Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Debattør - Rangliste

 1. Cementdebil

  Cementdebil

  Bruger


  • Synes godt om

   73

  • Indlæg

   785


 2. Jojojo

  Jojojo

  Bruger


  • Synes godt om

   70

  • Indlæg

   2.148


 3. Tigermanden

  Tigermanden

  Bruger


  • Synes godt om

   55

  • Indlæg

   579


 4. stig6499

  stig6499

  Bruger


  • Synes godt om

   46

  • Indlæg

   2.456Populært indhold

Viser indhold som har fået flest "Synes godt om" siden 29-04-2020 i alle fora

 1. 6 Synes godt om
  Der findes selvfølgelig opgørelser hos Danmarks Statistik over, hvor mange mennesker der er medlem af f.eks. den evangelisk-lutherske folkekirke og hvor mange af de islamiske trossamfund. Men sådant siger ikke alt om det store spørgsmål: Hvad tror jeg? Tråden her fortæller sådan set en hel del om, hvor forskellige Din-debats brugere er. Trådstarteren påstår at være muslim (uden at overbevise mig), en anden afskyr al tro og vil (for hans skyld?) have alt, hvad der hører til religion ud af det offentlige rum og en tredje skriver lige ud af landevejen, at kristendommen er det vigtigste. Lad mig med udgangspunkt i det sidste pege på, at kristendommen har været en del af Danmark i mere end tusinde år. Vi ved det fra historien: Danerne var oprindelig asatroende, men valgte i løbet af 900-tallet at tage kristendommen til sig. Vi har et markant vidnesbyrd på Jellingestenene, som Kong Harald ('Blåtand') i sidste del af sin regeringstid satte som minde om sine forældre, og det var i hans tid som konge 958-986 (nogen mener 987) kristendommen accelererede i Danmark. Siden omkring 1050 er de fleste af os blevet døbt og begravet som kristne. Vi har andre beviser på, at kristendommen har fulgt danerne længe, længe - som det kristne kors i vores flotte Dannebrog, noget der går igen i samtlige nordiske landes nationalflag. I modsætning - total modsætning dertil - er islam en religion (med tilhørende politisk ideologi) noget, der er trængt ind i Danmark med masseindvandringen efter Udlændingeloven af 1983. Dens disciple gør nu krav på alverdens ting, herunder at blive respekteret og iøvrigt ligestillet i alle mulige sammenhænge. Uden at have en tilsvarende historie i vores land som kristendommen, idet man igen og igen henviser til, at her er religionsfrihed. Der er imidlertid ikke religions-lighed i Danmark, og jeg håber heller ikke, at der bliver det lige med det første. Danerne har overvejende været kristne i over tusinde år. Det skal ingen komme med et frastødende lovkompleks (og deraf følgende adfærd, separate regler og et undertrykkende kvindesyn) og forlange ligestillet med vores kristent baserede kultur. Never! Trådens titel er jo noget sludder, og jeg vil rose moderatoren for straks at slå fast, at der ikke er noget forkert i at kritisere islam.
 2. 5 Synes godt om
  Bar røv i moskeen er ikke så velset, så bukser er noget, man skal tage seriøst.
 3. 4 Synes godt om
  Jeg synes det virker lidt komisk når en bruger (ingen nævnt, ingen glemt) konsekvent liker sine egne indlæg. Som modvægt vil jeg derfor, ihvertfald i en periode, like alle indlæg jeg læser, skrevet af brugere, der ikke liker sine egne indlæg. Så ved i det.
 4. 4 Synes godt om
  Der findes allerede en tråd om emnet. Og ja, giver dig ret i, at det virker komisk - eller måske snarere tragi-komisk - at den person vedvarende liker sine egne indlæg. Man kan sige, at det er uden betydning, men for ham selv har det sikkert stor betydning. Så sent som i går "vandt" han titlen som "Dagens debattør", fordi han havde fået en masse likes. Alle fra sig selv ... Grunden til, at det irriterer nogle af os, er måske også den profils måde at skrive indlæg på; den dér bedrevidende, let nedgørende stil, direkte løgne om andre debattører og helt overskruet forherligelse af en bestemt religion. Jeg kender vedkommende fra et andet forum og har altid haft det sådan, at jeg ser én der ligner den smiskende, nedrige sjakal i "Junglebogen" for mig - evigt fyrende gale påstande og uforskammede svar af, mens den griner ondt. Måske er vedkommendes profilnavn/billede en fejl? Måske skulle det have været 'Sjakalmanden'!
 5. 4 Synes godt om
  Nå, så slap argumenterne op, hva'? Det ville jeg også have regnet med.
 6. 4 Synes godt om
  Jeg er jævnligt i Aarhus - jeg genkender ikke billedet. Jeg fik dog engang høvl af en gruppe AGF fans (White pride) - De brød sig absolut ikke om kjøbenhavnere..
 7. 4 Synes godt om
  Fællessvar til J. Langgaard-Nielsen og Aase Dane: Sagen drejer sig ikke om barnebrude og/eller Islam. Kommisionen skal undersøge, om dansk lovgivning blev overholdt.
 8. 4 Synes godt om
  Ja, så mangler der bare nogle kristen i danmark Her i landet er Islam - de facto - den største religion.
 9. 4 Synes godt om
  Hej Tiger, Hov hov! Ligesom man ikke kræves at vise respekt for Jøder, punkere eller folk med hvide bukser, men gerne må kritiserer disse - kræves der heller ikke at man skal respektere muslimer. De har selvfølgelig lige ret til at være her og vise hvem de er. Men det giver ingen krav på respekt. Med venlig hilsen Ieet
 10. 4 Synes godt om
  Nej! I andre skal respektere Islam! Vi har lige så meget ret til at være her og vise, hvem vi er!
 11. 4 Synes godt om
  Der er intet galt i at debatterer eller kritiserer Islam.
 12. 4 Synes godt om
  En tendens jeg absolut ikke bryder mig om. Jeg hverken kan eller vil sætte en pris på, bl.a. fordi der er så mange andre parametre end prisen der bør spille ind (hvis prisen overhovedet skal spille ind). Jeg vil hellere foretrække, at man gør sig nogle overvejelser om hvordan patientens liv vil blive efter en evt. behandling. Da min bror døde havde han levet i 3 år med store gener efter flere blodpropper i hjernen. I en periode havde lægerne været yderst rundhåndet med morfin, så min, i forvejen meget slanke, bror havde tabt sig gevaldigt. Jeg var hos ham da han mistede bevidstheden og fik ringet efter Falck. 4-5 Falckmænd var om ham på badeværelset, hvor der bl.a. brugt hjertestarter, de arbejdede på ham i næsten en time. Imens sad jeg i hans sofa og tænke "stop", mens jeg bad til de højere magter om, at lade min bror få fred. Da de var gået med ham var han ikke erklæret død. Jeg ryddede lidt op, og samlede de ting sammen, som min bror ville få brug for på sygehuset hvis han overlevede, så der gik det meste af en time før jeg forlod lejligheden. Da jeg kom ned på gaden så jeg ambulancen køre. D.v.s., at de sandsynligvis har arbejdet videre på ham i ambulancen, før de kørte mod sygehuset i nabobyen. En times tid senere blev jeg ringet op fra sygehuset, at min bror var død. Men hvad ville det have været for et liv han var vågnet op til hvis de havde "reddet" ham. Én ting er, at han sandsynligvis var blevet en endnu større udgift for samfundet end han var i forvejen, men en anden, og efter min mening meget værre ting er, at det havde været et liv med endnu mindre livskvalitet end han havde i forvejen. Jeg græd over min brors død, men jeg tror faktisk jeg ville have grædt endnu mere hvis han havde overlevet.
 13. 4 Synes godt om
  ja for satan opkald en vej efter yahya , han hadede sin muslimske baggrund og var ikke klar til det danske samfund , han var splittet mellem de 2 kultur , jeg har ikke læst hans digte , men hørt og set ham fremvise dem på tv , det var sgu lige på og hårdt , der blev ikke lagt fingre imellem , men splittelsen mellem de 2 kultur gjorde ham psykisk syg , der er for lidt psykisk syge som ham der kan fremsige digte så alle kan forstå det , det er endnu en grund til at opkalde en vej efter ham
 14. 3 Synes godt om
  Der findes og kommer ikke Sharialovgivning hverken i UK eller i DK. I UK har man nogle "rådsmænd" som kan hjælpe med lovgivning og forståelse af loven. Ingen "rådgivning" står dog over gældende lov. Helt som det skal være- og det ændre sig ikke over de næste 10-15 år.
 15. 3 Synes godt om
  Jeg gør vel det samme som alle andre, der giver deres besyv med i den offentlige debat. Jeg udgør således en lille brik i modstanden mod den islamisering af Danmark, som du står for. Det er, hvad jeg kan gøre. Not?
 16. 3 Synes godt om
  Nix. Reklamer kan være overvældende og trættende. Og dermed få den modsatte virkning end den tiltænkte. Det er den politisk korrekte klasse af magthavere og deres håndgangne journalister, der har udført den beskidte rakkertjeneste.
 17. 3 Synes godt om
  Ork .. det klarede McDonalds og Hollywood da meget bedre ...
 18. 3 Synes godt om
  Ikke-Nydanskere ? Nyt ord ? Vi har allerede ordet 'Gammeldansk'. En himmelsk drik
 19. 3 Synes godt om
  Vil det sige, at du de næste par uger konstant skal stå på toilettet og hinke? I så fald vil jeg anbefale dig, at lukke brættet, og pas på du ikke falder ned.
 20. 3 Synes godt om
  Så er Islam desværre også kommet til at fylde alt for meget på denne debat, da nogle "uheldige elementer" har fundet deres vej herover. Så nu er der hele tiden anti-Islamiske indlæg øverst på siden, når man taster sig herhen. På den måde profileres Jubii jo som et anti-Islamisk medie, og det mener jeg ikke kan være i Jubiis interesse. Kunne vi ikke på en effektiv måde få taget hånd om dette problem, så Islam ikke diskuteres/kritiseres her på siden og vi alle igen kan være her på en god og fredelig måde - også selvom vi er Muslimer? Det had, man dagligt kan læse her på siden, giver et objektivt indtryk af, at Jubii ønsker at fremme en hetz mod bestemte befolkningsgrupper, og det er vel næppe virksomhedens politik og hensigt?
 21. 3 Synes godt om
  Hej Lucianone, Du lægger ud med en stråmand. Alle har længe vidst at både banker og butikker mener at kontanter er dyre og besværlige og dermed ønsker (som en generaliseret gruppe) at afskaffe dem. Det bliver en Konspirationsteori det øjeblik du tilskriver det en Satanisk agenda, eller påstår at "Eliten" er en samlet enhed med een enkelt agenda som alle samarbejder om. DET er konspirations teorien. Den næste FEJL i den konspiration er at det nævnte patient ikke er på en Betalingsenhed - det er på et system hvor en Person kan blive tildelt Krypto-valuta basseret på fysiske opgaver. Såeh - Patentet fra Bill Gates ved insidere er en del af at konkurrere med "Wii Fit". Du får 50 kr i bitcoin hvis du løber 5 km... ren satanisme En 20'er for 40 situps. Med hensyn til patient WO2020060606 så tildeles patient numre automatisk efterhåndensom de behandles eller afvises. Det efterfølgende er https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060605 Interessant nok er det ONDESTE patent nummer til Vindmøller - så ny konspiration? https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020000666 Det er en konspirations-teori basseret på at nogen mener tallet 666 er ondt men KUN hvis det kan sættes i forbindelse med Bill Gates. Jeg ser dog frem til at høre om de onde vindmøller i det direkte 666 patent. Med venlig hilsen Ieet
 22. 3 Synes godt om
  Hold da op! Jeg troede ikke, at det dér kørte endnu. Men pænt nok, ser jeg, at denne Tigermanden "vandt" det, der hedder Dagens Debattør i går, den 22. maj. "Vandt" ?? Havde jeg ikke forstået Din-debats like-system? Men jo, det går ud på, hvem der har fået flest likes den pågældende dag. Gæt hvem der gav Tigermanden samtlige likes, han fik i går!! Tak for det grin, Dindebat. Men altså ....huttelihut!
 23. 3 Synes godt om
  Dine præmisser for diskussionen er forfejlet. Den nedsatte kommission skal afgøre om Støjsender har gjort noget ulovligt - punktum. Jeg er med på at alle hendes støtter - og hende selv - vil gøre det til en sag om "barnebrude". Men det er det ikke. Du finder sikkert ikke mange, der vil sige at giftermål mellem ældre mænd/kvinder og umyndige personer er ok - men det er ikke det sagen handler om!!!!!!!!
 24. 3 Synes godt om
  Det synes jeg er en meget racistisk tilgang til det. Når samfundet har givet en person et statsborgerskab, så er man også fuldgyldig borger i det land, det kan som jeg ser det ikke ikke gradbøjes, så har man opfyldt de krav der er for at være svensker/dansker. At man så ikke opfører sig som man burde, eller der forventes af en, det er en helt anden sag, det er der såmænd også andre der er født i landet, og hvor familien har boet i landet i generationer der heller ikke gør, vi kan jo bare kigge på anders breivik fra Norge, men han var måske heller ikke normand i din optik? Det er lidt sjovt at når det er personer med muslimsk baggrund, så er det som om at det mindste der går galt så er det fordi de er muslimer, og så er det det alle muslimer der er forfærdentlige, synes det er et meget snævert syn på verden.
 25. 3 Synes godt om
  Troll. Lad nu vær' med at fodre den
 26. 3 Synes godt om
  Og så vil jeg spørge, som Niels Hausgård: "For de fleste har jo magten, så det er så nemt/ Det bliver præcis, som de fleste har bestemt/ Men bliver vi kloge, bare fordi vi er mange i flok?/ Tænk så kloge vi ku´ blive, hvis vi bare var nok! /Men der er nu en ting, det ville være skønt at have vidst:/ Om de fleste er de bedste – eller bare de fleste?
 27. 3 Synes godt om
  Tjaaa, jeg mener jo, at kristendommen er det vigtigste i verden.
 28. 3 Synes godt om
  Islam er mange gange vigtigere - ja, faktisk det vigtigste i verden!
 29. 3 Synes godt om
  Fordi religion er en privatsag, som ikke skal have nogen som helst stemme eller indflydelse på politik og beslutninger. Det skal ikke tages et eneste hensyn til nogle religioner overhovedet. Folk må dyrke og tro på nisser, guder, alfer, julemande, trolde og cyborgs alt de lyster - det har bare ingen legitimitet i det offentlige.
 30. 3 Synes godt om
  Hvordan i alverden kom du frem til det spørgsmål? Læs hvad jeg skrev.
 31. 3 Synes godt om
  Fordi al religion er en opfindelse. Det er en omgang forkrøblet sludder og tjener mest af alt til at holde folk nede med magt eller som "krykke" for mennesker uden selvstændig refleksionsevne. Det rette spørgsmål burde være - hvorfor skulle vi overhovedet tillade religion i det offentlige rum?
 32. 3 Synes godt om
  På individ niveau er dette jo nærmest umuligt. Ikke desto mindre er dette ganske normal procedure, når behandlinger skal besluttes gennemført eller ikke. En i forvejen terminal patient vil sjældent blive tilbudt alle mulige behandlinger. På et makroøkonomisk perspektiv er det noget anderledes. Her bør ethvert samfund kunne prioritere - vil man betale for denne eller hin behandling? Hvad er de forventede effekter? Skal patientens livsstil influere på beslutningen om en given behandling? Etc. Etc. Det er forstyrrende og forfejlet at lave "følelsespornografi" ud af sådanne beslutninger. Vi har alle mennesker tæt på os, som vi ønsker enhver tænkelig hjælp til i sygdomssituationer - men et samfund kan ikke tage beslutninger på baggrund af "enkelt tilfælde" - det må og skal være på afstand - hvor såvel behandlingers evidens for resultat og økonomi er helt legitime variable for beslutningerne.
 33. 3 Synes godt om
  Kære Rudi Alle anmeldelser bliver taget alvorligt. Men det kræver en anmeldelse. Vi kan og vil ikke læse samtlige indlæg. Desuden er en af debattens retningslinjer følgende: Hetz Skriver/opretter du udelukkende eller i udpræget grad emner/indlæg, som har til formål at nedgøre, håne eller stille andre folkeslag og bestemte minoriteter og grupper af mennesker i et dårligt lys, så betragtes det som hetz. Driver du kontinuerligt hetz på andre, så bliver du suspenderet fra Jubii Debat på ubestemt tid. -- Jeg har ikke valgt at skride ind over for nogen "muslim tråde" endnu, da jeg mener at debatten bør og skal tages. Men der er grænser for hvad debatten vil lægge ryg til. Mon det ikke det er det som også er udslagsgivende for de indlæg du opfatter som afsporende? Lad os nu finde et fornuftigt niveau - og så anmeld de indlæg I finder går over stregen. God aften til alle.
 34. 3 Synes godt om
  Nu har jeg læst de første 25 sider, man bliver sku ydmyg når man læser Hassan, Samlingen er nemt at forstå og den bliver læst færdigt senere idag. Jeg ved allerede at det er i orden at giv ham sin vej.
 35. 3 Synes godt om
  Er bedøvende ligeglad med om det er kristne der larmer med deres kirkeklokker om søndage, islamister der larmer med deres bønnekald, eller mc Donalds der afspiller deres jingle, for mig er det kun larm. Er pæredansk, men ikke troende på noget som helst, og kommer aldrig til det. Omvendt så generer det mig ikke at andre har deres tro, det må de helt selv om, så længe de ikke tvinger mig til at efterleve den. Det der er værst ved de forskellige religioner, er faktisk dem der er inædte modstandere af en anden religion, det er dem der størstedelen af de problemer der er med religion. Hvis bare folk passede deres eget i den henseende, så var verden fri for rigtigt mange konflikter
 36. 3 Synes godt om
  Hov Tiger, glem nu ikke at like dit egen indlæg
 37. 3 Synes godt om
 38. 3 Synes godt om
  Det er fordi der aldrig vll være race fanatikere med en skrue løs, og jeg er skam meget interesserede, vi skal holde fokus på den onde virus ""Hivid33"" Hitler bragte til vores verden og bekæmpe dem med al vores magt. Som et civiliseret menneske gør vi det fra bag tastaturet og lader Muslimer være i fred.
 39. 3 Synes godt om
  Hvis en mand skrev, min kone har tit hovedpine, og spurgte debatten o det var ok at vær utro... Så var der ramaskrig... Det er da ikke ok, bare at knalde en anden, bare fordi der er uoverenstemmelse med lyst/lyster. I har "lært" hinanden op, og så skal I da bare forsætte med at lære. Du må jo snakke med ham om det... Shit alt det utroskab der ville være, hvis alle bare tænkte sådan...
 40. 3 Synes godt om
  Det er for tidligt at vurderer hvilken plan som fungerer bedst. (færreste døde) Men det er bare usagligt at påstå at Mette F. er enerådig her. Det passer absolut ikke. Personligt mener jeg at linjen er lagt korrekt, alt taget i betragtning. Når vi genåber, så får vi en føling på hvor hurtigt smitten tager fat igen.. og så må vi igen justerer ud fra de tal. Det er logisk nok.
 41. 2 Synes godt om
  Dit indlæg er meget afslørende. For det viser, at I, der ønsker kontanter afskaffes, i virkeligheden bare ønsker den totale kontrol med menneskers penge og privatforbrug. Så ingen længere kan gøre "uartinge" ting og sager, fordi alt kan spores og afdækkes. Så at afskaffe kontanter er reelt enhver kommunist´s´våde drøm. DDR og STASI ført ud i livet. Eller skal vi bare kalde det Orwell´s 1984.....
 42. 2 Synes godt om
  Hvem gider betale en prostitueret med kort eller MobilePay? Hvem gider købe coke med kreditkort? Hvilken håndværker vil modtage min betaling i sorte penge med bankoverførsel - nej vel Jeg ser ingen grund til at afskaffe kontanter - vi er SÅ RIGELIGT overvåget i forvejen - vi kunne lære meget af tyskerne fsva. kontanter.
 43. 2 Synes godt om
  Det er efterhånden mange år siden, jeg boede i Århus (det var dengang, man stavede byen med Å og ikke dobbelt A, så jeg skriver stadig ofte Århus, for det ligger mig mest naturligt). Jeg har da hørt om White Pride, men det er ikke nogle, jeg har haft nogle problemer med eller set noget til. Og jeg kom ofte på Århus Stadion dengang, da jeg altid godt har kunnet lide AGF. Jeg kom også tit i Gellerupparken, da jeg boede i området. Jeg havde ikke de store problemer med indvandrerne derovre, men inde i selve Århus bymidte oplevede jeg et par episoder med tumpede unge indvandrerfyre. Dog ikke noget af alvorlig karakter. Dog synes jeg det er lidt underligt at forsøge at afspore debatten ved at blande White Pride ind i det, som moderator gør ovenover. Hvad har det med White Pride at gøre, hvad visse indvandrergrupperinger gør? Det svarer til, hvis nogen lavede et oplæg om pædofile og så folk til sm skulle blandes ind i det. Eller hvis nogle lavede et oplæg om skattesvindlere og så ludomaner skulle blandes ind i det. Det virker som et forsøg på afsporing og det er lidt underligt, at moderator selv står for den slags, når han netop burde vise et godt eksempel. Men okay, han er jo også et menneske he he. Flere og flere danskere oplever ubehagelige episoder med især unge indvandrerfyre. Og jeg synes det er relevant at turde italesætte dette problem, inden det vokser os over hovedet. Som det er sket allerede i mange andre lande. Bl.a. dele af Sverige.
 44. 2 Synes godt om
  Enig i din kritik af, hvad man også kalder mainstream-medierne. Man kan illustrere det sådan: Hvis en forvirret gut med et hagekors tatoveret på overarmen slår en prut i Dresden eller München, findes de store typer ofte frem i overskrifterne. Men hvis en ung dansk pige går en tur på Amager og bliver overfaldet af fire unge mænd "af anden herkomst end dansk", skal man lede med lup for at finde noget i de samme medier, som regel står der ingenting. Den slags skal man finde på små alternative net-aviser. Desværre - sådan er det. Jeg gør mig heller ikke illusioner.
 45. 2 Synes godt om
  Det første der lød fra mine højtalere i fjernsynet her til morgen, burde give mig ret til at skrige, " Hvad sagde jeg og andre fra starten af denne her politiske skabte finanskrise." Nu viser det sig jo, at de ansvarlige på STI har lavet en beregningsfejl. Det kan godt være at der stadig er mennesker derude som er af en anden mening, men i de sidste par dage, kommer der flere og flere læger og andre videnskabsmænd, som Mette har nægtet at lytte til. Med ryster fra virkeligheden. Derfor står Corona-Mette nu som en fæl politisk fiasko. Jeg tror at de fleste har set hvordan Corona-Mettes hovmod tog over for en journalist, og for åben skærm tillod sig at sige at han tilsyneladende var så klog, at Corona-Mette mente at det i denne her situation, nok var bedst at hun var Statsminister. Jeg har intet tilovers for den blå blok, men om man vil det, eller ej, så er det altså den blå bloks politik, som har fyldt statskassen, som Corona-Mette på den ledeste og egenhændige, selvfede latterligste måde, har slået i stykker. Er jeg den eneste her, der har set, at alle de afskedigelser, som Mettes hjerneblødning har forårsaget, der har Mettes lønkompensations pakker, kun betalt fratrædelsesordningerne. De pakker stopper snart, og hvad så? Anker Jørgensens lærling, har nu vist sig at være en egenrådig jysk bimboo som ingen har ville stoppe. Mon ikke knivene er i slibemaskinerne, og er ved at gøres klar til Mettes ryg? Det er ved at gå op for de mest tungt opfattende at Danmark ikke skulle have været lukket ned overhovedet. Man burde have koncentreret sig om dem der er i risiko for at blive smittet, og så dø. Det her kunne hjemmeplejen, have håndteret, og hospitaler, havde ikke været overrendt af sygeligt bange mennesker, og hypokondere. Mettes skumle måde at hemmeligholde relevante oplysninger om virussen, skabte frygt, og en san menneske storm mod hospitalerne. De her nye oplysninger, kom ikke bag på mig. Men det kom bag på mig, at der er halvhjerner som er så højtlønnede, at de kan tillade sig alt. Den eller de spader som har regnet forkert, de er forhåbentlige fortid. Da jeg arbejde på STI som håndværker for mange år siden, stødte jeg på den professor, som man udpegede som syndebuk, for blødersagen, da der var mennesker der døde af AIDS. Der sket en fejl med skrigning af donorblod. Ham der virkeligt havde ansvaret, var en yngre person, og til dem som ikke vil vide af det, så er kammeratskabet i bedste vigør, så længe politikerne har noget at skulle have sagt. Man valgte en 70 årig professor, som var på vej på pension, og tilbød ham en pose penge for at tage æren for det brist. Jeg har efterhånden raget mig lidt viden til, om hvad der foregår, uden for borgernes synsvinkel. Hvorfor ved jeg det. Jo, jeg skulle lægge nye gulve på den kontorafdeling, som havde med blod til blødere havde med at gøre. Jeg sad en sen eftermiddag, og drak en øl med denne her professor, og han tog kontakt til mig, fordi han stod privat og manglede lidt lim privat. Og han havde brug for at tale om de ting som han havde oplevet i sine mange år. Det kom ikke ud, at han havde skylden, for man var bange for repressalier fra de berørte der havde mistet familie og pårørende på grund af AIDS. Det var godt et års tid efter den omtalte blødere sag, hvor der var var blødere der blev smittet med AIDS. Han var flyttet ned fra sit store kontor, til et rum der mere mindede om et rum til rengøringen, end en professor. Han var ligeglad, for som han sagde, jeg behøver ikke engang at møde, jeg har taget skylden for en ung og dygtig forsker, fordi han inden for de næste 3 mdr. ville gå på pension. Han fik 1,5 million kr. for at tage skylden. Hvorfor er det aldrig kommet på tale, at ALLE DANSKE POLITIKERE, DE SKAL GÅ NED I LØN, Som de jo ikke får. De får jo vederlag. Var det ikke kun rimeligt, at Corona-Mette helt frasagde sig penge for sit " arbejde" indtil næste folketingsvalg, som forhåbentlig kommer inden jul. Lad os håbe at hendes hovmod sender hende helt ud af politik. HUSK, METTE TABTE MED VILJE VALGET I 2015, FORDI HUN VAR SÅ SKINDSYG PÅ HELLE THORNING SCHMIDT, AT HUN IKKE KUNNE LEVE MED AT ANDRE KVINDER ER BEDRE OG SOM BLEV DANMARKS FØRSTE KVINDELIGE STATSMINISTER. Lad Corona være Mettes nemesis.
 46. 2 Synes godt om
  Nej, er det korte svar. Vi er kommet godt igennem krisen, takket være regeringens handlekraft. Hvad mener du, skulle have været gjort anderledes ?
 47. 2 Synes godt om
  Arhhhh den holder ikke helt. Aldrig har vi haft så stærkt et national konservativt flertal på tinge. Reelt er der kæmpe flertal for Regeringens indvandrerfjendske linje - desværre. Det eneste liberale islæt er for indvandring fra EU lande, selv indvandrere fra vestlige lande og velfungerende indvandrere fra mange asiatiske lande ydmyges konstant med krav og fremmøde på udlændingestyrelsens kontor i eksempelvis Ryesgade.
 48. 2 Synes godt om
  Nu skyder mine chili og hvidløg i vejret , de hvidløg der var lidt bagefter begynder at komme , chili begynder stille og roligt at komme
 49. 2 Synes godt om
  Eftersom han er født og opvokset i Århus så ser jeg ikke noget problem i det. Vejene/pladserne skal jo hedde et eller andet og der er i forvejen rigeligt med kedelige navne, og kan man blive enige om noget ved Yahya Hassan så er det vel at han i sin "offentlige karriere" var alt andet end kedelig.
 50. 2 Synes godt om
  Hej Lucianone, Konspirationer findes. Konspirationsteorier er ikke verificerbare og udokumenterede påstande om konspirationer. Konspirationsteoretiker er en person som er tilhænger af, opfinder og/eller spreder ovenstående. Samfundskritik er noget ganske andet. Hvis du nu pegede på 5G netværket og mente at der ikke var grund til et hurtigere internet, og at folk allerede brugte for meget tid foran skærme fremfor med hinanden - havde det været en samfundskritik. Men i stedet fremhæves en enkelt undersøgelse der viser at 5G er skadeligt og de 9 andre der viser det modsatte ignoreres - og fejlene der bliver påpeget i den ene undersøgelse afskrives. I stedet bliver kritikere af den ene og de 9 andre undersøgelser tilskrevet at være en del af en "sammensværgelse", "Agenda" eller "en konspiration". Der sker altså ikke en saglig og ordentlig fremstilling af argumenter og mod-argumenter. Og det er stoppet med at være en "søgen efter sandheden" når alt der taler imod det resultat man vil hen til ignoreres eller afvises som "falsk". Med venlig hilsen Ieet
Ranglisten opdateres dagligt.


×
×
 • Opret ny...