Arkiveret

Emnet er arkiveret og er nu lukket for yderligere svar.

heloni

Opskrift på gåsebryst (kage)

Recommended Posts

heloni

Ja, som overskriften siger - er der nogen som har en opskrift på konditorkagen gåsebryst?

På forhånd tak :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Journalistspiren

Som jeg husker gåsebryster, så består den jo bare af en lagkagebund, fløde, lidt svesker og marcipan, så det burde ikke være så svært.

Men det kan godt være, det bliver svært at lave dem pæne...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
BettyBoop

Tak piskeriset.. dem kommer jeg helt sikkert til at skulle lave snart...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Gæst

Et rigtigt (oprindeligt) gåsebryst er på butterdejsbunde med svesker og flødeskum. Der er vist ikke marcipan på, med derimod hvid glasur.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Gæst
http://www.rvh.dk/files/manager/floedekager/napoleonskage_org_.jpg

Mulledit-

jeg tror du tænker på sådan en napolenskage?

Jeg har arbejdet i en del forskellige bagere og gåsebryst er bestemt mid marcipan:-)

Hvor pinligt, det gør jeg da også. Undskylder mig straks med ammehjerne og i må love ikke at sige noget til min far der er bager og konditor :blush:

Og hov alligevel ikke helt, for det er kun marcipanen jeg ikke har ret med. En gåsebryst er som jeg skriver, men MED marcipan låg. Altså MED butterdejsbund, svesker, flødeskum og marcipanlåg.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
VildMagi

Jeg har godt nok aldrig fået svesker i gåsebryst (gudskelov). Og det har altid været lagkage bund, en lille klat syltetøj, lidt creme, toppet med flødeskum og pakket i marcipan.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites