Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Arkiveret

Emnet er arkiveret og er nu lukket for yderligere svar.

twixdk79

Den Nye Neutrale Billedtråd

Recommended Posts

Flonki-Monk
Vores aftensmad i aften: ribbenssteg med kartofler, lææækker brun sovs :savl: og surt.

IMG_9751.jpg

Nøøøøøøøij :savl:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
NYinmyheart

Til rester fra i går, lavede jeg caprese-tårne :)

post-101030-13940010555494_thumb.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Pussikat82
^Hvordan laver du brun sovs? :genert:

Når jeg sætter stegen i ovnen, hælder jeg vand ved. Godt med vand (sværen må dog ikke være under vand). Holder øje med, at det ikke fordamper helt, mens stegen steger.

Når stegen er ved at være færdig, hælder jeg vandet fra i en glasskål (sier den evt., hvis der er meget kødsnask med), og tilsætter lidt madkulør og rører rundt. Nu vil man tydeligt se fedtet, som ligger øverst og ikke tager farve.

Fedtet skummer jeg fra med en ske over i en gryde og varmer det op. Rører lidt mel i, så det er en tyk grød. Når det er rørt godt sammen, putter jeg resten af væsken (skyen, der stadig er i glasskålen) i og koger det sammen, mens jeg rører godt. Så bliver det tykkere :) Jeg tilsætter af og til lidt kaffefløde, som runder smagen af. Og smager til med salt og et nip sukker (hvad man lige kan have mellem to fingre).

Hvis sovsen ikke bliver tyk nok, kan man jævne det ekstra med lidt maizenamel rørt ud i mælk eller vand. Hvis sovsen er for tyk, kan man spæde op med lidt vand.

Hvis man vil have en mere fedtfattig sovs, kan man smide det fedt væk, man skummer fra og nøjes med at jævne skyen med maizena rørt ud i mælk.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
mariannaa

Dagens ret: Spagetti med hjemmelavet tomatsovs og parmasanost.

post-40866-13940010561436_thumb.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
pjeps

Frikadeller, bagt cheddar kartoffelmos og salat.

post-78455-13940010626728_thumb.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Kathain
Frikadeller, bagt cheddar kartoffelmos og salat.

:savl: :savl:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Solskinogskyer

Her til aften har vi fået porretærte med tilbehør af hvidløgsbagte rødbeder og gulerodssalat :)

post-80033-13940010630579_thumb.jpg

post-80033-13940010630915_thumb.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
NYinmyheart

Utrolig lækker ret fra bogen "Klap gællerne i": torsk med cremet friskost, dertil små ovnbagte kartofler og lun gulerodssalat - det var SÅÅÅÅÅ godt! :):savl: :savl:

post-101030-13940010639135_thumb.jpg

post-101030-13940010639513_thumb.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
mariannaa
bagt cheddar kartoffelmos

OJ :savl: Hvordan laver du det ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
didas

Pastasalat med fuldkornsskruer, bacon og basilikumpesto

img0150q.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites



×
×
  • Opret ny...