Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Arkiveret

Emnet er arkiveret og er nu lukket for yderligere svar.

Gæst

Klar til børn, når kæresten ikke er

Recommended Posts

Gæst

Hej allesammen.

Jeg hedder Ninett Rohde, er journaliststuderende og er i gang med mit afsluttende hovedopgave sammen med min medstuderende Maja. Lige nu arbejder vi på, at det skal handle om, hvilke udfordringer man står overfor som par, når man som par er uenige om, hvornår man gerne vil have børn.
Det er her vigtigt at sige, at det altså er par, hvor begge parter ønsker at få børn, men den ene er længere om at blive klar til det end den anden.

Vi vil gerne tale med nogen, som har oplevet det på egen krop, og vi har fire typer, som vi gerne vil i kontakt med:

- Et par, hvor den ene f.eks. kvinden er klar til børn, og kæresten eller manden ikke er, og kvinden derfor lever med dette, men har det svært med det.

- Et par, hvor den ene f.eks. kvinden er klar til børn, og kæresten eller manden ikke er, og kvinden forsøger at overtale kæresten eller måske vælger at smide p-pillerne og siger til kæresten, at det må være ham, der må stå for beskyttelse, hvis han ikke vil have børn.

- Et par, hvor den ene f.eks. kvinden var klar til børn, og kæresten eller manden ikke var, men de så har fået barn alligevel.

- Og sidst en person, der er klar til børn, der har været i et forhold med en partner, der ikke var klar til børn, og derfor har den person, der var klar, forladt sin partner for at finde en partner, der er klar, eller har fået et donorbarn alene.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi er helt fordomsfrie. Vi forstår godt, at det kan være utrolig svært at være virkelig klar til børn, når ens partner ikke er det.

Vi vil gerne høre mere om, hvad det er for nogle følelser og udfordringer, man går igennem, når man er uenig med sin partner i, hvornår ens fælles børn skal komme til verden.

Hvis du har oplevet noget af det ovenstående på egen krop, eller hvis du kender nogen, der har oplevet det, så må du meget gerne kontakte mig, Ninett Rohde, enten i kommentarfeltet, på mail: Ninettrohde92@gmail.com eller på telefon 30127515.

Maja og jeg håber meget at høre fra nogle af jer.

Mvh. Ninett Rohde, journaliststuderende på 8. semester på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites×
×
  • Opret ny...