Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
CV:Jensen

Den globale nedkøling

Recommended Posts

CV:Jensen

Først så svulmer jordens kerne. Hvorved jordens ydre opvarmes, jordens skorpe stiger i temperatur. Således som videnskabs mænd opdagede i Australien, vist nok i firserne. Og som tyske videnskabsmænd verificerede et par år derefter. Ydermere, medfører denne svulmen, at gasser fra jordens indre, presses ud af jorden og ud i atmosfæren.

Iskappe boringer, som går 100.000 år tilbage, demonstrerer dette fænomen. Først stiger temperaturen, dernæst ses en stigning af CO2 i atmosfæren.

Denne svulmen er altså en varmekilde fra jordens indre, der, når den ophører, medfører at jorden går ind i en lang nedkølings periode. Dette forårsaget af CO2 indholdet i atmosfæren, der forhindrer sollys i at trænge igennem, og derved forårsager drastisk temperatur fald på planeten.

Alt efter hvor voldsomt, jordens indre svulmer, må forventes reelle og meget voldsomme natur katastrofer. Synkehuller, som følge af indre gas aktivitet, ses globalt. Derudover smelter permafrost. Og medfører også, at gletschere smelter nedefra, og rives løs fra deres ståsted, idet de aqua-planner, altså skøjter af sted på et tyndt vandlag. Ydermere kan der forventes jordskælv og vulkansk aktivitet. Begge disse fænomener, er resultater af gas-aktivitet under skorpen. Især jordskælv hvor de tektoniske plader mødes bør forventes, da disse udløses af store gaskamre, der ligger under skorpen, og stedse stiger i tryk, indtil de løfter den tektoniske plade, og udløser deres tryk. Årsagen til disse gaskamres vedvarende opbygning, er den samme, som de vand kamre der ligger ovenover dem. Altså at de tektoniske plader gnides mod hinanden, når den ene plade skubbes ned under den anden. Dette medfører som bekendt, at en mur af ler, skubbes ned i jordens indre, forårsaget af denne kværn-mekanisme. Det er velkendt, at grundvand ikke kan passere denne indre ler mur, og derfor ophobes i reservoirs, ved den tektoniske plade. Det er øjensynligt ikke erkendt, at jordens gasser gør ligeså, længere nede i jordens dybde, og at dette forårsager jordskælv. Istedet er jorskælv forklaret, ved en fjollet mekanisme hvor man antager at jord og sten kan bøjes, og ophobe potentiel energi, der kan svirpe tilbage som var det var en gren på et træ. Måske man skulle studere, en bunke jord nærmere.

Ydermere, kan jordens svulmen forårsage, at vand i jordens indre presses ud, akkurat som CO2. Da der er umådelige mængder vand i jordens indre, -mere end der er i verdenshavene på overfladen- vil en sådan forvisning af vand til overfladen, medføre kraftig stigning i verdenshavene, og desuden kraftig turbulens i disse have. Da varmt vand udledes i store mængder fra hav bunden, hvorefter det af fysiske årsager søger imod overfladen. 

Alle disse ting, foranlediger mig til at advare dette land, og opfordre dem til, at de straks og fluks, bygger 3 atomdrevne kraftværker der, driver Thorium reaktorer i disses mest sikre konformationer. Partikel acceleratorer antændte reaktorer, med andre ord. Som kan levere, den dobbelte mængde energi, af den der bruges af dette land idag, alt inklusive, også bilpark. Da dette vil vise sig absolut nødvendigt, om man vil se sin civilisation overleve, denne kommende kataklysme af katastrofale omstændigheder, den globale nedkøling.

 

 

Redigeret af CV:Jensen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
MrAnderson

tja det er en mulighed, Stephen Hawking mener jo vi maks har 100 år tilbage på denne planet, og i 2028 om 10 år altså for vi den første indikation af om vi bliver ramt af en planet killer i 2030 det er altså om 12 år og at bygge kraftværker tager temmelig lang tid, mit bud er: Man får som man har sået eller sagt på en anden måde hvis vi ikke holder op med at bruge fossil fuel meget snart vil Moder Jord sætte en stopper for det i form af det du har beskrevet.

Moder Jord kunne jo også bare slukke for strømmen i form af den flydende kerne vores jord har hvad hvis den stopper med at rotere, men alt dette er kun spekulationer en ting er sikkert behandler vi vores planet som losseplads og forpester atmosfæren som hidtil vil vores børns børn.............. osv betale en høj pris

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
CV:Jensen

Sir Isaac Newton, forudsagde at Jesus Krist ville komme tilbage i 2060. Hawkings truer med undergang om 100-300 år hvis vi ikke giver ham et rumskib. Det kan jo være ligemeget når Newtons gæt er os nærmere.

Jeg gætter selv på at Jesus Krist kommer tilbage i 2070. 2000 år efter ødelæggelsen af det andet tempel. Så indføres 1000-års riget, hvormed Guds hele historie forløber  på 7000 år. Men ingen anden end Faderen Gud ved hvornår den dag kommer, som der står skrevet.

Hvis vi nærmer os den dag, skal mange vrede ting ske. Blandt andet som der står i Johannes Åbenbaring: et bjerg som af ild, skal styrtes i havet.

"Den første blæste i sin basun, og der kom hagl og ild blandet med blod, og det blev hældt ud over jorden; og en tredjedel af jorden brændte op, og en tredjedel af træerne brændte op, og alt det grønne græs brændte op.

Den anden engel blæste i sin basun, og noget som et stort bjerg i lys lue blev styrtet i havet; og en tredjedel af havet blev til blod,  og en tredjedel af alle levende skabninger i havet døde, og en tredjedel af skibene blev slået til vrag."

Hvilket kunne lyde som en Dommedags komet.

Redigeret af CV:Jensen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
CV:Jensen

Nogle steder måles der nu, at hav overfladen synker, og altså ikke stiger. Om det forholder sig sådan, ville jeg forvente geologisk voldsomhed i de områder hvor fænomenet observeres. Af samme grund, som at man får en eksplosion, om man hælder et glas vand på kogende olie.

Den geologiske opvarmning eller jordkernens svulmen, der presser gas ud i atmosfæren, og tilmed vand bundet i jorden ud i havene, er en aktiv og dynamisk proces der ikke er uniform udover hele jorden. Hvis vandstand i havet pludselig falder, må den indre geologiske opvarmning lokalt, have trukket sig tilbage. Hvorved vandet i havet styrter ned i jorden igen. Denne nedstyrtning, kan således komme i pludselig kontakt med den indre magma, og altså omdannes til damp, med eksplosion til følge.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind×
×
  • Opret ny...