Code71

Julehjælpen 2011

Recommended Posts

Code71

I lighed med de sidste 4 år, vil jeg i år gerne igen være med til at støtte nogle der derigennem kan få en bedre juleuge

Jeg har ikke selv helt tid til at stå for alt det praktiske i dagtimerne, så først og fremmest vil jeg gerne se om her skulle være en der havde lyst til at hjælpe til med at fordele til de rette osv

Som de andre år, kan dem der vil skænke til formålet skrive sig i tråden her og så vil jeg forsøge at følge med til at liste det hele her i det næstkommende indlæg. Det er vigtigt at folk som ønsker at donere sender en mail til juledonation@gmail.com (Suus82)

Så jeg foreslår at vi starter med at få samlet sammen hvad folk gerne vil skænke.

Sidste år var der både barnevogne, julepynt, julebag, aflagt tøj og CD'ere osv. Så det er helt frit hvad du mener kunne bringe glæde andre steder

Kom glad og så håber jeg at så mange som muligt støtter op om det

Som noget nyt i år er der bla donationer fra diverse sportsklubber med oplevelsesgaver

Desuden har jeg til i år fået fremstillet et professionelt website som går i luften her omkring 1 september 2011. Det er pt i testfasen hos den virksomhed som fremstiller siden

Sakset fra 2007, 08, 09 & 10-tråden:

"I forskellige tråde ses det, at der er enkelte herinde, der har en hårdere økonomi/mindre netværk end andre - og så var det jeg tænkte, om vi ikke kunne slå kræfterne sammen?

Hvis der er nogle herinde, der sidder og tænker, at julen bare ville være fantastisk hvis... Kunne de så ikke give lyd fra sig - jeg tør vædde med tilbudene vil stå i kø

Måske er der nogle, der ikke ønsker at skilte med behovet - I kan sende en pb til mig, og jeg vil så skrive herinde hvad der søges (uden at skrive debatnavn selvfølgelig).

Skriv en pb hvis du har nogle ønsker.

Hvis jeg overser et indlæg med en donation, er det bedst at vedkommende lige gør mig opmærksom på det, så det kommer med. Gerne på pb. Men HUSK også lige at skrive en email til juledonation@gmail.com

Er der nogen der kender til noget julehjælp man kan søge et eller andet sted, så skriv det til mig, så vil jeg skrive det i tråden her.... "

Det rent organisatoriske:

- Jeg og Suus82 står for at opdatere tråden med donationer

- Paktiske gris blaesbjerg85

- Suus82 står for alle donationer. Alle der ønsker at give til de trængende i denne tråd bedes skrive en mail til hende på juledonation@gmail.com med angivelse af hvilken donation de ønsker at lave(De givere der sender mail til hende, bedes lige påføre hvorvidt de ønsker at sende eller at aflevere personligt )

Vi har til formålet oprettet en fælles profil ved navn Julehjaelperen som man kan se i de kommende indlæg. Den profil vil blive brugt til at opdatere donations og uddelingslisten samt blive brugt til forskellige ting i tråden

- Alle der ønsker at modtage iår, bedes skrive en mail til juletraad@gmail.com med navn og adresse (hvis i ønsker gaven tilsendt)

Efter henstilling fra moderatoren, henstilles til at hjælpen i denne tråd er forbeholdt forældre, ellers flyttes tråden nemlig. På forhånd tak

De efterfølgende indlæg er reserveret til

- Indlæg 1: Donationslisten (privat/debattør)

- Indlæg 2: Donationslisten (virksomheder)

- Indlæg 3: Uddelte donationer

- Indlæg 4: Diverse

Husk at alle ønsker om donation skal sendes til juletraad@gmail.com med navn, adresse og ønske. Man kan ikke modtage donationer i år medmindre vi har dit navn og din adresse. Det sker for at undgå forsøg på snyd som vi desværre oplevede sidste år.

Sæt igang :)

Der er oprettet en hjemmeside til formålet. Besøg den på Home-Julehjælpen

Her kan du både se hvad der er på donationslisten, du kan donere eller du kan ansøge om donationerne

"Brugsanvisning" til at ligge billeder ind på hjemmesiden Home-Julehjælpen

Her er en "brugsanvisning" til at uploade billederne:

Step 1 (når du er logget ind) - Tilføj nyt produkt

Step 2 Skriv tekst til billede i øverste tekstlinie

Step 3 vælg kategori (Lige nu kun tøj eller legetøj, men der kommer flere kategorier snarest)

Step 4 Lige under de tre øverste tekstfelter er der to kasser "Content" & "billede" - klik på "billede"

Step 5 Gennemse og vælg billede på dit skrivebord

Step 6 Oppe i højre hjørne - klik gem (vent på at den gemmer)

Step 7 Klik gem samme sted igen

Step 8 Færdig og du kan gå ud på siden og se dit billede

VIGTIGT VIGTIGT

Hvis du ser noget på hjemmesiden som du ønsker at søge, er det afgørende at du sender en mail til juletraad@gmail.com.

Der er plads til at skrive under billederne. Men indtil den er helt klar, kan man udelukkende søge via mail

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Julehjaelperen

Sjælland:

(Malmgren74) en pose bleer 4-9 kg der er kun taget et par stykker ca.80 stk tilbage og en uåbnet pose nan2 udløb 04 2012 hvis der er nogle der kan bruge det jeg kan ikke sende da pengene er små kan hentes på Amager

(Chosie) En sleebee sovepose/lift - brugt, men stadig i fin stand. En pose pigetøj ca. str. 56-80. Brugt, men i fin stand. Det kan leveres i Københavnsområdet eller Nordsjælland/Halsnæs eller afhentes i Rødovre.

(Kristinasp) en del(vel ca 20 stk ialt) baby rangler bamser + en pose pigetøj i str 62-74. Aflevere gerne inden for 35 - 40 fra Eskilstrup på nordfalster.

(Afllop) 2 sække velholdt pigetøj i str. 50-98, 2 par pigesandaler i str. 22 og 23, 1 sengerand til vugge (pige). Afhentes i Greve.

(Chakiya) En masse gode bøger. Bla. Jean M. Auel:- Hulebjernens Klan - Mammutjærgerne og Hestenes Dal (om "fortidskvinden" Ayla og hendes liv i fortiden)

Se indlæg #302 på s. 31. Kan afhentes på Frederiksberg.

(Lull) Fleecejakke i æblegrøn str 68 (tror jeg det var), 1 stk led juletræ med USB stik +

50 stk julekugler i sølv. + 1 x 4 hjerter i sølv & hvid + 1 x pyntedimmedummere i sølv. Kan afhentes i Kbh NV.

(NAM) Hvid Kravlegård, STOR DSB Harry Bamse, Træ Sandkasse -Aldrig brugt eller samlet. Tingene kan afhentes i Fuglebjerg mellem Slagelse og Næstved.

(hotlips77) en lift til barnevogn, et insektnet. Insektnet kan sendes, resten skal afhentes i Rødovre.

(Kasper - ikke bruger på debatten) 16 nye flyttekasser. Til afhentning i Kastrup.

(Suus82) 1 x pakkekalender til dreng på 2-3 år. + Bauer inliners rulleskøjter i str. 37,5. De er kun brugt i en sæson, men ret ridsede, dog stadig ganske brugbare. Kan leveres i Hillerød/Farum/Frederikssund elle Københavnsområdet.

(Camilla - ikke bruger på debatten) 1 helt ny cremefarvet vest i 100% polyester. I str. L men svarer til en stor XL. Kan afhentes i Rødovre.

(Louise - ikke bruger på debatten) Pigetøj i str. 62-74. Kan afhentes i Avedøre eller Christianshavn.

(Two_cherries) Et spil til små drenge. Det hedder "Connector, associate & learn" Ønsker helst at det afhentes i Kbh NV, eller leveres i Københavnsområdet. Kan som sidste mulighed dog sendes.

(Susanne - ikke bruger på debatten) 2 x tøjpakke til pige i str xs/s med cowboybukser, bluser og hættetrøjer (brugt af 19årig pige), 1 x tøjpakke til mor i str. M (med bla. kjoler og vinterjakke str. M/L) + fjernsyn i 22 tommer, ikke fladskærm, + en kaffemaskine. Skal afhentes i Ballerup.

(Mallika) en dukke højstol, + et pejsesæt, + 2 x rammer Sweppes Lemon sodavand (til to forskellige familier). Tingene skal afhentes i Herlev, eller leveres indenfor en radius af 50 km

(Dorit - ikke bruger på debatten) Pigetøj i str. 50-86, + drengetøj i str. 56-74. Kan afhentes i Glostrup eller leveres i Storkøbenhavn

(Vibe - ikke bruger på debatten) Et par Moschino jeans str 6 år i mørkeblå + et par Quiksilver jeans str 8 år i blå, begge par ser næsten ubrugte ud. Kan afhentes på Frederiksberg.

(Dan - ikke bruger på debatten) 3 kasser med anders and blade og jumbobøger. Kan hentes i Kbh V.

(Borismis282) et par termostøvler i str 24 fra skofus i pige farve pink el lilla + et par super flotte eccostøvler str 25 i grå med lyserødt foer. Skal afhentes i Herlev.

Fyn:

(fru_knold) Vil gerne invitere nogle børn i Odense zoo, så forældrene kan få shoppet julegaver eller bare nydt hinanden. (ansøg hurtigst muligt så fru knold og børnene lige kan lære hinanden at kende)

(Juel) 6 stykker drengetøj i str. small og medium. 4 t-shirts, 1 par bukser og 1 hættetrøje. 1 herre/drenge smykkevedhæng - kors. (brugt), 1 D&G ur - kopi (brugt 1 gang), 1 lyserød skråstol - brugt. 3 par brugte pige/dame mørke cowboybukser i str. 34/L78. 1 par brugte pige/dame corboybukser i str. W28 L32. Skal afhentes i Ullerslev på Fyn.

(Louise - ikke bruger på debatten) Pigetøj i str. 62-74. Kan leveres på fyn.

(Betina - ikke bruger på debatten) To flytte kasser med blandet julepynt, + lidt pigetøj i str 8-9 år (næsten ikke brugt), + et par magen til heller aldrig brugt men uden pris mærke i str 13-15 år 158-170 cm. Kan afleveres i Odense eller Otterup.

(Lulle - besked per mail) 7 legeting med Ramasjang logo på. Bla. yo-yo, kikkertrør, notesblok og tatoveringer. + 5 pige dvd´er, med bla sæson 3+4 af de unge mødre (dog mangler en enkelt dvd). Afhentning i Middelfart.

(MiniPhilo) En Buzz Lightyear samleting. Gætter på en aldersgruppe der hedder 5-8 år. Kan afhentes i Odense S.

Jylland:

(Plattapuss) En autostol fra 0-13kg. Den er købt brugt. Autostolen leveres i Horsens eller + 25km.

(Pautassa) en sort sæk med forskelligt (uspecificeret) pigetøj str. ca 62-92 inkl sko. En pose ventetøj i str. L. Begge dele kan afhentes i Aalborg Øst

(Schaumzuckerware) Drengetøj i str. 50-68, Mørkeblå skråstol m. aktivitetsbøjle, Badestol i blå, Fossflakes ammepude - meget lidt brugt, ventetøj str. 36. Kan afhentes i Vejle.

(Emc28) Drenge + pigetøj i str. 92 + noget babylegetøj. Skal afhentes i Bedsted Thy, ca. 30km syd for Thisted.

(Freja65) et 20-21 tommer tv, fint til dvd eller playstation. Kan afleveres omkring Skive-Mors.

(Millamille) Forskellige bøger til teenagedatter eller mor. Bla En shopaholics hemmelige drømmeverden og Shopaholic i New York. Se indlæg # 401 s. 41. Kan afleveres/afhentes i Kolding området.

(Ragnarok) En tøjpakke til en pige. Mest i str. 104. Kan afhentes i Randers SØ.

(Lille Hjælper) 1 legetøjspakker á:

pakke 3: en hallo kitty håndtaske med lille pung til, samt en MC Queen 95 madkasse samt en kasse plus klodser 186 stk

Modtagerne SKAL bo i Randers eller kunne afhente i Randers, da giver ikke har bil.

(Fresa) 4 personers Römertopf - brugt 1 gang, 5 kogebøger og 2 bøger til en større teenagepige ("Jeg er bevæbnet og har tømmermænd" og "skønhed kommer indefra - men lidt læbestift skader jo ikke").

(Lucasine) 1 par pigesko fra ByKier i lilla. Str 29, 1 par pigestøvler i læder med uldfoer og texmembran str 28. 1 lille sæk med pietøj i str. 110, inkl en vinterjakke. Tingene kan afhentes ca 15km syd for Holstebro, eller de kan leveres i følgende byer: Esbjerg, Varde eller Holstebro.

(mortanyatil4) En wasco emhætte modelnr. HN8845. Er brugt men ser ud som ny. 2-3 flyttekasser med babytøj i str. 0-1 år. Både noget til dreng og pige. Som nyt. Kan afhentes i Brovst.

(Ina) et lille tv (ikke fladskærm dog), omkring 19-20 tommer. Fjernbetjeningen skal dog bruge tape, for at holde på batterierne, men intet fejler noget ellers. Kan leveres i Århus, Silkeborg, Skanderborg området.

(EtStykkeMedOst) Bog+cd: Den bestøvlede kat - aldrig brugt, + 6 forskellige børnebøger (i fin stand), + Cars bog+bigraf-halløj : har aldrig været åbnet, der skal vist bruges batterier - følger ikke med, + 3 plastik dyr, 3 drenge legetøjsfigurer (Fejler intet), + Zorro på hest: Hesten kan smide Zorro af via et katapultsæde man udløser på en knap. Der mangler vist en pisk - men ellers helt ok!, + vandlegetøj: måske ikke lige årstiden, men måske kan det bruges i svømmehallen/badekaret? Kan afhentes i Århus.

http://dindebat.dk/generelt-om-foraeldre/763580-julehjaelpen-2011-a-86.html#post21809830

http://dindebat.dk/generelt-om-foraeldre/763580-julehjaelpen-2011-a-86.html#post21809818

(Suki) En pose pigetøj i str. 56-74. Brugt, men i fin stand. Kan afhentes i Viuf mellem Kolding og Vejle.

(Kate - ikke bruger på debatten) Brætspil: Quis´en om europa. 15år+. Ubrugt. Kan afhentes i Viborg.

(Thitida-No-Chey) 2 sække med forskellige bamser. Skal leveres i Århusområdet (cemtrum + 25km)

(My_angle) dametøj i str. 38 el. M, herretøj i str. L og damesko i str. 36-39. Tingene kan leveres i Bramming, Esbjerg eller Kolding (og selvfølgelig omegn).

(mivjanne) En Rorri Racerbane. Kan afhentes eller leveres i Randers.

Kan sendes:

(Babyi2009) ventetøj i str L. Kan sendes.

(Kmdp) et par jeans til en dreng (str 12-18mdr) og et par støvler i str 22 (brugte men stadig fine) til en pige. Kan sendes.

(bums_pige) Precious(Denne er på engelsk) + En bogpakke mere - En serie af Johanne Hildebrandt : Bøgerne hedder Freja, Saga og Idun. Tingene kan sendes.

(truntepige) et par pigesko i str. 21. Næsten som nye. Kan ses i indlæg #544. Kan sendes.

(NAM) 2 sæt babysengetøj -Pige, Gummistøvler str 19 -Lilla (Stort set som nye), Regntøj pige str 1 år, Lille tøjpakke pige str 74/80. Kan sendes.

(MissTiff) Lidt babyudstyr og -tøj til dreng (0-1år). + molo bluse til pige i str. 80. Kan afhentes i Bagsværd eller sendes.

(Skovspurven) Babytøj til piger i str 56-62, + tøj til mor i str 48. Kan afhentes i Hjørring eller sendes.

(Mel2005) En lyserød flyverdragt i str 74 (næsten som ny), + Ecco overgangssko i str. 21 (brugt 1 sæson), + 3 par fine sko i str. 36 Kan sendes.

(Mela22) Et par hjemmesyede bukser til dreng i str. 62, + et par hj.syede bukser i str. 80/86, + hjemmesyet pigetøj i str. 62-104 (specificer hvilke str. der ønskes). Kan sendes.

(Mallika) Lyserød badestol til badekar. Kan sendes.

(Trixi1983) 4 dvd´er: Napoleon Dynamite, Miraklet hos Henry Poole, Mary Kate & Ashley Olsen: Our lips are sealed, Mary Kate & Ashley Olsen: Winning London. Desuden en kvindeskjorte fra Sziggy Cph, Jasper Skjorte Blå str S/36. Begge dele kan sendes.

(DarkRed) En John Frieda hair glaze. En slags opfrisker til rødt hår, med en smule farve i. - herreparfume, ikke mærkevare. Kan afhentes i København eller sendes.

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Julehjaelperen

Uddelt: (Fortsat)

(DarkRed) En fransk manicure- pakke fra The Colour Workshop. Der er neglelak, fil, negleklipper og kunstige negle i + En dameparfume

(LittleMissBossy) Teenagepakke med makeup, cremer og hårbøjler. Tingene kan hentes på Islands Brygge eller leveres i Kbh

(SchurThing) en trip trap højstol, en ældre sag, der absolut ses at den har været brugt, til mange gode måltider af to børn, men den fungerer absolut upåklageligt og bøjlen er også med.... Den er i lys bøge farvet.... Og kan afhentes eller bringes ud nær Vejle

(Grethe - ikke bruger på debatten) 1 kjole, 1 sweater, 1 cowboyjakke str 10år (pige), + 2 pc-spil til 12år+, Det hele kan sendes.

(Tina - ikke bruger på debatten) Lokomotivet Thomas - fjernstyret tog. Kan sendes.

(Thitida-No-Chey) En Peter Plys-hoved rygsæk (rimelig god plads), + en Pluto-skuldertaske (knap så god plads), + 1 Pixeline-bog (Lær med Pixeline - Do you speak English? Aldersgruppe 5-8... måske, no idea biggrin.gif), Giver sender en lille pakke med godter med til hver pakke. Det hele kan sendes, men foretrækker at aflevere i Århus omegn.

(Tigress) Disneys vintereventyr og den anden er Jordbær Marie Sol sand og Søbær. Sender gerne eller leverer på Mors

(shmartiesh) En masse forskellige dvd´er. Fx. Børnefilm: Garfield the movie og Prop og Berta. Se indlæg #387 side 39. Kan afleveres/afhentes i København.

(Astrid85) en Nintendo wii som aldrig rigtig er blevet brugt - der medfølger wii sports (det der med tennis, bowling osv og en kontroller). Den kan afhentes i Aarhus c

(Monica - ikke bruger på debatten) to fribilletter til lalandia der skal bruges i 2011. De er gældende både i Rødby og Billund.Rødby åbningstider og arrangementer mellem jul og nytår:

http://www.lalandia.dk/MediaList/Akt...2-01_01_DK.pdf

Billund åbningstider og arrangementer mellem jul og nytår:

http://www.lalandia.dk/MediaList/Akt...2-01_01_DK.pdf

Kan sendes.

(Betinapple) to måneders abonnement til Lovefilm.dk, som udlejer film online. Man opretter en liste over de film man ønsker at leje og så sendes de løbende til én med posten (porto inkluderet i abonnementet). Kan sendes.

(Fam. Madsen) En familie fra Jylland (Herningområdet) vil gerne åbne deres hjem for en børnefamilie juleaften. De sørger for dejlig mad, gaver, knas og alt hvad der dertil hører. De har selv en datter på 16, men børnene kan have alle aldre. Modtageren kan komme fra hele landet (men måske Jylland er nemmest) - giveren betaler for transporten til deres hjem, så det skal man heller ikke tænke på. Skriv en mail hvis du er interesseret.

(cogc) et par ballerinaer (flade sko) i denimstof med nitter rundt i hele kanten. De er helt nye str. 40. + et par pink lærredsgummisko str 38(LIGNER ALL STARS) helt nye. Jeg købte dem for 300 kr. i str. 39 men det svarer kun til en str. 38. + Smart dynefrakke i creme "hvid" str. small, hætte kan lynes af. Kun brugt få gange - passer en pige på 12-14 år. Det hele kan afhentes på Amager eller vi kan mødes et sted i nærheden af KBH hovedbanegård eller Emdrup

(elisasmor) En dukke der kan kravle og græde ca. 30 cm, + En lille dukke på omkring 20 cm, + En lille bamse med rangle indeni til baby, + 4 andre bamser af forskellig størrelse, +2 sæt dynebetræk i hvid med dyr og blonde på (uden hovedpudebetræk da jeg ikke brugte det da prinsessen var bette) str. baby, + 1 sæt str. baby i lyserød med lagen og tisselagen, + 1 sæt str. baby og junior i samme "serie" med himmel til, + Diverse stykker tøj i str 68-74 Bodyer, bukser, kjoler, trøjer, + Fin lyserød flyverdragt i str. 68, + 1 t-shirt str. 40 med smølfine, + 2 par joggin knickers str. m, + 1 par jeans model Boyfriend str m/l. Kan sendes

(LittleMissBossy) Sko/tøj/legetøj til pige på 1,5-3 år. 1 x teenagepakke med makeup, cremer og hårbøjler. Tingene kan hentes på Islands Brygge eller leveres i Kbh.

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Julehjaelperen

Disse donationer ER uddelt

(2good2betrue) 1 x Godtepakke

(Sesse-Asta) 2 x adventskalendere (Kan leveres i Københavnsområdet eller sendes)

(Code71) 1 x Gavekort til Føtex på kr. 500,00

(Dawinia) DVD'er med Postmand Per, Byggemand BOB, Den lille røde traktor, Traktor Tom og Dora og skatteøen

(Baby2009) Jeg vil gerne sy noget tøj til en dreng og eller pige i alderen 0-10 år

(Mælkebøtte) julekurv med forskelligt "hygge"

(Rodfrugten_Ulla) og (Tiptitux) simpson sæson 9, The simpsons movie + lidt godter. Kan afleveres i Århus eller sendes.

(Rodfrugten_Ulla) og (Tiptitux) 1 godtepakke. Kan afleveres i Århus eller sendes.

(jabi) 3 par pigecowboybukser i str. 170. De er næsten ikke brugt. Der er 1 par blå, helt plain - 1 par mørkeblå med spænde bag på linningen og 1 par i sort. Kan sendes.

(Egerton) 1 esprit skoletaske

(Creative75) 2 ænder som helst skulle kunne leveres i en rimelig afstand til min bopæl i Tommerup, Fyn.

(Excentrica86) 1 x Julekurv. Leveres på Vejle/Horsens egnen

(Dansk_i_USA) 3 x navnehalskæde med bronze vedhæng med navn stemplet i metallet + 3 x gavekort til dagligvarebutik

(Kruspersille) 2 x julekalendre + 2 brætspil "Cluedo" og "Smash Dice" begge er aldrig brugt og fra ca. 8 år.

(Egerton) et par fine lyserøde inliners rulleskøjter

(Creative75) 1 pakkekalender, gerne til en pige med 24 små pakker

(Polavyk) 6 ældre SIMS spil til computer, kan sendes

(Primle) 1 x Godtekurv. Evt afhentning/Udbringning i Aalborg

(Pheebs1980) 1 x Supergavekort på 500kr

(Pelc) 1 x pakkekalender. Kan sendes. Ansøgningsfrist 10 nov 2011 så den kan blive færdig

(TS's mor) 2 x multigavekort på kr. 500,00

(Prikpolka) 100 pokémonkort og 2 bakuganer + 2 kort. 1 Katvig skjorte str.122(dreng).

(Derfeur) legetæppe af mærket "Trille" - kun brugt et par gange, LEGO samlesæt med lastbil (fra 5 år), en godtekurv med lidt julegodter til den søde tand :-)

Jeg kan levere i Vodskov, Aalborg, Hjallerup eller derimellem - ellers er det til afhentning i Hjallerup

(Sloejfe-pigen) 1xDVDstak julekalendre: Krummernes Jul, Vinterbyøster,

(DrJ.79) 1 x Gavekort på 500kr

(mini-trolden) To magiske garnnøgler. Se beskrivelse i indlæg 36. Helst afhentning i Århus, men kan også sendes

(ThePinga) 2 x hjemmesyede julesokker med tilhørende adventsgaver op til 6 år. Bringes ud i midtjylland eller sendes

(Smarott) 5 pæne jumbobøger. Kan sendes.

(Freja65) drengetøj ca. str. 10 år

(MissAnja1) Playstation 2 med ca. 10 spil. Til afhentning i Bjerringbro, eller udbringning i området midtjylland

(dtss) Udflugt på landet med massere af dyr. For hele familien, selvfølgelig med fokus på børnenes oplevelser. Kommer til at foregå i Ranum, syd for Løgstør. Kan foregå i juleferien.

(Sloejfe-pigen) 1 x lille julegodte"kurv" 1xDVDstak voksne: Desperate Housewives sæson 1, Heroes sæson 1, The Holiday, En kort en lang. Kan afleveres i århus eller sendes

(Egerton) 1 Hallo Kitty Sovepose. Helt ny. Kan sendes.

(SAKURA_) 1 x Gavekort á kr. 200,00 til BR + Matas

(MissTiff) 2 par ubrugte damesko str 40/41 (grå pumps + sorte ballerinaer), Godtepose til mor (brugt/ubrugt parfume, creme, makeup mm), Kjole til mor str. 38 (lang enkel rød/sort aftenkjole), Ur fra Akcent - brugt, men meget pæn stand. Nyprisen var omkring 1600. Det hele kan leveres i cykelafstand fra enten Valby eller Lyngby Station

(Frk.Heegaard) 1 x portrætfotografering af et barn evt søskende, jeg kommer ud i hjemmet og tager billederne, hvorefter man modtager billederne på en CD'rom. Jeg kører ud i Københavns området

(TS's mor) Et komplet kaffestel inkl det hele. Til 14 personer. Kan enten afhentes i Vamdrup, eller bringes ud i den nærmere omkreds

(Louise) 1 x adventskalender (leverer gerne i Holstebro og omegn)

(Betnielsen) 1 x 42 tommers Phillips fladskærms TV. Afhentes i 2300 kbh S

(d.d84) Jeg vil gerne give min PS2 inkl. 4 Buzz spil, et sæt buzzere, et trådløst joypad og et alm. joypad. Det kan afhentes i Greve på sjælland, evt. leveres i storkøbenhavn.

(HaBPA) 1 x julekurv. Kan afhentes på Als eller sendes

(Freja65) pige tøj 8-10 år + et par børne pc spil. Kan sendes

(Vicse) 2 stk flyverdragter str. 88 og 86/92. En vinterjakke str. 98, vinterstøvler str. 28 og 22. Alt sammen til piger. + legetøj til baby og 1-2 år. Kan sendes eller afleveres i nærheden af Randers.

(shmartiesh) en del brevpapirer med bla disney og diddle. Kan sendes

(polavyk) En sort sportstaske "fila", er brugt lidt, - samme procedure, der bliver puttet lidt gaver i.

(babyi2009) helt ny samling af disney historier. Kan sendes.

(Flowermom) 3 kjoler i str. 4 år

(Mela22) Hjemmesyet tøj til pige i str. 86 + helt nyt madkasse/drikkedunk sæt i metal, det er af mærket lakefarm, det er rødt med en haj på.

(Suus´s svigermor) 2 x julegaver til børn

(Ragnarok) En nintendo ds

(Dawinia) Jernhenrik 1-6 (3doppelt DVD), Noddy på indkøb og Rasmus Klump på de 7 have

(Betteskid546) 2 x julekurv. Kan sendes eller, hvis du bor på den vestlige side af Odense, bringes ud. Dog kører jeg max til Fredericia/Vejle.

