Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
wizzze

Skæbnen ?

Recommended Posts

wizzze

Tror i på skæbnen eller kærlighed ved første blik ?

Jeg gør ikke, eller rettere jeg gjorde ikke.

Her til morgen træder jeg ud af min gade dør, og ikke 10 sek. senere udspiller følgende sig.

På cykelstien mellem fortovet hvor jeg står og de parkerede biler i siden af vejen, herunder min egen, kommer en pige cyklende. Da hun er næsten ud for mig ryger en pose hun har hængende på styret ind i hendes forhjul og river 3-4 eger ud. Dette resulterer i at hun ryger ud over styret og med hovedet først lige ind i sideruden på en af de parkerede biler.

Min parkerede bil ! Nåå sideruden holdt, men det gjorde hun ikke :( hun bløder en del fra en flænge langs siden af det ene øjenbryn.

En anden fodgænger, en ældre dame, og jeg selv hjælper hende selvfølgelig op, og spørger hvordan hun har det om vi skal ringe efter en ambulance osv.

Hun siger hun er ok, men er nok lidt chokeret og rundkonfus, og den ældre dame og jeg bliver enige om at det nok er bedst hvis hun tog på skadestuen og fik tjekke for en hjernerystelse og får kigget på flængen, for det bløder faktisk en del.

Hun mener at det nok skal gå, men idet samme bøjer hun sig ned for at samle sin taske op, og der mister hun balancen og jeg er nødt til at gribe hende.

Jeg ved ikke helt hvad der sker lige der, men det at holde hende i mine arme udløser et eller andet beskyttergen. Med et lommetørklæde fra den ældre dame presset mod flængen, så lykkes det os at få hende overtalt, til at sætte sig ind i min bil, så jeg kan køre hende til skadestuen.

Det eneste jeg tænker på undervejs er at holde hende igang med at snakke, fordi jeg mener at huske at det skal man gøre med nogen som har en mulig hjernerystelse. Så under hele turen snakker vi. Jeg fik spurgt om der var en kæreste eller veninde som jeg skulle ringe til, der kunne komme. Men der var ikke nogen, hun var næsten lige flyttet til København (3 mdr.) fra Jylland (struer) for at begynde på nyt job, så hun kendte ikke rigtigt nogen herovre endnu. Jeg må indrømme at jeg er forundret over hvordan vi kom frem til hospitalet, for under hele turen brugte jeg mere tid på at kigge på hende end på trafikken (Sorry)

Hendes lille næse, fregnerne på næseryg og kinder, hendes læber, ja selv håret selvom der var lidt blod i, hun var bare sååå dejlig og smuk.

Da vi kom frem til skadestuen tilbød jeg at gå med ind. Tror ikke hun helt registrerede det, men hun sagde ikke noget, så jeg fulgte med.

Hun endte med at få 5 sting for flængen og jeg holdt hende i hånden under det med nålen, og hun klemte til :)

Hun havde heldigvis ikke fået en hjernerystelse men et ordenligt slag, så de sagde at hun skulle tage hjem og hvile ud. Mens vi ventede på de forskellige ting, fortsatte vi med at snakke (hun har bare den sødeste jyske accent) og det lykkedes mig da også at få hende til at smile og grine lidt.

Jeg kørte hende hjem fra skadestuen og fulgte hende til gadedøren, og spurgte om hun manglede noget (tænkte apotek eller lign.) men hun sagde nej tak.

Så jeg sagde farvel og vi udvekslede mobilnumre.

Hun bor kun ca. 1 km fra mig, så på vejen kommer jeg forbi mig selv, hvor det skete, og der ligger cyklen stadig. Så jeg stoppe og får den om i baggagerummet og kører så ned til den lokale cykelsmed og får sat et nyt forhjul på og rettet på gaffel og styr.

Så kører jeg tilbage til hende og stiller cyklen uden for hendes opgangsdør og ringer på dørtelefonen.

Da hun svarer så siger jeg at jeg har hentet og fået lavet hendes cykel og den står hernede og spørger så hvordan det går. Hun bliver vist lidt overrasket, men spørger som om jeg ikke vil komme op.

Så er det at DUMME DUMME DUMME mig, siger nej tak og at hun nok mere trænger til at slappe af og komme sig.

Nu har jeg siddet på jobbet i 2 timer og kigget ud i luften og ægret mig ! Jeg bliver ved med at høre hendes stemme for mit indre øre og jeg bliver ved med at se hendes ansigt for mig.

Jeg tror jeg er forelsket :love:

Hvad skal jeg gøre herfra ? og hvad skal jeg i hvertfald ikke gøre, I don´t want to blow this !!!

Ups, det skal siges hun er 28 og arbejder som noget konsulentnoget for ISS. Jeg er 35, det er vel ikke helt umulige odds ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
praslin

Jeg synes du skal ringe til hende og spørge om hun ikke vil ud at spise eller få en kop kaffe.

Ikke alle de der spil - hvis du synes hun er interessant, så er det da bare at melde det ud. Hvad er det værste der kan ske?

Held og lykke

P.S. Der er også 7 år mellem min kæreste og jeg og vi mærker ikke noget til det. Så det burde ikke være en forhindring.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
prrinsessen

Jeg ved ikke om jeg troede på kærlighed ved første blik i morges, men nu gør jeg!

Eller håber..

Ring til hende i morgen og hør hvordan hun har det.

Held og lykke, og husk at melde tilbage..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
jungletiger

Ring til hende og inviter hende ud. Og meld lige tilbage ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
L--Pigen

hvor sød, tilbyd hende at vise hend kbh hvis hun har det bedre hvis hun stadig er skidt til pas så tilbyd at komme forbi med noget mad.

det dummeste du kan gøre er ikke at gør noget

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Code71

Sådan Wizze.

Det er sgu godt skuldret at du gør alle de ting for hende.

Skynd dig at ringe/skriv til hende.

Hun sukker garanteret efter en københavns gentleman i hendes liv :D

Go for it. Du kommer helt sikkert til at fortryde, hvis ikke du gør det

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Ditze

Ej hvor sødt..

Hvor er du dejlig og sød (altså ud fra din historie at høre)..

Jeg stemmer i med de andre, inviterer hende ud.. Send eventuel nogle blomster og noget godt chokolade op til hende som en "get-well" kurv..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
addicted-to-reality

Hvis jeg havde oplevet dét hun havde oplevet, havde jeg ønsket du ringede NUn87.gifz061.gif:love:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
sril

Ej hvor er du sød :lun: Ring til hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Darcin

Hvor lyder du bare sød. Der skulle være flere af dig. Jeg synes virkelig du skulle invitere hende ud. Hun er lige flyttet til byen og kender ingen. Tror hun ville være interesseret i at lære nye mennesker at kende:afro:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Gæst
Dette emne er nu lukket for yderligere svar.×
×
  • Opret ny...