Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
SolarCamp

Firma søger amatørfotograf

Recommended Posts

SolarCamp
Skrevet (redigeret)

Halløj!

Vi søger en amatørfotograf som har lyst til at fotografere nogle af vores produkter imod til gengæld at få lov at beholde dem.

Vi er lille firma ved navn SolarCamp. Man kan få et indtryk af vores produkter her: www.solarcamp.dk

 

Indtil videre har vi blot forladt os på de (nogle gange få) billeder vi kunne få fra vores producenter, eller vi har taget nogen selv. Det er dog ikke noget vi har nogen videre forstand på, og efterhånden som firmaet vokser, kunne vores tid meget nemt bruges andre steder.

Vi tænker at der måske findes nogen derude med en passion for fotografi på hobbyplan, som ville synes det kunne være et interessant løbende projekt som der også var en lille bonus ved. Så her er vi…

 

Antallet og typen af produkter er varierende, men der vil aldrig være noget pres på. Hvis du for en periode ikke har tid/lyst til at håndtere en given mængde nye produkter, siger du bare til. Det skal være lystbetonet, og fungere for begge parter. Når det er sagt, kan det tilføjes:

 • Til at starte med har vi en lille bunke produkter ”opsparet” som godt kunne bruge flere og bedre billeder. Derfra er det nok forventeligt at vi har 1-4 nye produkter om måneden.
 • Det vil fungerer sådan at vi sender dig omtrent 3-7 produkter per gang, og med mindre andet aftales, vil vi nok forvente nogle billeder retur inden for 1-3 uger.
 • Hvis der sendes mere end 1 stk. af et givent produkt, er det fordi vi også ønsker billeder hvor der kan ses mere end én af dette.
 • Du får som nævnt lov at beholde alle produkterne vi sender.
 • Du må også gerne bruge billederne selv; til din profil, Instagram, portfolie og lignende – så længe du ikke sælger dem til vores konkurrenter, er vi glade.
 • Det vi leder efter – ift. selve billederne – er:
  • 3+ (altså 3 eller mere) nærbilleder, hvor man kan se forskellige features for produktet. Typisk vil man her kun kunne se en del af produktet.
  • 2+ billeder i pæne omgivelser, hvor produktet er i brug. Hvilke omgivelser der er pæne og passende vil naturligvis variere afhængigt af typen af produkt (springvand, lampe, solcellepanel, lyskæde mm.).
  • 2+ billeder hvor du har leget med det kunstneriske, om jeg så må sige. Altså f.eks. lysindfald, vinkler, fokus mm. Fri udfoldelse til at gøre det specielt…
  • 1+ billeder hvor man kan se alle delene (hvis det altså er den type produkt som har flere dele)
  • Hvis produktet har mere end én tilstand, vil vi blandt ovenstående gerne se billeder i begge tilstande – altså f.eks. tændt lampe vs. slukket lampe eller udfoldet solcellepanel vs. sammenfoldet solcellepanel.
  • Hvis der er en form for bevægelse i produktet (f.eks. solcellebil eller springvand), må du meget gerne lave en videooptagelse, men det er ikke noget vi forventer.

 

Når vi har nye produkter, vil vi skrive til dig med links eller beskrivelser af produkterne, og høre om du har tid, og i så fald vil vi sende en pakke direkte til din dør. Billederne kan senere blot uploades til en Dropbox folder som vi kan hente dem fra (eller et andet system, hvis du har et).

Hvis du synes dette kunne være interessant, så send mig en privat besked 🙂

Fortæl gerne ganske kort om din foto-baggrund eller erfaring. Har du en portfolie, så smid et link med.

 

Mvh. Martin

SolarCamp

Redigeret af SolarCamp

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
modpol

Et forslag, prof produktbilleder kan laves med et kamera og udstyr til under 10.000 i alt, så kræver det bare et kursus og at par dages hjemme arbejder for en medarbejder så vedkommende kan lære produktfotografering.

På den måde kan i selv lave de billeder der er brug for fremadrettet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
 • Opret ny...