Rudi W

Herlig udstilling i Randers

Recommended Posts

Rudi W

100 negerdukker er nu udstillet på Galleri Cykelbørsen i Randers, og der blev selvfølgelig serveret negerboller til ferniseringen forleden. 😁

Claus Ørsted, som driver galleriet, fortæller, at udstillingen er blevet til, fordi mange er så dødtrætte af den politiske korrekthed, der vil diktere folk hvad vi må sige eller ikke sige. 

https://amtsavisen.dk/randers/Randers-galleri-gider-ikke-mere-vroevl-udstiller-100-negerdukker/artikel/420351

Prisværdigt initiativ. For det har snart været sådan længe, at hvide mennesker (men kun dem!) skal passe uhyre på, hvad de kommer til at sige, også hvis det er noget, alle fandt naturligt for 50 år siden. Så kunne "Jeg har set en rigtig negermand" med Lille-Bo ikke spilles i Danmarx Radio. Så skulle der klippes og klistres i "Elefantens Vuggevise", og så måtte Pippi Langstrømpes far ikke mere være negerkonge. Og negrene i Tin-Tin var forkerte. Og ... fortsæt selv.

Må vi spørge: Er det nu ikke 'forkert', at Anders And og hele hans familie er hvide ænder? Og go'e gamle Fantomet - hvid, og de sorte pygmæer, han omgav sig med i junglen ligefrem tilbad ham. Uha dada.

Man ser ind imellem en overkorrekt profil herinde med tigerstriber; han har i ramme alvor påstået andetsteds, at personer, der ellers aldrig nogensinde har været i nærheden af USA, bør kaldes 'afroamerikanere' !! Så han bliver nok meget krænket over Randers-udstillingen ...

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind