Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Debattør - Rangliste

 1. Jojojo

  Jojojo

  Bruger


  • Synes godt om

   43

  • Indlæg

   1.927


 2. ThomasSneum

  ThomasSneum

  Moderator


  • Synes godt om

   28

  • Indlæg

   13.584


 3. Erpe

  Erpe

  Bruger


  • Synes godt om

   27

  • Indlæg

   1.723


 4. Bare mig.

  Bare mig.

  Bruger


  • Synes godt om

   24

  • Indlæg

   468Populært indhold

Viser indhold som har fået flest "Synes godt om" siden 03-04-2020 i alle fora

 1. 5 Synes godt om
  Vi har vel allesammen stor beundring for, at du ikke har noget imod at blive smittet og indlagt på intensiv, ligesom Johnson og så mange andre. Endnu mere beundringsværdigt er det da, at du heller ikke har noget imod at dø, hvis der ikke længere er plads, og du derfor ikke kan komme i respirator. Men vi andre foretrækker nu nok stadig at undgå at blive smittet, og hvis vi alligevel bliver det, at sundhedssystemet så ikke vil være brudt sammen, og vi dermed har en langt bedre chance for at komme under behandling og overleve. Men husk nu at nægte at modtage behandling, hvis du bliver smittet og får problemer med at få luft, så vi ikke skal grine af dig og dit selvoptagede overmod.
 2. 4 Synes godt om
  Hej allesammen Vil bare ønske alle en rigtig god påske. Håber I alle har mulighed for, på trods af Covid19, at hygge om jer og jeres nærmeste. Det betyder jo så også at julen officielt er ovre. Pyt..vinteren kommer snart igen - og så har vi en undskyldning for at varme os her på debatten. God påske.
 3. 4 Synes godt om
  Det er præcist hvad han gør. Han pakker begrebet ind i en skønfortælling om en ufarlig "kærlighedsvirus". ... Det er fint at ville debatterer forskellige holdninger til krisen, men det gavner næppe debatten at kalde andre for lemminger, at tage patent på frihedsbegreber, øgenavne og hvad ved jeg. Bare et lille vink..
 4. 4 Synes godt om
  Personligt synes jeg ikke det er klædeligt at forsøge at underspille alvoren og faren ved Covid19.
 5. 4 Synes godt om
  Jo mere udbredt virussen bliver, jo mere vil den mutere. Sandsynligvis er den allerede muteret flere gange. Men de fleste muteringer vil bare gøre virussen mindre smitsom og mindre sygdomsfremkaldende. De muterede former vil derfor ofte bare uddø hurtigt, og uden at forskerne overhovedet opdager dem. Men i sjældne tilfælde sker det modsatte, og den muterede form kan derfor blive endnu mere farlig end den oprindelige sådan, som det jo blandt andet skete med den spanske syge, der først blev rigtig dødelig i anden bølge. Jo flere virus, der er i omløb, jo flere muteringer opstår der, og jo større er risikoen for, at der opstår en endnu farligere muteret form. Så opstår der en sådan endnu mere dødelig og lige så smitsom muteret form, så har vi katastrofen. Det værste er her, at der absolut ingen garanti er for, at den muterede form ikke også vil smitte dem, der allerede har haft den oprindelige form. Samt, at selv når vi får udviklet en vaccine mod den nuværende, form vil der ingen garanti være for, at vaccinen også vil være virksom mod den muterede form. Så vi vil risikere at skulle starte helt forfra. Det er derfor afgørende at holde den nuværende form af virusset nede, indtil vi har vaccinen.
 6. 4 Synes godt om
  der er nogen der ikke har fattet hvor farlig covid19 er , jeg er selv en af dem der gjorde grin med covid19 i starten af udbredelsen af covid19 men jeg har sgu da lært hvor farlig covid19 er
 7. 4 Synes godt om
  Det har du sku ret ind at enkelt sager ikke burde tælle, men de kan til gengæld give en fingerpeg, og flere enkelt sage giver en retning. Du skriver at flok immunitet og rapporten fra Danmarks seruminstitut kan kobles sammen imod regerings strategi, hvis jeg ellers forstår dig rigtigt, men så enkelt forholder det sig næppe, flok immunitet er og har ikke været på tale og kommer ikke på tale med mindre der er en behandling til rådighed som redskab. Dine tal på 80% hænger slet ikke sammen med de tal fra seruminstituttet fra idag, ifølge instituttet er tallet i dag på ca. 5300 aktive sager og gange 50% ligger tættere på 8% af befolkningen hvis de tal som ikke er bekræftet ellers er rigtigt. Og Mette F lytter for resten også til Soren Riis Paludans argumenter i kampen mod Covid19
 8. 4 Synes godt om
  Du rammer hovedet på sømmet, det handler om at folk skal smittes i et tempo hvor sundhedsvæsenet kan følge med, det handler ikke om at vi skal undgå sygdommen, for det kan vi ikke. Enig med dig i at hun ikke har fortjent det øgenavn, hun gør det rigtigt godt, og vil godt lige skynde mig at sige at jeg ikke er socialdemokrat og bliver det aldrig. Desværre tror jeg dog hun har lavet en kæmpe fejl ved ikke at lukke påsken helt ned, alt alt for mange har allerede slækket voldsomt på sikkerheden, ses tydeligt i butikkerne, og når de så rejser fra den ene landsdel til en anden i påsken og møder nye mennesker går det galt, men måske er det kalkuleret med i beregningerne om hvor hurtigt smitten skal spredes.
 9. 4 Synes godt om
  Du skal ikke være bekymret min ven, du kommer til at forstå de hele ligesom alle andre når tastatur krigen er overstået og virkeligheden sætter ind.
 10. 4 Synes godt om
  Havde håbet på hun havde indført forbud mod at krydse bælterne og sat antal personer man måtte være samlet ned fra 10 til 2 her i påsken. Desværre ser vi i bla butikkerne at rigtigt mange allerede er begyndt at slække på sikkerheden, hele familier kommer på samme tid og køber ind, og gør nærmest butikken til et udflugtsmål, og når så folk rejser til en anden landsdel i påsken så går det helt amok. Er ikke et sekund i tvivl om at der i den forgangne uge er blevet smittet rigtigt mange, og fra efter påske og 2-3 uger frem vil tallet nærmest eksplodere i Danmark, desværre. Jeg tror ikke på der bliver åbnet noget som helst umiddelbart efter påske, men håber da jeg tager fejl. Forstår ganske simpelt ikke at NOGEN kan tage let på det her og kalde det hysteri, slet ikke hvis man følger lidt med i nyhederne fra feks. Italien, Spanien og Usa. Ja det her bliver ekstremt dyrt, men menneskeliv kan og skal ikke gøres op i penge.
 11. 4 Synes godt om
  Jeg synes, at Mette Frederiksen gør det godt, og der er ingen grund til at bruge et øgenavn om hende. Lige fra det første pressemøde måtte det være klart for de fleste, at denne krise vil trække længe ud.Der blev jo netop fremvist de to kurver for smittespredningen af Covid-19. Den første røde kurve med den hurtige smittespredning, som vi skal undgå, og den anden grønne kurve med den langsomme smittespredning, som vi stiler mod. I den sidste ende vil lige mange danskere måske have været smittet; men det vil være færre af gangen, og derfor færre af gangen, der får behov for intensiv behandling for at overleve. Med en langsomme smittespredning vil behovet for intensiv behandling ikke overstige kapaciteten, og flere vil derfor overleve.
 12. 3 Synes godt om
  Brugeren Bare Mig kan ikke finde ud af at debattere. Vedkommende giver bare sure smileys hele tiden. Jeg tror, at Bare Mig er en troll. Jeg vil udstille Bare Mig som troll, så længe han/hun ikke kan debattere med argumenter, men kun giver sure smileys.
 13. 3 Synes godt om
  Tak i lige måde Thomas og til alle andre også en god påske. Hos os i Tyskland er det en tradition at pynte træer og buske med påskeæg lavet af plastik, men ak ja i år er der så godt som ingen træer og busker, der stråler med påskeæg, jeg selv har også undladt at påskepynte min have i år.
 14. 3 Synes godt om
  Du vrøvler og forfalder til ønsketænkning! Når en med sukkersyge dør efter at være blevet smittet med Corona, så tæller vedkommende med i statistikken som et Corona offer. For efter al sandsynlighed er det jo Corona og ikke sukkersyge, vedkommende er død af, selvom vedkommende måske ville have overlevet opholdet i respirator, hvis sukkersygen ikke havde været der. På samme måde tæller en, der får hjertemedicin, med som offer for Corona, hvis vedkommende dør efter at være blevet smittet med Corona, selvom det teoretisk set kunne være en blodprop, der var årsagen. For sandsynligvis var det jo Corona, der var dødsårsagen. Man laver ikke en obduktion bare for helt at udelukke, at det i stedet var en blodprop. Så der er jo en grund til, at disse personer tæller med i statistikken. Årsagen er jo, at det næppe er mere end en meget lille procentdel af dem, der i virkeligheden er døde af en blodprop eller lignende. Du får det i din ønsketænkning i stedet til at lyde som om, at der er tale om personer på et hospice, der højst havde en måned tilbage at leve i på grund af kræft, som man nu medregner som Corona ofre, fordi man tilfældigt fandt ud af, at de kunne testes positive for Corona lige før, at de døde. Det er der overhovedet ikke tale om!
 15. 3 Synes godt om
  Mange tak. Også god påske til alle herfra.
 16. 3 Synes godt om
  så kan vi lære , vi skal leve i nuet , få det bedste ud af nuet
 17. 3 Synes godt om
  Sådan er der rigtigt mange, der har det, og selvom de fleste af os efterhånden har lært, hvor farlig Covid-19 er, så er der nok meget få, der kan forestille sig, hvordan dette vil påvirke Danmarks og hele Verdens fremtid. Ingen ved hvilke menneskelige og økonomiske følger, virussen vil få - hverken for den enkelte familie eller globalt. Der er rokket gevaldigt ved vores tryghed og fremtidsdrømme.
 18. 3 Synes godt om
  Reference link til den officielle Covid19 tal Linket er life og opdateres centralt med tal fra alle lande i hele verden, og hvis du scroller helt ned kan du finde de source hvor de tal kommer fra land for land. Det er også referencer til manglende tal, dvs. at mange lande kun beregner officielle dødstal fra sygehuser, der er så vidt mig bekendt kun få lande som tager tal med fra mennesker som er død hjemme, eller på pleje hjemmet. Det medførte at Frankrig i går for første gang medberegnede dødstal fra plejehjem i landet, tallet fra i går blev dermed skrevet op med 800 personer på en dag og dødstallet samlet på ca. 1400, dog uden at beregne tal fra mennesker som er død hjemme. Det giver en fingerpeg om hvor vanskeligt det er om at indberette de rigtige tal. I USA har man f.eks. ingen muligheder om at teste personer som doer derhjemme eller på pleje hjemmet grundet ressourcer . Note, redigeret Hvis man klikker på WORLDOMETER I TOPPEN AF LINKET KOMMER DER MANGE INTERESSANTE LØBENDE TAL FREM. God fornøjelse https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjo-Pzf_NjoAhWmyqYKHShADbEQFjAFegQIDxA4&url=https%3A%2F%2Fwww.worldometers.info%2Fcoronavirus%2F&usg=AOvVaw3kNWYzks92mP5xVSU6CwDa
 19. 3 Synes godt om
  Det er du ikke ene om ikke at forstå, men vi må nok undskylde dem, der ikke er blevet velsignet med så megen forstand, at de kan opfatte alvoren i denne Corona-pandemi.
 20. 3 Synes godt om
  Præcist min underbo støjer dels med et lille barn og dels med musik, men de gør hvad de kan for at det ikke skal være støjende og generende - det er umuligt fordi deres anlæg ligger lige under mit soveværelse. Så selv relativt stille musik kan høres om ikke andet så bassen, omvendt kan de givet vis også høre skud og eksplosioner fra mit TV/soundbar. Så ja, man kan ikke forlange mere end at folk forsøger at holde støjen på et rimeligt niveau, herefter må man finde sig en anden boligform hvis det ikke er nok. Når vi bogstaveligt talt bor oven på og ved siden af hinanden så kan vi ikke undgå at høre hinanden engang imellem.
 21. 3 Synes godt om
  Dødeligheden afhænger blandt andet af sundhedssystemet og, hvorvidt det har kapacitet til at behandle alle, der bliver syge. I Wuhan brød det sammen, hvilket betød, at dødeligheden der røg op på 5,8%. Noget lignende ses i Italien. Så COVID 19 belaster sundhedssystemet enormt, og holder man op med at behandle de syge, vil dødeligheden stige langt mere. Folk vil ligge og dø alle vegne, og kirkegårdene vil ikke kunne følge med. Så ligene vil ligge og rådne i private hjem og på plejehjem. COVID 19 kan derfor ikke sammenlignes med influenza, der jo ikke belaster sundhedssystemet og hospitalerne på samme måde. Det er livsnødvendigt at få stoppet Corona epidemien, før sundhedssystemet er brudt sammen og hverken har kapacitet til at behandle Corona patienterne eller andre patienter mere!
 22. 3 Synes godt om
  Hej Karl, Du starter med at frasortere de mange som er døde fordi de tidligere har været indlagt med Diabetes mm? Dødstallet "verdensomspændende" holder sig på niveau med Influenza … men her inkluderer du områder der næsten ikke er ramt. OG det er dødstal med de mange forebyggende tiltag. Studiet du henviser til fra England er i øvrigt "med kraftige antagelser og en del fejl. Det er en ren TEORETISK matematisk spredningsberegning og målinger af spredningen matcher ikke med det. https://www.livescience.com/half-the-uk-infected-coronavirus-covid19.html Vi kan nu svare samlet på alle dine mange spørgsmål; Du bruger nogle forkerte tal og vi andre er ikke ligeglad med om ældre dør fordi de har været indlagt med diabetes tidligere. Med venlig hilsen Ieet
 23. 3 Synes godt om
  Jeg kunne læse at DF prøver at få lidt opmærksomhed med at beskylde ovennævnte af magtmisbrug, men jeg kom i tanken om hvor heldigt landet er at DF og deres Topstyrede maskine ikke har noget indflydelse. Vi ville være i samme situation som UK og US mener jeg. Hvad mener du.
 24. 3 Synes godt om
  Billedet er høre nok mere til i en anden kategori. Hold jer fra at blive personlige eller forhånende. God dag.
 25. 3 Synes godt om
  Hej Lucianone, Der var kø foran hospitalet indtil de lavede en "lockdown" som vi har i Danmark - optagelserne efter, er også efter New York lavede en "lockdown" hvor folk skulle selv isolere. Ved test centre er der heller ikke kø. Folk bliver kun testet efter aftale og ankommer under ordnede forhold. det samme gør sig gældende på Alborg hospital. Det er noget vrøvl at du bruger "ingen corona køer" ved test faciliteter der kun tester efter aftale med egen læge som et argument. Eller "ingen kø foran hospitalet" - hvor corona patienter kun fragtes til under specielle forhold ved kritisk situation. Eller en sammenligning af "hospitals panik" før en lockdown hvor alle blev testet... med en ikke eksisterende kø efter lockdown hvor ingen kommer ind og bliver testet uden aftale. Og ja, det er lettere for de fleste at kunne læse argumenterne - i mens man ser med på sin "Friends" rerun. End at skulle dedikere tiden og opmærksomheden på at se en video. Med venlig hilsen Ieet
 26. 3 Synes godt om
  Hej Lucianone, Du gider ikke bruge 30 min på at opsummere en video men mener vi alle skal bruge over en time på at se den?! Anyway, de fleste som har corona som ikke er kritiske er isoleret hjemme. Og de kritiske står ikke og venter i kø og smitter andre. De holdes isoleret fra offentligheden og hentes af folk med beskyttelse på. Hele præmissen er simpelthen forkert med at se om der står køer af syge foran hospitalet. Folk kan godt gennemskue at de så ville smitte alle der fejlede noget andet så dem der tror de er smittet går ikke bare ned og venter. Med venlig hilsen Ieet
 27. 2 Synes godt om
  Vedrørende covid-19’s dødelighed: Antallet af døde / antallet registrerede tilfælde er ubrugeligt som tal fordi: 1) co-morbiditet bringer dødeligheden ned og 2) mange har (haft) sygdommen som ikke er registreret, hvilket også bringer dødeligheden ned. Ad 1) De døde er ikke døde af covid-19, men havde covid-19 da de døde. Det er ikke det samme, fordi co-morbiditeten (andre dødelige sygdomme) er 84% i de foreløbige danske tal. https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-04-04-dobbelt-saa-mange-maend-som-kv... 99% i Italien var syge i forvejen: https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-03-18-99-procent-af-corona-doedsofre-... Sandsynligheden for, at 100% af en gruppe, hvoraf 84-99% har co-morbiditet, er død af en enkelt af disse sygdomme, er ca. nul. Ergo er de officielle covid-19 tal for store. Ad 2) Meget tyder på at covid-19 allerede er meget udbredt med milde tilfælde. Oxford-studie: Halvdelen af UK har måske allerede covid-19. https://www.ft.com/content/5ff6469a-6dd8-11ea-89df-41bea055720b ”Langt de fleste får kun milde symptomer.” https://videnskab.dk/coronavirus ”4 ud af 5 er symptomfrie” https://politiken.dk/udland/art7740938/»Hvis-–-og-jeg-under... Hvis f.eks. halvdelen af UK har (haft) covid-19, som Oxford-studiet siger, (det er usikkert! Så det er ikke et faktum, kun et studie) og kun 4313 er døde med covid-19 i blodet (5. april 2020 https://www.ecdc.europa.eu/en/geographical-distribution-2019-ncov-cases), så vil, selv uden co-morbiditet, dødeligheden blive ca. 4313/34,000,000 (halvdelen af UKs befolkning) = 0.013%, Det er ca. det samme som H1N1 influenza. ”The death rate of H1N1 in the US was calculated as less than 0.02% from November 2009 figures from the CDC,[38] and has been explicitly calculated as 0.026% in England.[39]” https://en.wikipedia.org/wiki/Pandemic_H1N1/09_virus Det forklarer også fint, hvorfor covid-19 først kommer op på en gennemsnitsinfluenza ca. ultimo april/1 maj. Det følger af følgende fakta A-C: A) Covid-19-epidemien spreder sig eksponentielt ligesom andre vira og har en fordoblingstid på ca. en uge. Det kan ses af dødtallene her: https://www.ecdc.europa.eu/en/geographical-distribution-2019-ncov-cases. Covid-19 har nu været målt i 64,400 døde mennesker (5. April 2020). https://www.ecdc.europa.eu/en/geographical-distribution-2019-ncov-cases C) "Influenza spreads around the world in yearly outbreaks, resulting in about three to five million cases of severe illness and about 290,000 to 650,000 deaths" https://en.wikipedia.org/wiki/Influenza-. Konklusion: Både dødelighedsestimater fra prævalens og de aktuelle dødstal fremskudt eksponentielt vise samhørigt, at covid-19 er på niveau med en gennemsnitsinfluenza, helt som alle data har indikeret fra starten. De store spørgsmål er nu: 1) Hvilke embedsmænd sagde til NATO-landenes regeringer at de skulle lukke ned og lave undtagelsestilstand så der kom krise? 2) Hvorfor må vi ikke naturligt immuniseres som vi plejer? Hvis vi går ud og prøver at blive naturligt vaccineret med den virus, hvis dødelighed er så lav som tallene måske antyder ovenfor, bliver vi straffet. Især hvis den muterer til noget ondt ville det være rart? 3) Hvilke omkostninger får det for civilsamfundet / demokratiet fremover, at denne nye præcedens er skabt på et så svagt grundlag? Lige nu er civilsamfundet udryddet! 4) Hvorfor har man indført undtagelsestilstand og forfærdelige udemokratiske tiltag og menneskelig økonomiske krise hvis disse tal ovenfor er bare nogenlunde korrekte? 5) Hvorfor solgte vi seruminstituttets vaccineproduktion for tre år siden for en latterlig sum af ca. 20 millioner? 6) Var de emebdsmænd, der sagde, regeringen skulle sælge vaccineproduktionen, på nogen måde de samme som dem, der nu siger, vi skulle lukke samfundet ned så vi ikke får naturlig vaccination? 6) Hvem skal tjene penge på vaccinerne når vi nu ikke selv må vaccinere os naturligt? 7) Hvorfor skal disse private profitter tvinges fra os under straf-trussel for den "offentlige sundhed" på baggrund af ovenstående - Hvem har fundet på det? Hvis ovennævnte er rigtigt, har medierne så ikke svigtet? 