SyvSind

Lav molekylær fertilitets test af 5G

Recommended Posts

SyvSind
Skrevet (redigeret)

daro'en er den 31 dec. 2019 klokken er 23:50, de første patienter med Pagemaker, der sad i Århus bybusser er begyndt at køre af alternative ruter mod hospitalerne, så meget gik galt med uforudsete faktorer, aluminium og andet partikel forurening, da folk begyndte at skyde af, de større 5G signaler. mødre der løber hjem fra smidte poser med det sidste fyrværkeri, barnet på armen, har hovedpine og skriger.

TDC kvinde kan ikke komme igennem til familien, alle er begyndt at ringe til de nærmeste. hun græder, hun havde af teleselvskabet været presset med den nye direktør stilling og de større signaler, hun er ked af ansvaret hun nu sidder, med, om der kommer selvtægt, de første fugle er begyndt at miste fokus aldrig før har forsknings resultater og konklusioner lagt ved så få mennesker, en mand skriger HVAD sker der til konen, mens han venter ved lyssignalet jeg kan ikke høre jer, lyder som kræftig tinitus.

hvis det danske, med deres del og hersk Lame-stream medier, kan dyrke skræmme kampagne over Brexit, ved Britterne og Danskerne. Kan vi som folk vel gøre det samme mod dem, med 5G?

frygter for partikkel forurening, chemtrails, plus 5G kan blive det sidste slag mod vores insekter...

hvis du/i vil dele linket fra underskrift siden på sociale medierne, vil jeg og andre der kæmper for denne sag være glade. så vi rammer folk med andre vennelister end dem vi plejer at dele med.
https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-02377&fbclid=IwAR2jbLaZ_o7ba0K4r1HyRfkCbN8dEvNT1gHO0tmt6HYe7uBkJDn36pbjbz8

Redigeret af SyvSind

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
SyvSind

fibernet og kabler er sundere for os alle og natur end 5G, det er også hurtigere

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
SyvSind

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
stig6499

Man skal læse meget før øjnende falder ud af hovedet 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
SyvSind
Skrevet (redigeret)

der er ingen krydser i blok politik jeg stemmer først igen når EU er brugt sammen, ikke på folk der ved stiftelse skriver under på de er underlagt kongehus og EU, den struktur får ikke accept med et dovenkryds hver 4 år..

"vi har NemID sikkert nok for bankerne og borgerservice, men ikke folket når der skal stemmes om grænseværdiger i føden hos landbruget eller køb af kampfly... noget der berør hele folket og ikke kun et parti program eller parti forening,
men hele befolkningen og ikke kun Margrethe eller hendes tjenere underlagt EU, dette er dovenskab krydser hvert 4 år er kun dovenskab ikke folkestyre eller demokrati"

Redigeret af SyvSind

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind