Debattør - Rangliste

 1. Anklageren

  Anklageren

  Bruger


  • Synes godt om

   50

  • Indlæg

   534


 2. Leonidas

  Leonidas

  Bruger


  • Synes godt om

   27

  • Indlæg

   922


 3. Patrioten

  Patrioten

  Bruger


  • Synes godt om

   25

  • Indlæg

   1.205


 4. ThomasSneum

  ThomasSneum

  Moderator


  • Synes godt om

   20

  • Indlæg

   11.615Populært indhold

Viser indhold som har fået flest "Synes godt om" siden 16-01-2019 i alle fora

 1. 4 Synes godt om
  https://amtsavisen.dk/randers/Martin-Henriksen-Randers-Foetex-i-knaefald-for-islam/artikel/422224 Hvad mener i om dette? Kort forklaring på hvad der skete i Føtex-Randers: Historien om 62-årige Bjarne Larsen, der ved mødet med en 16-årig tørklædeklædt ekspedient i Føtex på Mariagervej endte med at forlade butikken uden et par nye cowboybukser, går land og rige rundt. Og også på Christiansborg vækker den opsigt. Butikschefen i Føtex beskyttede sin medarbejder, da 62-årige Bjarne Larsen ikke kunne finde ud af, at tale pænt til ekspedienten og blev dermed bedt om at forlade stedet. Bag historie om Bjarne Larsen (Så vidt jeg har forstået det): Han har været udsat for noget terror af en art, og er dermed blevet bange for folk, som har noget at gøre med Islam. Kort fortalt, men det er sådan jeg forstod det. (Kan ikke lige finde linket, hvorpå det stod) Min mening: (I selvfølgelig velkomne til at være uenige) Jeg mener, at butikchefen handlede fuldkommen rimligt, da ekspedienten bestemt ikke skulle have været behandlet på således en måde. Hun kunne umuligt have vidst, alt det Bjarne har været igennem - men det er dog ikke ens betydning med, at det retfærdiggøre hans handlinger - så at han vælger at reagere som han gøre, er totalt uhørt. Hvis han ikke kan klare, at se andre mennesker som ikke er danske, så kan han sgu bare blive indenfor og købe hans skide cowboybukser på nettet.
 2. 4 Synes godt om
 3. 3 Synes godt om
  Jeg ser frem til at de, - Udsætter dato'n for at forlade EU - Får nyt valg - Bliver i EU Og så får de den succes som du leder efter. Udover den kedelige oplevelse af bruge så meget tid på noget de slet ikke ville.
 4. 3 Synes godt om
  Helt enig, ubehøvlede kunder skal ud af butikken, så er det helt underordnet hvem som er ekspedient her.
 5. 3 Synes godt om
  Tror du ikke selv, at de havde lagt vægt på den positive effekt, hvis den havde været der ?
 6. 3 Synes godt om
  Er der nogle samfund hvor det er sjovt at dø i? Hvorfor mener du at det er sjovere at dø i et socialdemokratisk samfund end i et samfund hvor Paludan har magten?
 7. 3 Synes godt om
  Nej. Og det bliver ikke mere sandt af, at du bliver ved med at messe det.
 8. 2 Synes godt om
  Helt enig med butikschefen. Har faktisk gjort noget lignende for mange år siden. Vi havde i den butik jeg var chef for på daværende tidspunkt, fået en sprogskoleelev i praktik, og hun var afrikaner og dermed meget mørk i huden, rigtig sød pige, der gjorde alt hvad hun kunne for at lære sproget. En dag kommer en ældre herre hen til mig, og spurgte hvor længe jeg havde tænkt mig at have "den slags " rendende i butikken, for så ville han blive væk indtil. Måtte pænt forklare ham hvor døren var, og bede ham købe hans varer et andet sted. Er fuldstændigt ligeglad med om folk er tykke, tynde, hvide, sorte, gule, eller noget som helst andet, de skal ikke udsættes for noget i den retning imens de forsøger at udføre deres job, det er et frit land vi lever i og det står kunden helt frit for at gå et andet sted hen og købe sine varer
 9. 2 Synes godt om
  Det er mig ufatteligt at nogen kan være på Bjarnes side.
 10. 2 Synes godt om
  Når man har lavet et drabsforsøg eller noget andet storkriminelt hvor dommeren har givet en fire ugers varetægtsfængel så kan man nemt tro at man kommer til at få det meget hårdt i arresthuset. Men som denne video fra kriminalforsogen viser så har man det langt bedre i et arresthus end som hjemløs eller syg person på et hospital (som både de landsskadlige røde og blå partier har støttet) Burde det ikke være en STRAF at være varetægtsfængslet? Til sammenligning så er der denne artikel hvor de svageste kun kommer til at få et bad om ugen https://www.fyens.dk/kerteminde/Sparegyser-Et-bad-om-ugen-til-aeldre-og-handicappede/artikel/3315367 Så man har det langt bedre i et arresthus end som en af de ældre som skal spise dårligt vakuumpakkert mad, imens man kun kan få et bad om ugen.
 11. 2 Synes godt om
  Nu tror jeg ikke, at du har ret meget indflydelse på, hvem NATO anser for at være en trussel General Paul Selva, der er næstformand for de fælles stabschefer i Pentagon, sagde sidste år: "Enhver kamp med Kina, hvis det skulle komme til slag, ville være en stort set maritim og luftkamp ," sagde Selva. "Det betyder ikke, at hæren og Marine Corps ikke har et sted. Men når du tænker på, hvordan en potentiel konflikt med Kina vil udvikle sig, er det meget sandsynligt, at det indebærer et betydeligt bidrag fra flåde- og luftstyrkerne, og Army and Marine Corps ville understøtte elementer i kampen. " I modsætning hertil er "det russiske globale problemsæt stort set en luft- og jordkamp . Understøttet af elementer i vores maritime komponent, fordi du ikke kan komme til Rusland, kan du ikke komme til Europa på nogen måde uden at flytte Nordatlanten, "sagde han. "Det betyder, at der kommer til at være en maritim kamp for at få ting til kontinentet, men kampen selv, som den udvikler sig, vil sandsynligvis være en luft- og jordkamp." Selva bemærkede, at Rusland i den nationale forsvarsstrategi er identificeret som en "global" udfordring, en bevidst bevægelse af planlæggerens side for at forsøge at bevæge sig væk fra tanken om, at Rusland primært er en udfordring for Europa at håndtere. Selvfølgelig er der andre trusler mod USA ud over Rusland og Kina. I nyere strategidokumenter indsnævrede Pentagon sit fokus på det, det kalder 4 + 1 truslerne - Rusland, Kina, Nordkorea, Iran og terrorisme. https://www.defensenews.com/pentagon/2018/01/30/the-pentagon-is-planning-for-war-with-china-and-russia-can-it-handle-both/
 12. 2 Synes godt om
  Du forsøger at skifte emne. Det er da noget helt-helt andet, end at blive smidt ud af et parti for ikke at følge partilinjen.
 13. 2 Synes godt om
  De skulle skydes med lunken lort, men nu er det spredningen af videoen, vi debatterer. Det er ikke dem, der spreder den.
 14. 2 Synes godt om
  Nu var det jo muselmændene som optog og spredte "den politiske propaganda".
 15. 2 Synes godt om
 16. 2 Synes godt om
  Bare rolig folkens. Jeg er hverken bankrøver eller voldtægtsmand, eller pædofil. Begge gange var færdselsrelateret. Grunden til den ene gang var i lukket var at jeg var for syg til åbent, de åbne fængsler har ikke et decideret sygeafsnit, det har de lukkede (fx handicap-venligt til kørestole, eneceller, elevations-seng, og ingen krav om beskæftigelse) (man får dog alligevel de berømte 8 kr i timen).
 17. 2 Synes godt om
  Videnskab tak! Politisk korrekthed=Gulag-kommunisme. Bestil Dansk Kulturs nyeste udgivelse. Sandheden er ikke politisk korrekt. Det der er til debat er om Darwin havde ret, delvis ret eller tog komplet fejl!. ( https://www.theoccidentalobserver.net/2019/01/12/darwin-on-the-rise-and-fall-of-human-races-part-1-of-2/ og https://www.theoccidentalobserver.net/2019/01/13/darwin-on-the-rise-and-fall-of-human-races-part-2-of-2/)
 18. 2 Synes godt om
  Smiler nu skal jeg sige dig noget Dette er et debat forum og det var mig, der skrev vat.... du spørger om, hvad du skal gøre, og jeg synes, det viser en mand uden karakter ikke at sige tingene lige ud. Jeg skulle ikke have skrevet vat.... selvom det er det, jeg tænker. Det må du undskylde. Men i min verden kan jeg vitterlig ikke se, hvorfor man ikke skulle sige sandheden, medmindre man er typen, der gerne vil køre dobbeltløb og dermed evt. Såre en person. Men jeg er nok en oldsag, når det kommer til dating, for jeg gider virkelig ikke det spil der. Hvis man er B-venner er man det, hvis man dater så gør man det, hvis man er til åbne forhold så gør man det, men man er ærlig overfor den person man er sammen med. Jeg ved, der er gråzoner, men i dit tilfælde synes jeg, den var ret klar. Når det er sagt, så tillykke med at du fik valgt en og ønsker dig al held og lykke
 19. 2 Synes godt om
  Pladder, jeg tror på frihed og selvbestemmelse, men hvem der skal styre den selvbestemmelse er sagens kerne. Vil du have, at det er folketinget alene, eller europa kommissionen, europa parlamentet og folketinget i samhørighed. Det betyder ikke minder frihed, når det er af egen fri vilje. Det handler mere om hvilken politik der føres end noget andet. Det handler mere om hvem vi "selv" er, i ordet selvbestemmelse. Og nej du behøver ikke gentager hvor lidt din stemmer vejre ud af 3 millioner stemmer i forholde til 300 millioner stemmer, i begge tilfælde meget meget lidt, men i EU minder end uden for EU, ja og hvad så. I en kommune betyder din stemmer endnu mere, skal vi så fjerne nationalstaten og erklærer selvstændige kommuner fordi så betyder din stemmer mere, nej, du har låst din kærlighed til nationalisme og held og lykke med det, men jeg abonner ikke på din ideologi og nationale romantiske dømmer.
 20. 2 Synes godt om
  Et års luksusfængsel for grov vold og røveri. De andre fik samfundstjenste, men kriminelle får ikke den straf som de burde få i dette land. Det kan man kun ryste på hovedet af.
 21. 2 Synes godt om
  Nej, så kommer både PET, Illuminati og rumvæsener efter dig! Jeg synes også, at det er absurd, som politiet vil bestemme, hvilke videoer folk må se - når det er videoer, der har samfundsinteresse. Den censur dækker nok reelt over, at man ikke vil have at alt for mange mennesker vågner op. Derfor er der bestemte ting, man ikke vil have, at pøblen ser...
 22. 2 Synes godt om
  Er det overhovedet tilladt at se videoen?
 23. 1 Synes godt om
  Du fik så lige sat den ind før mig, men det gode spørgsmål er jo, om hvem der har overreageret her! Er Føtex igang med islamiseringen? https://www.bt.dk/samfund/foetex-kunde-smidt-ud-jeg-kan-ikke-se-hvorfor-jeg-skal-paaduttes-nogen-religion "Føtex-kunde smidt ud: Jeg kan ikke se, hvorfor jeg skal påduttes nogen religion. Den unge mand skulle - ifølge Bjarne Larsens egen forklaring - have bedt to kvindelige kolleger om at overtage ekspederingen for at hjælpe ham med at finde et par nye bukser. Den ene bar tørklæde. Og det ville Bjarne Larsen ikke være med til. »Jeg kan ikke se, hvorfor jeg skal påduttes nogen religion, når jeg handler ind,« siger han. I Føtex’ medarbejderhåndbog står der ellers: ’Det er tilladt at bære hovedbeklædning, hvis hovedbeklædningen følger af en religion, der er godkendt som trossamfund.’" Er der tale om en reklamering for Islam, når Føtex medarbejderen bære tørklæde i arbejdstiden? Kunden ville ikke betjenes af en muslim med tørklæde, men er der tale om en overregering af kunden? På den anden side, er der tale om en overregering af Føtex, når de beder kunden om at forlade butikken, da han ikke ville betjenes af en muslim med tørklæde? Personligt har jeg stået i en kø i et supermarked, hvor der sad en medarbejder med det muslimske tørklæde, men ved hendes kasse var der ikke ret mange kunder - måske socialister eller "venligboer" hvem ved? Ved to andre kasser med danske medarbejdere, var der lange køer! Er Islam er på vej ind i det kristne og demokratiske Danmark, for at tage kampen op med vores kultur, regler og demokrati? Ja det er svært at sige, men hvad kommer muslimerne egentlig for? Din mening?
 24. 1 Synes godt om
  Underligt partiprogram han har,det giver ikke mening for mig
 25. 1 Synes godt om
  Der var to forslag, heraf landsforræderen Hans Gammeltoft Hansens lov. Schlüterregeringen anbefalede den anden, den lov embedsmændene anbefalede. Men for ikke at komme i mindretal stemte schlüter-regeringen for landsforræderi-loven.
Ranglisten opdateres dagligt.