Gæst emfmanden

Er trådløs 5G bredbånd farligt ?

Recommended Posts

Gæst emfmanden

Er trådløst 5G bredbånd farligt ?

Jamen det er der jo ingen der ved vel. Så måske skulle Hr. statsbudget væver Energi-, forsynings- og klimaministerier Lars Christian Lilleholt (V) overveje at sætte sig lidt mere ind i de helbredsskadelige konsekvenser, fra eksponeringen af trådløse 5G mikrobølger.

For der er desværre ingen lovgivning kun rådgivning på området, så vi har med et rent højest bydende lobby B2B forretnings foretagende at gøre, hvor hele klodens befolknings helbred er på spil. Over 50.000 hovedsagligt amerikanere har skrevet under på at få stoppet 5G udrulningen og der foreligger hundredvis af læge videnskabslige bekymrende fremlægninger, hvor særligt uoprettelige DNA skader og beviselig svækket fertilitet, er seriøst rimeligt alvorligt. Så bestemt da ikke udelukket at begrebet by-flugt fra de elektriske magnetiske felter (EMF) vil blive virkelighed, hvor mange særligt by børnefamilier vil søge væk fra 5G overeksponeringen og vil ud og bo på landet.

5G bredbåndets kraftige men sende radius meget korte mikrobølger, vil så resultere i at der skal sættes tusindvis af nye 5G master op og tør slet ikke tænke på hvad der vil ske med priserne på boligmarked, hvis man har en 5G mast på offentlig vej udenfor sit hus. Jamen jamen jamen sig jeg bare, for det bliver ud over et helbreds eksperiment sørme også et lokalt husværdi eksperiment, når huse og lejligheder der ligger for tæt på en 5G mast, risikere at blive totalt usælgelige om nok allerede ganske få år !!!


 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Leonidas

Lad os nu gå naturvidenskabligt til værks. Start med at dokumentere de undersøgelser du påstår findes.

Effekten bliver mindre end 4G.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-03-08-udrulning-af-5g-vaekker-bekymring-men-skal-du-vaere-nervoes?

"- Vi får flere master, men styrken i den enkelte mast bliver meget mindre. Lægger man det sammen, bliver den samlede energi ikke større end i dag. Faktisk er styrken faldet en lille smule fra de første generationer og frem, forklarer han."

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
ThomasSneum

Mig bekendt har ingen dokumenterede undersøgelser, kunne påvise en helbredsrisiko. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Gæst
Du skriver som "Gæst" på Jubii Debat. Opret en profil her... og få fuld adgang til Danmarks største debat forum.
Skriv nyt svar...

×   Du har indsat indhold med egen formatering.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Dit tidligere indhold er gendannet.   Ryd editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.