Debattør - Rangliste

 1. fedt

  fedt

  Bruger


  • Synes godt om

   56

  • Indlæg

   350


 2. Patrioten

  Patrioten

  Bruger


  • Synes godt om

   48

  • Indlæg

   1.530


 3. Anklageren

  Anklageren

  Bruger


  • Synes godt om

   41

  • Indlæg

   1.834


 4. DenBruneMunk

  DenBruneMunk

  Moderator


  • Synes godt om

   26

  • Indlæg

   2.902Populært indhold

Viser indhold som har fået flest "Synes godt om" siden 12-03-2019 i alle fora

 1. 5 Synes godt om
  Nå så kom der sku lige lidt luft til venstrefløjen - der kunne jo heller ikke koges mere suppe på Breivik skulle man mene ! Inden man går helt i selvsving bør man lige sende en tanke til de kristne der jævnligt bliver slået ihjel i den muslimske verden uden nogen som helst opmærksomhed fra den vestlige verden. Venstrefløjen i vesten har gjort en dyd ud af at forsvare muslimer, men samme venstrefløj lukker fuldstændig øjnene for de forhold kristne lever under i den islamiske verden. Ingen fakkeloptog, demonstrationer og medieomtale når kirker brændes ned og kristne myrdes af muslimer, men derimod afstandtagen og mistillid til de højreorienterede medier der omtaler episoderne. Nu kan vi så sidde og vente på hævnen mod kristne i den muslimske verden, men det skriver msm jo ikke om så vi må holde øje med de skimlede kældermedier igen !
 2. 5 Synes godt om
  Nådada - SÅ kører tossetoget igen-igen ud ad skinnerne! 'Flad jord, optisk bedrag og photoshop' Jeg tror jeg går ud og laver popcorn.
 3. 4 Synes godt om
  Her er marken de gror på
 4. 3 Synes godt om
  Kigger man på muslimske lande, så dræber muslimer muslimer i ti-tusindevis hvert år ved terrorangreb. Så man kan synes, det er lidt besynderligt at smide skidt efter de højreradikale, lad os nu bare lege at gerningsmanden var det, det er der meget der tyder på. Besynderligt fordi, at måler man "Højreradikale" terrorangreb op imod både antal og dræbte ved muslimske terrorangreb som for det meste går ud over andre muslimer, så vil man konstatere at højreradikale angreb udgør en lille procentdel både i antal og i dræbte. Hvis jeg f.eks skulle lave en tråd, hver gang der var et muslimsk terrorangreb et eller andet sted i verden, så bestod denne debat ikke af andet end tråde fra mig. Hvis man virkelig vil have ondt ved terrorangreb, så hav ondt af hvert og et og ikke bare lige når det passer ind i ens ballon.
 5. 3 Synes godt om
  Ser hellere du lægger din medfølelse andetsteds !
 6. 3 Synes godt om
  Har skrevet det før, hold dig nu væk fra alle korncirkler og aflang jord, så skal det hele nok gå.
 7. 3 Synes godt om
  Jeg skal love for at alle kirker og præster nu vil prædike landesorg og forsoning. Vær sikker på det. Politikkerne ville absolut have islam ind i Vesten, selvom vi ikke kan leve sammen. Nu får de snart deres borgerkrig!
 8. 3 Synes godt om
  Det er nok nogle vrede veganere. De opfører sig mere og mere aggressivt i tiden.
 9. 3 Synes godt om
  Muslimer har terror dræbt alm. uskyldige mennesker i de sidste 8år og det har foregået med pistoler - rifler - varevogne - lastbiler OSV. Der fik vi også at vide, at det var et produkt af "vores" opførsel og det var synd for muslimerne. Dem der er imod muslimerne, er nogle slemme mennesker. Nu kan vi læne os tilbage i stolen og vente på, at muslimerne iværksætter operationen Øje for Øje og tand for tand. Endnu inden der er kommet beviser, er de højre radikale blevet dømt. Ps. Ironi kan forekomme.
 10. 3 Synes godt om
  Jeg er en af dem, der opretter trådtemaer og copy paster aktuelle temaer fra nyhederne, da jeg ikke er interesseret i small talk om 'ingenting', tager jeg netop temaer fra de nyheder, der har min interesse og opretter en tråd om temaet for at høre andre meninger. Og nej jeg har ikke tilknytning til Jubii andet end jeg er medlem her på Debatten.
 11. 3 Synes godt om
  Ja de står jo ikke til fængselsstraffe, men det får man heller ikke for at køre over for rødt og dog er det forbudt og noget man skal afholde sig fra.
 12. 3 Synes godt om
  Her i København går folk amok med elbiler, elcykler, el-løbehjul og sågar elskateboards. Men mig bekendt er vi ikke gået helt væk fra fossilt brændstof. Vi skal spare på jordens ressourcer, og her har de hellige fat i noget. Men hold nu op, det er trættende med co2 hysteriet H2O er en langt vigtigere drivhusgas, men jeg har ikke tænkt at holde op med mit væskeindtag, selvom om meget er i form af øl.
 13. 3 Synes godt om
  Der er ikke diskuteret i tråden, hvad trådstarter skriver om -> En familiefejde med vold, trusler og hærværk på grund af et udslået hår på en muslimsk pige, viser med al tydelighed at integrationen har slået helt fejl <- Det sidste indlæg her fra homofaper, viser at afsporing er noget der bliver dyrket af venstrefløjen og det er det eneste de kan finde ud af. Så lad da være med at svare i tråden, hvis i ikke kan forholde jer til, at det er muslimerne der laver balladen.
 14. 3 Synes godt om
  Du har helt ærlig en sygelig trang til afsporing af debatten. Trådstarter skriver om æresopgør i en muslimsk familie, hvilket tilsyneladende allerede har ført til hærværk og vold, og som vi ved af erfaring kan føre til mord. Og så begynder du at snakke om nedfaldsæbler i kolonihaver. Er det en moderator værdigt?
 15. 3 Synes godt om
  Hvad får dig til at tro der var kommet færre flygtninge hvis IS havde sat sig på hele Syrien ? Jeg tror nok verden er langt bedre tjent med Assad end med IS ! Iøvrigt er resten af de mellemøstlige ledere nok ikke utilfredse med at Assad fik sat en stopper for det muslimske forår ! Assad var så vidt jeg husker også stærkt imod USA’s invadering af Irak hvorefter de blev uvenner hvilket nok medvirkede til våbenforsyningen til oprørerne ! Hver gang vesten prøver at fjerne en muslimsk diktator ender det i ragnarok og heldigvis lykkedes det ikke dennegang ! Muslimer kan kun leve i fred under diktatorer, men det har vesten desværre endnu ikke fundet ud af !
 16. 2 Synes godt om
  En ting er sikkert, og det er, at hvis Syrien skal genopbygges, så skal vi have alle de flygtende syrere tilbage til deres land, så de kan komme igang. Og lige dét bliver nok svært. Vi ser desværre igen og igen at folk fra arabiske lande, der er kommet hertil som flygtninge stort set ikke er til at drive hjem igen, når det er deres tur til at genopbygge deres hjemland. Årsagen er alle dem, der vil gøre flygtninge til indvandrere. De har nemlig helt misforstået, hvad en flygtning er. En flygtning er en man giver beskyttelse MIDLERTIDIGT og når der så er fred i deres hjemland, Ja så er det såmænd hjem igen og hjælpe med at få landet på fode igen. Det burde egentligt være indlysende for enhver.
 17. 2 Synes godt om
  Hvorfor er det egentlig at I prøver at kaste dette terrorangreb på højrefløjen? Ifølge hans eget manifest var/er han "a communist, then an anarchist and finally a libertarian before coming to be an eco-fascist". Det lyder mest af alt til at han tilhører de venstreradikale. https://www.theguardian.com/world/2019/mar/15/rightwing-extremist-wrote-manifesto-before-livestreaming-christchurch-shooting
 18. 2 Synes godt om
 19. 2 Synes godt om
 20. 2 Synes godt om
  Det kan vi heller ikke være bekendt, når vi nu ved at det er kun en enkelt muslim, der har udført terror og slet ikke set i lyset, at islam er fredens religion. Undskyld hr. muslim
 21. 2 Synes godt om
  Personligt synes jeg det er meget irriterende at læse om det andet forum i flere tråde, godt nok er emnerne få men hvorfor bringe dem ind i emnerne. Man kan vel tale og debattere uden at trække på gamle historier eller hvad de lyster at skrive andre steder. Jeg skrev engang på et andet forum, hvor der også findes en tråd for gamle dd medlemmer som hoppede, de snakker engang imellem der, om admins på denne side. Den samtale skal de vel tage med admin på siden her, og ikke på et andet forum, for så er det jo kun til formål at bagtale og nok tale negativt som man ikke tør direkte til personen.
 22. 2 Synes godt om
  Vil det sige at Jule manden lyver
 23. 2 Synes godt om
  Er du på svampe? forpokker for en gang vrøvl!
 24. 2 Synes godt om
  Andre løsning er at komme af med levebrød Islam kritikere som den Korte avis, og alle lever videre i forholdsvis rolige omgivelser. Udslæt hår, vorherre bevare, i går så jeg folk fuldstændigt dækkede til i regnvejret, tror du jeg kontaktede politiet
 25. 2 Synes godt om
  Men har befolkningen ikke valgt et exit? Så kan EU-Domstolen sige nok så meget, skal regeringen tro på sin befolkning eller nu gå imod dem.
Ranglisten opdateres dagligt.