Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Erpe

  Religion

  Jordens og solens alder blev man i stand til at udregne efter opdagelsen af radioaktivitet. Princippet er, at når et radioaktivt stof opstod, da solsystemet blev dannet, så startede dette stof med at henfalde med en bestemt halveringstid. Stoffer som for eksempel uran har en lang halveringstid, og når man måler, hvor stor en procentdel af stoffet, der er henfaldet, så kan man beregne, hvor lang tid der er gået, siden det radioaktive stof blev dannet. Desuden kan man kontrollere resultatet ved at lave samme beregning for andre radioaktive stoffer. Læs mere om dette på https://videnskab.dk/miljo-naturvidenskab/store-opdagelser-jordens-alder
 3. Jeg beklager Venlig hilsen Poul Jørgensen, men det du skriver giver ikke ret meget mening til mig dersom de hvide ikke nødvendigvis er fede, og de sorte er per definition ikke stærke som okser. F.eks. er de første in den mest prestige fyldte golfturnering pt, er en bomstærk højt Amerikaner og nr. 2 en lille Japaner. In kvinde golf er det små og tynde Koreaner som fører de penge lister .
 4. ElskerFolieBalloner

  Er Jeg virkelig den eneste her i land der hader gamle huse?

  Ja det man gør i Aahus er meget smart. så kan dem der vil se og opleve historie tage til den gamle by uden at man behøver at bo i gamle huse. den by jeg bor i går ALT for meget op i historie og der er alt for mange fredet gamle huse... denne by ligner et museum fuldt af unge fulde mennesker og larm... ikke min kop te... Jeg flytter ud i et mere normalt villakvater med typiske 70er huse i en lejlighed fra 80erne så slipper jeg for at se gamle huse og høre på de fulde unger og by liv.
 5. Lucianone

  Religion

  Det er da skam sikkert rigtigt nok, når eksperterne har regnet det ud. Jeg har ligesom ikke forudsætningerne for at tjekke dem efter he he Men Martinus, som jeg var inde på i starten af tråden, mener ikke, at der behøver være et misforhold mellem de fysiske love og åndelighed. Faktisk argumenter han i sin kosmologi for, at de regler, der binder og styrer den åndelige/spirituelle verden er præcist lige så faste og reelle som de fysiske love. Her handler det meget om f.eks. kvantefysik. D.v.s. at to partikler eller enheder godt kan være forbundne, selvom der er en uendeligt stor afstand imellem dem. Det er bl.a. dette, som skulle muliggøre remote viewing, clairvoyance o.s.v. Det er også derfor, at en mor f.eks. af og til kan føle, hvis der er sket hendes barn noget - også selvom der er en fysisk afstand. Fordi de er åndeligt forbundne. Martinus mener, at karmaloven og reinkarnation er 100% virkelige fænomener, lige så meget som alle mulige fysiske love. Men vi mennesker er bare endnu ikke i stand til at forstå dem. Men det kommer måske med tiden.
 6. Lucianone

  Er Jeg virkelig den eneste her i land der hader gamle huse?

  Både og. Som lejer eller køber af et gammelt hus, kan jeg godt følge dig. Det er trælst med disse fredede perler, som man ikke kan forbedre. Min ene oldemors hus er fredet selv i dag - årtier efter, at hun gik bort. Jeg husker, at jeg kom der som dreng. Allerede i 12 års-alderen var jeg ved at slå hovedet imod loftet! SÅ er der altså for lavt! Min oldemor var dog 150 cm. høj, så hun var vel ligeglad. Det var et pænt og hyggeligt hus, men man fik også lidt klaustrofobi af at føle sig indespærret derinde, fordi der var så lavt til loftet. Men det er vel en afvejning mellem hensynet til historien og hensynet til beboeligheden/anvendeligheden. Man kan godt argumentere for, at i nogle tilfælde tages der måske for meget hensyn til historien på bekostning af anvendeligheden. Ikke alt, der er gammelt, er nødvendigvis charmerende. Men noget af det, synes jeg det er fint, at vi lader stå. Fordi så kan nutidens mennesker få sig et historisk indblik i gamle tider. Det kan også være interessant. Man kan dog gøre ligesom i Den Gamle By i Aarhus: man tog de gamle bygninger, flyttede dem og lavede det til et museum! Det er smart, fordi så slipper almindelige mennesker for at bebo husene, samtidig med at historien bevares. Nogle perler er dog så unikke, at det er helt fair at bevare dem. Colosseum i Rom f.eks. eller Pyramiderne i Ægypten. Men vi kan altid diskutere om et hvilket som helst dansk hus fra 1700-og-hvidkål partout behøver bevares...
 7. Jeg er opvokset i et hus fra 1920erne og min mormors hus er endnu ældre og det jeg bor i er fra 1800 talet og jeg HADER det... Jeg er træt af byen og de gamle huse som jeg syns er grimme. Jeg er ret ligeglad med historie og charme Jeg vil hellere have noget som er tæt om vinteren så det ikke trækker ind og er stort nok og virker og Lige Linjer. Jeg har i nogle år søgt lejlighed væk fra byen og har undgået alt som er bygget før 1950 nu er det lykkes mig at finde en lejlighed bygget i 1980erne som jeg snart skal flytte ind i som ikke er i byen og der hvor den ligger er der mest kun 70er og nyere huse og det passer mig bedre. Jeg kan ikke lide 1500-1800 huse syns de er grimme og kedelige og har for mange underlige former og det med at de er fredet og man ikke må forbedre dem kan jeg heller ikke lide... det eneste jeg føler nostalgi overfor er 00erne da jeg var teenager og ting fra dengang. men 1500-1800 er jeg ret ligeglad med... Jeg er ikke den mest antik eller vintage typeog når jeg går på loppemarked er det kun 00er ting jeg køber.
 8. i dag
 9. Lucianone

  Er de hvide globale svagpissere når det drejes

  Penge og motivation har også noget at sige, det har du nok ret i. Men f.eks. de arabiske lande (læs: oliestater) har tit meget høje bonuspenge til spillerne, hvis de klarer sig godt. Men Irak vinder jo ikke VM i fodbold af den grund. Men for de mere fattige lande syd for Sahara kan det sikkert godt spille ind med penge og motivation. Derudover er det klart, at jo flere penge, der er til rådighed, jo bedre faciliteter kan du tilbyde atleterne. Det hjælper ikke at være en superløber, hvis der ingen løbebane er i ens område eller hvis de ikke stiller gode træningsbetingelser til rådighed.
 10. Ole Jensen

  Er de hvide globale svagpissere når det drejes

  Altså de hvide er jo de fede fordi lodsejerne pr. tradition sidder og feder den mens negerne ligeså traditionelt er veltrænede med svulmende muskler og styrke som okser fra bla. bomuldsplantager og sukkerørsplantager. Venlig hilsen Poul Jørgensen.
 11. Så ligger jeg ud med et forsigtigt tanke, kan det være penge og motivation som leder til succes, og her kan vi jo henlede til Hitlers tid, Arbejd magt Frei mentalitet.
 12. Vandpytten

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Pyha ja, det var et rigtigt dumt uheld - men heldigt at du slap med den lille bule i panden! Det er i sådanne situationer man kan være glad for at man huskede at bruge sikkerhedsselen!
 13. Lucianone

  Er de hvide globale svagpissere når det drejes

  Jo, fysisk er vi ikke så stærke som før i tiden, da mange af os vesterlændinge tilbringer en masse tid siddende i skole og på kontor. Til gengæld er vores samfund meget konkurrencepræget og det kan også være et plus indenfor sport. Man ser tit i f.eks. fodbold, at afrikanske hold ikke rigtigt vinder noget ved VM. De har nok talentet og de fysiske forudsætninger, men det er som om de mangler lidt af den stålfaste vinder- og konkurrencementalitet, som f.eks. europæiske og sydamerikanske hold har. Jeg husker, at da Cameroun kom frem og blev alles kæledægge under VM i 1982 og VM i 1986, var der mange der sagde, at efter år 2000 vile de europæiske og sydamerikanske fodboldhold blive udkonkurreret af de afrikanske, fordi afrikanerne var fysisk stærkere og når de så fik organisationen og sejrsviljen med oveni, ville de let vinde VM. Well, nu er der så gået 33 år siden VM i 1986. Afrikanske hold har stadig aldrig været i VM-finalen. Og jeg tror, det skyldes, at de mangler noget organisation og noget sejrsmentaltiet. Der går tit for meget dans og samba i den og så mangler de effektiviteten.
 14. På den ene side har vi måske bortødslede vores evner til at præstere, men vi har jog en vinder mentalitet som ikke skal glemmes når det drejes sig om store præstationer, tælles det ikke som et formidable plus.
 15. Lucianone

  Slippe af med en fremmed?

  Jeg synes, du allerede gør det rigtige. Er venlig, men siger bestemt, at du ikke kan og vil have ham boende. Det skal han selvfølgelig respektere, ellers må du skrue bissen på. Det er fint at være flink og venlig, men man skal ikke lade sig udnytte.
 16. Jeg er enig ind at det ligger in generne, Men, er vi så blevet svagere igennem tiderne, og her tænker jeg på mad og udviklings evner. Det kan jo ikke være fattigdom som leder til evner, F.eks. er lande som Cuba, Jamaica ikke perse fattigt hvis man kigger i gener, med mindre der er en forklaring for hvor mange generationer gener er medvirkende til sportslige evner. Jeg skriver dette fordi Grækerne, selvom de opfandt de Maraton ikke er særligt dygtigt til sagen.
 17. Godt pointe, men har Jamaica ikke altid været varme, og yet, de har enorme overkroppe, Det er sammenarbejde imellem arme og kroppen som gør en effektivt i længden.
 18. Jeg mener klart, at det må ligge i generne. For det gælder jo tilsyneladende også for de sorte amerikanere, der er vokset op i USA og, hvor det kun var deres forfædre, der var fra Afrika.
 19. Lucianone

  Er de hvide globale svagpissere når det drejes

  Ja, det er måske et sammenspil mellem flere forskellige ting. Det er nok sandt, at i gennemsnit, er afrikanere mere muskuløse end hvide. Hvilket er en fordel i meget eksplosive discipliner som sprint. Der er jo også mange sorte mænd, der er gode i boksning, hvor der kræves en vis fysisk styrke. På den anden side ser vi jo også de der små kenyanske langdistanceløbere. De er jo ikke muskuløse, men tværtimod meget magre og spinkle. De har sådan set den ideelle bygning til at blive bjergryttere i cykelsport (Michael Rasmussen-kropsbygning). Så jeg tror, at det genetiske kan have noget at sige, ja. Men det er næppe hele forklaringen. Jeg tror også, som jeg skrev før, at adgangen til smarte cykler jo er ringe i Afrika og så er det logisk at der ikke rigtigt kommer topcyklister dernede fra. Så er det sandt, at der burde være nogle sorte, der er født og opvokset i Vesten, der skulle kunne være med. Men der tror jeg, at traditioner spiller en vis rolle. Der er bare ikke tradition blandt sorte for at dyrke cykelsport. Men ja, det genetiske kan da også være en medvirkende faktor.
 20. Torsten Bonfils

  Er de hvide globale svagpissere når det drejes

  Under istiden var europæere og asiater nødt til at udvikle kroppe der var bedre til at holde på varmen. Det har betydet at vi blandt andet har fået lidt kortere og kraftigere arme og ben sammenlignet med afrikanere. Det har kostet lidt på vores evne til at løbe. Det er små forskelle men nok til at have betydning på eliteplan.
 21. M.ht. linket så tror jeg at det er et spørgsmål om tid, at løbe og cykle er igennem brug af stort set de samme muskler ', men det kniber vel nok med asfalterede veje in Afrika, altså de samme lande hvor de satser massivt på at løbe fra os andre. Jeg tror at svaret måske ligger in vores gener M.ht. fysisk arbejde og mad, muligt kombinerede med et højere smertegrænse.
 22. Glentevej30

  Mobil udbyder

  Er der nogen som kender denne udbyder ? lebara.dk Har godt eller skidt at sige om det ?
 23. Et plausibelt svar, men så burde de hvide jog løbe fra de farvede på de sprint afstande fordi vi løber stærk til hverdag
 24. Ole Jensen

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Ja ja der sker lidt mellem år og dag. Vedr. pappet som jeg mistede for at have brækket rundt i en ordentlig bimmelim så ér der faktisk nyt. Jeg har modtaget en oversættelse af politiets rapport som de optog. Politiets rapport: “Kørte bil fra syn i Frederikssund af Asserbo mod værkstedet da en modkørende bil svingede lige over i min vognbane. Da han skulle ind på stationen (tror han han er HA Præsident). Ramte mig frontalt forfra. Der er nattog fra politiet i Frederiksværk og i deres hus i Frederiksværk. Indepatter hvis køleren var vasket.” Venlig hilsen Poul Jørgensen.
 25. david den store

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Ja og du har vrøvlet om 1448 i gennem 15 år , og hvad har de gjort for dig , arkiveret dine anmeldelser og fået et billigt grin .
 26. Vandpytten

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Undskyld, er det mig du mener? Jeg prøver bare at være venlig, som ny bruger til en anden ditto. Men tak for møgfaldet! Venlig hilsen Vandpytten
 27. Ole Jensen

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Tak til Syngelærken for at komme efter de der igen og igen ligger og jagter mig fra falske profiler på min private adresse på Krøngevej. Igennem 15 år har bla. Ammefar/Hr. Olsen/Stone/MariS mf. fremsat vederstyggeligheder og har også fremsat dødstrusler - senest her i sidste uge hvor de havde installeret en homoseksuel oppe under loftet ude i laden som via et snoretræk skulle gå af hvis jeg reparerede min motor som jeg har købt i sin tid af Harry Motor. De forskellige profiler har misbrugt mine private oplysninger fra at have hakket sig ind på min PC og de har misbrugt min krop! Venlig hilsen Ole Jensen.
 1. Vis flere...