Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
Lucianone

Hvorfor er engelsktalende lande så ekstremt bonerte?

Recommended Posts

Lucianone
Skrevet (redigeret)

I Danmark har vi af en eller anden grund en tendens til at læne os op ad og lade os inspirere af de engelsktalende lande. D.v.s. primært England og USA, men sekundært også af f.eks. Australien.

Men hvad ser vi i disse lande og deres kultur? USA har nærmest ingen rigtig historie, da det er et meget nyt land, som blev skabt af hvide mænd, der invaderede det nordamerikanske kontinent og stjal det oprindelige folks land. USA´s madkultur er fantasiløs og intetsigende og deres film er generelt ekstremt voldelige. 

USA er landet, hvor de forherliger vold i deres film. Der er næsten ingen film uden vold. Men til gengæld er de utroligt sexforskrækkede. Hvis en amerikaner ser et par bare bryster i bedste sendetid, er vedkommende ved at kollapse af chok og lægger typisk sag an mod tv-kanalen. Og det bliver et stort samtaleemne over hele USA, hvis en kendt sangerinde kommer til at lave en brystsmutter på live tv. Så bliver amerikanerne jo dybt dybt og ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH så dybt krænkede og er nærmest ved at dø!! UHA-DA-DA - UHA-DA-DA-DA-DA!!

England er ekstremt forstokkede og konservative. De synes stadig at leve i det viktorianske 1800-århundrede. I dag læste jeg, at CHURCH OF ENGLAND minsandten officielt har bekendtgjort, at sex kun er for GIFTE HETEROSEKSUELLE MENNESKER!

What, befinder CHURCH OF ENGLAND sig stadig i 1800-tallet? Er de virkeligt ikke kommet videre? Det er da kun for oldnordiske nisser at mene, at sex kun bør være mellem en gift mand og kvinde! Intet under at mange vender religionerne ryggen, når de stadig er så forstokkede og fordømmende overfor folk, der har lyst til at have det sjovt og leve livet!

Også fra England læste jeg lige en nyhed om, at en tidligere britisk X-Factordeltager netop er blevet idømt 9 års fængsel (9 år!!) for at have fisket for nøgenbilleder af 15-16 årige teenagedrenge - mod betaling! Helt ærligt, i Danmark er den seksuelle lavalder 15 år og spørger du en 15 årig om nøgenbillede mod betaling, er det selvfølgelig ulovligt. Jovist. Men du får måske 3-4 måneders betinget fængsel eller en bøde. Men i England får du 9 år!! 9 ÅR!! Det synes jeg altså er ude af proportioner. Men det siger noget om, hvor sexforskrækkede og bonerte briterne er. 

Hvorfor er engelsksprogede lande så ekstremt sindssygt bonerte og sexforskrækkede? Det må være ekstremt klaustrofobisk at leve i de lande og have et sexliv? Man må jo næsten ingenting....

 

 

Redigeret af Lucianone

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Seeckt

Det er vel to modpoler Du præsenterer. Min umiddelbare tanke er, at det er samfund som tidligt har været liberale i generel forstand. Derfor skulle der selvdisciplin og ansvarlighed til, men også social afstrafning når man endelig overskrider de (store) rammer for personlig livsførelse. Det virker så unægtelig lidt komisk i dag, men for at være fair må man sige at der hvor vi siger at de altså ser for snævert på det, vil de jo omvendt svare at vi lever i benægtelse af, at seksualitet også har en mørk side. Og det har de sådan set ret i, for vores friheder kommer jo i sampak med at ikke så få har udviklet seksuel krævementalitet, at mange får mange knubs hen af vejen, at vi har en regulær selvværds-krise blandt unge piger, at enten mænd eller kvinder skal leve med fundamental retsusikkerhed i overgrebssager, og for at være helt klassisk: der bliver undfanget relativt mange børn, hvor forsørgelses-spørgsmålet besvares med abort eller med at fællesskabet skal træde til med skattepenge, eller det bliver en enlig forsørger og opdragende med tilsvarende færre resourcer pr. barn. Jeg har personligt ingen moralske kvaler med hverken abort eller sidstnævnte, men kan godt følge mennesker fra andre kulturer som i det mindste ikke synes at det er neutral/ligeglad/uden konsekvenser. Jeg har i det Århusianske natteliv haft både franske, ungarske og amerikanske kolleger/venner med som bemærkede at de virkelig synes det var frastødende hvor lidt gentleman der var over dansk scorekultur. Og det var vel og mærke mænd som sagde dét.