9) Kan vi se vore børn og børnebørn i øjnene som skal arve det samfund, vi nu nikker godkendende til? Fortsæt selv listen af relevante spørgsmål.... Fra epidemiloven: § 6. Epidemikommissionen kan påbyde, at enhver, der lider af en alment farlig sygdom, eller som må antages at være smittet med en sådan, skal lade sig isolere og om nødvendigt indlægge på sygehus. Stk. 2. Efterkommes påbuddet ikke, kan isolation af den pågældende ske ved tvangsindlæggelse på sygehus ved politiets hjælp. Stk. 3. Såfremt udbredelse af en alment farlig sygdom ikke kan hindres ved isolation i henhold til stk. 1, kan ministeren for sundhed og forebyggelse efter indstilling fra Sundhedsstyrelsen påbyde, at der skal iværksættes tvangsmæssig behandling. Paragraf om krav om anmelderi: § 21. Enhver, der har kendskab til, at en person i hans omgangskreds eller varetægt lider af en alment farlig sygdom, skal snarest muligt rette henvendelse herom til en læge eller politi, såfremt anmeldelse af sygdomstilfældet ikke allerede er sket. Anmeldelsen skal uden unødigt ophold videregives til den stedlige epidemikommission.
 28. 2 Synes godt om
  Hej Lucianone, Og når man læser dokumentet som Senatoren og Doktoren refererer. “In cases where a definite diagnosis of COVID–19 cannot be made, but it is suspected or likely (e.g., the circumstances are compelling within a reasonable degree of certainty), it is acceptable to report COVID–19 on a death certificate as “probable” or “presumed.” In these instances, certifiers should use their best clinical judgement in determining if a COVID–19 infection was likely. However, please note that testing for COVID–19 should be conducted whenever possible.“ https://www.cdc.gov/nchs/data/nvss/vsrg/vsrg03-508.pdf Det lyder ikke urimeligt for mig?! Specielt ikke da COVID19 afdøde fortsat har en smitte-risiko og dermed skal behandles specielt indtil test resultater kan be- eller af-kræfte om afdøde var smittet af COVID19. Så en regel der lyder ganske rimelig og normal for at beskytte folk der skal håndtere afdøde fremføres her som at tallene kunstigt skal blæses op...? Hvis jeg var lidt konspiratorisk... måske har Senatoren en politisk eller økonomisk interesse i hans udtalelser? Med venlig hilsen Ieet
 29. 2 Synes godt om
  Nej den dur nok ikke, idet Yvonnes hat er alt for åben nedefra. Hvis man skal være sikker på der ingen farlig stråling kan trænge ind, bør ingen åbning være over 5% af den givne bølgelængde man vil beskytte sig mod, hvilket nok vil kræve at folk har en meget tynd hals. Du finder bølgelængden i meter ved og dividere frekvensen i mHz op i det flotte runde tal 300. Men enkle faktuelle indlæg er jo ikke gældende her på debatten! Hilsen Mig.
 30. 2 Synes godt om
  Der er nogen, der skal til at folde nogle seriøse sølvpapirhatte. Jeg gætter på, man ender ud i noget, der til forveksling ligner Yvonne's sommerhat. https://www.google.dk/search?q=yvonnes+hatte&sxsrf=ALeKk02f-QMAV0Gmlj00bYnDH2LEQR9qgA:1586429286587&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjohNrQldvoAhUEy6QKHXxDDXgQ_AUoAXoECAsQAw&biw=1920&bih=967
 31. 2 Synes godt om
  Det er det meget svært at være uenig i - og det er jo dybt respektfuldt overfor andre mening at imødegå med postulater baseret på fakta og argumenter med belæg og hjemmel - hvilket jeg personlig ALTID gør - og hvis ikke tilkendegiver jeg faktisk at det er subjektivt Men lad os ikke fortabe os i det TS og hoppe tilbage til emnet i stedet
 32. 2 Synes godt om
  Tak og god påske til alle.
 33. 2 Synes godt om
  jeg er ateist , så jeg vil ikke sige god påske , jeg vil sige god forlænget weekendt
 34. 2 Synes godt om
  Takker, i lige måde.
 35. 2 Synes godt om
  Og du fortsætter, gab, for jeg gider ikke læse dine indlæg, men overse dig er jo som se nyheder uden, at ville se Trump.
 36. 2 Synes godt om
  Seruminstituttet regner med, at der er 30 - 80 gange flere smittede end de registrerede testede tilfælde. https://www.dr.dk/nyheder/indland/serum-institut-30-80-gange-flere-smittede-end-tal-viser Hvis vi tager det højest antagede antal af ukendte smttetilfælde og ganger det med kendte antal smittede, så ser regnestykket således ud: 5400 x 80 = 432.000. Selv hvis vi antager, at 432.000 danskere er eller har været smittet, så er det stadig mindre end 10 % af befolkningen, så der er en meget lang vej til en eventuel flokimmunitet.
 37. 2 Synes godt om
  Jeg tror nu mere uafhængig at statsministerens retorik, at din dømmekraft ikke kun er sløret men fuldkommen tilsløret.
 38. 2 Synes godt om
  At adgangen til lægehjælp er helt afgørende for chancen for, at man vil overleve epidemien ses allerede i de amerikanske stater, der har store african-american befolkninger, og også i storbyen Chicago. For de sorte har langt større dødelighed på grund af Corona, end alle andre har, og jo netop, fordi de sorte ofte ikke har den helbredsforsikring, der giver dem adgang til lægehjælp. Der har netop været en lang redegørelse på CNN om dette. Chicago er kun et eksempel, hvor de sorte udgør 30% af befolkningen, men hele 72% af de døde. Se https://edition.cnn.com/2020/04/07/us/coronavirus-black-americans-race/index.html
 39. 2 Synes godt om
  Jeg vil også lige nævne, at når der står på b.dk, at "203 er døde med covid-19", så er det, fordi der ikke er døde 203 AF covid-19. MED og AF er to helt forskellige ting. https://www.berlingske.dk/ Co-morbiditeten er 84% i SSIs første opgørelse. Mange mennesker tror, at body count fra de forskellige lande kan bruges til noget. Det kan det ikke hvis du ikke kender udbredelsen. Sverige har valgt åbenhed tidligt og når derfor hurtigere mætning /flokimmunitet. Hvis 1/10 af befolkningen har covid-19 vil 1/10 af alle VIGTIGE dødsårsager (altså ikke covid-19 men Alzheimer, hjertekarsygdomme, diabetes osv) også have covid-19 og dermed tælle med i mediernes covid-19 "body count", selvom dødeligheden ved covid-19 er meget lav. Og sådan er det hele vejen igennem.... please, vågn op.
 40. 2 Synes godt om
  Det er ikke målet med lempelserne, at smitten skal spredes; men det er en uundgåelig konsekvens af lempelserne, at smitten vil sprede sig. Derfor sker lempelserne langsomt og forsigtigt i håb om, at sundhedsvæsenet kan følge med; men med visheden om, at enhver smitte medfører risiko for tab af menneskeliv. Der blev sagt ved pressemødet igår, at smitteraten lige nu er 0,9, og at man har kalkuleret med, at lempelserne vil øge smitteraten til 1,2; men det er en vanskelig balance, fordi konsekvenserne af lempelserne først vil vise sig om 2 - 3 uger.
 41. 2 Synes godt om
  Er dette ikke en helt naturligt sag, at der findes mennesker som ikke enes med landets beslutningstagere, Nu ved jeg ikke meget om CheGuLineBaums kommentarer fordi linket ikke virker, men i et land med en par million styrmand specialister må det være vanskeligt at være kaptajnen. Men jeg kan nu godt forstå at erhvervs folket er bekymret om økonomien, det er jeg også og jeg hører også folk omkring som tvivler på om kursen er rigtigt, men indtil videre har jeg ikke hørt eller læst et eneste fornuftigt løsning eller svar som vil tilgodese alle involverede. Men, der er en sektor jeg/alle burde lytte til, og dette er pleje sektoren. Her er der ingen som brokker sig om vores stats minister, de brokker sig til gengæld meget om de mennesker som ikke tager sagen seriøst om at holde afstand og vise hensyn, Denne hård prøvede sektor burde alle lytte til i den her tid mener jeg.
 42. 2 Synes godt om
  Øgenavne og andet er god opførsel og gode argumenter. så fej lidt for din egen dør
 43. 2 Synes godt om
  Dejligt at man kan være uenig uden at blive sur Det er vanskeligt om at fælde en dom over hvor godt Mette virkeligt er, men kigger jeg på vores omringende lande må jeg konstatere at det kunne være meget meget være.
 44. 2 Synes godt om
  Så tror jeg du bør være glad for du ikke hørte hvad jeg tænkte! Du er naturligvis velkommen til at anmelde mig. Du har en mani med og beskylde alle og alt til med dit Illuminati, bare du ser et symbol der minder om dine drømmesyner. Selv i det her indlæg, hvor du vil have mig til at "skrive pænt til dig" kan du ikke lade være. Det må man i min verden være meget syg i roen for og kunne finde på! Hvis det og sige (skrive) hvad man mener er skældsord, ved jeg godt nok ikke hvad dit "Illuminati" vrøvl er. Du burde sgi direkte ind på den lukkede med dine tvangstanker. Nej Lucianone, det du gør med og og beskylde, skuespillere mm, med med dine Illuminati beskyldninger, er faktisk og svine de personer til. Mig bekendt lever Madonna af og være en kendt person og dermed bliver nødt til at levere hvad folk efterspørger, men det har du naturligvis ikke intelligens nok til selv at kunne regne ud. Tom Hanks lever mig bekendt også af og være kendt. Hvad han laver i sin fritid vil jeg ikke blande mig i. Af samme grund mener jeg heller ikke det giver dig ret til at svine manden til med dit Illuminati vrøvl som begrundelse og bevis. Hvorfor Tom Hanks søn, hvis det er ham ?, har en fake eller ægte tatovering med din Illuminati trekant kan jeg ikke svare dig på. Derimod kan jeg fortælle dig at det må være hans personlige sag. At det skulle være et bevis på Tom Hanks er medlem af en okult kreds er det absolut IKKE. Se du nu og bliv voksen og tag din medicin, så undgår du nemlig og få at vide du er fuldstændig skrot i roen, noget du jo selv beviser med dit vrøvl, ik mannn. Mig.
 45. 2 Synes godt om
  Ja du er god til at konspirere. https://da.wikipedia.org/wiki/Konspiration Der er ingen NATO embedsmænd der har forlangt hverken det ene eller andet af medlemslandene. Og helt ærligt synes jeg du burde lade være med dine beskyldninger uden at have nogle håndfaste beviser, dvs. beviser der kan føre til domsfældning i et demokratisk land. Der er nok ingen der ved hvordan COVID-19 vil udvikle sig før det er overstået, derfor har man i de fleste lande valgt og bruge forsigtigtighedsprinsippet for og beskytte sine borgere. Og med hensyn til epidemiloven, er den lavet for at en enkelt syg landsbytosse ikke skal kunne gå frit rundt og smitte et helt samfund med noget skidt. Det burde være helt klart for folk med et IQ på linie med og være blevet erklæret for debil !!! I øvrigt synes jeg du burde deltage aktivt i de tråde du slår op !!! Hilsen Mig.
 46. 2 Synes godt om
  Kære @Lucianone det der er skønne spildte kræfter. Debattører som som bruger næsten al deres spalteplads på at se om de kan provokere dig ved at være personlig eller poste slet skjulte opslag med det samme formål - er det simpelthen ikke værd at bruge som tid på. Der er massere fornuftige debattører her - du har selv nævnt en og jeg kan tilføje @Jojojo . Det fede er jo netop når der er uenighed - de som alene søger ekkokamre af enighed og som har så gennemgående trist et liv, at de ikke skriver noget som helst uden bagtanke gør du bedre i blot at ignorere ... Det fungerer i hvert fald fremragende for mig. Som Sir Alec Guiness udtrykte det - dårlige argumenter imødegås bedst ved ikke at forstyrre udredningen af dem Og hvis du bliver træt af at vente kan du jo grine højt af infantile forsøg på at latterliggøre dig for et selvvalgt profil navn eller et intellektuelt armod - hvor humoren i Che (sådan staves det) GuMette er røget helt forbi lystavlen.
 47. 2 Synes godt om
  hahaha du er jo helt skudt af, dit hoved...
 48. 2 Synes godt om
  Ingen rotte kan gnave sig igennem en betonrør. men de kan i nogen tilfælde kradse i dårligt porøst beton rund om åbninger hvor der er fugt, eller hvor beton kvaliteten er dårligt ""læs fravær eller for lidt cement, eller for meget kalk"" men de samme kan man gøre med en tændebørst eller en neglefil.
 49. 2 Synes godt om
  Ser vi på antal smittede, så bør vi tage oplysninger fra alle lande med forbehold. Men antallet af døde er formentlig korrekte tal og også fra Kina. Kina har brugt skrappere midler mod epidemien og derfor fået den stoppet, ligesom Sydkorea jo også har. I Europa er man først nu begyndt at bruge lignende midler. (Østrig, Tjekkiet og Bosnien har netop indført tvungen brug af masker overalt.) Så vi har bare været sent ude med hensyn til at indse, at sådanne midler er nødvendige.
 50. 2 Synes godt om
  Man kan se alle tal her ( scroll helt ned på siden ) https://www.worldometers.info/coronavirus/
Ranglisten opdateres dagligt.


×
×
 • Opret ny...