Steven_F

Desillusioneret

Recommended Posts

Steven_F

Kender I det, at når man er ung, så tror man, at hvis man bare leverer et godt stykke arbejde man kan være stolt af, sætter sig ind i alt det der er nødvendigt for at være god til sit arbejde, bruger mange ekstra timer på at blive endnu bedre til sit arbejde, behandler folk ordentligt, hjælper folk der har brug for det, er loyal overfor sin arbejdsplads, og pligtopfyldende, så har man det til gengæld godt på sin arbejdsplads, er påskønnet og bliver behandlet ordenligt.
Er det ikke trist, den dag man finder ud af, at det ikke er sådan det fungerer? Ens chefer er typisk nogle magtliderlige manipulerende, selvpromoverende fjolser, som kun går op i deres eget og dårlig nok lægger mærke til ham der knokler røven ud af bukserne for dem, og lige så snart det passer ind i deres kram tager røven på én og snyder én for det de skylder.

  • Ked 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
DenBruneMunk

Alt det der er ikke så vigtigt.

Vigtig er du gør dit arbejde, og det du laver gør dig uundværlig i den funktion du har, og fortsætter de med denne opgave i mange år, så har du jo sikret dig, hvis du ikke knokler for at blive rig.

Så du har anskuet det lidt forkert mener jeg, hvis målet ikke er penge eller stabilitet, du er aldrig bedre end den næste som kommer forbi og kan gøre det måske også billigere, og så er det jo nok du føler de snyder dig.

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Justie

Nej, det kender jeg reelt ikke. Og DBM har nogle super input.

Der er ingen som har sunget ved din vugge at livet er retfærdigt eller at du vil blive honoreret som du -føler- du har fortjent.

Jeg siger ikke at dine følelser er galt afmarcherede, og du kan selvsagt have helt ret - men valg i livet kan have mange bevæg grunde. Også for chefer...

Du kan så vende den om 180 grader. Og sige til dig selv at nu fik du en "lektion". Ikke i livets uretfærdigheder, men om hvordan en virksomhed, afdeling og ledelse KAN fungere - og at du selv aldrig vil kopiere den stil og tage den med dig.

Som ung vil du opleve andre arbejds scenarier på din vej - så brug dine erfaringer til at skabe en bedre arbejdsplads på de næste trin på din vej. Og det handler ikke om ambitioner, det handler om at deltage i at tage ansvar og medvirke til at skabe en bedre arbejdsplads for alle på stedet. 

Den proces kan man deltage i og bidrage til,uanset om man skrubber lokummer eller eller sidder med et million budget. Faktisk kan man ikke undgå at bidrage og deltage, ene og alene fordi man er der. 

I sidste ende gør det dig selv gladere og giver en bedre hverdag.

Det vil ikke altid lykkedes, langt fra, men du vil altid kunne se dig selv i spejlet og vide at du i hvertfald gjorde dit bedste

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind