Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
snoozz

Din historie - tæt på døden?

Recommended Posts

snoozz

Hej , hvad er jeres i historie tæt på døden ? Her er min :

Jeg er er 17  år, skifter lige til datid - skulle bruge en weekend i sommerhus med min ven fra handelsskolen, dels studere og dels feste ;) God blanding...

Festen var først lørdag aften så fredag aften vile vi bare gå en tur på stranden og hygge lidt og sårn.

vi mente det kunne være hyggeligt at side i en både, og der lå en på stranden med 3 meter reber til. Så den bandt vi til min knallert parkeret helt nede i vandskanten.

Efter lidt tid blev det dog kedeligt, så vi bandt den fri og snakkede bare videre over 6 øl mere. Pludeselig gik det op for os at vi var drevet ret langt ud, vi begyndte at kunne se Oddenfærgerne og den slags !.

Jeg vidste at kommer vi fobi odden så er vi ude i Kattegat og så er vi FUCKED.

Vi fik dog med hånd-rårer og sparket sig selv ind efter 11 timer på havet kort før odden. Jeg skulle have mødt på job 4 timer tidligere. Jeg blev heldigvis tilgivet af min chef.

Men det var noget af en oplevelse at stå 50 km hjemmefra uden noget som helst udover underbukser ;)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Ieet
Skrevet (redigeret)
For 6 timer siden, snoozz skrev:

Hej , hvad er jeres i historie tæt på døden ? Her er min :

Hej Snoozz,

Tidligere kørte jeg på motorcykel. Harley 4 life, Bro!

Vinter kulden var væk, og jeg tænkte den lige skulle frem igen til at nyde et godt forår. På med læder dragten (er jo lidt oppe i alder, med familie liv - så beskyttelse) og hjelmen på. Kun sindsyge unge med #noLife kører uden.

Anyway, jeg har lige ramt motorvejen imod kalundborg fra roskilde og den lange "nedadgående" del, hvor jeg virkelige håbede der ikke var en fart måler... jeg bragede forbi 2 store lastbiler da jeg så bevægelsen...

... monstret kravlede med alle 8 store poter ned lige foran glasset i hjelmen. Cencimeter foran mit ansigt sad nu den største sorte behårede edderkop. Og jeg sværger - vi fik øjn kontakt inden jeg så vejen igen.

Det er et sådan et tudspunkt hvor det udelukkende er store kahonas som gør at man ikke dør.

Næste afkørsel smed jeg hjelm. Måtte køre hjem uden "lovpligtig hat" og købe en ny.

Det var så min tæt-på-døden oplevelse.

Med venlig hilsen

Ieet

Redigeret af Ieet
  • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Lucianone
Skrevet (redigeret)

Jeg cykler en del, så styrt kan ikke helt undgås. Så sent som i eftermiddag styrtede jeg. Det var dog et lille harmløst styrt. Der har pisregnet de sidste par dage, så jeg kørte et sted ude på en sti, som var ret mudret. På et tidspunkt var der en stor vandpytte, som jeg ikke helt kunne undgå at ramme. Og så var der en eller anden ujævnhed under vandet, så jeg røg af cyklen og forover. Heldigvis landede jeg relativt blødt, så der skete ikke rigtigt noget. Bortset fra at jeg blev helt mudret til og meget våd. Men jeg har skiftet tøj nu og været i bad, så det går nok.

Men jeg har da haft værre styrt. I september røg jeg 2-3 meter over styret på asfalteret, fordi jeg kom til at snitte et sidespejl på en bil med min albue. Og jeg fik en stor hudafskrabning på knæet, som det tog 2-3 uger at komme over. Jeg kunne kun med besvær gå den følgende uge (kunne ikke bøje knæet). Men det var trods alt intet livsfarligt styrt.

Mere lumsk var det året før, da jeg skulle dreje til højre ad en stor vej. Jeg plejer at være opmærksom, men lige der svigtigede min opmærksomhed, så jeg nåede ikke at se, at en lastbil med høj fart nærmede mig. Jeg opdagede den lige i sidste øjeblik og fik kastet mig af cyklen, så jeg undgik at havne under lastbilen! Jeg landede lige 1½ meter fra, hvor lastbilen passerede mig. Det var ret lumsk. Men der sket dog ikke noget med mig.

Men farligst var det nok som spæd, da jeg lige var blevet født. Jeg blev født for tidligt og dengang var man ikke så god til at håndtere for tidligt fødte børn som nu. Lægerne sagde til mine forældre, at jeg kun havde 10% chance for at overleve. Men jeg klarede det. Så folk en del år senere ikke undgik mine syrede Illuminati- og reptilindlæg. Til gengæld døde min tvillingebror. Selvom lægerne mente, at han nok skulle klare det. Så det var lidt underligt, at jeg overlevede og han ikke gjorde det, når lægerne havde givet ham bedre odds end mig. Men vi var jo tvillinger. Så måske tog lægerne bare fejl af os og forvekslede os? ;)

Redigeret af Lucianone

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
snoozz

Ok hehe.

Ja jeg har også prøver noget lign. Man komme ræsende der på sin kværn i shorts og styrthjelm. Uden man ved det "fanger" man lige en hveps i styrthjelmen, og så stikker en sgu en i nakken !.

Det er ikke så meget stikket i sig selv, mere det chokket over at det pludselig gør ond i ens nakke, Jeg fik dog holdt ind til siden og "sundet mig" inden jeg kørte videre ,)

Ellers elsker jeg også "alt" på 2 hjul" - som man ikke skal jokke i selv altså. Det allerbedste er at have en pige bag på, og så bare køre i vandkanten - ja bare køre derudaf på stranden helt nede ved vandet ;) Det er der så nogle der mener man ikke må men fuck dem ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
gumle

Puha jeg har været ved at dø mange gange🙄 Der må være en engel, der holder hånden over mig.

Den sidste gang var ved motorvej på cykel, lige pludselig ringer min tlf, det min søn så han bliver ved... så på trods af at jeg er på vej ned af bakke stopper jeg, tager tlf og Bang kører en bil ind i betonen lige foran mig😲. To sekunder senere så havde jeg været død. 

Ejmen altså jeg skulle også have været med det tog, der blev ramt for lidt siden. Jeg blev syg om morgen, og endte med at blive hjemme... 

Jeg har været tæt på virkelig mange gange. Jeg tror, jeg sætter min skytsengel på overarbejde 😅

 

  • Wow 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Gæst
For 1 minut siden, Frederik Langbein Langben skrev:

Jeg har haft nærdødsoplevelser flere gange men en af de mest modbydelige og uhyggelige var den dag min nabo hr. Jørgensen stod og truede mig med en flækøkse ude på gårdpladsen og råbte POLITI POLITI POLITI!!. Så kunne bumsen dog ikke ramme mig selvom han stod og fægtede med den med sine tynde hvide tændstiksarme og så besluttede han sig for at bladre baglygterne på min vogn istf. Der blev dog en dyr fornøjelse for jeg havde optaget klovnen på video og så kom betjentene og hentede ham. Han fik så også lige lidt tillægsstraf da han blev busted med 7.000 børne-bedler da han nemlig er pædofil. Og han havde også lidt i banken fra tidl. hvor han havde kørt spritkørsel - igen.

Så det var en grimmer en den. Men han er nu også en kedelig og væmmelig karl. Jeg fik nye lygter på vognen og Jørgensen fik en gratis tur til Oringe da han havde skabt sig helt utérligt!

vh. Hr. Langben.

Føj for katten da. Godt du slap af med klovnen og han kom i kasjotten!

Bare mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
snoozz

Haha det er vist nok en and. Den omtalte er aldrig dømt fængsels-straf for noget.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Czarcasm
For 18 timer siden, snoozz skrev:

Haha det er vist nok en and. Den omtalte er aldrig dømt fængsels-straf for noget.

Hvor ved du det fra?

Han har indrømmet hans "sorte fortid"

  • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Vandpytten

Jeg skulle vist have været en kat, så mange gange som jeg har måtte se døden i øjnene.

(Ja, det vil sige - selv en kat kan faktisk dø af noget så simpelt som en dræbersnegl. Jeg har nemlig engang hørt om en kat der blev halvvejs spist af netop en dræbersnegl)

 

Nå, men jeg kørte engang en gammel Ford Escort hen til synshallen - jeg gad sgu ikke tage selen på, jeg er nemlig en meget dygtig bilist, så det plejer ikke at være nødvendigt - men selvfølgelig var der en idiot som kørte ud foran mig!

