da drenge er mere tilgængelige og mindre komplicerede rent mentalt end piger, begynder denne nørdede knægt nu at leve som homoseksuel. Først som 30-35 årig finder han ud af, at han bare af bekvemmeligheds- og tilgængelighedsgrunde har undertrykt sin hang til damer. Og i 30´erne, da han nu er blevet direktør og har fået mere selvtillid, begynder han at omgås damer igen. Han ender endda med at blive gift med en dame!

Selvom jeg bestemt ikke fornægter og benægter en vis biologisk naturlig drift, som primært kan være rettet imod det ene køn, mistænker jeg i et vist omfang, at seksualitet kan være en delvis social konstruktion. For det er interessant, at vi i arabiske lande og i andre lande, hvor homofili fordømmes stærkt, stort set ikke ser åbne homoseksuelle. Mens i f.eks. Sverige, hvor homoseksualitet ligefrem promoveres kraftigt, er vi efterhånden derhenne, hvor det virker som om at hver fjerde eller hver femte svensker er homoseksuel. Og i det gamle Grækenland var alle mænd jo homoseksuelle - fordi det ansås som en del af kulturen, at mænd og drenge SKULLE dyrke sex sammen. Igen: en social konstruktion!

Redigeret af Lucianone

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Tigermanden

Jeg er selvfølgelig tro mod mine hustruer, og kunne ikke forestille mig andet.

  • Synes godt om 1
  • Vred 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Lucianone
For 9 minutter siden, Tigermanden skrev:

Jeg er selvfølgelig tro mod mine hustruer, og kunne ikke forestille mig andet.

Én ting er at du er tro mod dine hustruER (FLERTAL!). Men har du aldrig nogensinde følt bare en anelse fysisk tiltrækning til en mand eller dreng? Vi skal nok lade være med at sladre til ALLAH, hvis du indrømmer det he he

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Tigermanden
For 2 minutter siden, Lucianone skrev:

Én ting er at du er tro mod dine hustruER (FLERTAL!). Men har du aldrig nogensinde følt bare en anelse fysisk tiltrækning til en mand eller dreng? Vi skal nok lade være med at sladre til ALLAH, hvis du indrømmer det he he

Nej, det kan jeg med ærligt hjerte sige, aldrig har været tilfældet.

  • Synes godt om 1
  • Vred 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Lucianone
Skrevet (redigeret)

Det ville være dårlig stil ikke selv at svare, når jeg fisker for andres svar. Så I får naturligvis også mit ærlige svar:

Jeg har svaret 70% gay og 30% hetero. 

Forklaring: Egentlig er jeg nok meget fifty-fifty, hvis jeg kun skal gå efter udseende og fysisk ren tiltrækning. Men af bekvemmeligheds- og tilgængelighedsgrunde, bliver det alligevel til en overvægt i tendens i retning af homo. Fordi, som jeg har argumenteret for i et par andre tråde herinde, mener jeg, at mænd og kvinder grundlæggende passer dårligt sammen rent seksuelt. Ikke fysisk, naturligvis - for der kan man ikke komme udenom, at der er et ekstra hul, man kan bruge! Men behovsmæssigt. Fordi mænd har langt større sexbehov end kvinder. Derfor vil kvinder generelt aldrig kunne tilfredsstille mænds sexbehov 100%. Og det er her, at jeg mener, at det kan være fint at variere med fyr-fyr-lir, når kvinder ikke er tilgængelige/til rådighed. Hvad de ofte ikke er, hvis man ikke har en fast dame på.

Fyre har også den fordel, at der er flere variationsmuligheder. Ved kvinder ender det jo næsten altid med, at manden skal dominere og være aktiv. og kvinden underdanig. Hvis man nu trives med ikke konstant at skulle være dominerende/aktiv/den udfarende, så er det, at det kan være fordelagtigt med mandlige bekendtskaber, da mænd kan give noget, som kvinder ikke kan give. Mænd kan trykke på nogle kontakter, som kvinder sjældent kan finde ud af at trykke på, fordi mænd bare forstår mænds seksualitet og drifter bedre end kvinder. 

Heterosex er meget rart, men bliver hurtigt monotont. Bare se heteroporno. Det er altid ind-og-ud og igen ind-og-ud. Og manden er altid dominant og kvinden underdanig og eftergivende. Ved fyr-fyr er der meget mere dynamik. Man kan switche og variere mere. 

