Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
Gæst emfmanden

Er trådløs 5G bredbånd farligt ?

Recommended Posts

Gæst emfmanden

Er trådløst 5G bredbånd farligt ?

Jamen det er der jo ingen der ved vel. Så måske skulle Hr. statsbudget væver Energi-, forsynings- og klimaministerier Lars Christian Lilleholt (V) overveje at sætte sig lidt mere ind i de helbredsskadelige konsekvenser, fra eksponeringen af trådløse 5G mikrobølger.

For der er desværre ingen lovgivning kun rådgivning på området, så vi har med et rent højest bydende lobby B2B forretnings foretagende at gøre, hvor hele klodens befolknings helbred er på spil. Over 50.000 hovedsagligt amerikanere har skrevet under på at få stoppet 5G udrulningen og der foreligger hundredvis af læge videnskabslige bekymrende fremlægninger, hvor særligt uoprettelige DNA skader og beviselig svækket fertilitet, er seriøst rimeligt alvorligt. Så bestemt da ikke udelukket at begrebet by-flugt fra de elektriske magnetiske felter (EMF) vil blive virkelighed, hvor mange særligt by børnefamilier vil søge væk fra 5G overeksponeringen og vil ud og bo på landet.

5G bredbåndets kraftige men sende radius meget korte mikrobølger, vil så resultere i at der skal sættes tusindvis af nye 5G master op og tør slet ikke tænke på hvad der vil ske med priserne på boligmarked, hvis man har en 5G mast på offentlig vej udenfor sit hus. Jamen jamen jamen sig jeg bare, for det bliver ud over et helbreds eksperiment sørme også et lokalt husværdi eksperiment, når huse og lejligheder der ligger for tæt på en 5G mast, risikere at blive totalt usælgelige om nok allerede ganske få år !!!


 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Leonidas

Lad os nu gå naturvidenskabligt til værks. Start med at dokumentere de undersøgelser du påstår findes.

Effekten bliver mindre end 4G.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-03-08-udrulning-af-5g-vaekker-bekymring-men-skal-du-vaere-nervoes?

"- Vi får flere master, men styrken i den enkelte mast bliver meget mindre. Lægger man det sammen, bliver den samlede energi ikke større end i dag. Faktisk er styrken faldet en lille smule fra de første generationer og frem, forklarer han."

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
ThomasSneum

Mig bekendt har ingen dokumenterede undersøgelser, kunne påvise en helbredsrisiko. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
stig6499

Man skal læse meget før øjnene falder ud af hovedet 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Bare mig.

Nu kan enhver landsbytosse og konspirationteoretiker jo stille sig op og råbe, uha radiobølger er farligt for det menneskelige legme, pas nu på pas på. Når de selv samme folk ikke kan gøre rede for hvorfor det er farligt, bør man straks overhøre dem eller komme med en spydig bemærkning om, de nok bør krybe ind under deres sølvpapirshat igen inden de bliver ramt.

Og ja, elektromagnetisk stråling er uden tvivl skadeligt for det menneskelige legme, forudsat styrken er kraftig nok. Heldigvis, for menneskeheden, findes der internationale normer for hvor stor den maximale stråling, man bør udsætte det menneskelige legme for en given frekvens. Man kan være sikker og hvis på de anlæg der bliver opsat, på ingen måde kommer op bare i nærheden af de tal.

I øvrigt er synlig og usynlig lys også elektromagnetisk stråling, det samme gør sig gældende for radioaktivitet. Så måske landsbytosserne og konspirationteoretikerne burde leve helt afsondret under sølvpapirshatten, uden adgang til lys og computer, TV, radio osv osv. 

https://da.wikipedia.org/wiki/Elektromagnetisk_stråling

Folk der er bekymret over lavere ejendomspriser på stederne med 5G netværk, tror jeg vil blive meget overrasket i positiv retning, når de ser deres ejendomsvurdering efter det nye hardware er blevet opsat. 

Hilsen Mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
  • Opret ny...