Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
BenniM

Den næste nye ting af hetze imod efter rygning - sodavand?

Recommended Posts

BenniM

Efter en del år, hvor at man næsten er klar til at binde rygernes hænder på ryggen og kaste dem i åen for at se om deres lunger er så ødelagte af rygning at de drunker og derefter kaste de overlevende på bålet, hvilket har medført et fald i antallet af rygere, så mangler statens sundhedsapostler nye ofre.

Målet virker at være at alle kan blive så sunde at de kan knokle til de er 90 år gammel uden pension og så falde om med det samme, medmindre at staten kommer til at se George Lucas kult-klassiker THX 1138 og finder en mere fuldstændig løsning på ældrebyrden.

Så rygning er yt og de er nedkæmpet på linje med Australiens ur-befolkning, hvem er så de nye ofre.

Det ser ud til at blive dem som drikker sodavand. Ydmygelse og fyring er på vej til dem som har droppet øllen til frokost og drikker sodavand i stedet. 

Se: Sundhedseksperter efter sodavandsforbud: Sodavand kan blive det nye rygning (BT)

Vi må se det i øjnene. Vi er som befolkning ikke i stand til at stå imod ligesom borgerne i Frankrig når staten vil knægte os. Hvorfor der står en skamstøtte ved hovedbanen, ved jeg ikke, for det ligner historieforfalskning.

Der var en gang at borgerne var sure over at man ikke kunne ryge i Øresundstogene, Computer Associates i Ballerup sendte folk ud på gaden for at ryge og Fields blev fravalgt som indkøbssted.

Men nu blander arbejdsgiverne sig om folk ryger i deres betalte pauser. Efterskoler har bortvist unge hvis de ser rygning på sociale medier når børn er på hjemmeweekend.

Det er blevet accepteret.

Men at forbyde sodavand kan skade vores konkurrenceevne. Især indenfor IT-fagene hvor adgang til fri cola tæller 20 procent af lønnen og ofte foretrækkes fremfor efteruddannelse takket være den danske model, hvor vi i modsætning til netop Frankrig ikke har regeringen indover arbejdsmarkedet så virksomhederne tvinges til at efteruddanne medarbejdere.

Spørgmålet er om vi som nation når at reagere inden virksomhederne og medarbejderne flytter ud af landet, hvis kampen mod sodavand bliver en realitet. Hvad mener I? 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Lucianone

Staten og systemet ser kun mennesket som en arbejdsslave i statens tjeneste. Derfor har stat og system interesse i at holde slaven sund og arbejdsdygtig så længe som muligt. Det er ikke med den hensigt, at folk skal have det godt og nyde livet. Det er staten og systemet ligeglade med. 

For at forstå grunden til alt dette, bliver man nødt til at forstå den spirituelle kamp, der foregår allerøverst oppe i samfundspyramiden. Hvor de gode kæmper imod de onde - og hvor de onde for tiden har overtaget, fordi menneskeheden er for sløve og ikke gør oprør imod de onde.

Derfor bør vi have mere oprør og revolution imod undertrykkende stater og systemer. I Frankrig gik de på barikaderne, så de midlertidligt fik standset en hævning af pensionsalderen. Det burde vi også gøre herhjemme. Gøre oprør imod stat og system, når de bliver for undertrykkende og diktatoriske overfor den lille mand på gaden.

Og staten bør ikke blande sig i, hvilke lyster og nydelser folk har. Stod det til mig, skulle vi afskaffe 75% af alle love her i landet, da der er alt for meget overstatsligt lovtyranni og formynderi!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
  • Opret ny...