Når dette er sagt, er mange kvinder bestemt flotte. I 50 års-alderen ser kvinder ofte 5-10 yngre ud end mænd og de lever jo også lidt længere. Til gengæld synes jeg, at fyre tit har mere markerede og sporty kroppe end kvinder, som ofte er ret kvabsede (kvinder har jo af natur mere fedt på kroppen). Men ofte har jeg indtryk af, at kvinder er for meget "nok se, men ikke røre". Hvor fyre måske ofte er knapt så kønne at se på, men er meget mere modtagelige for seksuelle stimuli og for lidt lummerhed. 

Jeg er dog gået lidt i modsat retning end, hvad der er typisk. Jeg er nærmest blevet mere og mere hetero/bi med alderen. Som teenager var jeg overbevist om, at jeg var 100% gay. Jeg var aldrig lun på nogen pige. Men et par drenge fik min opmærksomhed. Men med tiden fik jeg lyst til at eksperimentere og afprøve nye veje. Og jeg fandt ud af, at kvinder egentlig også kunne være frække. Første gang jeg ordnede en kvinde, blev jeg overrasket over, hvor godt det faktisk føltes he he. Så efterhånden fik jeg også afprøvet den anden side.

Men alligevel ender jeg som regel med at foretrække fyre, fordi kvinder er så kostbare og besværlige. Og det er altid som at finde en nål i en høstak at finde en villig kvinde, som vil gøre det uden penge og uden at man giver hende en masse opmærksomhed. Der er ikke ret mange kvinder, der gider tilfældig sex med mænd, uden at der enten er penge involveret eller at de kan se potentiale for et forhold. Jovist kan man gå i swingerklubber, men det ER afprøvet. Det er jo én stor kamp om kvindernes gunst. Der er måske 1-2 kvinder for hver 10 eller 20 mænd. Så det orker jeg heller ikke rigtigt. Jeg er ikke alfahan-typen, men mere en afslappet nede-på-jorden-type. Så er der 10 mænd, er jeg måske nr. 5 i køen. Og det ser jeg ikke megen fornøjelse ved. Mens ved fyr fyr, er det meget nemmere at finde tosomhed med en fyr, du tænder på og synes er fræk. Det kan man stort set altid finde. Så sent som i dag fandt jeg tilfældigvis en sød og fræk fyr på 35, som viste sig at være et gammelt bekendtskab. Jeg havde ikke set ham i 10-12 år. Dengang mødte jeg ham også et par gange, men vi holdt ikke kontakten, da det egentlig bare var sex og intet andet he he. I dag dukkede han så op på en chat og vi mødtes. Lidt sjovt efter så mange år. Han lignede stort set sig selv. Ligner stadig en på 28-30, selvom han er 35. Han er i øvrigt 100% gay. Også en smule feminin i attitude, hvad jeg ikke er (mener jeg da ha ha). Men det er så nemt og ukompliceret med fyr-fyr. Man kan bare mødes hurtigt efter en chat - helt uden forpligtelser. Måske ses vi om 14 dage. Måske om ti år igen. Eller måske aldrig. Ingen forventer noget. Hvorimod med kvinder, kræver de en masse følelsesmæssigt modspil, som man jo ikke altid orker giver dem bare for at få lidt sex!

Men derimod, hvis jeg skal jeg finde en villig kvinde, kan det tage et par uger. Skal jeg finde en villig fyr, skal jeg ofte kun bruge 1-2 timer. Det er jo en gigantisk forskel i tilgængeligheden, ikke sandt?! Så derfor ender det ofte i praksis med, at det bliver en fyr. Fordi jeg ikke orker bruge så hulens megen energi på at lokke en kvinde, som i øvrigt ofte har 10-20 andre meget ivrige bejlere, som overbyder hinanden i håbet om at vinde kvindens gunst...

 

 

Redigeret af Lucianone

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
ElskerFolieBalloner

hetero fordi da jeg var forelsket i en da jeg var teenager var det en pige og alle mine balloner har motiver af piger på dem. er slet ikke tiltrukket af mænd. da jeg bliv de 12/13 år viste jeg at jeg er hetero.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
  • Opret ny...