Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
Lucianone

Gælder forskellig seksualmoral for mænd og kvinder?

Recommended Posts

Lucianone

Feministerne himler op om ligestilling. Om hvor meget kvinder undertrykkes. Om hvor slemme mænd er.

Men måske overser de, hvor mange privilegier, kvinder faktisk har på en lang række områder.

F.eks. er det min påstand, at der hersker to forskellige seksualmoraler her i Danmark. Én for kvinder og én for mænd. Mænd og kvinder må og kan ganske enkelt ikke tillade sig det samme. Faktisk kan kvinder på en række områder tillade sig at være mere lumre end mænd....

Eksempler:

Erotisk påklædning: mænd går generelt ikke særligt erotisk påklædt. Faktisk må mænd helst ikke gå i tøj, som fremhæver deres penis eller bagparti. Så anses de som lumre. Derimod ser man ofte kvinder, der går i MEGET stramme bukser, som nærmest klæber sig op ad numsen, så intet er overladt til fantasien. Kvinder går også ofte i meget tætsiddende benbeklædning, så deres kønsorganer fremhæves meget tydeligt. Hvis en mand går i nogle ekstremt stramme shorts, hvor man tydeligt kan se hans penisbule, så vil han formentligt blev set meget skævt til. Bare se kvindelige sportsstjerner på tv. De er meget let påklædte og intet overlades til fantasien. Hvor tit ser man f.eks. Rafael Nadals penisbule, når han spiller tennis? Nej, vel? Men derimod er f.eks. Wozniacki´s eller Serena Williams´s kønsorganer tit tydelige gennem tøjet.

Kvindelig/mandlig nøgenhed i det offentlige rum: overalt i bybilledet ses reklamer med meget letpåklædte kvinder. Men langt færre med letpåklædte mænd. Man kan dårligt gå en tur gennem en gågade i Danmark uden at se mindst ti halvnøgne kvinder, som forsøger at forføre dig og sælge et produkt til dig - med kroppen som blikfang.

Drenge/piger i modsatte køns omklædningsrum: man hører tit om, at kvinder laver ballade, hvis en mor tager sin 6-7 årige dreng med ind i omklædningsrummet. Uha, sådan en lille slem dreng har jo nok allerede skumle tanker og er sikkert bare taget derind for at lure på kvinderne!! Fy fy! Men hvorfor hører man aldrig mænd brokke sig, hvis en far tager en 6-7 årig datter med i mændenes omklædningsrum? Her gælder måske en anden moral for drenge end for piger. Drenge anses allerede som helt små som potentielle krænkere af hysteriske feministiske kvinder (det er faktisk dem selv, der seksualiserer de små drenge!). Mens mænd udmærket godt ved, at der intet krænkende er over en 6-7 årig pige i mændenes omklædningsrum.

Kvinders kontra mænds omgang med børn og unge: her er det tydeligt, at kvinder må og tillades langt mere. Der er som regel intet problem, hvis en lille dreng skal tisse og en kvindelig pædagog trækker bukserne af ham og måske endda holder hans tissemand eller ryster den. Herregud, det er jo bare sød moderlig omsorg! - Men hvis en mand nu gør det samme, uanset om det er en dreng eller pige, ja, det kan han jo faktisk ikke gøre, vel? Så går der nok ikke så lang tid, inden han er på forsiden af EB som den helt store krænker, fordi han gentagne gange "har overskredet børns grænser i forbindelse med toiletbesøg". Malte Thomsen, den danske pædagogstuderende, var udsat for den helt store mediemølle på baggrund af stort set ingenting, der blev blæst op til den store sag. Det endte med, at han blev så stresset, at han døde ret ung af en blodprop! - Men hvorfor er det egentlig, at kvinder får så lang snor, mens mænd anses som potentielle monstre, der skal overvåges 24/7, hvis de er sammen med børn? Kvindelige pædagoger kan også sagtens have børnene siddende på skødet, uden at nogen ser noget galt i det. Men, uha, er det en mand, så er han nok ude på noget...