(Filipai) en PlayStation 2 slim med 2 kontrollere

(Fresa) Claudio Ferrici taske, ca. 15x30 cm - gammel men velholdt

(2good2betrue) 1 x Godtepakke (helst bringes i Herning og omegn. op til Århus)

(Kidkomb) Dabradio med ipoddock. Kun brugt 1 gang.

(Nayamis) 1 hjertehalskæde + ankelkæde. Kan sendes.

(Gevinst) 1 x gavekort på kr. 2.000 til www.SUMOpix.com

(SAKURA_) 1 x Gavekort á kr. 200,00 til Bog & ide

(thelonelyone) en engelsk ordbog med billeder. Kan sendes.

(wizzze) Legetøj til dreng

(Nayamis) en julekurv. Kan bringes ud på Fyn/Tåsinge/Langeland

(Julliva2) Vil gerne hjælpe en familie i Viborg/Herning området.

(Delfin) En juleby til at pynte med. Se billede i indlæg #424 på side 43. Kan sendes.

(Kruspersille) My sisters keeper, Første sæson af Gossip Girl (UDEN DANSKE UNDERTEKSTER!) + CD: Anna David - Music is taking over (ny i plastik), + Bøger (helt nye): Dennis Jürgensen: Tingen i cellen, Uhyret i brønden, Dæmonen i hælene (kender ikke helt målgruppen, men måske 10-12 år).

(Alenemortil2) fjernsyn uden fjernbetjening (ikke fladskærm). Det virker helt fint og kan hentes i København S.

(danseprinsessen) 1 x julekurv til aflevering i Københavnsområdet. Selve Kbh + Taastrup, Brøndby, Hvidovre, Vallensbæk, Albertslund og i den retning.

(Skrallebabe) smykker, lidt makeup, pensler, neglelak, tørklæder m.m til en ung pige fra en familie. Intet af det er brugt. Kan sendes. Dog gerne samlet. Billeder kan ses i indlæg #518 på side 52.

(mela22) hjemmesyet tøj til dreng i str. 74

(Raindrops) 2 sæt babysengetøj + 1 juniorsæt. Det er noget jeg har syet og helt nyt.

Alle 3 sæt er ens med dyne og pudebetræk, og er primært til drenge. Kan sendes samlet eller deles op.

(Plattapuss) 5 store sække drengetøj i str. 56-86. Tøjet er en god blanding af købt i genbrug, købt i supermarked/H & M.

(wizzze) 1 x legopakker med Star Wars + lille overraskelse. :) Kan sendes

(BitchyItchy) En lækker vinterjakke fra Fiveseasons i str. 122, kan godt gå til både drenge og piger. Er dog købt til dreng, og brugt en sæson. Der står navn i den med sprittush, men det kan man evt. sætte et nyt navnemærke henover. Kan sendes.

(Siny) Film: "Shrek 2" og "Shrek den 3", "Lille kylling"

(smiling_goat) hjemmestrikket tøj x 1 barn. Str. og hvilken slags ønsker man selv. Kan sendes.

(danseprinsessen) 1 x makeuppakke inkl gavekort til pigebutik

(bums_pige) julekalender til dr1

(Lucasine) 3 pc spil med mumietroldene (forskellige) + 1 dvdfilm incl bonus dvd , ice age 3, Ny polo fra Kools, dreng str 10 år, blå. Kan afhentes i vestjylland eller sendes.

(lottei1976) en brugt sort Trille barnevogn, som fx. kunne bruges som altanvogn el. lign.

Kan afhentes i Høje Taastrup eller giver kan aflevere i nærheden (Vestegnen, Roskilde-område).

(Pelc) Støvler af mærket MIZZY str. 36, næsten aldrig brugt.

(kruspersille) Gavekort til Stereo Studio (musikbutik) på 150kr, + dvd´er: Første sæson af Heksene fra Warren Manor, Hjemsøgt og The Stoning. Kan sendes

(Mælkebøtte) Noget brugt men velholdt tøj til aldergruppen ca. 25 år str. M-L. Kan sendes.

(danseprinsessen) 1 x makeuppakke inkl gavekort til pigebutik (hvilken afhænger af bopæl). Makeuppakkerne er lidt brugt, men stadig flot makeup, og der er lidt af hvert i hver pakke.

+ Makeupboks med massere af øjenskygger. Kan sendes.

(Lille hjælper) 4 x julekurve + pakke 1 med legetøj + pakke 2 med legetøj

(JeKaJeVi) 2 x julekurve med noget slik, kageguf, klippeklisterpynt + en lille gave i hver kurv afhængig af alder. Kan afhentes/leveres i Århus eller sendes.

(Ravnkilling) 'Guitar hero II' + 'Guitar Hero aerosmith' + guitaren dertil til XBOX 360. Det kræver dog at man har en xbox i forvejen. Kun i Horsens, eller ved afhentning.

(smiling_goat) hjemmestrikket tøj x 1 barn. Str. og hvilken slags ønsker man selv. Kan sendes.

(Mela22) Hjemmesyet tøj til drenge & piger fra str. 50 til str. 104. Der er mest tilbage til pigerne. Og det der er til drengene er vist mest i str. 104 (store) men der er også enkelte dele i str. 68 :) Kan sendes til hele landet.

(Prikpolka) 1 Pomp De Luxe nederdel i str. 3-4 (nærmere 2-3år)

(anonym (vi kender navn)) 2 x gavekort á 300kr til fx. fætter br eller bog og ide.

(Pelc) 2 x kjoler i str 2år - 2/3år

(NAM) Kids Wood Kuglebane + Skofus Termostøvler str 24 (sorte)

(Kidkomb) 7 x juletræer fra Kidkombs sommerhusgrund. Kan afleveres i Roskilde, Værløse, Gentofte og Malmö eller byer derimellem.

(Dr_BP) 1 x julekurv til levering i København eller Avedøre

(Kmdp) jeans til en pige (str. 2-3år), lidt blandet fiskegrej

(wizzze) 1 x legopakker med Star Wars + lille overraskelse.

(bums_pige) Rejseholdet på DVD - Hele serien + En tøsebogpakke med bøgerne - En shopaholics hemmelige drømmeverden - Nynne's dagbog(nummer 1) + En julekalender til tv2´s julekalender

(Nayamis) 4 halskæder og 2 brocher. Se billede i indlæg #316 . Kan sendes.

(kanamse) Xbox-spillekonsol m. 3x joystick, 11 spil.

(MiniPhilo) 2 stk. børnebilletter til Odense Zoo. De skal benyttes inden 31/12, og bruges sammen med en betalende voksen. Det er for personer under 12 år. Børn under 3 år kommer gratis ind.

(Cesna) 3 x dvd´er. Thomas og vennerne - det store fund. Helt ny i plastic, Thomas og vennerne - så er der afgang. Set et par gange, Æslet og kampen mod halvmåneridderen. (det er æslet fra Shrek filmene). Kan sendes.

(mussepige76) 1 Hættetrøje, 1 par adidas joggingbukser, 4 par shorts og 11 tshirts i mange kulørte farver. Størrelsen er omkring 10-11 år og det er drengetøj. Kan sendes.

(Two_cherries) 1 x julekurv + 1 x lego Belville hestestald. Kan afhentes i Kbh NV eller leveres i Københavnsområdet.

(superhemmelig) 1 x julekurv til levering i Kbh eller max 20km derfra.

(Dipsy-forever) 5 tøsefilm. "Bridget Jones -på randen af fornuft", "Et sikkert hit", "...men så kom polly", "I dine sko", "Over gaden under vandet". Kan sendes.

(Siny) NCIS sæson 1, 2, 3 og 4

(Nayamis) julepynt til 1 familie. Tingene kan bringes ud på Fyn/Tåsinge/Langeland og vil blive afleveret sidst i november.

(NAM) Lille tøjpakke pige str 92/98

(HeksenAngie) 1 x fotoserie af et barn / søskende - mit studie ligger i Odense - billederne leveres digitalt (på CD) - så man selv skal sørge for fremkaldelsen.

(kanamse) Dvd-afspiller med fjernbetjening. Skal afhentes i Brønshøj.

(Apfel) Tylstof + elastik så man kan lave nederdele. Det kan afhentes/afleveres i Århus eller sendes

(Nayamis) 2 x sort mascare og petroliumsfarvet eyeliner fra Gosh. Helt nyt. Kan sendes.

(Flowermom) 3 kjoler i str. 5 år. Kan sendes.

(Grethe - ikke bruger på debatten) 1 x 24 tommer cykel

(Louise - ikke bruger på debatten) 1 stor sæk med tøj og sko i str. 3-18 mdr. 1 x Puma pige støvler i str. 21-22

(shmartiesh) En masse forskellige dvd´er. Fx. Børnefilm: Da Lotte blev usynlig, Garfield the movie og Prop og Berta. Se indlæg #387 s. 39. Kan afleveres/afhentes i Århus..

(Mulledit) et årskort til Odense Zoo til en enlig mor og et barn.

(Fraggline) gavekort til Friis og Co på 200kr. Kan sendes.

(Suus82) 1 x julekurv

(cogc) et løbehjul som kun er brugt en gang.

(Lucasine) 1 par drengestøvler fra Bundgaard, læder med uldfoer

(Dawinia) Palle Gris i skole + Dyrene på landet med Chapper (2 ens) + Hey Arnold + Barbar: Barbar vokser op + The little cars (en cars-kopi). Kan sendes

(Flowermom) 4 kjoler i str. 2-3 år. Kan sendes

(Code71) 1 stk F.C. København trøje (brugt) (sendes)

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Julehjaelperen

Disse donationer ER uddelt (Fortsat)

(Siny) Film: "Oh happy day", "Han er bare ikke vild med dig", "Tilbage til Cold Mountain" (omslag på svensk, men der er danske undertekster), (kan sendes samlet eller hver for sig). Sammen med film kan man få en
lille
pose slik. Modtageren må gerne komme med præferencer mht. vingummi, lakrids, chokolade el.lign

(Fjer) xbox med EN controller og ingen spil.

(ssmmuu) Pigetøj: Vinterjakke str. 74 (name it) - køredragt str. 86 (Bilka). 7 kortærmede bodystockings str. 104, helt nye med mærker til dreng/unisex. Diverse baby legetøj. Kan sendes.

(Grethe - ikke bruger på debatten) 1 par mørke Diesel cowboybukser til drenge. str. W29/L32 + flot sort blazer + hvid skjorte i str. M (brugt til konfirmation) + 4 spil til PS2: Sly 3 3+, Harry Potter og flammernes pokal 7+, Pirates ofCarribean +12. Et "supergavekort" på 300kr. Kan sendes.

(mussepige76) 5 brætspil,
Tegn og gæt
fra 8 år,
El Grande
fra 12 år,
Risk Transformers
- egentlig fra 8 år, men kan bruges som legetøj i stedet for at spille spillet som egentlig er lidt kedeligt. Så jeg vil sige 6 år,
Ego
er et voksenspil,
Master of Television
er også til voksen. Kan afhentes i Esbjerg eller leveres indenfor en times kørsel

(Siny) Desuden følgende smykker: Sort armbånd, med 3 små metalperler, lang halskæde med hvid ugle, halskæde med sommerfugl med pink "sten".

(NAM) Bog -Ken Folket : Uendelige Verden. Aldrig "brugt",

(Fjer) 3 brætspil.
Master of movies, Master of Music, Popularity. Bedst til større børn/teenagere/voksne da spørgsmålene kan være ret svære. Kan sendes

(Filipai) Søger en familie at hjælpe i Lyngby, men kommer også jævnligt til vestegnen, Ishøj, Hundige, Brøndby, Hvidovre

(Mallika) En hello kitty dukkevugge + 2 dukkehuse med tilbehør (1 lille og et lidt større), + en dukkestol til at hænge f.eks på et bord, + lilla thermostøvler fra Bilka i str. 22 (kun brugt 1 gang) + lilla vinterstøvler str 21 + pigekondisko str. 20 + ecco sandaler str. 21.

(shmartiesh)
Da Lotte blev usynlig + Britney Spears greatest Hits: My Prerogative (Musik DVD)

(BitchyItchy) Vil gerne hjælpe en familie der bor i Horsens, Løsning, Vejle eller derimellem.

(MissTiff) To ænder leveres i kbh K

(Kroellequeen) Risalamande inkl mandelgave. Leveres i Kbh K

(Netteven) 10 kasser med julekugler, der er 24 stk. i hver kasse og de er enten blå eller røde, alt efter hvad man ønsker. De kan sendes, aflevere personligt eller afhentes ved Vojens, Sønderjylland.

(Louise - ikke bruger på debatten)
M
ulighed for gratis adgang til Tivoli i løbet af november/december, da giver har årskort.
1 x Pingu dvd (Piloten Pingu). Kan sendes.

(Pelc) bluse fra Friends str. 5 (lille i størrelsen), Mærkelilla bluse fra G-star RAW Den er købt i tyrkiet og er helt sikkert ikke ægte. Men den er i pæn stand og pæn kvalitet.

Det er en str. L, men den er lidt lille i det. Kan sendes.

(Sisse - ikke bruger på debatten) 1 x ny chanel mascara i sort. Kan sendes

(MissTiff) En brugt vaskemaskine. Afhentes i Bagsværd

(bums_pige) En engelsk/dansk dansk/engelsk ordborg - Poltikkens den røde. Tingene kan sendes.

(Code71) 2 gavekort til kr. 350 + et til kr. 300 til Føtex

(wizzze) 2 par sko - dels 1 par Chanel flats i str. 38½ (brugte men pæne) og et par stiletter fra Pedro Garcia i str 39. Begge sko er lidt små i størrelsen og kommer i original æske. Se billede i indlæg #704. Kan sendes

(Chakiya) flot rød stropløs kjole i str. 38/40

(Grethe - ikke bruger på debatten) 1 spil til PS2: Shadow the hedgehog 12+, 2 spil til PC - CIVCity Rome 12+ og Battlefield 1942 De Luxe 16+. 1 spil til Nintendo WII: 007 Quantum of solace. Pirates of the Caribbean(død mands kiste') familiespil. Kræver tv+dvd. 8+. 4 udvidelsespakker til Sims2 pc-spil + 3 pc-spil til 3år+ (pige) og 3 pc-spil til 3år+ (dreng/pige) Det hele kan sendes

(Anja - ikke bruger på debatten) 3 små ponyer (my little pony kopier), + 1 bradz dukke samt 2 andre dukker (barbiekopier) de har tøj på. +lidt tøj i str 104, + bamse og kylling pudslespil, + lyt og læs m: Bambi, Tigerdyret, + CD: Hitz for Kids vol.24 (ny), + lille skuldertaske - Cowboystof, hvor der står barbie, + lidt juleslik. Kan sendesKan sendes.

(cordelia222) 2 x pakker med forskellige kontorartikler såsom kuglepenne, blokke, lim, papirprøver osv. Har desuden forskellige bøger på engelsk i forskellige genrer (desværre ingen børnebøger). + en teenagepakke med makeup, body butter fra Body Shop og produkter fra Oriflame. Kan afhentes på Frederiksberg.

(Lull) *1 stk MIELE deLuxe S360støvsuger med ca 10 ekstra poser

(ledningsoprullet er defekt, så man skal lige have en tøjklemme på - ellers ruller den op hele tiden. Derudover virker den perfekt)

(Louise - ikke bruger på debatten) 1 x Pingu dvd (Piloten Pingu). Kan sendes.

(Dr_BP) 1 x julekurv til levering i København eller Avedøre

(Polavyk) en skoletaske til en pige - børnehave/de to første år i skolen. Den er aldrig brugt. Forestiller mig at putte nogle andre ting i tasken, alt efter modtagerens alder og størrelse i tøj.
Det kan afleveres på Djursland, eller omkring omkring Århus/Randers.

(Kate - ikke bruger på debatten) 1 x pakke med fire små ting til pige på omkring 6 år. Kan fx bruges til kalendergaver. + 1 x pakke med 3 små ting til dreng på omkring 6 år. Kan ligeledes bruges til kalendergaver. Kan afhentes i Viborg eller sendes.
OoXxXoO-miss) 2 halskæder og 1 par øreringe. Se billede i indlæg #866 på side 87. Kan sendes.

(FruHein) et par Bullet jeans i str. 164 - til en dreng, de er helt nye og har stadig mærke på. De kan leveres i Herning/Ikast/Silkeborg området, eller sendes.

(Malinsofie) 1 x pakke med brevpapir, glansbilleder, nipsting til den mindre pige, + 1 x Pakke til teenagepige med makeup, parfume, bøger (brugt) og evt. tøj/sko hvis man passer størrelse med giver. Kan leveres i Kbh eller Farum.

(smiling_goat) Vil gerne donere noget konfekt. Kan leveres i Randers eller deromkring.

(Lull)
* 4 sæt sengetøj - meget lidt brugt max 3 gange. Kan afhentes i Kbh NV.

(Prikpolka) 1 par jeans i str. 52, 1 par knickers, hvide str. 52. Se indlæg #77.
Det hele kan sendes.

(NAM) V-smile maskine inkl spil, Thomas Tog & Cars (Lynet Mcqueen).

(Skovspurven) 2 x gavekort til dagligvarebutik á 200kr.

(Fruttitutti) 1 x Lilla Thermostøvler i str 28, kan sendes.

(Betina - ikke bruger på debatten) + et par overalls og en adidas trøje i lyserød i str 98, + et par helt nye fodboldshorts fra OB i str s 173 cm stadig med pris mærke

(Mel2005)
Lamaze stabeldyr. Kan sendes.

(Mallika)
2 hygge gufposer med alt muligt blandet
+ Tøj til store kvinder i str. 50-56 + 2 fladskærme til stationære computere

(Anita - ikke bruge på debatten) 1 helt ny lilla begynderskoletaske fra Coop. Med madpakkerum og gymnastiktaske. Kan sendes.

(Dorte - ikke bruger på debatten) Tøjpakke til pige i str. 80-86. Med bla. flyverdragt og thermotøj. Tøjet er brugt, men i god stand. Kan sendes.

(OsCoccygis) En stor flaske mop shampoo, til fint hår. + Emporio Armani Diamond parfume (brugt ganske lidt). Aldrig brugt. Kan afhentes i Odense.

(your_dreamlover) sød forårs/efterårsjakke str 74, en hue str 86/92, den er lille i størrelsen, den svarer ca til 74/80, et par Geox vinterstøvler str. 22 og en heldragt med korte ærmer og korte ben (badedragt) med faktor 50 beskyttelse. Det hele er til en pige, brugt men i rigtig god stand. Kan afhentes i Vamdrup ved Kolding, eller sendes, dog helst i samlet.

(ssmmuu) Barnevogn sort - bilka model med lift og regnslag - liggemål 97 cm. Standen er ok, men brugt. Kan afhentes i Horsens eller leveres i en omkreds af 20km.

(Colorado) et par justerbare skøjter ubrugte i str. 36-39. Kan afhentes på Frederiksberg.

(Wife2be) vil gerne tilbyde at komme med en kasse med julegodter og boller ( eller redskaber til dette - altså handle ind til ønsket konfekt, mad osv. hvis familien selv gerne vil bage) +nogle sko til drenge i str. 22/23 (vinterstøvler), og str 22 (alm fine efterårssko). En masse bamser (små og store) og noget legetøj (til spædbørn). Masser af graviditetstøj i L / Xl. Kan leveres i Herning, Århus eller Esbjerg. Eller hentes i Herning

Kan leveres i Herning, Århus eller Esbjerg. Eller hentes i Herning.

(Filipai) Et 112 liter startersæt akvarie. Skal afhentes i Lyngby eller kan leveres i Vestegnen, Ishøj, Hundige, Brøndby eller Hvidovre

(SOB) Et stk julemiddag

(Dikus) Et gavekort til Føtex på kr. 500,00

(Lull) 1 x led juletræer med usb stik +
1 pigekjole til fint brug (der står 7 i den...)

(Mel2005) 1 x julekurv med gave til et barn. Kan leveres i Københavnsområdet.

(SOB) 2 x gavekort til Føtex på 400kr. Kan sendes.

(NAM)
Cykel Trailer med plads til 2 børn

(Skovspurven) 1 pakke med glattejern og nogle skønhedsprodukter til teenagepige (brugt). + 1 x julehyggekurv. Kan afhentes i Hjørring.

(Booboo) 2 x makeuppakker inkl. et armbånd og en halskæde,
+ næsten ubrugt, sort regnslag til meget lille hund str. 32cm (32 cm fra nakke til halens start), + lille taske fra DKNY, den er ikke burgt meget men der er noget slid på en læderdut på lynlåsen. Kan sendes.

(majaelisabethsmor) Vil gerne hjælpe med tøj + legetøj til en pige på 2-4 år (str. 98-104) sko str. 26. Modtager skal gerne bo i Silkeborg eller Kolding.

(Spjet) Dametøj i str. 42/44, + pigetøj i str. 104-128, + sko/sandaler i str. 30/31. Til afhentning i Fredericia.

(Nevfaniel) Portrættegning af barn

(Mig_selv1) Gavekort på 150kr til herretøjsforretningen "No8" på Ro´s torv i Roskilde. Kan sendes.

(Rodfrugten_Ulla) et smykkesæt med ørestikkere og halskæde. Billede i indlæg 1012. Kan sendes.

(Snemusen9) En brun molo flyverdragt, brugt af et barn. I str. 98. Mangler hætte og foldeelastikker. Kan sendes.

(Snemusen9) 12 kasserede billedbøger fra biblioteket. Aldersgruppe 3-6 år. Kan afhentes i Kbh NV.

(Filipai) En to-delt Lilly konfirmationskjole i str. 32. Er fra 2004. Kan leveres i Lyngby, Hundige eller sendes.

(Hjertets_Renhed) 1 x PS2. Den er godt brugt, men virker stadig fint. Doneres sammen med 1 Sims spil og to styre dimser. + memorycard. Kan leveres/afhentes i Århus.

(Two_cherries) vil gerne købe en julegave i Fætter BR til en dreng på 2-4år. Ønsker helst at det afhentes i Kbh NV, eller leveres i Københavnsområdet. Kan som sidste mulighed dog sendes

(Dorte - ikke bruger på debatten) en ny timmy tid børnehave, en ny lego politihelikoptet 5-12år, en hotwheel vandbane, en bil fra toystory

(hotlips77) en motionscykel

(My_angle) En julekurv

(Thitida-No-Chey) Pixeline Classic ( 10 pixelinespil til PC, 4-10 år) og 1 dvd med smølferne, indeholdende 4 afsnit. Giver sender en lille pakke med godter med til hver pakke. Det hele kan sendes, men foretrækker at aflevere i Århus omegn.

(Marianne - ikke bruger på debatten) pakke med 7 dvd´er i. Mest til små børn i aldersgruppen 1½-3år

(Pot-belly) et Mini Cruise for to personer - Frederikshavn-Oslo tur/retur. Det skal dog være brugt inden den 31.01.2012. Det dækker overnatning i 2-køjes kahyt med bad og toilet. Man skal selv betale for mad ombord, ligesom det også koster 200 kr. pr person, hvis man vil rejse fredag, lørdag, søndag og mandag eller på afgange i højsæsonen. Kan sendes.

(Dorte - ikke bruger på debatten) en lynet bil bane samt en bruder traktor (resten er brugt). Kan sendes.

(Lottei1976) En stor bamsehund med lidt juleguf eller lille gave. Kan afhentes i Høje Taastrup eller afleveres i nærheden.

(Egerton) Lego 3 i 1. (Der kan laves 3 forskellige modeller). Til ca. 7-12år. Kan sendes. (reserveret)

(Laura og Lisbeth - ikke bruger på debatten) Vil gerne levere en julemiddag til en familie, med alt hvad der dertil hører af kød, grønt, frugt, vin, knas osv. Familien skal bo i Tårnby eller Københavns Kommune.

(Pia - ikke bruger på debatten) Vil gerne hjælpe en enlig mor i Roskilde/Køge/Borup området med enten mad eller julegave.

(Code71) Anders Matthesen vender tilbage - Live på det kongelige teater. Aldrig åbnet + Blinkende lygter + The Wedding Crashers. Alle på DVD. Kan sendes (men helst samlet)

(Ida - ikke bruger på debatten) 3 x julekurve med ting til konfekt. Kan afhentes i Odense S, eller leveres i Odense el. Svendborg.

(Marianne - ikke bruger på debatten) pakke med 7 dvd´er. Mest til små børn i aldersgruppen 1½-3år. Desuden et Fisher Price plast tog med 2 vogne og dyr. Kan sendes.

(Dorit - ikke bruger på debatten) - Stort piratskib med massere af tilbehør, - Adventure sæt med massere af figurer, -
Stenalder sæt med tilbehør, - Policeforce sæt og Thomas Tog togbane med 2 toge. + drengetøj i str. 56-74. Kan afhentes i Glostrup eller leveres i Storkøbenhavn

(Tina - ikke bruger på debatten) 6 dvd´er til den lidt større dreng eller pige (The Michael Jackson Story, Men In Black, America’s Sweethearts, Bål Mænd (med Martin Brygmann), Ace Ventura – Når Naturen Kalder, HitMan Unrated), + Lokomotivet Thomas - fjernstyret tog, + en karaokeradio dog uden mikrofon, men kan bruges med anden mikrofon eller som cd afspiller. Kan afleveres i Kbh

(superhemmelig) et ubrugt sæt pigetøj, str 1 år, bestående af jeans med pink elastik i livet og en pink tshirt med en ugle på. Kan sendes.

Virksomheder:

20 Gavekort á kr. 200,00 til Føtex fra Jubii

FC København. 40 billetter til kampen mod AGF den 4.12.2011(kamptidspunktet kan ændres)

Skjern Håndbold. 2 VIP billetter

AG København. 40 billetter. Frit valg af hjemmekamp

FC Nordsjælland. 15 billetter

OB. 20 billetter

Fra personer der ikke er på debatten:

(Jenny) biopakke til en enlig mor + max 3 børn. Med gufbilletter. Kan sendes

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
suus82

Så er der oprettet en mail specielt til dem der gerne vil donere. :)

I skal helst sende mig en mail på juledonation@gmail.com hvis i gerne vil donere, så jeg på den måde, har mest muligt samlet der. Har man ingen mail, eller af andre grunde, må man selvfølgelig gerne sende mig en pb. :)

Som skrevet i først indlæg mangler vi stadig en hjælper der har lyst til at holde øje med tråden i løbet af dagen. Så kom endeligt frem hvis i er friske. :klap:

Glæder mig til modtage mails fra jer med alle de gode donationer, der kan gøre en masse modtagere glade. :glad:

Mvh Suus

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Blaesbjerg

hej alle sammen :wave:

medhjælperen (den praktisk gris:-D) melder sig lige ind for at sige hej :)

Hvis I skulle have nogle spørgsmål, så send mig en PB - og jeg vil hjælpe jer videre :)

Håber tråden bliver et ligeså stort hit som sidste år, så alle kan få en god jul:santa2:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Code71

I må også rigtigt gerne skrive jeres donationer her i tråden. Bare for at den holdes i live hehe

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
dtss

Kan man donere en oplevelse som man ikke kan købe nogen steder?

Ok kryptisk, men jeg kan tilbyde nogle børn en dag på landet med rigtig mange dyr, rideture osv, kan det bruges til noget?

Evt delvis transport kan også arrangeres.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Code71
Kan man donere en oplevelse som man ikke kan købe nogen steder?

Ok kryptisk, men jeg kan tilbyde nogle børn en dag på landet med rigtig mange dyr, rideture osv, kan det bruges til noget?

Evt delvis transport kan også arrangeres.

Ja det kan du tro. Det er da en helt vild god gave. Mange tak skal du ha. Det er der med garati nogen der bliver glade for. Hvor i landet hører du hjemme?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind