Rudi W

Nyt "prominent" medlem hos Alternativet

Recommended Posts

Rudi W

Partiet med det yderst misvisende navn "Nationalpartiet" (stiftet i 2014 af tre muslim-brødre) har til stadighed ikke kunnet indsamle de nødvendige ca. 20.000 vælgererklæringer, som kræves for at opstille til folketinget. Det var endda meget langt fra, har det vist sig. På et tidspunkt troede de selv, at de havde dem, men det viste sig, at de slet ikke havde forstået proceduren, så de blev alle kasseret. De havde vist omkring et par tusinde gyldige, men nu har formanden Kashef Ahmed mistet tålmodigheden, så han indmelder sig nu i Alternativet.

Han fortæller, at han har stor sympati for Alternativets arbejde og vil søge opstilling for det på et ekstraordinært opstillingsmøde den 4. februar. 

https://nyheder.tv2.dk/politik/2019-01-14-formand-skifter-nationalpartiet-ud-med-alternativet

Der flokkes unægtelig mange specielle personer i det parti. For nylig kom det frem, at deres rekordhaver i flyrejser, Carolina Magdalene Meier har liket og sendt hjerter til personer på facebook, som efter en DR2-diskussion skrev om, at DF-ordføreren Kenneth Kristensen Berth skulle have "nogle på skallen", "en røvfuld", "en fiskerlussing" og ligenende. Senere undskyldte hun det. 🙄

 

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Leonidas

Utroligt at partiet får nogen som helst støtte.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Patrioten

Totalt misvisende at indvandrere forsøger at stifte et parti med navnet “nationalpartiet” og absolut ikke overraskende at det alternative klovneparti byder de sørgelige rester velkommen !

Forhåbentlig havner både alternativet og de radikale under spærregrænsen !

  • Elsker 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind