Recommended Posts

noahs_mor

Vi skal have gæster på lørdag - og vi ender altid med kalvecuvette, mørbrad eller noget i den stil. Kunne godt tænke mig andre forslag. Det må bare ikke involvere fisk :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Justie

Luksus kotteletter i fad plejer altid at være et hit her i huset og så har du et rent køkken når gæsterne kommer;

1½ kotellet pr gæst og et fad som er relativt dybt og som er stort nok til at koteletterne ligger side om side

Først laves en bund af kartofler og løg.

Kartofler skrælles og skæres i skiver og løg ditto. Det blandes med løs hånd til faddet er ca ½ fyldt.

Flødesovs; 

½ l piskefløde (evt 1 dl boullion), 1 ds tomat pure, en tsk caryenne peber, 1. spsk. sød paprika, 3 knuste fed hvidløg og en tsk salt

Det hele blendes grundig sammen og hældes over kartofler/løg og fadet sættes i ovnen på 175 gr.

Koteletterne brunes hårdt og sættes til side.

Når kartofler og løg mangler en ½ time ligges koteletterne på og oven på koteletterne fordeles en pakke cocktail pølser og et lille glas perleløg og ind i ovnen.

Når der er 15 min tilbage fordeles  2 store tomater i skiver, en 1½ håndfuld fine ærter (fra frost) og en pakke bacon og så ind i ovnen igen til maden er færdig.

Salat og flutes serveres til og opvasken klares undervejs :-)

Så du skal bruge (4 pers.);

6 koteletter

½ pose kartofler (gerne melede)

2 løg

Flødesovs:

½ l. piske fløde

1 dl stock

1 ds tomat pure

en tsk caryenne peber

1. spsk. sød paprika

3 knuste fed hvidløg

en tsk salt

"Topping"

1 gl perleløg

1 pk cocktail pølser

2 store skivede tomater

1½ håndfyld frosne ærter 

1 pakke bacon

 

Bon appetit :-)

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind