Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
bryllupsfotos

Hjælp til links

Recommended Posts

bryllupsfotos

Hej Allesammen!

Hvis der er nogen af jer der arbejder med linkbuilding. Kan i så anbefale nogle hjemmesider hvor man kan få links fra ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
DenBruneMunk

Google er fyldt med links :devil:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
sebastian

Søg på SEO på Google - dem der ligger øverst der er de bedste :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
PeterKoder

Der er flere gode resourcer som dækker det emner. Du kan tage et kig på Henrik Bondtofte https://www.henrik-bondtofte.dk/kategori/linkbuilding/ som levere rigtig fine artikler om emnet. På http://amino.dk kan du også få hjælp men her kan du også oprette en profil som giver dig mulighed for at lave et par backlinks til dine side. Det er også en fin ide at lave teknisk seo på dine side og det kan du få hjælp til her https://indexed.dk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
turbotorben

Du kan prøve at google linkkataloger, virksomhedsprofiler, fora osv.. Der kan man typisk relativt let og gratis tilføje links til sin hjemmeside. Ellers så findes der også forskellige slags hjemmesideløsninger hvor linkbuilding er en del af pakken som f.eks. https://www.waimea.dk/business/

Du skal dog huske på at når du laver linkbuilding så er det bedre og fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Det kan du læse mere om her: https://www.waimea.dk/blog/seo/gratis-linkbuilding-tips-autoritet-og-diversitet-frem-for-kvantitet.html

Hvis du f.eks. driver en webshop, så er det en god ide at kontakte sine leverandører og høre om de har en forhandlerliste på deres hjemmesider, hvor du kan få link fra.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
hho136

Jeg ved der findes forskellige linkklubber hvor man kan tilmelde sig, du kan evt prøve at google dem, ellers prøv at melde dig ind i iværksætter netværk på facebook og søge i den, der er mange gode råd at hente ?

Med venlig hilsen

Hanni  O. 
udvikler hos Webhostpriser

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
laustmichaelsen
Skrevet (redigeret)

Hej!

Der findes rigtig mange gratis links, du kan bruge. Det nemmeste er at søge på Google efter "gratis linkmuligheder". Der kommer en lang række muligheder frem. Det er dog en god idé at være lidt kritisk, da det ikke er alle lister, der er opdateret, og det er ikke længere alle linkmuligheder, der er værd at bruge tid på.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en side er værd at få et link fra, så kan du eventuelt vælge at købe adgang til Ahrefs (du kan få en prøveperiode på 7 dage for ca. 50 kroner). Det er et online-værktøj, hvor du kan tjekke styrken af en hjemmeside og dermed også et link fra den. Det er et rigtig godt værktøj, som jeg bruger meget i mit arbejde med links, hvor jeg blandt andet også arbejder med linkbuilding til dagligt.

Når det er sagt, så skal der dog ikke være nogen tvivl om, at hvis du virkelig skal have nogle links, der dykker og sætter afstand til dine konkurrenter i søgeresultaterne, så er du simpelthen nødt til at betale for dem - i de fleste tilfælde er det dog penge, der kommer mange gange igen, hvorfor det er en rigtig god investering.

Du skal være velkommen til at skrive til mig, hvis du gerne vil have uddybet lidt mere 🙂

Med venlig hilsen,

Laust

Redigeret af DenBruneMunk
Ingen reklamer i 1. indlæg, det er vist åbenlyst reklame

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
jjdenmark

Bare søg i Google med “Gratis links” så kommer der et par lister.

De er mere eller mindre opdaterede, men der er typisk et par af dem der fint kan bruges her i 2019.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Alisha_bohner

Du kan købe en database med links, du ved sandsynligvis om det. Hvis du ønsker at få dem gratis, skal du søge manuelt ved hjælp af søgemaskiner. Det er ikke hurtigt, men effektivt hvis du gør en indsats nok. Held og lykke! :)

 

 

Redigeret af Alisha_bohner

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
  • Opret ny...