Christelk

Fødselstidspunkt

Recommended Posts

Christelk

Hallo !  Er  der nogen der har et bud på hvorfor man registrerer , klokkeslettet , man er født på ? Ja det kan jo fint bruges  til Horoskoper , men det er sikkert ikke derfor man gør det !Jeg tror at der slet ikke er nogen der kan sige   med bestemthed , hvorfor man gør det. Det har man jo altid gjort og bliver så bare ved med det. Det står forresten ikke på fødselsattesten ; men på jordmoderattesten .Dem får man udleveret , når man føder hjemme. I det mindste før i tiden . men om man også får  dem fra sygehuset ved jeg ikke. Hilsen Christelk !

.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
DenBruneMunk

Hvorfor har vi aftaler i kalenderen på præcise tidspunkter og ikke cirka tider?

Hvorfor skriver politiet exakt tidspunkt op og ikke bare noget cirka.

 

Det handler vel altid om at vide noget, så ved man det præcist, og hvorfor skulle man ikke? Kan ikke se hvorfor man ikke registrere det.

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Entrelac

Mig bekendt får man ikke jordemoderattesten udleveret.

Jeg er født i 1964, og da jeg engang skulle bruge mit fødselstidspunkt til et horoskop måtte jeg kontakte landsarkivet for at få det.

Mine børn er født i henholdsvis 1996 og 2000, jeg har aldrig set en jordemoderattest på nogen af dem, men på den ældste fik jeg det lille kort med hjem, som sad på vuggen mens vi lå på fødegangen, heraf fremgår bl.a. klokkeslæt. Med den yngste fik jeg et A5-papir hvorpå dato, klokkeslæt, vægt og længde var noteret sammen med nogle få korte notater om fødslen.

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind