Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Debattør - Rangliste

 1. dewey

  dewey

  Bruger


  • Synes godt om

   53

  • Indlæg

   3.790


 2. OldSchool

  OldSchool

  Bruger


  • Synes godt om

   50

  • Indlæg

   179


 3. Arend

  Arend

  Bruger


  • Synes godt om

   49

  • Indlæg

   429


 4. Evalu

  Evalu

  Bruger


  • Synes godt om

   41

  • Indlæg

   137Populært indhold

Viser indhold som har fået flest "Synes godt om" siden 07-07-2020 i alle fora

 1. 7 Synes godt om
  Udover spørgsmålet Thomas kommer med må jeg indrømme at jeg er dybt imponeret af din viden om din naboens finansielle situation. Få Danskere jeg/vi kender deler deres private økonomi med andre, så de må være meget åbent om deres situation, og de må tale godt Dansk eftersom de kan dele den viden og vise deres indretning til dig. Hvad er deres indstilling til det Danske system og hvorfor er de kommet til Danmark?
 2. 6 Synes godt om
  Tilbage til trådens emne: Min historie. Jeg betragter mig selv som dobbelt mønsterbryder, fordi jeg voksede op i to vidt forskellige miljøer. Mit barndomshjem var noget rod. For gæster kunne det virke som et vidtfavnende, festligt bohemeagtigt hjem; men for os børn var det utrygt. Min far, som jeg holdt meget af, var intelligent og blid og en dygtig musiker. Desværre var han også alkoholiker. Min mor var psykisk syg med store humørsvingninger. Der var ikke styr på noget som helst. Fra jeg var 6 år gammel måtte jeg tage ansvaret for mine tre yngre søskende. Min mor låste os inde og kunne være væk i timevis. Det var ikke det eneste ansvar, som jeg fik pålagt. Når min mor var i sit onde lune, så gav hun mig hele skylden for at hun var ulykkelig: "Det hele er din skyld. Hvis jeg ikke var blevet gravid med dig, så havde jeg aldrig giftet mig med din far". I skolen var jeg den stille pige med de gode karakterer, så det var ikke synligt for dem, at jeg ikke trivedes. Der var dog en tante, der havde øje for det, og hun forsøgte på sin egen måde at hjælpe. Hun og min mor kunne ikke fordrage hinanden; men fordi min tante trådte til med penge, når det brændte på, så accepterede min mor, at jeg tilbragte ferier og mange weekender hos min tante. Det var et helt andet miljø præget af ro, renlighed, regelmæssighed og Indre Mission, og jeg nød da ferierne som enebarn; men fjendtligheden mellem tante og mor var et problem. De bagtalte hinanden overfor mig, og de var begge efter mig, hvis de syntes, at jeg lignede den anden for meget. Jeg var aldrig god nok til nogen af dem. Jeg brød psykisk med begge hjem, da jeg var omkring 16. Jeg blev ved med at komme begge steder; men jeg var bevidst om, at jeg ikke hørte hjemme nogen af stederne. Som voksen har det betydet, at det er meget vigtigt for mig ikke at være afhængig af nogen - hverken økonomisk eller praktisk. Jeg lader mig ikke pådutte andres værdier, er immun overfor smiger og kold overfor kritik. Jeg kan klare mig selv. Med hensyn til min holdning overfor indvandrere, så vurderer jeg ikke mennesker udfra deres religion, udseende eller sociale status. Jeg placerer ikke mennesker i "kasser". Jeg vurderer det enkelte menneske udfra dets opførsel.
 3. 5 Synes godt om
  Ja, I højreekstremister synes jo altid, at bare et enkelt angreb fra en person, der på grund af sin hudfarve ligner en, der måske er muslim, mere end rigeligt opvejer 50-100 terrorangreb fra højreekstremister, fordi I godt kan lide højreekstremisme. Vi andre interesserer os derimod ikke for sådanne enkeltangreb, fordi vi jo udmærket ved, at brune og sorte mennesker ikke begår flere forbrydelser end hvide. Trump har faktisk mere kød på sin frygt for latinoerne, fordi Latinamerika jo har verdens højeste kriminalitet, hvorimod kriminaliteten generelt er lav i alle muslimske lande! Desuden er kriminaliteten i Danmark faldet i alle årene lige siden, at de allerførste indvandrere kom hertil!
 4. 5 Synes godt om
  Hej, jeg er 'brand new' her. Vejret er jo lidt blandet nu, og der kan jeg godt lide at læse. Jeg så tilfældigvis en omtale af en ny bog på nettet, og gik ind og købte den i Bog & Ide for nogle dage siden. Mogens Møller: 'ET MANDFOLK' - fortællingen om tjenestedrengen, mesterbokseren og frihedskæmperen Einar Agerholm. Jeg er ikke helt færdig med den, men kan sige den er spændende. Jeg havde aldrig hørt om ham før avis-omtalen, til trods for at jeg er kommet meget i boksemiljøer. Men det er nok fordi Einar Agerholms liv ligger længe før min tid. Men hold nu op! Han havde virkelig et tough liv som dreng. Tæsk fik han mange af, og blev også udnyttet som næsten gratis arbejdskraft på gårde på Mors og i Thy. Solen begyndte først at skinne lidt på ham, da han kom til København som helt ung. I sin sparsomme fritid på landet havde han læst alt, hvad han kunne finde i aviserne om boksning, og på et tidspunkt lavede han selv en slags sandsæk, som han og kammeraterne kunne hamre løs på. De fik også fat i nogle gamle, kasserede boksehandsker, så de kunne sparre med hinanden. Men der var ingen klub på de kanter, så det måtte vente. Nå, men i København blev han medlem af Idrætsklubben af 1899 (IK 99) det var den, brødrene Jimmi og Johnny Bredahl begyndte i, hvis nogen af jer husker dem.) Agerholm var bomstærk og hærdet af sin hårde opvækst. Han tog det som ganske naturligt, at han udover at træne hårdt også løb hele vejen fra sin bopæl til træningslokalet. I 1930 skrev han kontrakt som prof med 'datidens Mogens Palle', møbelhandler Valdemar Christiansen. Man kunne ikke leve af boksningen i Danmark dengang, men Agerholm kunne dog spare op af de penge, han tjente på kampene. På et tidspunkt købte han et dejligt hus til ham, hans kone og deres lille datter. Derudover arbejdede han i perioder på B&W og som skovhugger. Han var en drønestærk weltervægter (67 kg) med en slagkraft i sin 'dynamit-højre', som bogens forfatter sammenligner med 70'ernes Jørgen 'Gamle'-Hansens. Der er nogen mænd, der simpelthen slår hårdere, end man lige skulle tiltro deres størrelse. I 1935 blev Agerholm udpeget som udfordrer til europamesterskabet, indehaveren var tysker og hed Gustav Eder. Men tabte på KO i 2 omgang. Herefter boksede han kun en kamp til, som han også tabte. Men nu ikke mere her. Har I lyst til at læse bogen, vil I forstå, at selv om det gik godt for manden med den hårde baggrund, kan det snart vende. Men det hører til 2. Verdenskrig og den tyske besættelse af Danmark. Agerholm havde da fået arbejde ved Odense Politi - og det blev på en måde hans skæbne. Jeg er jo ikke en skid vant til at anmelde bøger, men nu har jeg så anbefalet denne her. Jeg synes, det er spændende at læse om virkelige menneskeskæbner som Agerholms. Ikke at jeg har noget mod romaner, men sådan en story fra det virkelige liv er ikke at foragte. Hvis nogen af jer har lyst til at fortælle om bøger, gamle som nye, vil jeg læse det.
 5. 5 Synes godt om
  Hvis jeg havde en genbo, der var lige så nysgerrig, emsig og fjendtligtsindet som dig, så ville jeg nok også nøjes med at kommunikere på "hej, nej og ja"-niveauet.
 6. 4 Synes godt om
  PS. Tillykke til Hr Westergaard.
 7. 4 Synes godt om
  Så for lige at have forstået dig rigtigt: At lykønske en berømt tegner med hans fødselsdag er 'hetz mod muslimer'. Hvor står det i ordensreglerne? I flere danske dagblade er der store artikler om Kurt Westergaard. Det må så også opfattes som 'hetz mod muslimer'? De to oplæg, jeg hentydede til, var skrevet af to forskellige brugere. Ingen af dem har 'soldaterbilleder' i deres profiler. Jeg kan i hvert fald ikke få øje på nogen! Hvis du har den opfattelse at blot at nævne islam-kritik, hvor man ikke engang selv fremsætter den, er 'hetz', vil jeg give dig ret i, at dette ikke er et sted at være for mig. Og for MANGE andre, hr. Jeg er rystet!
 8. 4 Synes godt om
  Apropos stråmænd Det er i det hele taget helt umuligt at debattere højreekstrem terrorisme - uden at debatten i stedet kommer til at handle om islamisters terrorisme - og det var det også her
 9. 4 Synes godt om
  Undskyld jeg blander mig med en bemærkning: Hvorfor i h...... skal vi med vold og magt modtage "et hav" af indvandrere nogen steder fra? At tænke sådan som udgangspunkt viser, hvor forskruet mange nutidsdanskere er.
 10. 4 Synes godt om
  Bålet er ganske belejligt brændt ud, men asken ligger stadig og fortæller sit tydelige sprog i form af overskrifter: https://www.google.dk/search?q=tigermanden+bannet+site:www.din-debat.dk&sa=X&ved=2ahUKEwj8iYLCqMLqAhUF2qQKHUXMAx8QrQIoBDAAegQIAhAN&biw=1280&bih=619
 11. 4 Synes godt om
  Det må jo have en årsag, at islam og muslimer fylder så meget i debatter, og det ikke kun i Danmark, tænk over at andre religioner og deres tilhængere så godt som intet fylder i en debat - mærkeligt ikke? eller hvad tror du er årsagen til, at vi aldrig har en debat om buddhister, katolikker, jøder etc. i Danmark ?
 12. 4 Synes godt om
  Det er det skøreste indlæg længe. Men det skulle have været postet i rablerummet.
 13. 4 Synes godt om
  Trump optræder og udtaler sig offentligt, så man behøver ikke at kende Trump privat for at have en negativ mening om ham; men det ville være uretfærdigt at have en negativ mening om alle amerikanere på grund af Trump.
 14. 4 Synes godt om
  Du kan jo bare se den video med ham imamen, så har du svaret på hvad muslimerne vil i Europa og i Danmark! Så du kan jo ligeså godt indrømme med det samme, at du ønsker et muslimsk Danmark med Koranen og Sharia lovene som grundlag! Jeg mener også at kunne huske, at det er det du sagde på det nedlagte d-d!
 15. 4 Synes godt om
  Nee Thomas, selv drikker jeg kun druesaft og for tiden kun Rose druesaft når vejret er som det er, og her på grænsen til Østrig i dejligt solskin med høj cigar føring
 16. 3 Synes godt om
  Der er stadig røre om sagen, hvor en ung dansk mand bliver slået, sparket og ydmyget af en jævnaldrende med 'anden etnisk baggrund end dansk.' Jeg mener, der var en bruger herinde, der linkede til en artikel med billeder af det ækle overfald, hvor det danske offer bl.a. må kysse overfaldsmandens sko, men mon ikke den blev slettet? I hvert fald vil myndighederne nu forbyde at se og naturligvis især dele videoen, som allerede er delt på forskellige sociale medier. Kaj Nielsen, Syd- og Sønderjyllands Politi påstår, at det er fordi "offeret bliver set af andre mennesker i den situation." https://www.dr.dk/nyheder/indland/politiet-i-opfordring-stop-med-dele-video-af-overfald-paa-toilet Tjoooh ... her melder sig hos mig et andet spørgsmål: Er det nu det, slet og ret? Jeg tror ikke ubetinget på Kaj Nielsen! Kunne det ikke lige så vel være for at nedtone gerningsmandens herkomst? Det er jo en linje, vi desværre har set en del eksempler på de seneste år - at borgerne helst ikke skal vide, når overfaldsmænd er 'af anden etnisk ....' altså indvandrervold. Der er noget i det, der minder om efterdønningerne på dobbelt-mordet i Marokko for halvandet år siden, hvor to unge kvinder på rejse, en dansk og en norsk, blev voldtaget og slagtet. Også dér fandtes en video. Mainstreammedierne sagde først, at den var falsk. Det var løgn. Da så den blev delt på internettet, skulle man bruge en syndebuk, og hende fandt man i den herboende iranske forfatter og blogger, Jaleh Tavakoli, som blev truet og forfulgt, så hun måtte have hemmelig adresse m.m. Og sociale myndigheder blev indblandet (tilskyndet af hvem?), så det vist var på et hængende hår, hun bevarede sin ret til at være plejemor for en pige. Noget hun ellers havde været i otte år uden nogen problemer. Prisen, hun betalte var at holde op med at skrive sine meninger i dagspressen, specielt måtte hun stoppe med at blogge på Jyllands-Posten. Men politiinspektøren fra Syd- og Sønderjylland siger altså, at deling af den aktuelle video gøres strafbart af hensyn til offeret. Tror du, at det er den eneste, ærlige grund? Og neddysser politi og andre myndigheder jævnt tit voldsmænds baggrund?
 17. 3 Synes godt om
  Anmeldt for personfnidder og foragt for emnet.
 18. 3 Synes godt om
  Du kan jo starte med at optælle terroranslag begået af højreekstremister de seneste ti år og derefter sammenholde det med antal islamistiske ditto hvorefter du har svaret. Når du er færdig kan du tælle hvor mange der lever med politibeskyttelse i eget fædreland grundet importeret islamisme og en ny sandhed vil åbenbare sig
 19. 3 Synes godt om
  Hårene rejser sig på hovedet af mig, når jeg læser denne tråds kommentarer om Nazi-Tyskland - aldrig har jeg læst så meget historie forfalskning. Ferie blev indført i Tyskland i 1903, det var en gruppe bryggeriarbejdere, der fik gennemtrumfet 3 feridage om året, det var begyndelsen til den ferielov, vi har i dag, hvor vi har 6 ugers betalt ferie om året. Det første folkekøkken åbnede i Tyskland allerede i 1850, det mest kendte og omtalte folkekøkken åbnede Lisa Morgenstern 1866 i Berlin, det lå der, hvor den tidligere grænseovergang Check Point Charlie var forbindelsen mellem Berlin og DDR, i dag er Check Point Charlie et museum. Ret til arbejde - blev allerede vedtaget i Weimarer Recihsverfassung 11. august 1919.
 20. 3 Synes godt om
  Danmark skal ikke modtage et “hav” af noget som helst. Danmark skal begynde at tage ved lære af 40 års katastrofal indvandring. Danmark skal derudover, som aftalt, holde sig ude af kvoteordningen som vi ikke er med i uanset hvad venstreradikale, dansk flygtningehjælp, liberalister og alle mulige andre ngo humanister kommer med af undskyldninger. Sluttelig skal Danmark holde grænserne lukkede - som i hermetisk lukket - overfor velfærdsmigranter der for langt hovedpartens del udgøres af arbejdssky elementer fra hovedsagelig muslimske lande der kun søger livsvarig forsørgelse. Al indvandring skal ansøges på de danske repræsentationer der findes i udlandet og derigennem kan man sikre sig at Danmark får en indvandring der rent faktisk gavner landet. Ovenstående kan gøres uden at overtræde de tåbelige konventioner, men det har det venstreradikale Danmark endnu ikke ønsket at holde i hævd desværre
 21. 3 Synes godt om
  Nu er en del af min familie fra Tyskland og de var både jord- og godsejere i et område omkring Stendal. De havde også ansat tjenestefolk. Efter opdelingen måtte de forlade godset og flytte til Vesttyskland. Nu siger du, at der egentlig ikke var den store forskel under Hitlers styre og da Østtyskland var under kontrol af Sovjetunionen, fordi de beggge sådan var lidt socialistiske. Mon ikke du selv kan høre, hvor fjollet det lyder. Jeg kan i hvert fald sige med sikkerhed, at min familie IKKE ville give dig ret. Hvis man kan eje jord, dyrke den, sælge dens afgrøder, tjene på dem, der går og hakker i jorden, så har det INTET med kommunisme eller socialisme at gøre - også det er uanset, hvor gode vilkår de ansætte har eller hvad der bliver indført af rettigheder for arbejderne.
 22. 3 Synes godt om
  Der er en tendens til at hvis man har fødderne solidt plantet i den ene eller anden skyttegrav - så synes man det er de andre, der er ekstreme. Al ekstremisme har et præg af - 'at vores moral og levevis er den rette' - de andre er vantro og amoralske. De andre skal "tvinges" til at indse deres fejl - og de skal leve ligesom "os". Ekstremismen kan være religiøs eller ideologisk - fælles for dem - de er drevet af deres intolrance. Vi har flere danske eksempler.
 23. 3 Synes godt om
  Ham Brian Arly Jacobsen påstår, så vidt jeg forstår, at der kun var 256.000 muslimer i Danmark den 1. januar i år! Det er ret vildt, hvis han får løn for sådan noget. For så siger han samtidig, at bl.a. Danmarks Statistik og CIA World Fact Book lyver. Begge dele kan jo ikke passe. Og du lyver også, når du påstår, at efterkommerne er mindre religiøse end dem, der kom hertil "i forrige århundrede" (før 2000). Den myte bør kraftigt manes i jorden. Det forholder sig stik modsat, her bare et par links, du kan blive klogere af: https://www.tv2lorry.dk/kobenhavn/flere-unge-stotter-religiose-love-borgmester-er-bekymret "Næsten hver tredje ung med ikke-vestlig baggrund svarer, at de er delvist enig eller helt enig i, at "religiøse og kulturelle traditioner og love skal følges, selv om de kan være i strid med dansk lovgivning." https://www.information.dk/debat/2016/10/unge-indvandrere-oensker-slet-vaere-danske "Børnene støtter mindre op om demokratiske værdier, er mere religiøse end forældrene og i det hele taget skeptiske over for disses livsstil." Og husk lige - når den første artikel taler om "ikke-vestlige" (ofte anvendt omskrivning for muslimer), så er det nok ikke vietnameserne eller jøderne, de mener.
 24. 3 Synes godt om
  Hej Ubeskriveligt. Jeg er sikker på, at vi har nogenlunde samme indstilling til antallet af muslimer i Danmark. Og når der nu tydeligt i den offentlige debat er nogen, der har interesse i at gøre tallet mindre end det virkelige, så bliver man let harm. Det er ærgerligt, at det nok er umuligt at få et helt præcist tal, men jeg vil gerne her trække på nogle notater, jeg har samlet om det i tidens løb: Både Danmarks Statistik og islam-forskeren Jørgen Bæk Simonsen opgjorde 1/1 1999 antallet af muslimer i procent af befolkningen til 2,8. Center for Samtidsreligion ved Aarhus Universitet i 2012: 4,2 pct af befolkningen. Danmarks Statistik 1/1 2012 sagde, at det i tal var 256.000 eksklusive illegale. Alligevel påstod Lars Løkke (daværende V-formand/oppositionsleder) lige efter terrorangrebene på "Charlie Hebdo" i Paris og "Krudttønden"/Synagogen i Kbh. i februar 2015, at der var "230.000". Tallet var altså nærmest blevet mindre på over tre år! Jeg tror, du husker forkert mht. 90'erne - det var dengang politikerne påstod, at samtlige muslimer i Danmark kunne stå på den ene langside af Parken - men mon ikke først det var i 'nullerne', det ramte 300.000. Jeg tror gerne, at der er en halv million i dag. For selv om mange vægrer sig ved at medregne familiesammenføringer, lyder det ikke urealistisk for mig. Og det er det fremtidige, der mest bekymrer mig. Vi skulle jo have overgivet et godt samfund til den næste generation og deres børn. Men der har været meget svigt efter 80'erne.
 25. 3 Synes godt om
  Og hvad blev der ud af de tidlige eruropæiske kolonier, efter de fik deres selvstændighed tilbage? INTET absolut intet med undtagelse af Hong Kong og Macao hersker der i alle tidligere kolonier fattigdom, arbejdsløshed, overbefolkning, dårligt skolesystem, dårligt sundhedssystem, korrupte politikere mm og i flere af de tidligere kolonier krig.
 26. 3 Synes godt om
  Hvis du nu indløser panten fra alle de tomme dåser i din lejlighed, har du mindst til et års forbrug af smøger. Så er det også helt lovligt.
 27. 3 Synes godt om
  Tja, hvad kan jeg skrive. Nu er der vist ikke andre nationalsindede tilbage her på forummet end mig. Og man kan jo godt overveje, om det giver nogen mening at indfinde sig her, hvis man hører til "de forkerte"... Men jeg vil nu tilføje en ting til selve det emne, jeg selv oprettede: Lige meget hvor ihærdigt "Thomas Sneummerne" rundt om på internettet sletter, udskammer og banner og regerer, kan sandheden om indvandreres volds- og hadforbrydelser ikke skjules. Det tror I muligvis, I kan. Men jeg siger, det kan I ikke. Ikke så længe I - trods alt - ikke kan lukke Den Korte Avis, Frihedens Stemme, Document, 24nyt.dk, Newspeek.info eller SIADs hjemmeside. Det hjælper heller ikke at lyve om, hvem der begår langt den overvejende del af hadforbrydelser i Danmark. Efter i dag tror jeg det vil vare længe, før jeg logger ind på Jubii Debat igen. Det er jo nærmest, som hvis man ved en fejl kom til at tumle ind på et værtshus, hvor samtlige andre gæster var enten fra Enhedslisten/AFA eller muslimer! God sommer til dem, der fortjener sådan én.
 28. 3 Synes godt om
  Vær du glad for det, for det sgisme ikke kønt at se på, hvor tit du er blevet bannet på din-debat. Vandt du første præmien på din-debat med de fleste udeukkelser?
 29. 3 Synes godt om
  Her er der grund til at nævne et gammelt ordsprog: "En løgn fører flere med sig." Det ser måske nok ud som heldet er med dig, Tigermand - for man kan jo ganske rigtigt ikke komme ind på et nedlagt debatforum og finde dine udgydelser. Men jeg er ikke den eneste, der har hukommelsen i behold.
 30. 3 Synes godt om
  Det tæller endnu mindre på plus siden at snyde sig til 'dagens debattør' ved at like alle sine egne indlæg og give sit eget trådtema 5 ud af 5 stjerner i bedømmelsen af temaet - nej tusind tak til sådan en moderator, så hellere videre hen lide under sneum, han har trods alt også sine gode sider, selvom de er få
 31. 3 Synes godt om
  Jeg mener ikke, at man kan være troværdig som moderator, hvis man tidligere (på et andet forum) har opfordret brugere til at angive andre, såsom medstuderende, arbejdskammerater, bekendte eller læserbrevsskribenter til den berygtede venstreekstreme organisation Redox. Det tæller jo heller ikke på plus-siden, hvis man har været bannet tre gange på det pågældende forum for meget grove former for 'trolling' eller for at udgive sig for at være en anden. Så nix herfra.
 32. 3 Synes godt om
  Tigermanden som moderator? I så fald ville jeg få et praktisk problem: Kan jeg så stadig have ham på ignorer-listen?
 33. 3 Synes godt om
  I USA kommer den største terrortrussel fra det yderste højre: https://www.dr.dk/nyheder/udland/rapport-den-stoerste-terrortrussel-mod-usa-kommer-fra-det-yderste-hoejre citat:”Terrorisme fra det yderste højre har i udpræget grad distanceret terrorisme fra andre grupper,” står der blandt andet i rapporten, der har undersøgt 893 terrorangreb og planer om terror. I 2019 stod det yderste højre bag to tredjedele af alle terrorangreb og planer om terror, mens tallet for 2020 foreløbigt er 90 procent." citat slut
 34. 3 Synes godt om
  Jeg kender en del muslimske kvinder - eller er i al fald bekendt med dem. Ikke en eneste af dem har 5 børn, den der har flest har 3. Det er mig bekendt de færreste der får 5 eller flere børn, ikke flere end der er etnisk danske kvinder der 5 børn. Hvis din "fine udregning" skulle holde, så bliver det jo ikke bare et problem antallet af muslimer mangedobles i løbet af få generationer, men at antallet af mennesker i DK i det hele taget mangedobles. Vil bliver nødt til at lave kunstige øer, inddæmme fjorde (ligesom Lammefjorden fx) for at der overhovedet bliver plads til alle, hvis vi pludselig er 20 mio danskere.
 35. 3 Synes godt om
  nej tak fra mig - allah bevare os
 36. 3 Synes godt om
  Så sandt som det er sagt, Lucianone! For nyligt foreslog jeg at Britta Nielsen og Stein Bagger i fællesskab skulle tage vare på vores hjemlige økonomiske forhold, men min hustru er jo sådan en gæv pige fra landet - og hun mente ligeledes at det nok ville blive noget værre noget...
 37. 3 Synes godt om
  Jeg ser Muhammadtegningerne som en blanding af en barnagtig provokation og nyliberal drengerøvsarrogance. Det var en katastrofe for al seriøs religionskritik. Jeg forstår ikke at voksne mennesker med internationalt udsyn kunne finde på sådan noget. Fanatismen og hadet har også en masse at gøre med englændernes fremfærd under kolonitiden, og amerikanernes og hele den vestlige verdens forsøg på at råde over områdets olie.
 38. 3 Synes godt om
  Altså hvis ikke der skal mere til end en bøn på et fremmed sprog der bliver afspillet ud i luften, så har vi vist meget større problemer. Tænker bare at folk, i stedet for at være piv bange for alt det vi ikke ved hvad er, så vær åbne, lær tilflytterne at kende for det menneske de er, og ikke for den tro de har. Langt de fleste er ikke mere troende end en troende kristen familie. Har arbejdet sammen med en del muslimer efterhånden, og kan sige, der er ikke en af dem, hvor deres tro har generet mig, der er heller ikke en af dem der har forsøgt at omvende mig. Til gengæld har nogen af dem fortalt om den måde de er muslimer på, at de ikke spiser grisekød, deres ramadan osv. Tænker det at de ikke spiser grisekød, må de jo selv om, akkurat som veganere slet ikke spiser kød, heller ikke svinekød, bliver de dårligere mennesker af det, det tror jeg ikke. I ramadanen spiser de ikke fra solopgang til solnedgang, kan ikke se det er anderledes end så mange af de kure de danske kvinder er på hele tiden. Islam som religion bliver aldrig noget for mig, men bliver heller aldrig indre missionsk, og gør alt hvad jeg kan for at jage jehovas vidner ind i næste kommune når de ringer på, sidst åbnede jeg kun iført underbukser, nu jeg tænker over det, er det også ved at være et stykke tid siden Men jeg respekterer dem der har en tro, uanset hvad den er, synes det er fedt for dem, hvis de kan finde ro i livet med den. Tror egentlig at respekt for hinandens forskelligheder, er noget af det vigtigste for at alle kan have det godt. Jeg tænker det danske folks værste fjende er frygten for det ukendte, og vores uvilje til at indse at man sagtens kan være et godt menneske, selv om man er lidt mørkere i huden end en selv. Minder egentlig meste om en middelalderlig heksejagt
 39. 3 Synes godt om
  Kan vi ikke blive "befriet" for alle disse "bindestregsdebat"-opgylp?
 40. 3 Synes godt om
  Bestemt og konklusionen på en tre årtier lang debat om hvorvidt afrikansk og arabisk udseende gerningsmænd er muslimer el. ej efterlader det indtryk at der stort set ikke findes muslimer i de omtalte land områder
 41. 3 Synes godt om
  Araber og Somalier - hmmm, de er nok jøder
 42. 3 Synes godt om
  Det er fordi du ikke vil forholde dig til virkeligheden! https://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-03-09-kan-og-vil-muslimer-egentlig-erobre-danmark "Europa vil blive indtaget af muslimer, sagde en imam på skjult kamera og samme budskab lyder fra højrefløjen. Men hvad siger forskerne? I tredje afsnit af TV 2s programserie ’Moskeerne bag sløret’ kom det ved hjælp af skjulte optagelser frem, hvordan den veluddannede imam Mohammad Fouad al-Barazi håber og tror, at muslimerne og islam er ved at ”erobre” Europa. - Lige nu er vi i en tid, hvor vi er ved at åbne de her lande. Da jeg kom til landet for 23 år siden, var vi kun 55.000 muslimer. Nu er vi 300.000, lød det fra imamen. Ordet "åbne" kan i en religiøs kontekst også fortolkes som "erobre" (se faktaboks)." Imamen siger med skjult kamera i 2016, at "vi" er ved at åbne de her lande! Dette betyder oversat til dansk, at muslimerne er ved at erobre de Europæiske lande, herunder lille Danmark! Nogle mener, at det var en bevist strategi fra de muslimske lande med den såkaldte flygtninge strøm med start i 2015-16?
 43. 3 Synes godt om
  Det er vel fordi du tænker som den demokratisk opdragede dansker, du formentlig er. Majoriteten af vesteuropæiske mennesker begår den samme fejl, kaldet "spejlbilledfejlen", hvis islam debatteres. Du tror også, at muslimske mænd er ligesom dig, fordi de går i bukser og går til frisøren! Med forlov: Er jeg nazist? Adolf Hitler gik beviseligt i bukser og regelmæssigt til frisøren ...
 44. 3 Synes godt om
  Jeg har et nært og kærligt misbrugsforhold til flere af det periodiske systems grundstoffer: Ka = Kaffe La = Lakrids Ba = Bacon Ch = Chips (selvom kvinder altid hævder det står for chokolade - men de ved tydeligvis ingenting) Skal det være Cola - er jeg ret vild med Pepsi Max.
 45. 2 Synes godt om
  Drivkræfterne bag terrortruslen er ikke nem at komme af med... Det tog hvad? årtiers besættelse af hhv. tyskland og japan for at nå et punkt hvor disse land ikke længere udgjorde en trussel imod andre og det kan vi se der ikke er nogen der har appetitten for længere. Truslen fra højreekstremister er temmeligt selvskabte. De massive flygtninge strømme er én ting, som vi ikke kan gøre ret meget ved, men vestlige ledere har i høj grad negligeret og ignoreret udfordringerne og problemerne herved og opblomstingen højreekstremismen er et klassisk newtons anden lov svar herpå. Her er hvad samtlige vestlige ledere skulle have sagt til alle flygtninge og asylansøgere: "Hvis du er et godt menneske og opfører dig ordentligt, så hjælper vi dig gerne til et bedre liv og så vinder vi begge. Hvis du er et dårligt menneske og opfører dig dårligt, så ryger du hjem med det samme og så taber DU, men vi vinder stadigt og det gør det gode menneske der får din plads også." Og når man så også konsekvent gør ovenstående, så ville man have taget broden af langt det meste højre ekstremisme. PS: Og det er hverken ekstremistisk eller racistisk at gøre således. Det er blot at forholde sig til realiteten og bedømme hvert individ på deres egne valg.
 46. 2 Synes godt om
  Ekstremisme er ligesom racist et yderst misbrugt ord. Heldigvis har vi meget få ekstremister i Danmark au naturel. De fleste er desværre importeret fra ikke vestlige som regel primitive lande hvor religiøs ekstremisme er dagligdag og selvmordsbomber er så sædvanlige som toiletpapir.
 47. 2 Synes godt om
  Skulle du så ikke hellere vise et profil billede af Pernille Skipper i stedet for af Pernille Vermund-he-he?
 48. 2 Synes godt om
  Ja, Vestens kolonimagter begik forbrydelser, som kun Nazityskland også kom i nærheden af. Betyder det så, at resten af verden stadig skal frygte Europa som pesten?
 49. 2 Synes godt om
  Det sjove er at allerede i 1980erne og 1990erne talte man om vi havde 300.000 muslimer i landet. Det er de færreste normale mennesker, der tror at vi ikke har modtaget flere muslimer siden dengang. Et mere realistisk tal inkluderende 3.generation af muslimer, som sikkert ikke bliver talt med i diverse opgørelser, er formentligt omkring 500.000 muslimer i Danmark i dag år 2020. Der var engang en mand, der talte de muslimske navne i telefonbogen, det lyder besværligt og omstændigt, men ville nok være en af de mest sikre og valide metoder at opgøre antallet af muslimer i Danmark på.
 50. 2 Synes godt om
  En indvandrer kan godt være en muslim, men det er ikke alle indvandrer, der er muslimer. Selv om det er svært at forstå.
Ranglisten opdateres dagligt.


×
×
 • Opret ny...