Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Temaet er stadigvæk: Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe. Så hvorfor bliver du ved med at blande muslimer ind i temaet?
 3. De har jo allerede "overhalet" mænd på mange punkter. Regenten er kvinde, snart er statsministeren det også. Så er der barsel hvor kvinder stadig tar langt det meste. Ved samlivsbrud, er det 99% af gangene kvinden der render med børnene, render man til statamtet, kan kvinden bare påstå at manden er narkoman, voldelig, eller alkoholiker, så tror de på det. Og ja mange mænd er begyndt at stå i køkkenet, og endda tage kurser i madlavning, som eller før var kvindens domæne. Der er sikkert mange flere eksempler Kender da også en del par hvor kvinden tjener væsenligt mere end manden gør.
 4. DenBruneMunk

  det røde ?

  Min bedste var alkohol reklamerne, og de mange fulde folk, vold og andet som heller ikke vises i alkohol reklamer. Men rigtig god pointe der!
 5. Det synes at være en uendelig cirkel om at gøre kvinder til noget mere end de er, og at de skal sættes ind hvor mænd før har været brugt. https://www.dr.dk/nyheder/kultur/film/kvinderne-er-brandvarme-paa-verdens-stoerste-filmfestival-men-de-gamle-maend Spørgsmålet er om det tager overhånd, og at kvinder sidder på magten fordi man gjorde for meget ud af dette som lige pt, og man hele tiden forsøger at skubbe dem frem, uden at de måske selv kæmper eller? Bliver det nogensinde til ligestilling mellem mænd og kvinder, og stopper vi disse forsøg på at promovere kvinder i roller, de måske selv burde forsøge at få, uden hjælpen? Sidst, skal mænd snart bare sætte sig og passe børn og gøre som kvinder, for at kvinden for taget over. Der er jo langt flere mænd som hjælper på kvindens gamle områder, vi venter bare på at børn bæres af manden nu
 6. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Alle mine indlæg er i trådens ånd. TS er selv med i dialogen - så en afsporing er det næppe. Men jeg forstår godt du ikke bryder dig om mine spørgsmål. Dit første indlæg i tråden: "At islams indflydelse i FN er stor har aldrig været en hemmelighed, men at det socialistiske vesten bidrager til denne svigagtige holdning er utilgiveligt ! Hvis man sammenholder dette forræderi mod kristne trosfæller i den muslimske verden og den nyligt tiltrådte migrationspagt fra FN ligner det grangiveligt en konspiratorisk masterplan for islamisk udbredelse !" ----------- Du var den aller første til at pege fingre af muslimer, som du jo har for vane at gøre. Jeg samler op på din påstand - og så fordi du ikke bryder dig om det, så mener du jeg afsporer tråden.. ved at tale om Islam.. ... det er sgu en omér.
 7. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Så DK skal ikke agerer alene på rapporten. Du mangler alene at FN reagerer. Men de arbejder jo konstant for menneskerettighederne.. så de er jo igang?
 8. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Ja da... læs nogle af mine links.. det er 2 sek. googlesøgning..
 9. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Det er vist kun dig alene, som påstår dette. Lidt useriøst.. no?
 10. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  1. Hvad ligger i ordet tvang - hvordan skal det gennemføres? - Og hvorfor kun muslimske lande.. det giver jo ingen mening. 2. Der er absolut andre end "muslimske lande" som ikke overholder menneskerettighederne. - Så spørgsmålet står.. indsatsen må vel gælde alle lande ikke? 3. Så når vi har politikere som ønsker at forfølge muslimer, og drive dem ud af landet.. også gerne deporterer dem ved at smide dem ud af fly med faldskærm.. og som gerne der deres blod flyde i gaderne. Så bør vi agerer og sætte en stopper for det?
 11. DDR

  det røde ?

  du ser da heller aldrig nogen kneppe i en kondomreklame? eller babyer der skider i en ble reklame?? men en abe der drikke juice undrer du dig ikke over? tag dig nu sammen....
 12. Igen.. Hvilke konventioner er det I mener ikke tilgodeser DK? - og hvorfor.. Og så er Marrakech-aftalen ikke en konvention.
 13. i dag
 14. ThomasSneum

  Måske sidste chance hvis Vesteuropa skal reddes !

