Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
Lucianone

Det sumerske tabu

Recommended Posts

Lucianone
Skrevet (redigeret)

Jeg husker, at i min skoletid hørte vi meget om Det Gamle Rom, Det Gamle Grækenland og Det Gamle Egypten. Vi fik at vide at Det Gamle Egypten var selve den vestlige civilisations vugge.

Senere har jeg fundet ud af, som voksen, at det er løgn. Civilisationens vugge var i Irak i det såkaldte "Sumeria", som det hedder på engelsk. På dansk har jeg aldrig hørt om det i skolen. Derfor ved jeg ikke engang, om det danske ord for stedet er Sumer eller Sumerien. REDIGERING: Jeg slog det op og fandt ud af, det det på dansk hedder Sumer.

Det er underligt, at vi aldrig hørte om Sumerien i skolen. Ikke ét ord hørte vi om det, selvom civilisationen i Sumer var et par tusinde år ældre end Det Gamle Egypten.

Wikipedia: "Det gamle Egypten betegner som regel perioden i Egyptens historie fra ca. 3300 f. Kr. til Alexander den Stores erobring af Egypten i 332".

https://da.wikipedia.org/wiki/Det_gamle_Egypten

Men....

Wikipedia: "Sumer (Sumerisk: ki-en-ĝir 15[1][2], akkadisk: Šumeru muligvis det bibelske Shinar) var en civilisation og en historisk region i det sydlige (Mesopotamien) nu Irak, der er kendt som Civilisationens vugge. Den varede fra bosættelsen af Eridu i Ubaid-perioden (slutningen af 6. årtusinde f.Kr.) – gennem Uruk-kulturen (4. årtusinde f.Kr.), den dynastiske periode (3. årtusinde f.Kr.) – og frem til Babylons dominans i begyndelsen af 2. årtusinde f.Kr."

 

Guderne, som de dyrkede i Sumer, var ifølge eksperter på området REPTILIANS! Reptile guder! Måske er det derfor, at Sumer blev hemmeligholdt i Folkeskolen, fordi man i Sumer kom for tæt på sandheden om de reptile guder, som herskede i verden i oldtiden. Og som faraoerne i Egypten ifølge nogle også udsprang fra. 

På engelsk Wikipedia står der lidt mere udførligt om guderne i Sumer end der gør på den danske udgave:

Deities

Akkadian cylinder seal from sometime around 2300 BC or thereabouts depicting the deities Inanna, Utu, Enki, and Isimud.

Sumerians believed in an anthropomorphic polytheism, or the belief in many gods in human form. There was no common set of gods; each city-state had its own patrons, temples, and priest-kings. Nonetheless, these were not exclusive; the gods of one city were often acknowledged elsewhere. Sumerian speakers were among the earliest people to record their beliefs in writing, and were a major inspiration in later Mesopotamian mythology, religion, and astrology.

The Sumerians worshiped:

An as the full-time god equivalent to heaven; indeed, the word an in Sumerian means sky and his consort Ki, means earth.

Enki in the south at the temple in Eridu. Enki was the god of beneficence and of wisdom, ruler of the freshwater depths beneath the earth, a healer and friend to humanity who in Sumerian myth was thought to have given humans the arts and sciences, the industries and manners of civilization; the first law book was considered his creation,

Enlil was the god of storm, wind, and rain.[54]:108 He was the chief god of the Sumerian pantheon[54]:108[55]:115–121 and the patron god of Nippur.[56]:231–234 His consort was Ninlil, the goddess of the south wind.[57]:106

Inanna was the goddess of love, beauty, sexuality, prostitution, and war;[24][page needed][48]:109 the deification of Venus, the morning (eastern) and evening (western) star, at the temple (shared with An) at Uruk. Deified kings may have re-enacted the marriage of Inanna and Dumuzid with priestesses.[48]:151, 157–158

 

Hvis man udforsker emnet mere på Youtube, finder man ud af, at disse guder var reptilians. Shapeshifting reptilians, der antog form som mennesker. Som der står ovenover i Wikipedia artiklen var de guder i menneskeform (anthropomorphic polytheism).

