dewey

For første gang i årevis stiger antallet af asylansøgere i Europa

Recommended Posts

dewey

https://www.berlingske.dk/internationalt/for-foerste-gang-i-aarevis-stiger-antallet-af-asylansoegere-i

På flugt fra bandevold, økonomisk kaos og politisk uro søger personer fra Syd- og Mellemamerika asyl i Europa som aldrig før.

I årevis er antallet af mennesker, der søger asyl i Europa, faldet. Sådan er det ikke længere. De seneste måneder er antallet steget.

Stigningen skyldes, at syd- og mellemamerikanere søger asyl i Europa i hidtil uset omfang.

De forlader deres hjemlande på flugt fra bandevold, økonomisk katastrofe og politisk undertrykkelse.

18.500 venezuelanerne har søgt om asyl i Europa i de første måneder af 2019, mens landets økonomiske og politiske nedsmeltning er taget til i styrke, oplyser Det Europæiske Asylstøttekontor. Det er dobbelt så mange som sidste år. Antallet af asylansøgere fra Venezuela bliver nu kun overgået af personer fra Syrien og Afghanistan.

Antallet af asylansøgere fra Columbia er steget til omtrent 11.000 - cirka tre gange så mange, som i de første fem måneder af 2018.

3.000 personer fra Nicaragua har søgt asyl i år - sidste år søgte bare et par hundrede. Også antallet af asylansøgere fra Peru, Honduras og El Salvador er mere end fordoblet.

Langt de fleste asylansøgere fra Syd- og Mellemamerika søger asyl i Spanien. Det er dog langt fra let for dem at få ret til asyl.

Ligesom de fleste øvrige europæiske lande giver de spanske myndigheder meget sjældent asyl til personer, som flygter fra økonomiske kriser eller voldelig narkotikakriminalitet, da gerningsmændene ikke er statsaktører.

Det samlede antal af personer, der søger asyl i Europa, er 14 procent højere i de første fem måneder af 2019 sammenlignet med 2018, viser tal fra Det Europæiske Asylstøttekontor.

 

Hvad mener du skal europæiske lande giver asyl til mennesker, der flygter fra økonomiske kriser og voldelig kriminalitet i hjemlandene?

 

Selvfølgelig skal europæiske lande ikke det, det bliver jo en skrue uden ende, uden for EU findes der ikke mange lande, hvor der ikke er økonomisk krise, arbejdsløshed, (bande)kriminalitet, korrupte politikere m.m., alle disse problemer mener jeg hænger i den sidste ende sammen med disse landes overbefolkning.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
ThomasSneum

Det viser bare at vi alle er i samme båd. Vi kan ikke bare lade lande uden for Europa sejle, fordi de er langt væk, og omvendt kan USA, Kina osv. ikke lade Europa kæmpe deres egne kampe om flygtninge og migration. Opgaverne skal løses i fællesskab.

Hvis vi ønsker at pleje vores egne interesser, er vi nød til også at tage verdens problemer til os.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Erpe

Det må da være godt nyt for islamofoberne, der jo er gået i panik over en vild fantasi om, at Europa til sidst vil have muslimske flertal overalt! 🙂 For sydamerikanerne er jo katolikker, der så kan danne modvægt. 🙂

  • Synes godt om 1
  • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Patrioten

Lad os endelig få nogle sydamerikanske bander til Europa, så kan de forhåbentlig tage kampen op med alle de muslimske bander der terroriserer overalt !

Så kan vi jo håbe at muslimske kriminelle fra Afrika og Mellemøsten fremover sætter kursen mod Kina og Indien istedet eller vælger at blive hjemme i muslim land !

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind