Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
Turbopomfritten

Følelser for tidligere flirt

Recommended Posts

Turbopomfritten

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv.

For ca 5 år siden swipede jeg på tinder, og matchede med en pige, som var 9 år yngre. Lad os kalde hende Majken

Majken og jeg kendte godt hinanden i forvejen i forbindelse med vore fælles interesse vi begge er en del af, dog blot i forskellige del af byen
Det blev til mange timer på snapchat, og jeg blev da lidt lun på hende, på trods af aldersforskellen
 

Vi har haft lidt kontakt on off. Dvs at jeg trak mig, som den første. Det passede bare ikke lige med at jeg havde nogle følelser i klemme for en anden, som jeg godt kunne mærke jeg ikke havde fået beabejdet ordentligt,  så for at være fair, skulle det ikke gå mere ud over Majken end det allerede havde gjort, og det tog hun pænt, ingen sure miner.

Majken finder kort efter en kæreste, der går vel et års tid med det, og så slutter det. Jeg snakker lidt med Majken igen, og der er igen en flirt der kører noget tid, indtil hun lige smider en bombe, at hun ikke rigtigt lige er kommet sig over sin eks. Fair nok, jeg var der selv. Jeg sagde; tag den tid du vil have, sig til hvis der er noget jeg kan gøre for dig, jeg syens godt om dig, så ingen grund til at hast.

MEN der går en måneds tid og så finder hun dælme en ny kæreste. Det bliver jeg naturligvis lidt ked af, og fortæller hende hvordan jeg har det. 
Jeg er typen der har rigtigt svært ved at acceptere at jeg må nøjes med venskab det kan mit hoved simpelthen ikke, jeg har svært ved at takle følelser. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre. Jeg ender altid med at cutte kontakten og så venter jeg på det går over. Det fortalte jeg hende så, og  selvom hun da ikke synes det var fedt, var det jo min beslutning. Så siden da har jeg forsøgt at undgå hende, slettet alt social media, på nær facebook, hvor jeg bare har valgt at jeg ikke ønsker hendes opslag i mit feed.
Taget det i betragtning synes jeg det er mærkeligt hun overhovedet gider mig den dag idag. Hun liker ofte mine opslag på facebook, hvilket også giver mig den der "aagh, why?, stop så"
 Nå men hun blev "cuttet", næsten, og jeg  tænker at så går det vel over igen. Det er som nævnt ca 2 år siden, og det er bare ikke rigtig sket denne gang. Im stuck.
For en måned siden swiper jeg igen på tinder og ser hun er der. Så må hun jo være single. Det viser det sig så at hun er.
Endnu engang forsøger jeg at etablere lidt kontakt, og efter lidt tid, tænker at nu er jeg simpelthen nødt til at vide hvor jeg står. Det bliver så en afvisning.  At jeg er rigtigt sød og de følelser ikke er gengældte, at hun ikke har tid lige nu og håber jeg vil være venner alligevel. Det er satme bare svært.

Så kære panel, hvad gør jeg nu, når det ikke bare er en option at "bare kom videre"  Hun er flyttet i den samme forening som jeg, så det er ikke blevet nemmere at undgå hende helt. At være i lokale med hende har jeg det rigtigt stramt med. ikke mindst nu hvor jeg ved jeg ikke har potentiale.
 Men jeg er også splittet. Hvis jeg fortsætter som hidtil sker der ihvertfald ingenting. Hvordan lære man at acceptere at man har en veninde man dybest set ser som mere end veninde?
Hvis jeg kan lære at tale med hende, kan det jo være at kemien blomstre op igen, men det er jo langt fra sikkert. Og hvordan forbereder man sig  så lige på at hun måske finder en anden så det bestemt ikke gør mindre ondt?

Jeg har sat mig i en følelsesmæssig, rigtigt dum situation, og den er jeg helt klar over jeg dybest set selv er skyld i, Jeg har mere brug for gode råd til hvad jeg nu skal gøre, i stedet for hvordan jeg har dummet mig, og hvad jeg skulle have gjort.
 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Entrelac

Lad være med, at have mere kontakt til hende end højst nødvendigt. For din egen skyld.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
ThomasSneum

Det er altid hårdt når ens følelser ikke gengældes.

Respektere hendes valg og kom videre. Som tiden går skal du nok få det bedre igen. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
modpol

Du brude have cuttet al kontakt inkl. Facebook ved at have blokeret hende og du brude ikke have taget kontakt via tinder.

Du brude derfor bryde al og enhver kontant med hende, med undtagelser af du ser hende kort til generalforsamlinger osv. og der lader du bare være med at have kontakt. Prøver ikke at se på hende, undergår at hilse osv osv.

Kvinder som ikke gider dig som mand, bør du se som en kvinde uden værdi for dig personlig - og når de er uden værdi så er de luft for dig, sådan burde du tænke, men det er selvfølgelig nemmere sagt en gjort.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
  • Opret ny...