Det var med andre ord ANNUNAKI REPTILIANS, der var guderne i Sumer. Og måske er det derfor i Sumer, at vi skal finde sandheden om reptilians og om menneskets oprindelse. Og måske er det netop derfor, at vi helst ikke må høre for meget om Sumer, fordi sætter man sig ind i mysterierne fra Sumer, har vi måske nøglen til forståelsen af menneskets sande oprindelse og vi vil måske også forstå, hvor "myten" om reptile guder eller reptile formskiftere stammer fra. 

Spændende dokumentar om Sumer (bemærk efter ca. 1 minut og 50-55 sekunder ser man en figur af en reptilian!):

They DECODED Sumerian Tablets - It's Extraordinary What They Found

https://www.youtube.com/watch?v=NNa5g_d_IJA

(Jeg ved ikke, hvorfor nogle videoer ikke automatisk bliver indlejret, når andre bliver det. Men I kan kopiere linket og selv indsætte det, så kommer videoen frem).

 

Endnu en god video HER om de reptile guder i Sumer:

Ancient Legends of the Reptilian Alien Gods: Ancient Sumer

https://www.youtube.com/watch?v=DqDT6XJZX4w

 

En sidste video HER om Annunaki i Sumer:

Baffling Sumerian Anunnaki Discoveries That Hardly Anyone Is Talking About

https://www.youtube.com/watch?v=yx3R3Ca6vOc

 

For få år siden, da der herskede krig i Irak, blev en masse gamle museer og historiske rekvisitter og artefakter ødelagt af nogle vandaler fra ISIS. Måske ødelagde man disse historiske levn i Irak, fordi det netop er dér (altså i det gamle Irak), at der er bevaret flest hemmeligheder om menneskehedens oprindelse og om de reptile guder? Måske var det for at skjule disse beviser, at man ødelagde disse historiske levn, rekvisitter og artefakter?!

 

 

 

 

 

 

Redigeret af Lucianone
  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Lucianone
Skrevet (redigeret)

I Julen havde jeg tid til at se lidt Netflix. Jeg så bl.a. filmen GODS OF EGYPT. Den var meget god og interessant, fordi jeg tror, at den beskriver nogenlunde, hvordan virkeligheden var i både Egypten og i Sumer i gamle dage.

Guderne SETH og HORUS, som vel kan sammenlignes lidt med ENLI og ENKI i Sumer, kæmper om magten i det gamle Egypten. Øverst oppe blandt guderne har vi RA (med det altseende øje). Han svarer meget godt til AN i Sumer, som også var over både ENKI og ENLI. Måske er der tale om samme guder, blot med forskellige lokale navne/betegnelser. ODIN og THOR svarer måske også til SETH og HORUS eller ENKI og ENLI?! Det er sjovt, som mytologien og guderne verden over lignede hinanden så meget. Det tyder på, at disse guder kan have været ægte skabninger. Hvorfor skulle de ellers være beskrevet nogenlunde ens så forskellige steder som i Irak, Grækenland, Egypten og Skandinavien?!

I GODS OF EGYPT beskrives guderne som SHAPESHIFTING GIANTS. D.v.s. væsener fra rummet, der er i stand til at skifte form til kæmpemennesker her på jorden. Når de er mennesker, er både SETH og HORUS ca. en halv meter højere end menneskerne (eller mere?!). Det svarer meget godt til myterne om de nordiske guder, der også blev beskrevet som jætter. 

I filmen ser man SETH og HORUS skifte form, da de skal kæmpe imod hinanden. Her skifter begge form til drager aka reptilians! Pudsigt hvá?!

Her en scene fra filmen, hvor man ser de to guder SETH og HORUS kæmpe imod hinanden. Her skifter de begge form til reptilians. Det sker efter 1 minut og 49-50 sekunder i klippet nedenunder. SHAPESHIFTING REPTILIANS er præcist hvad SETH og HORUS afbildes som her...:

Måske kender folkene bag filmen GODS OF EGYPT til sandheden om de reptile guder i Egypten og Sumer? Måske var de nordiske guder også reptilians?!

Redigeret af Lucianone

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Ieet
On 8.1.2020 at 22:28, Lucianone skrev:

Jeg husker, at i min skoletid hørte vi meget om Det Gamle Rom, Det Gamle Grækenland og Det Gamle Egypten. Vi fik at vide at Det Gamle Egypten var selve den vestlige civilisations vugge.

Senere har jeg fundet ud af, som voksen, at det er løgn. Civilisationens vugge var i Irak i det såkaldte "Sumeria", som det hedder på engelsk. På dansk har jeg aldrig hørt om det i skolen.

Det er underligt, at vi aldrig hørte om Sumerien i skolen. Ikke ét ord hørte vi om det, selvom civilisationen i Sumer var et par tusinde år ældre end Det Gamle Egypten.

Hej Lucianone,

Mesopotamien har sådanset været en del af historie-undervisningen i folkeskolen fra allerede små klassetrin siden 70'erne.

https://www.folkeskolen.dk/612257/historieundervisning-som-vor-moder-lavede-den

Du blander dog en masse fiktion sammen med. I Mesopotamien som Sumer (og Babylon) var en del af, var langt de fleste af guderne "formskiftende" med forskellige dyreformer - "reptiler" og slanger som ofte befinder sig lave og i jorden reagerede oftest underverdenen og dødsrigerne, men der var lige så mange guder som var fugle, heste, fisk mm.

I Sumer var der kun nogle få af guderne som var "almindelige" og gik igen i størstedelen af området, ellers var de fleste lokale og vekslede fra by til by. Der også begrænset viden om disse, da de ikke "skrev så meget".

Det er almindeligt kendt at dette lå til grund for den ægyptiske, romerske og græske panteonher, hvis samfund ligger til grund for vores.

Det gør stadig ikke "reptil guder fra rummet" til det som de tilbad - selvom de tilbad dyre-menneske kombinationer. 

Med venlig hilsen

Ieet

 

  • Synes godt om 1
  • Elsker 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Michael2020

Jeg tror ikke selv på reptiler, men jeg lytter nok mest til den skole der mener at menneskeheden besad en langt mere avanceret teknologi i oldtidens civilisationer. Er heller ikke bleg for at se en mulighed for at Atlantis ikke kun er en myte.

Og ja, det er meget mærkværdigt at vi aldrig lærte om Sumer i folkeskolen.

Med hensyn til Atlantis. 

 Det underlige med os i vesten, når snakken falder på fortidens civilsationer, det er at modsat inderne, så tror vi ikke på at der har eksisteret adskillige civilsationer før os. Men det gør de. Har de gjort i tusindevis af år. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Lucianone

Et spændende sted er CUEVA DE LOS TAYOS i Ecuador. Der er en ældgammel grotte, hvor der 60-70 meter under jorden er rester af en antik civilisation - som formentlig var langt ældre end selv civilisationen i Mesopotanien.

Der hersker blandt de lokale i Ecuador en del myter om stedet. Bl.a. hævdes det, at der boede underjordiske alienagtige væsener nede i denne grotte. Da NASA for en del år siden havde en ekspedition til grotten, hvor selveste Neil Armstrong var med, foregik der en del hemmelighedskræmmeri. Og de lokale mener, at amerikanerne stjal en række beviser på antikke civilisationer, da de tog hjem med en række mystiske og mega hemmelige ældgamle levn fra grotten. 

Efter sigende skulle der langt nede i grotten være rester fra et stort ældgammelt hemmeligt bibliotek, som angiveligt skulle berette om menneskehedens virkelige oprindelse. Som IKKE er fra aberne. 

Stedet er ret utilgængeligt. Man skal rejse i et par dage for at komme dertil. Og de sidste mange kilometer foregår til fods. Og man kan kun komme ned i grotten (som er 60-70 meter dyb) ved at bruge reb. Ikke ligefrem et sted for almindelige turister. Men jeg så for nyligt en spændende video fra en sydamerikansk youtuber, som var dernede. Han nåede dog ikke så langt ind i grotten, så han opdagede intet nyt. Men han nåede da frem til de mure og konstruktioner nede i grotten, som tydeligvis er intelligente designs og derfor kun kan være lavet af intelligente væsener (mennesker eller aliens).

Videoen er på spansk. Men billederne er stadig værd at se. Spol lidt frem, hvis I vil se, når de tager ned i grotten. Videoen har to dele i øvrigt. Dette er første del:

 

En kort video på engelsk om TAYOS grotten:

 

 

 

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Ieet
For 10 timer siden, Lucianone skrev:

Et spændende sted er CUEVA DE LOS TAYOS i Ecuador. Der er en ældgammel grotte, hvor der 60-70 meter under jorden er rester af en antik civilisation - som formentlig var langt ældre end selv civilisationen i Mesopotanien.

Hej Lucianone,

Selv hvis denne skulle være ældre end den i Messapotamien, så tager du stadig fejl i at der ikke undervises i Folkeskolen om Messapotamien som normalt pensum. Noget du brugte som argument for at der skulle være lusk.

Nu fremfører du et argument; En hule hvor der skulle have været en endnu ældre civilization - men på nuværende tidspunkt ikke er fundet til at eksistere og ingen har taget noget menneskeskabt med op eller vist der findes i den hule som er dateret ældre end indianerne... som er nyere end mesopotanien.

Hele påstanden ser ud til at være baseret på denne bog:

https://en.wikipedia.org/wiki/Chariots_of_the_Gods%3F#Academic_dismissals

Men selv senere ekspeditioner har ikke fundet dette. Så ingen beviser bare påstande fra en enkelt mand der tidligere har løjet.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cueva_de_los_Tayos#1976_BCRA_expedition

Med venlig hilsen

Ieet 

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Lucianone
For 3 timer siden, Ieet skrev:

Hej Lucianone,

Selv hvis denne skulle være ældre end den i Messapotamien, så tager du stadig fejl i at der ikke undervises i Folkeskolen om Messapotamien som normalt pensum. Noget du brugte som argument for at der skulle være lusk.

Nu fremfører du et argument; En hule hvor der skulle have været en endnu ældre civilization - men på nuværende tidspunkt ikke er fundet til at eksistere og ingen har taget noget menneskeskabt med op eller vist der findes i den hule som er dateret ældre end indianerne... som er nyere end mesopotanien.

Hele påstanden ser ud til at være baseret på denne bog:

https://en.wikipedia.org/wiki/Chariots_of_the_Gods%3F#Academic_dismissals

Men selv senere ekspeditioner har ikke fundet dette. Så ingen beviser bare påstande fra en enkelt mand der tidligere har løjet.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cueva_de_los_Tayos#1976_BCRA_expedition

Med venlig hilsen

Ieet 

CUEVA DE LOS TAYOS: Påstanden er jo netop, at beviserne tog USA og NASA med sig, det er derfor du ikke finder beviserne.

Der arbejdes dog på at finde det påståede "metal bibliotek", som Fader Crespi (italiener) måske/måske ikke kendte til. Men grotten er kæmpestor og ret utilgængelig, så det er ikke så nemt.

Det interessante er stadig, at der langt nede i grotten (60-70 meter) synes at være rester fra en intelligent gammel civilisation. Og at der blandt de indfødte findes myter og overleveringer om underjordiske "aliens", som boede dernede.

Men ja, grotten bør udforskes meget mere. Du har ret i, at en del fortsat er hypoteser. Men netop derfor er den grotte så spændende, fordi den er fyldt med sagn og myter, som trænger til at blive udforsket.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
MasterAllth1
On ‎08‎-‎01‎-‎2020 at 22:28, Lucianone skrev:

Jeg husker, at i min skoletid hørte vi meget om Det Gamle Rom, Det Gamle Grækenland og Det Gamle Egypten. Vi fik at vide at Det Gamle Egypten var selve den vestlige civilisations vugge.

Senere har jeg fundet ud af, som voksen, at det er løgn. Civilisationens vugge var i Irak i det såkaldte "Sumeria", som det hedder på engelsk. På dansk har jeg aldrig hørt om det i skolen. Derfor ved jeg ikke engang, om det danske ord for stedet er Sumer eller Sumerien. REDIGERING: Jeg slog det op og fandt ud af, det det på dansk hedder Sumer.

Det er underligt, at vi aldrig hørte om Sumerien i skolen. Ikke ét ord hørte vi om det, selvom civilisationen i Sumer var et par tusinde år ældre end Det Gamle Egypten.

Wikipedia: "Det gamle Egypten betegner som regel perioden i Egyptens historie fra ca. 3300 f. Kr. til Alexander den Stores erobring af Egypten i 332".

https://da.wikipedia.org/wiki/Det_gamle_Egypten

Men....

Wikipedia: "Sumer (Sumerisk: ki-en-ĝir 15[1][2], akkadisk: Šumeru muligvis det bibelske Shinar) var en civilisation og en historisk region i det sydlige (Mesopotamien) nu Irak, der er kendt som Civilisationens vugge. Den varede fra bosættelsen af Eridu i Ubaid-perioden (slutningen af 6. årtusinde f.Kr.) – gennem Uruk-kulturen (4. årtusinde f.Kr.), den dynastiske periode (3. årtusinde f.Kr.) – og frem til Babylons dominans i begyndelsen af 2. årtusinde f.Kr."

 

Guderne, som de dyrkede i Sumer, var ifølge eksperter på området REPTILIANS! Reptile guder! Måske er det derfor, at Sumer blev hemmeligholdt i Folkeskolen, fordi man i Sumer kom for tæt på sandheden om de reptile guder, som herskede i verden i oldtiden. Og som faraoerne i Egypten ifølge nogle også udsprang fra. 

På engelsk Wikipedia står der lidt mere udførligt om guderne i Sumer end der gør på den danske udgave:

Deities

Akkadian cylinder seal from sometime around 2300 BC or thereabouts depicting the deities Inanna, Utu, Enki, and Isimud.

Sumerians believed in an anthropomorphic polytheism, or the belief in many gods in human form. There was no common set of gods; each city-state had its own patrons, temples, and priest-kings. Nonetheless, these were not exclusive; the gods of one city were often acknowledged elsewhere. Sumerian speakers were among the earliest people to record their beliefs in writing, and were a major inspiration in later Mesopotamian mythology, religion, and astrology.

The Sumerians worshiped:

An as the full-time god equivalent to heaven; indeed, the word an in Sumerian means sky and his consort Ki, means earth.

Enki in the south at the temple in Eridu. Enki was the god of beneficence and of wisdom, ruler of the freshwater depths beneath the earth, a healer and friend to humanity who in Sumerian myth was thought to have given humans the arts and sciences, the industries and manners of civilization; the first law book was considered his creation,

Enlil was the god of storm, wind, and rain.[54]:108 He was the chief god of the Sumerian pantheon[54]:108[55]:115–121 and the patron god of Nippur.[56]:231–234 His consort was Ninlil, the goddess of the south wind.[57]:106

Inanna was the goddess of love, beauty, sexuality, prostitution, and war;[24][page needed][48]:109 the deification of Venus, the morning (eastern) and evening (western) star, at the temple (shared with An) at Uruk. Deified kings may have re-enacted the marriage of Inanna and Dumuzid with priestesses.[48]:151, 157–158

 

Hvis man udforsker emnet mere på Youtube, finder man ud af, at disse guder var reptilians. Shapeshifting reptilians, der antog form som mennesker. Som der står ovenover i Wikipedia artiklen var de guder i menneskeform (anthropomorphic polytheism).

Det var med andre ord ANNUNAKI REPTILIANS, der var guderne i Sumer. Og måske er det derfor i Sumer, at vi skal finde sandheden om reptilians og om menneskets oprindelse. Og måske er det netop derfor, at vi helst ikke må høre for meget om Sumer, fordi sætter man sig ind i mysterierne fra Sumer, har vi måske nøglen til forståelsen af menneskets sande oprindelse og vi vil måske også forstå, hvor "myten" om reptile guder eller reptile formskiftere stammer fra. 

Spændende dokumentar om Sumer (bemærk efter ca. 1 minut og 50-55 sekunder ser man en figur af en reptilian!):

They DECODED Sumerian Tablets - It's Extraordinary What They Found

https://www.youtube.com/watch?v=NNa5g_d_IJA

(Jeg ved ikke, hvorfor nogle videoer ikke automatisk bliver indlejret, når andre bliver det. Men I kan kopiere linket og selv indsætte det, så kommer videoen frem).

 

Endnu en god video HER om de reptile guder i Sumer:

Ancient Legends of the Reptilian Alien Gods: Ancient Sumer

https://www.youtube.com/watch?v=DqDT6XJZX4w

 

En sidste video HER om Annunaki i Sumer:

Baffling Sumerian Anunnaki Discoveries That Hardly Anyone Is Talking About

https://www.youtube.com/watch?v=yx3R3Ca6vOc

 

For få år siden, da der herskede krig i Irak, blev en masse gamle museer og historiske rekvisitter og artefakter ødelagt af nogle vandaler fra ISIS. Måske ødelagde man disse historiske levn i Irak, fordi det netop er dér (altså i det gamle Irak), at der er bevaret flest hemmeligheder om menneskehedens oprindelse og om de reptile guder? Måske var det for at skjule disse beviser, at man ødelagde disse historiske levn, rekvisitter og artefakter?!

 

 

 

 

 

 

Undervisningsministeriet og Staten Vil ha' at du Skal lære det De vil Ha' at du skal lære, men de fortæller dig ikke hvad du har lært, om der så er sandt eller ej. De vil er ikke interesseret i om du har lært noget som ikke står på deres Dagsorden og hvis du fortæller Dem at de er forkert i noget eller sandheden som De ikke vil erkende så bliver du stemlet som en uintelligent individ eller en syg. Derfor er verden blevet som den er den dag i dag, hvor alle er kun interesseret i penge og mere profit, men mangler at lære om at komme videre fra dette liv til det evig.     Hvis man vil lære mere end det skolerne og alle de store uddannelser tilbyder, så er det bedst at også studere på egen hånd selv om man er i skole eller under en uddannelse forløb. Staten og Undervisningsministeriet vil kun lære deres borgere om kun livet efter deres egen dagsorden og ikke om at blive spirituelt individ. Det er hvorfor mange er i en total ulykkelige tilstand, hvor de er ludomaner, låner penge med totale overrenter, eller tager stoffer og drikker og laver mere ulykker for og mod andre, samt dem selv. Staten og Undervisningsministeriet er ikke interesseret i dig, dine meninger eller dine følelser, fordi de har deres dagsorden mod borgerne.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Michael2020
Skrevet (redigeret)
For 20 timer siden, Lucianone skrev:

Et spændende sted er CUEVA DE LOS TAYOS i Ecuador. Der er en ældgammel grotte, hvor der 60-70 meter under jorden er rester af en antik civilisation - som formentlig var langt ældre end selv civilisationen i Mesopotanien.

Der hersker blandt de lokale i Ecuador en del myter om stedet. Bl.a. hævdes det, at der boede underjordiske alienagtige væsener nede i denne grotte. Da NASA for en del år siden havde en ekspedition til grotten, hvor selveste Neil Armstrong var med, foregik der en del hemmelighedskræmmeri. Og de lokale mener, at amerikanerne stjal en række beviser på antikke civilisationer, da de tog hjem med en række mystiske og mega hemmelige ældgamle levn fra grotten. 

Efter sigende skulle der langt nede i grotten være rester fra et stort ældgammelt hemmeligt bibliotek, som angiveligt skulle berette om menneskehedens virkelige oprindelse. Som IKKE er fra aberne. 

Stedet er ret utilgængeligt. Man skal rejse i et par dage for at komme dertil. Og de sidste mange kilometer foregår til fods. Og man kan kun komme ned i grotten (som er 60-70 meter dyb) ved at bruge reb. Ikke ligefrem et sted for almindelige turister. Men jeg så for nyligt en spændende video fra en sydamerikansk youtuber, som var dernede. Han nåede dog ikke så langt ind i grotten, så han opdagede intet nyt. Men han nåede da frem til de mure og konstruktioner nede i grotten, som tydeligvis er intelligente designs og derfor kun kan være lavet af intelligente væsener (mennesker eller aliens).

Videoen er på spansk. Men billederne er stadig værd at se. Spol lidt frem, hvis I vil se, når de tager ned i grotten. Videoen har to dele i øvrigt. Dette er første del:

 

En kort video på engelsk om TAYOS grotten:

 

 

 

Ingen tvivl om at der eksisteret talrige civilationer på jorden. Alle os dødelige der ikke er en del af magtstrukturen, ved kun ganske lidt om historien. Men jeg tror ikke at der er tale om rumvæsner. I stedet så har det været forskellige typer af mennesker. Man skal huske på at igennem tiderne, så har klimaet undergået voldsomme forandringer. Dermed har der i nogle perioder eksisteret et klima der gjorde det muligt for en verden med meget store dyr. Og hermed en sandsynlighed for store mennesker, - der opførte store bygningsværker. Tak for denne video, anede ikke noget om de her huler. 

Aliens ser jeg som en teori, men jeg hælder ikke til den. Så igen - hvem ved? 

Redigeret af Michael2020

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Ieet
On 29.2.2020 at 11:15, Lucianone skrev:

CUEVA DE LOS TAYOS: Påstanden er jo netop, at beviserne tog USA og NASA med sig, det er derfor du ikke finder beviserne.

Men ja, grotten bør udforskes meget mere. Du har ret i, at en del fortsat er hypoteser. Men netop derfor er den grotte så spændende, fordi den er fyldt med sagn og myter, som trænger til at blive udforsket.

Hej Lucianone,

Der har været en hel del flere ekspeditioner til den hule. Den første ekspedition havde ingen beviser med tilbage, men kom med nogle utrolige påstande - de næste fandt intet.

Men i stedet for at overveje "måske løj den første for at blive kendt" er vi nu ude i at anklage USA+NASA for at have fjernet alle beviserne...

Du startede med at anklage "eliten" for at Sumerien ikke var en del af undervisningen i skolen - men blev vist forkert. Skal skoler og alle vi andre nu også undervises i ældgamle civilizationer der ikke er fundet nogen beviser for eksisterede eller konkret viden om?

Jeg tror jeg slutter den her. For i stedet for at anerkende at du tog fejl og der faktisk blev åbent undervist i skolerne i sumerien - Messapotamien. Kan du sikkert finde utrolig mange "ældgamle" civilizationer som der ikke er nogen beviser for har eksisteret som heller aldrig bliver nævnt i skolen.

Med venlig hilsen

Ieet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
  • Opret ny...