Kvinders kontra mænds komplimenter i nattelivet: en mand skal virkeligt vare sin mund, hvis han ser en sød kvinde i nattelivet og har lyst til at komplimentere hende. Hvis han bliver for indsmigrende, ender han måske som endnu en slem, slem krænker i MeToo! Hvis han siger "flot røv!" til den forkerte, risikerer han måske en politianmeldelse. Eller danser han lidt for tæt med en kvinde og strejfer hendes numse eller bryster, uha, så er hun måske ødelagt for resten af livet og står frem 30 år senere som dybt traumatiseret kæmpeoffer i MeToo? Kvinder? Ja, der er næsten ingen grænser for, hvad de kan tillade sig. Jeg tvivler på, at nogen mand nogensinde er blevet sur, hvis en kvinde er kommet med komplimenter til en fyr?! Og hvis en kvinde kommer til diskret at strejfe en mands røv i nattelivet, f.eks. på et dansegulv, vil de fleste mænd nok bare synes, det er vældigt rart og frækt. 

Sexklubber og swingerklubber: ikke meget ligestilling her. Mænd betaler fuld pris, mens par og kvinder som regel enten kommer ind gratis eller også til halv pris. Derudover gælder der også strengere regler for mænd end for kvinder. I swingerklubber er det groft sagt kvinden, der har kommandoen. Så hun er ligesom øverst i hierarkiet og bestemmer, hvilke mænd, der må nærme sig hende - og hvilke, der bare må gå hjem med en lang næse. Hun er den ukronede Dronning i swingermiljøet. Hvor mænd bare må tage, hvad de kan få og lever på kvindens gunst. 

Milf´s kontra Dilf´s: I medierne fremhæves hele tiden åh, så frække historier om frodige modne kvinder i 40´erne eller 50´erne, som primært går efter helt unge mænd. Disse beskrives nærmest som en slags barmhjertighedens gudinder, der har forbarmet sig over de unge sexhungrende mænd og tilbyder deres højt skattede seksuelle service til disse. Men hvorfor fremhæver medierne ikke i samme omfang mænd i 40´erne eller 50´erne, der går efter 20 år yngre kvinder? Nej, det gør medierne ikke, fordi det anses som politisk ukorrekt. Underforstået udnytter manden jo nok altid de unge kvinder lidt og kan han score dem, er det nok kun fordi han er rig og magtfuld....

Datingsites: kvinder har det langt nemmere på datingsites end mænd. Eller de har i hvert fald meget nemmere ved at få bid! Logger mænd på en datingsite, vil de fleste kvindelige profiler være fakeprofiler spillet af mænd, som får penge for at udgive sig som kvinder. Mange datingssites holdes kunstigt i gang gennem kvindelige fakeprofiler! Men skulle der dukke en kvinde op, har hun til hver en tid et hav af villige mænd i alle aldre og af alle typer, som står til hendes rådighed 24/7/365. Stort set da.

Der er sikkert flere eksempler, jeg kunne nævne.

Men det korte af det lange er, at jeg mener, at der hersker forskellige seksualmoraler for henholdsvis mænd og kvinder. 

Er i enige og synes I at det er rimeligt, at det er sådan? Eller burde vi have mere ligestilling på området? Eller må vi bare leve med, at det er sådan det ER, fordi mænd og kvinder bliver jo aldrig helt ens.....

 

 

 

 

Redigeret af Lucianone

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Lucianone

Som følge heraf, foreslår jeg oprettelsen af ny forening. Foreningen til fremme af mænds seksuelle og åndelige frigørelse. Formålet med foreningen vil være at opnå fuldstændig erotisk og åndelig/mental ligestilling med kvinderne, således at mænd ikke i fremtiden vil opleve den ekstreme kønsdiskrimination, som jeg mener, vi ser alt for meget af i Danmark. Især efter at feministerne fik vind i sejlene.

Mål:

- mænd skal have samme ret til erotisk påklædning som kvinder. Mandlige tennisspillere spiller derfor for fremtiden i tætsiddende shorts, som fremhæver deres mandigheder. Shortsene må kun lige netop dække ballerne. Mandlige volleyballspillere ligeså. Eller også skal vi gøre det omvendt: kvinderne skal spille i lige så usexy tøj som mændene ;)

- kvinder og par skal betale samme pris i sex- og swingerklubber som singlefyre. Klubber, der åbenlyst diskriminerer, idømmes bødestraffe på f.eks. 10.000 kroner.

- mænd skal have samme ret til at date unge piger, som kvinder har til at date unge mænd. Uden at blive set skævt til. Det betyder, at medierne skal forpligtiges til, at for hver gang de bringer en historie om en milf, skal de også bringe én om en dilf. Ellers får de en næse af Pressenævnet for forsøg på kun at tale de frigjorte modne kvinders sag.

