Kosmo123

firmagaver til jul

Recommended Posts

Kosmo123

Min man har et tømrerfirma i Korsør og har været stødt voksende de sidste par år. Nu har har hele 20 medarbejdere, hvilket må siges at være ret godt. Jeg har altid sørger for min mands indkøb af julegaver til de ansatte. Jeg plejer at købe en flaske god vin eller to til dem hver. Det plejer jo også at være fint nok, men de er efterhånde så mange, at jeg ikke helt orker det her op til jul. Jeg har jo også egne unger og nevøer, der skal shoppes ind til. Desuden har de fleste ansatte været i firmaet i mange  år, og jeg synes derfor, at de fortjener lidt mere end en flaske vin. Jeg tænkte noget gavekurv med delikatesser i. Det skal dog have en rimelig pris, ellers får jeg aldrig min mand overtalt:) Er der nogle herinde, der har eget firma og erfaring med dette? Hvad plejer ansatte at blive glad for? På AMino blev jeg råddet til at kigge på www.centil.dk som har nogle opslagslister. Jeg vil dog gerne have lidt flere muligheder.

Varme efterårshilsner fra Kosmo123

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Zoxa

Hvis du "bare" googler firmagaver vil der komme en lang række service virksomheder op som leverer den ydelse og i alle prisniveauer. :-)

 

God Jul :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
basle72

Har tit gået i den lokale Kvickly efter kurve til personalet, de laver den lige efter ønske, hjemmelavede delikatesser, hjemmelavede pølser, vin og specialiteter, og de laver i alle prisklasser, det er nemt. vi gik bare derned i god tid og fortalte hvor mange og til hvilken pris, og lidt om hvad vi ønskede, og så stod de klar den dag vi ønskede at hente dem

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Nimes9000
Skrevet (redigeret)

Hej
Jeg kan godt se dine overvejelser og jeg vil gerne anbefale https://www.promotionmakers.com/. De leverer firmagaver og firmajulegaver til store og små virksomheder og er ret specialiserede på det område og kan imødekomme mange ønsker.

Redigeret af Nimes9000

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind