Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. ThomasSneum

  Hvordan står partierne i dag?

  Måske. Ingen kan på nuværende tidspunkt danne regering, med alle ultimative krav indløst. Jeg tror på en S regering - og øvrige partier falder til. men det afhænger af at S kan løbe afsted med mange mandater, og det ser det p.t. ud til.
 3. ThomasSneum

  Mangler arbejdsgiverne arbejdskraft????

  Så det er virksomhederne som skal tage ansvar for at uddanne laboranter, systemudviklere med div. speciale - professorer i f.eks. Informationsteknologi osv.? Det mener jeg så ikke. DK skal kunne dække behovet, eller miste arbejdspladserne til udlandet. Og vi kan ikke opkvalificere den nuværende masse på overførelser - så let er det bare ikke.
 4. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  MSM - Main Straem Medier (DR, EB, BT, JP, Politikken osv.) Det er jo et begreb som anvendes, men i hvilket omfang ved jeg ikke. Beklager. Jeg er derudover enig med dig. Men hvad så med det påståede cover up, eller at "problemet" ignoreres. Tror du regeringen har en dagsorden om dette - eller kan der evt. være andre årsager til at man ikke agerer på de her rapporter om undertrykkelse af Kristne?
 5. BenniM

  Mangler arbejdsgiverne arbejdskraft????

  Man mangler ikke arbejdskraft i Danmark. Folk vil gerne i arbejde og det er klar at har man specifikke krav må man som virksomhed nogengange oplære de ledige, men det er virksomhederne ikke parate til. https://www.dr.dk/nyheder/regionale/syd/paradoks-firmaer-mangler-it-medarbejdere-men-hyrer-ikke-steffan-som-laerling Vi får som sagt mange ledige igennem vores aktiveringsvirksomhed og vi stiller store krav til dem. Nogle klarer det ikke, men vi ser det på den måde at vi ved at sortere nogle fra skåner virksomhederne fra at få medarbejdere som alligevel ikke ville kunne holde til presset. Vi bruger blandt andet opvaskebaljemetoden til at sortere de svage fra som vi ved er en stor udfordring for mange der i alt for mange år har været fastlåst i og holdt tilbage af et billede af hvad de reelt kan. Metoden kan man læse om herunder. https://ekstrabladet.dk/nationen/article4130879.ece Hvad vi ikke forstår er at I som skatteborgere betaler for at få udført personlighedsudvikling i firmaer som vores og stadig fastholder at der ingen ledige er på trods af at dem som ikke begår selvmord eller bliver indlagt, kommer ud på den anden side. Hvorfor?
 6. Forsvarsadvokat

  Hvordan står partierne i dag?

  https://www.dr.dk/nyheder/politik/folketingsvalg/venstre-vil-indfore-permanent-kontrol-ved-graensen - Løkke er blevet desperat, for nu vil han have permanent kontrol ved grænsen, selv om han faktisk ikke må for EU! - Hidtil har han afvist det, for at overholde Schengen aftalen i EU! - Løkke har indset at hans hidtige udlændinge politik ikke er nok, med de nye partier som presser ham fra højre!
 7. DenBruneMunk

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Jeg mener ikke vi kan stå alene og gribe ind for andre landes kultur, f.eks som vi ikke angriber Kina. MSM medlemmer? Undskyld hvem (nok ikke google forslag: Marbæk Sejl- og Motorbådsklub)
 8. Forsvarsadvokat

  Hvordan står partierne i dag?

  Ja da, sådan forstod jeg hende også, at hun ville fortsætte den stamme udlændinge politik, men så kan hun jo ikke få et flertal til det i rød stue! Så er der kun en SV regering tilbage, men dette vil hun jo heller ikke! Hvad så? Nyvalg?
 9. lise mikkelsen

  Log på sundhed.dk

  Men det er hvad systemet ser og registrerer altså at navn , stilling og afdeling. Det samme fremgår ikke på den log borgeren kan se på sundhed.dk. Nogen gange kun afdeling fordi ved en akutindlæggelse skal computeren stå åben. Men det undrer mig at der kan stå kliniker hvis det er en læge
 10. Forsvarsadvokat

  Stemmer du?

  "Den 26. maj skal der vælges 14 danske politikere til Europa-Parlamentet!" Lucianone, Temaet var EP-valget på søndag, og jeg mener ikke at hverken NB, Stram Kurs eller Riskær er opstillings berettiget til dette valg!? Så jeg bliver nok en såkaldt "sofavælger" he-he!
 11. i dag
 12. ThomasSneum

  Hvordan står partierne i dag?

  Mette slog fast at hun agter at fortsætte den stramme udlændinge politik. "Lempelser" vil evt. bestå i madlavning på deportationsområder - og bedre forhold til børn. Mette slog fast at hun, naturligvis, ikke ønsker en stramning efter RP, Nye borgerlige´s overbevisninger - hvilket jo nok ligger helt inde for rammen af hvad stemmesegmentet forventer. Trusler om piv åbne grænser, og invasion med støtte, af EU - er grebet ud af den blå luft og er desperate skræmmebilleder, i en valgkamp hvor visse mennesker, alene ser flygtninge og indvandrere som eneste dagsorden. Folk er lidt trætte af retorikken og det ses tydeligt på meningsmålingerne.
 13. Forsvarsadvokat

  Jeg undres

  Ja ja, men der er mange som synes at det er irriterende, at man ikke kan gøre det selv!
 14. Forsvarsadvokat

  Hvordan står partierne i dag?

  Hvordan står partierne i dag? https://www.berlingske.dk/barometeret ”Berlingske Barometer. Se den aktuelle status i dansk politik i Berlingske Barometers vægtede gennemsnit af flere institutters målinger eller gå på opdagelse i de enkelte målinger. Datoer angiver, hvornår en måling er afsluttet hos et institut.” Man skal ikke gå efter enkelte målinger fra institutterne, men derimod altid se på de vægtede gennemsnit! De vægtede gennemsnit giver et mere realistisk billede af partiernes styrkeforhold! De vægtede gennemsnit giver 18. maj 2019 et flertal til rød stue på 54,8% mod 45,1% til blå stue! Nye Borgerlige kommer ind i folketinget med 2,6% - Stram Kurs kommer ind med 2,5% - DF står til en halvering med 11,9% - Kristendemokraterne og Riskær kommer ikke ind! Kan rød stue så danne en regering med 54,8%? Ifølge Mette Frederiksen (S), vil hun ikke være statsminister for enhver pris, da hun ikke vil føre en politik som De Radikale, SF og Enhedslisten forlanger, for at gøre hende til forhandlingsleder af en regeringsforhandling! Blå stue kan heller ikke danne en regering med et mindretal, samt at Lars Løkke (V) ikke vil være statsminister på kravene fra NB og Stram Kurs! Mette Frederiksen vil heller ikke danne en regering med Løkke, som hun sagde i duellen i går aftes på TV2News! Dette vil sige, at det på forhånd ser meget svært ud, at kunne danne en regering overhovedet, under forudsætning af at de samme positioner fra partierne bliver overholdt også efter at valget er overstået? Nu er det imidlertid sket mange gange, at løfterne til vælgerne netop ikke bliver overholdt efter valget, og derfor går Mette Frederiksen måske derfor alligevel ind på de krav som stilles fra hendes støttepartier? Disse krav er særlig lempelser og tilbageføringer i udlændinge politikken, som de blå partier har gennemført de senere år! Vil vælgerne derfor med sikkerhed fastholde en stram udlændinge politik, skal man stemme blåt? Din mening?
 15. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Jow jow.. det kan vi to hurtigt blive enige om. Men betyder det så også at du ikke går ind for at vi skal agerer aktivt, ift. kristen undertrykkelse i udlandet? Køber du argumentet om at "problemet" bliver ignoreret med vilje, og igennem en politisk dagsorden som igen er støttet af MSM medierne?
 16. Entrelac

  Jeg tror, at jeg er startet på p-piller midt i et cyklus

  Du skal ringe til din læge og fortælle ham de her ting, så kan han/hun fortælle dig, om det er normalt eller ej.
 17. DenBruneMunk

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Kulturer er religiøst opdelte, mange mere end andre, og religiøs krig kan man ikke stoppe, og heraf dem som er for og imod en religion. Det er en evig krig, og religion er ikke sådan at stoppe. Bare fordi Danmark var kristent opbygget, så er vi ikke stærke i troen mere, og derfor lettere at påvirke, og det ser man så ude i virkeligheden i Danmark. At vi vælger en anden trosretning, er ikke fordi vi konverterer men fordi vi aldrig havde troen på kristendommen. Politisk skal der være plads til alle, også dem med en religiøs retning, tror næsten det lægges i navnet kristendemokraterne Om de er undertrykte, vælger de jo selv, som andre siger, lugter der grimt, så må man finde et sted hvor man synes der er en god duft.
 18. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Pointen er ikke hvor store de er. (faktisk er det da ret stort at være folketingskandidat) Pointen er at nogen ønsker en aktiv indsats imod undertrykkelse af kristne, men samtidig er okay med at vi undertrykker muslimer herhjemme. Eller rettere at vi beskytter retten til at ville undertrykke - for det er jo ikke antallet af islam-modstandere der er problemet - endnu. Men at vi politisk understøtte dette - bør vi ikke politisk modarbejde dette, hvis det også forventes at vi gør en indsats imod kristen undertrykkelse?
 19. DenBruneMunk

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Vi er jo næsten 6mil befolkningsmæssigt, så "støtte"? "Vi" er jo næsten kæmperne mod et par myrer, du omtaler. Godt nok ter nogle politiske ledere sig men så er underholdningen ikke mere værd end de får 5 minutters facetime, så slutter de der.
 20. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Er det ikke problematisk at nogen mener vi bør skride ind over for undertrykkelse af Kristne i verden, men herhjemme støtter vi politiske ledere som mener at Islam skal forbydes?
 21. Socioøkonomiske og subkulturelle årsager. som ikke nødvendigvis direkte relater til Islam. Ellers ville alle 1,6 milliarder muslimer var omfattet af det samme og opføre sig på samme måde og det er beviseligt ikke tilfælde. Med andre ord, hvis de samme unge ikke have muslimsk baggrund så ville de sikker var autonome eller ekstremister på anden vis i stedet for islamister. Ligesom Danske unge bliver autonome eller nazister i stedet for islamister, når de er utilpassede.
 22. DenBruneMunk

  Er koranen godt for Danmark?

  Slettet. Du har allerede begrundet din årsag til dit indlæg, og jeg behøver ikke gøre mere i det.
 23. basle72

  Jeg undres

  Jo jo men om man selv gør det eller de gør det er vel lige meget bare man bliver slettet
 24. I går
 25. Hejsa, sagen er den, at i foregårs var jeg sammen med min kæreste (havde sex), dagen efter (i går) har jeg så fået menstruation, på dag 23, og starter derfor på p-piller for første gang nogensinde. Så samme dag har jeg sex med min kæreste igen (han er ikke sart). I går blødte jeg sådan okay, da det var første dag med menstruation. Men så i dag har jeg overhovedet ikke blødt. Det bekymrer mig en del, da jeg er bange for, at jeg måske bare har blødt pga. jeg havde sex dagen før, og derfor har startet på p-piller midt i mit cyklus? Jeg plejer altid at bløde i 6-7 dage, så det her er meget unormalt for mig. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg måske har startet på p-piller midt i et cyklus?
 26. Muslimers angreb på kristne er langt fra altid religiøst motiveret. Afghanistan har været det værste land på dette område. Men det handler klart mere om angreb på USA og USA’s allierede som hævn for besættelsen af Afghanistan. På samme måde har angrebene på kristne irakere klart været hævn for USA’s besættelse af Irak, hvor de kristne irakere begik den fejl at hjælpe USA. Forfølgelsen af kristne irakere har derfor også været størst i den sunnimuslimske centrale Irak, hvor befolkningen støttede Saddam Hussein. Men Nordkorea er det eneste land, hvor kristne er blevet forfulgt ca. lige så meget som i Afghanistan. Også Kina og Vietnam er ude efter de kristne. Men i alle tre lande er årsagen, at de kommunistiske styrer generelt er imod religion, som de betragter som opium for folket. Altså som et middel til at passivere befolkningerne, så befolkningerne undlader at kæmpe for deres rettigheder i kapitalistiske samfund. Desuden bliver kristne forfulgt i Indien og på Sri Lanka. Her er det især fundamentalistiske hinduer, der står for forfølgelsen. Men fundamentalistiske buddhister er på vej til at gøre det samme. Så selvom jeg jo godt ved, at [personhetz slette af moderator] og enorm skræmt af de få muslimer i Danmark, så har du ikke ret i, at det altid kun er muslimer, der er imod kristne. Problemet er meget mere kompliceret end det. Kommunister, hinduer og buddhister er overhovedet ikke muslimer. Men de kan være farlige for kristne alligevel.
 27. Allerede i 2007 konkluderede en tysk undersøgelse at 75% af verdens forfulgte var kristne ! https://www.religion.dk/undervisning/kristne-er-verdens-mest-forfulgte FN’s plan for den vestlige verden kunne meget vel være denne: “Kristne i Vesten står over for to modstridende trusler. En fra et i sti- gende grad sekulariseret samfund, der er intolerant over for, at kristne offentligt giver udtryk for deres bibelske tro, og en anden fra et i stigende grad selvbevidst islamisk samfund, der er optaget af at forme Vesten i dets eget billede. Disse to naturligt fjendtlige kræfter har fundet en fæl- les dagsorden i at sikre, at kristendommens indflydelse på det vestlige samfund formindskes. I multikulturalismens, tolerancens og den politiske korrektheds navn er denne koalition optaget af at nedbryde de vestlige samfunds friheds- rettigheder, især ytringsfriheden. Islam, der er en religiøs modsætning til kristendommen, accepteres kulturelt, mens kristendommen lægges for had. Der vedtages en bred vifte af lovgivningsmæssige og andre tiltag, der hver for sig kun har lille effekt, men har en fremadskridende ophobet indvirkning på frihedsrettigheder, der længe har været værdsat. Dette resulterer i bestræbelser på at undertrykke enhver kritik af islam og på at ignorere ubehagelige kendsgerninger om islam og indsætte, hvad der kun kan kaldes et censursystem.” Virker det ikke ret bekendt (FN’s migrationspagt) synes du ?
 28. Sidste kendte mord på kristne der nægtede at konvertere til islam ! https://udfordringen.dk/2019/05/vestafrika-tolv-draebt-under-kirkeangreb-i-loebet-af-to-uger/ Der er store mørketal i antal drab på kristne da myndighederne i mange islamiske lande mørklægger disse angreb !
 1. Vis flere...