Seeckt

Findes "out of my league", ja/nej

Recommended Posts

Seeckt

Man hører tit at man ikke skal holde igen med at gå efter nogen man kan lide, uanset om man er "i samme liga", da dette angiveligt ikke eksisterer. Men er det bare noget selvhjælps-snak?

Er smukke mennesker ikke kræsen hvad angår sex- og livspartners udseende?

Jeg kender personligt ingen par hvor den ene er væsentlig ringere angående krop, udseende og sikker personlig stil. Og jeg (middelmådig) har heller aldrig haft fornøjelsen med en "smuk som i SMUK" kvinde - de ser mig ikke, tror jeg. Så min personlige empiri siger, at der ER forskellige luftlag.

 

Jeres mening (gerne også fra smukke mennesker).

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
jemo

Jeg tror faktisk svaret er meget op til dig selv!

 

Forstået på den måde at hvis du selv synes der er en ”ligaforskel”, så tror jeg der bliver det, men hvis du tænker om modparten at denne er din ligemand, så er der ikke ligaforskel.

 

Jeg er på ingen måde i den gode ende af udseendeskalaen selv, men jeg synes det er forkert og faktisk også lidt fordomsfuldt at tro at en smuk (eller en der på en anden måde skiller sig positivt ud fra mængden) kun interesserer sig for andre der er på samme høje niveau på dette ene punkt. Hvis du ikke ser par hvor der er ”ligaforskel” så tror jeg ikke du kigger godt nok, eller kun ser det du vil se, for der er en del af dem.

 

Men inden du går på trofæjagt så husk en ting – det er de færreste smukke kvinder der gider scores fordi du vil have et trofæ, som du kan løfte i vejret og sig ”se hvad jeg har scoret!!” Hvis det er din indstilling, så kommer du nok til at lede længe - nok meget længe. Hvis du derimod kan se bag facaden og I kan finde noget dybere der reelt kan binde jer sammen, så bliver udseendes forskellen pludselig ikke så relevant.

Så, ja, du skal nok faktisk glemme alt om at score smukke kvinder, hvis du vil have en chance for at få en. 🙂

Og husk også at jo højere en person kommer op i toppen af sin liga, desto mindre bliver udvalget for personen at vælge imellem, hvis denne ikke må gå på kompromis og kigge nedad. 🙂

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind