Gæst LukDemDog...

Jobcentre er begyndt at lave flugtveje...

Recommended Posts

Gæst LukDemDog...

Jeg læser at Jobcentre i trekant-området er begyndt at lave flugtveje…

Hvorfor får de så ik bare lukket deres Jobcentre ned..? For, hvis  flugtveje  er den eneste løsning, så FINDES der nok ik nogen løsning…
https://www.dr.dk/nyheder/regionale/trekanten/vold-og-trusler-faar-jobcentre-til-bygge-flugtveje-aergerligt-vi-skal

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Lucianone
Skrevet (redigeret)

Problemet er, at mange folk på jobcentrene mangler empati og ser folk som slaver, der bare skal ud i et hvilket som helst arbejde - koste hvad det vil.

I stedet bør de have et mere helhedsorienteret syn på mennesker, hvor de ikke bare ser dem som slaver, der skal aktiveres for enhver pris. For ofte kan folk have nogle komplicerede problemstillinger, der gør, at de ikke er arbejdsparate. Eller i hvert fald ikke bare kan tage et hvilket som helst job. En person, der har angst, kan f.eks. føle det som enormt grænseoverskridende at skulle ud i job et sted, hvor der er mange mennesker. Eller en person, der har kræft, synes måske ikke det er fair, at han eller hun skal tvinges i job, når vedkommende knapt kan overskue sin hverdag.

Det er ikke i orden at true folk eller tæve dem. NEJ. Men det er forståeligt, at nogle føler så meget afmagt, at de gør det. Især hvis der er tale om mennesker, der er meget ressourcesvage og måske ikke kan håndtere konflikter verbalt. Fordi folk på jobcentrene mangler altså tit empati og situationsfornemmelse. Og så beder de et eller andet sted selv om det. Man må regne med, at folk kan gå amok, hvis de er ude på dybt vand og man så prøver at skubbe dem det sidste stykke ud over kanten. Det er helt menneskeligt.

Redigeret af Lucianone

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Gæst kanndudis
For 6 timer siden, Gæst Hr. Oda skrev:

Der er arbejdssky elementer og pjækkerøve allevegne.

vh. Hr. Oda.

Måske er de blevt skramt af stres og ja ude på jobet...  Vis en (psykisk sy) person mangler tron på sig selv, kan det næpe skjules overfår arbejdsgiver...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
MaxPower85

Mon ikke et af de store problemer her er, at folk piskes til at påtage sig jobs som enten ikke eksisterer, eller som på ingen måde bidrager positivt til dem selv, eller til verden som helhed? 

Vi burde nok begynde at få en etisk debat om hvad vi vil med fremtidens beskæftigelsespolitik. Folk går ned med stress over det usikre arbejdsmarked vi efterhånden har fremavlet. Undersøg eventuelt begrebet 'prekariatet'. 

- Vov 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Gæst
Du skriver som "Gæst" på Jubii Debat. Opret en profil her... og få fuld adgang til Danmarks største debat forum.
Skriv nyt svar...

×   Du har indsat indhold med egen formatering.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Dit tidligere indhold er gendannet.   Ryd editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.