Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
CV:Jensen

En bemærkning til den seneste tids vaccination af retrovirus HPV

Recommended Posts

CV:Jensen

Efter at have spekuleret en del over emnet, må jeg rejse visse bekymringer til interesserede. Det er sådan, at lægevidenskaben som vi ved, er begyndt at administrere vaccine, imod Human Papilloma Virus, HPV. Den er, som også bekendt, en retrovirus. Her har vi problematikken, idet læge videnskaben har konstrueret en ganske almindelig vaccine, sådan som de har gjort før, som jo ibrugtages overfor for eksempel Polio og Influenza.

Basalt set, skærer man småbidder af virusen fra, og serverer dem for kroppens immun system, som derefter reagerer ved at danne antistoffer, der binder sig til, og neutraliserer disse småbidder. Får man så, den egentlige virus, er antistofferne allerede til stede, og virussen overvindes, førend den kan inficere kroppen.

Men de virus man har vaccineret imod førhen, har alle været RNA baserede virus. De kommer og går, og efterlader ikke andre spor i kroppen, end de antistoffer som immun forsvaret syntetiserede.

En Retrovirus er ikke det samme, den lægger sig ned i menneskets genom, i menneskets DNA, og der forbliver den som en del af vor DNA streng.

Du og jeg har faktisk, fra 100, og op til 1000 kendte, mere eller mindre funktionelle, Retro Virus i vort DNA allerede, som følge af vort liv på jord igennem tiderne. Disse kendes som Endogene Retro Virus. Nogle er nærmest funktionelle, andre er slet or ret i stykker. Nogen er degraderede, men således at de stadig bibeholder funktion. For eksempel, et stykke DNA, der ikke kan lave virus protein, eller strukturere sig selv med en lipid omvikling. Men istedet kan DNAet selv, klemme sig sammen som en hårnål, og skærer sig fri af vort DNA. Så kan det svømme rundt i celle kernen, indtil det finder en given DNA sekvens, et andet sted i vort genom, hvorefter den kan skære DNA strengen op, og lægge sig der. Et sådant element, kendes som et Transposon, hvilket er en slags degenereret retro-virus, der ikke flytter sig fra cellen længere, men lever af at hoppe rundt på vor DNA-streng.

Andre Endogene Retro Virus er slet og ret i stykker, der er måske halvdelen af dets DNA tilbage. Men om det kommer til at lægge sig, side om side med anden viralt DNA, så kan der måske komme et nyt funktionelt virus ud af det, så har naturen opfundet en ny Retro Virus.

Det forstås måske, at disse elementer, tænkes at spille en rolle i den molekylære evolution, som de flytter rundt på sig selv, og vort DNA.

Nuvel, lad os se på HPV i denne sammenhæng. Den er meget nært beslægtet med disse indre Retro Virus, og lige som dem, er den faktisk ikke sygdoms fremkaldende for os mennesker. Det vil sige, at vi bliver ikke syge af at virussen er tilstede i vor krops celler.Men, som vi ved HPV forårsager kræft.

Det kommer sig af, at den skærer vort DNA op, og lægger sig ned, lige midt i at yderst vigtigt gen for menneskets liv og trivsel. Et såkaldt proto onkogen, der laver et protein, der reparerer vor DNA streng, når den er i stykker, og der er opstået fejl derpå. Når HPV lægger sig midt i dette gen, er dette gen i stykker, vort DNA bliver ikke repareret, og i løbet af 10 år udvikler cellen sig til en kræft celle.

Så hvis HPV, lagde sig et andet sted for eksempel, ville vi hverken blive syge, eller udvikle kræft deraf.

Her kommer så min bekymring, når videnskaben tager HPV, skærer den i småstykker, og tage disse Retro-Virale dele fra HPV, og putter dem ind i en sprøjte, og injicerer dem i barnets krop. Så skyder lægen småbidder af Retro Virus, ind til 100-1000 Endogene Retrovirale elementer, der lever deres liv som skraldere, på vort DNA. Disse elementer, leder hele tiden efter små dele de kan bruge til noget, og nu forsyner lægen dem med, en nært beslægtet HPV virus, skåret i småbidder.

I værste tilfælde, fører disse smådele til, at et Endogent Retro Virus, lægger sig ind i vort DNA præcis der hvor HPV ville have lagt sig. Fordi genkendelses sekvensen er en del af vaccinen. I så fald er den skade sket, som man ville forhindre ske.

Under alle omstændigheder, er hver eneste vaccination, et eksperiment, hvor man ser hvad der sker, et forsøg på at lade naturen lave en ny Retro Virus sådan set.

Altså, at tage den metode man bruger til at lave vaccine overfor RNA baseret virus, og uden omtanke at bruge den til at lave vaccine overfor Retrovirus, synes mig en helt horribelt tåbelig ide.

Jeg vil faktisk anbefale, at man får taget prøver fra vaccinerede børn, og får sekventeret DNA i det kritiske område hvor HPV lægger sig ind, for at sikre sig, at alt er som det skal være. At der ikke nu ligger et andet Retrovirus der.

Redigeret af CV:Jensen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
CV:Jensen

En yderligere kommentar til molekylær biologiens verden. Omhandlende den seneste success, med den såkaldte engelske patient. Som nogle måske har læst, er en mand i England tilsyneladende kureret for HIV, ved at kemo behandle ham for kræft, og indsætte HIV resistente stamceller i hans rygmarv, istedet for hans egne stamceller, der jo er inficerede med HIV. Og nu er manden ikke længere HIV positiv.

Videnskaben jubler stille, over deres stamcelle success. Men lad os lige se ad, lad os antage at du er HIV positiv, at HIV har inficeret dine omni potente stamceller i din rygmarv, der fortløbende deler sig, for at danne nye blod celler. Så transplanterer lægevidenskaben andre stamceller i din krop. De er fra en donor, der har en sjælden mutation, der gør at HIV ikke kan bide sig fast i overfladen på disse celler, og dermed kan HIV ikke inficere disse celler. Nuvel, hvad medfører dette så? Det medfører jo at du nu har dine egne stamceller, der er HIV inficerede, og andre stamceller, som HIV ignorerer.

Hvordan i alverden, skulle dette kunne betyde, at du er kureret for HIV?

Istedet, må vi formode, at kemo behandlingen, har kureret dig for HIV. Kemo er en række celle gifte, der alle virker derved at de ødelægger cellen i dens forsøg på at dele sig. Derfor rammer de, kræft celler, og dine hår celler, der jo også hele tiden deler sig. Og ser det ud til, dine stamceller i rygmarven, der deler sig for fortløbende at producere nye blodceller.

Altså er det kemo behandlingen der kurerer HIV, og stamcelle behandlingen, er en selvopfundet såkaldt "Red Herring", en rød sild som det kaldes i krimi-verdenen, når et spor, eller bevis, er lagt ud for at narre folk til at drage forkerte konklusioner.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
fedt

Jamen tak for en velskrevet afhandling og lærdom

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
  • Opret ny...