Tænker at begge poler, regulering og liberalitet, har legitime rødder i virkeligheden, og begge kan kamme over. Vi skal bare ikke være for selvfede med vores ultraliberalitet, for i den lave ende dyrker vi også seksuel egoisme og vulgaritet, og det bliver det betalt en pris for. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
gråkrage
Skrevet (redigeret)
On 24.1.2020 at 22:06, Lucianone skrev:

USA er landet, hvor de forherliger vold i deres film. Der er næsten ingen film uden vold. Men til gengæld er de utroligt sexforskrækkede. Hvis en amerikaner ser et par bare bryster i bedste sendetid, er vedkommende ved at kollapse af chok og lægger typisk sag an mod tv-kanalen.

Det ligger vist dybt i USA'a kultur, at man skal kunne beskytte familien med våben i hånd.
Det er simpelt hen en forfærdelig plage for dem, og for hele resten af verden - mon ikke det stammer fra Wild West epoken ... 
Der er også der bonertheden stammer fra, familien og lokalsamfundet er alt, og staten skal blande sig så lidt som overhovedet muligt.
Derfor er kirken den moralske regulator.
Og folk der ikke følger moralen er fordærvede og farlige for familien - og først og fremmest børnene.
Og så er der det, at sex skaber ballade - med mindre det er strengt reguleret.
Og var der noget, de små nybyggersamfund ikke kunne rumme, var det seksuelle kævlerier - og da slet ikke når byen var fuld af skydevåben.
Så der er en fornuft i, at de strengt forbeholdt sex til ægteskabet ... 

I England tænker jeg mest det er tradition.
Måske har kirken ret meget magt i toppen - især når regeringen er konservativ - derfor de mange moralske tiltag ... 
Men ironisk nok, så er englændere som folk endnu mindre religiøse end danskerne ... 

For 11 timer siden, Seeckt skrev:

der bliver undfanget relativt mange børn, hvor forsørgelses-spørgsmålet besvares med abort eller med at fællesskabet skal træde til med skattepenge,

Dét tror jeg dog ikke.
Faktisk er der f. eks. betydelig færre teenage-graviditeter i lande med en liberal holdning til sex, sammenlignet med f. eks. USA ... fordi vi snakker meget om det, børn behøver ikke nogen fortælling om blomster og bier, de véd det ... 
 

Redigeret af gråkrage
  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Ieet
On 24.1.2020 at 22:06, Lucianone skrev:

I Danmark har vi af en eller anden grund en tendens til at læne os op ad og lade os inspirere af de engelsktalende lande. D.v.s. primært England og USA, men sekundært også af f.eks. Australien.

Men hvad ser vi i disse lande og deres kultur?

Hej Lucianone,

Øh! Australien er ikke specielt bonert? Canada og New Zealand tæller åbenbart ikke? Irland?
https://www.thoughtco.com/english-speaking-countries-1435414

"Church of England" er ikke repræsentativt for "England" - Hvor bl.a. "Nøgen Dating" vises i bedste sendetid. Det svarer lidt til at kalde Danmark for "Bonert" fordi "Indre Mission" er bonert.

USA er grundlagt af hovedsageligt Kristne missionerer. Så derfor er de ekstra bonerte. De er et meget religiøst funderet land?

I øvrigt er USA ekstra bonert i forhold til andre religiøse lande? Er USA bonert i forhold til de arabiske lande... Morsomt.

Med venlig hilsen

Ieet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
  • Opret ny...