- man skal ikke længere kunne anmelde nogen for et venskabeligt klap i numsen på et dansegulv eller lignende. Det hele bør ses på i en kontekst, så hvis berøringen sker i en allerede erotisk kontekst (diskotek f.eks.), bør folk kunne tåle lidt mere. Der er grænser for hvor små ting folk (læs: kvinder) skal kunne påberåbe sig at være krænkede over. Kun hvis personen klager efter første berøring, skal anmeldelse kunne foretages, men ikke på baggrund af ét velmenende sødt klap bagi.

- kvindelige pædagoger bør gennemgå fuldstændigt samme procedure for baggrundstjek som mandlige af slagsen. Og kvinder bør heller ikke kunne være alene med et barn, hvis en mand ikke må det. Det er enten eller. Der skal gælde lige regler for begge køn.

- datingsites bør kunne lukkes, hvis de bruger fake kvinder til at tjene penge på naive mænd. Og bagmændene dømmes til at betale hver en krone tilbage til de narrede mænd. I dag slipper de godt fra at snyde folk!

- der indføres fælles omklædningsrum for alle i Danmark, så der ingen kønsopdeling er. Så kan det være at piger og kvinder kan lære at få et mere naturligt forhold til drenge og mænd, hvis de tvinges til at omgås dem hele tiden. Folk, der nægter at bade nøgne med andre, bortvises fra f.eks. svømmeundervisningen eller gymnastikholdet. JA, det gælder også muslimer! Folk uden statsborgerskab, der ikke vil bade nøgne offentligt, udvises omgående af Danmark. De må ofre sig lidt, hvis de vil vise, at de virkeligt VIL vort land.

 

Ovenstående er lidt i sjov, skal det dog indrømmes. Men jeg har faktisk tænkt på, at noget bør gøres for at opnå mere ligestilling på området. Ovenstående er mere ment som et friskt og måske lidt provokerende forslag til, hvilke tiltag, der kunne bedre forholdene for de danske mænd....

Redigeret af Lucianone

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
modpol

Prøv at skriv det på det andet forum, debatten dot net og se reaktionerne :)

  • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
modpol
For 7 timer siden, Lucianone skrev:

- kvinder og par skal betale samme pris i sex- og swingerklubber som singlefyre. Klubber, der åbenlyst diskriminerer, idømmes bødestraffe på f.eks. 10.000 kroner.

- kvindelige pædagoger bør gennemgå fuldstændigt samme procedure for baggrundstjek som mandlige af slagsen. Og kvinder bør heller ikke kunne være alene med et barn, hvis en mand ikke må det. Det er enten eller. Der skal gælde lige regler for begge køn.

- datingsites bør kunne lukkes, hvis de bruger fake kvinder til at tjene penge på naive mænd. Og bagmændene dømmes til at betale hver en krone tilbage til de narrede mænd. I dag slipper de godt fra at snyde folk!

Har valgt at kommenterer på disse punkter, fordi der er lovgivning på området allerede.

Det er allerede ulovligt af opkræve forskellige priser baseret på køn, der må alene differentieres på ydelse. Så adgang til swingerklubber skal koste det samme, hvis du har kendskab til konkrete tilfælde hvor det ikke er tilfældet, så kan du anmelde det.

Alle pædagoger er underlagt de samme procedure og baggrundstjek, har du kendskab til konkret tilfælde hvor det ikke overholdes så kan du anmelde det.

Datingsites må ikke bruger fake konti, lyve eller bruge vildledende informationer, har du kendskab til det så kan du anmelde det.

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
passiv

En mand der har været i seng med mange piger er en sej fyr. 😜

En pige der har været i seng med mange drenge er en so. 😢

Kaldes dette ligestilling??

  • Synes godt om 1
  • Wow 1
  • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
modpol
For 32 minutter siden, passiv skrev:

En mand der har været i seng med mange piger er en sej fyr. 😜

En pige der har været i seng med mange drenge er en so. 😢

Kaldes dette ligestilling??

En mand der har været i seng med mange piger er en sej fyr =>

Fordi piger afviser fyre, så man er specielt hvis det kan lykkes at score mange piger. Kun få mænd kan det, så ja, det er pigernes egen skyld at det er sådan.

En pige der har været i seng med mange drenge er en so =>

Fordi pigerne normalt er kredsende, så hvis en pige lukke alle og enhver ind i varmen jamen, hvad er hun så? Det kræver jo ingen indsat fra hendes side, kun villig indstilling i modsætning til manden som rent faktisk skal kunne noget særligt.

Kaldes dette ligestilling?? =>

Ligestilling drejer sig om at være lige for loven, ikke politisk påtvunget kultur eller begrænsninger i individernes frie valg eller holdings politi.

Redigeret af modpol
  • Synes godt om 1
  • Elsker 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
DenBruneMunk
For 21 minutter siden, modpol skrev:

Kaldes dette ligestilling?? =>

Ligestilling drejer sig om at være lige for loven, ikke politisk påtvunget kultur eller begrænsninger i insidevidens frie valg eller holdingspoliti.

De er skam lige for loven, vi ser bare forskelligt på det, og når der er voldtægt mod mænd, så hører vi ikke ofte om dette, samme med overgreb i hjemme hvor kvinden er den voldelige og dominante profil.

Vi er lige for loven, og betragtningerne for ligestilling er klart forskellig på det kønslige, for vi er jo forskellige der, det kan vi afgøre meget hurtigt i en tissekonkurrence :) Hvis man ikke allered ved vi er forskellige.
Vi kan dårligt ligestilles i ligestilling for ofte bruger mænd ikke høje sko, de bruger ikke nok sminke, frisøren er oftest billigere og så meget andet gør vi ikke kan opføre os ens. 

 

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
modpol
For 3 minutter siden, DenBruneMunk skrev:

De er skam lige for loven, vi ser bare forskelligt på det, og når der er voldtægt mod mænd, så hører vi ikke ofte om dette, samme med overgreb i hjemme hvor kvinden er den voldelige og dominante profil.

Vi er lige for loven, og betragtningerne for ligestilling er klart forskellig på det kønslige, for vi er jo forskellige der, det kan vi afgøre meget hurtigt i en tissekonkurrence :) Hvis man ikke allered ved vi er forskellige.
Vi kan dårligt ligestilles i ligestilling for ofte bruger mænd ikke høje sko, de bruger ikke nok sminke, frisøren er oftest billigere og så meget andet gør vi ikke kan opføre os ens.

Det jeg påpeger er at det er ikke hvad ligestilling handler om. Ligestilling handler om politik, altså lovgivningen fordi det er hvad politikkerne kan styre. Resten er uden for politiks kontrol og derfor ikke noget ligestillings politsk emne.

At der er forskelle og at folk behandles forskellige er et faktum, men du kan ikke lovgive om det. Der er også forskelle basret på alder, udseende, social status og meget andet. Så det kan ikke var det ligestilling omhandler pr. definition ellers skal Danmark være et totalitært regime.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
modpol
For 11 minutter siden, Ieet skrev:

6-pack-rocking-Buff-Dudes (mig)

Med venlig hilsen

Ieet

Ok så du er en mand, hvorfor lyder du så som en kvinde? Ved du ikke hvordan normale mænd tænker og taler?

  • Wow 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
modpol
For 7 minutter siden, Ieet skrev:

Hej Modpol,

Tak for køns til-skrivningen. Jeg anser mig selv som en ansigtsløs og kønsløs online personlighed.

Jeg tilskriver altid mig selv i maskulinum på grund af regel 30 og enhver der modsiger sig dette køn bør invoke "tits or gtfo".

Hvis ovensående køns-diskriminerende og køns-generaliserende kommentar er eneste tanke du har fået ud af indlæget og snakken, er der virkelig brug for flere som vil kæmpe for en ordentlig køns-ligestilling.

Det med at tilskrive at "mænd" og "kvinder" skal og bør tænke og tale på en bestemt måde er netop en del af problemet der fokuseres på i denne debat-tråd.

Med venlig hilsen

Ieet

Den skulle du prøve at skrive på debatten dot net, jeg vil glæde mig til at se reaktionerne på det :)

Ligestilling uden for loven rammer er meningsløs, fordi den ikke kan styres på nogen måde.

Og det var dig som gav dig selv køns til-skrivningen ved at skrive "Mht. tæt påklædning i det offentligr rum, så er det mere et estetisk spørgsmål. 6-pack-rocking-Buff-Dudes (mig) hører ingen klager over tætsidende tøj. Gamle og overvægtige kvinder ser man også skævt til i tætsidende tøj."

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
  • Opret ny...