Så det endte med at jeg pandede bylden ind i forruden så jeg fik en pæn stor bule. Jeg blev bagefter så tosset på modparten, så jeg flåede en hegnspæl op fra marken - nu skulle han fandeme lære at køre ud foran mig!

Jeg kom lige et smut på skadestuen og fik et plaster på panden, men så blev jeg smidt ud igen - tænk, de havde sgu byttet om på mig og en anden patient i nabosengen.

 

Nogle få dage efter, SÅ var den gal igen og 'manden med leen' var igen ude efter mig:

Jeg var ude og lave lidt 'orange' med en af mine kammesjukker henne fra havnen, jeg ved ikke om det var fordi han allerede var blevet lidt halvfuld, men idioten skar et lille vandrør ned fra loftet med en skærebrænder - selvfølgelig LIGE ned i bolten på mig!

SÅ fik jeg fandme ondt i nakken, det gjorde avs i flere dage!

Da min makker blev ædru, så prøvede han at anmelde det til forsikringen, men de ville sgu ikke betale en skid - de påstod at jeg skulle have haft en fritids-ulykkesforsikring, da det jo var måneskinsarbejde vi gik og lavede. Så det endte med at jeg blev pissesur på Tryg, ikke mindst fordi jeg jo havde ondt i den dumme nakke i flere dage efter!

Jeg går somme tider lidt med en gammel halskrave jeg har lånt af min gamle nabo, Jørgen - så får folk lidt ondt af mig, det kan jeg godt lide, og så er der jo heller ikke nogen som undrer sig over, at jeg sådan kan gå og fise den af her hjemme altid.

 

Nå, en anden gang var jeg sgu ved at blive forgiftet ude i min egen garage - min hukommelse er ikke for god mere, jeg har jo ikke skånet mig selv gennem livet, sådan med bajere og sprut.

Så jeg havde da glemt ALT om, at jeg havde gemt lidt brændstof til dårlige tider - så en dag jeg havde fået godt med pils fra morgenkvisten, så kom jeg sgu til at drikke et par liter af en gammel mælkejunge som jeg engang havde fyldt med en blanding af benzin og B-vitaminer.

Det gad forsikringen sgu HELLER ikke at give mig noget erstatning for!

 

Så for et par år siden, SÅ var den edderhylemig gal IGEN:

Jeg kom en formiddag stille og roligt kørende på min knallert - over til brugsen for at hente min daglige ration af 'piller-paller' - pludselig kom der en ondskabsfuld bonderøv kørende imod mig i en KÆMPESTOR John Deere-traktor.

Han sigtede bevidst efter mig, jeg skulle åbenbart bare dø! 

KUN fordi jeg stadig er utroligt adræt og sportstrænet fra min tid som specialtrænet sniper i Civilforsvaret, så lykkedes det mig at undgå denne sindssyge dræber ved at lave et styrbords rullefald med tredobbelt lutz - hurtigt efterfulgt af en trekvart, lodret italiener-spagat!

Behøver jeg at sige, at heller ikke denne nærdødsoplevelse ville Tryg betale en jante for!

 

Men ellers har stort set resten af mit liv hidtil været én lang række af forsøg på at ombringe mig!

Jeg er dog altid beredt - jeg har en god skovøkse med mig overalt - og jeg er IKKE bleg for at bruge den, jeg har nemlig haft utallige indbrud, hvor jeg hver gang har mistet store værdier!

Sidst gik det dog ud over en af naboerne - (eller rettere sagt, hans bil.)

 

 

Men så kan de kraftedeme lære, at man ikke fucker byens førende herre!

 

angry-elderly-man-with-an-ax-picture-id5

 

 

 

 

 

 

 

  • Haha 3

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Entrelac
For 1 time siden, Vandpytten skrev:

Men så kan de kraftedeme lære, at man ikke fucker byens førende herre!

 

Var det ikke for denne, sidste linie, så havde jeg s'gi troet du var Carlo's "mor.:o

  • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
  • Opret ny...