  Våde drømme som ikke kan realiseres.
 15. Håbet dør sidst, hedder det sig, men nej nationalstaterne slipper ikke ud af kløerne på EU. Der var engang, jeg var glødende tilhænger af Unionen, men det er længe siden, i dag ser jeg skeptisk på EU, EU koster alt for mange penge, blander sig i alt bare et eksempel - EU bestemmer hvilke pærer, der er tilladt i EU og hvilke ikke, det mener jeg ikke EU skal afgøre, derimod regeringerne i hvert enkelt land. Hvordan skal EU lykkes med det sammelsurium af forskellige kulturer, sprog, valuta, interesser m.m. i de 28 medlemslande? Om det vil gå os bedre uden medlemsskab i Unionen, - tja måske ihvrtfald sikkert ikke dårligere - jeg mindes da tidligere skræmmekampagner "Stater der nægter et medlemsskab i Unionen, kan ikke overleve", men hvad blev der af EU-modstanderne Schweiz og Norge? nej de gik ikke konkurs, og de eksisterer stadigvæk - i dag bedre end nogensinde tidligere.
 16. Nu er det ikke Muslimer jeg tænker på, så langt er jeg ikke ude. Nej jeg tænker nogle af de afrikanske lander, men også på Spanien og Italien hvor store dele bliver ubeboeligt. Glem ikke at der vil være en tilbage vendelse af mange emigranter som bliver fordrevet af store dele in USA og Australien. Og andre overraskelse som klima har for os.
 17. I går
 18. Erpe

  Hvordan står partierne i dag?

  Man skal ikke mere betale skat af aktier, hvis Nye Borgerlige får lov til at bestemme. For ifølge deres program skal selskabskatten jo være på 0%. Du kan være 100% sikker på, at folk stadig vil købe aktier for at få skattefrie udbytter og kursgevinster.
 19. Yderfløjspartierne i Europa der er imod EU og øget indvandring har lagt uoverensstemmelserne på hylden og gået sammen for at få øget indflydelse i EU parlamentet hvor de nu kan sætte sig på 256 sæder ud af de ialt 751. Både Macron og Merkel har tordnet mod alliancen der kan betyde EU’s endeligt som de udtrykker det. Matteo Salvini har kun hovedrysten tilovers for Macron og Merkel og udtaler lakonisk: “We don’t want to have anything to do with Merkel and Macron, who have destroyed this European Union. We want to save Europe from bureaucrats, the bankers and the financiers that have ruined it all these years”, Salvini was cited as saying by local media.” “There are no extremists, racists or fascists in this square. Here you won’t find the far-right, but the politics of good sense. The extremists are those who have governed Europe for the past 20 years”, Salvini said.” Meget kloge ord fra Salvini synes jeg, men læs selv og bliv opdateret på hvad der rører sig i EU landene: https://ec.europa.eu/denmark/news/press_review/190520_da 11 partier har indtil nu meldt sig ind i alliancen i kampen om langt mindre EU og endnu mindre indvandring ! Tør man endelig håbe på at nationalstaterne slipper ud af kløerne på EU eller hvad tror du ?
 20. stig6499

  det røde ?

  når kvinder har det røde så er der specielle tv reklamer for det , tampax og always , der er ingen grænser for hvad kvinder kan når de har det røde og bruger tampax eller always , men noget der undre mig man ser aldrig en kvinde have det røde i de reklamer
 21. stig6499

  Har du mødt aliens eller kender du én, der har?

  Alien det er en skide god serie , rigtig god , universet er så stort at vi knap nok kan fatte det , jeg tror på at der er liv andre steder i universet , det bliver jeg nød til at tro på , fordi vi er godt i gang med at ødelægge vores planet , men den der med at aliens kommer og besøger os , den tror jeg ikke på fordi vi er universets tåber
 22. Det tror jeg nok de fleste i udkantsdanmark vil betakke sig for med tanke på at emnet er flygtninge (muslimer) !
 23. 100% enig i at konventionerne beskytter de forkerte og gør forbryderne til ofre og efterlader de virkelige ofre som tabere ! Denne højskolelærer forklarer tydeligt hvad bagsiden af konventionsmedaljen er ! https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11100031/konventioner-medfoerer-meget-mere-kriminalitet-i-danmark/
 24. Nu ved jeg ikke om vi skal ha milliarder ind, men lidt vil også være godt. Danmarks statistik Den seneste befolkningsfremskrivning fra primo 2019 viser, at det samlede befolkningstal forventes at vokse med 268.000 personer - eller 4,6 pct. - frem mod 2030. Det er da rigtigt positivt ikke, næsten ingen fremgang i de næste ti år. Hvis du vil bo i fred skal du på landet, Danmarks statistik skriver """Den seneste befolkningsfremskrivning fra primo 2019 viser, at det samlede befolkningstal forventes at vokse med 268.000 personer - eller 4,6 pct. - frem mod 2030.""" Jeg tror at de er ude i de små byer vil være glad for lidt indvandring
 25. Når man som du begynder at sammenligne muslimers forhold i Danmark med systematisk udryddelse og fordrivelse af kristne i muslimske lande er man i den grad ude på at afspore emnet og det burde du som moderator tage til efterretning ! Alle dine indlæg drejes over på muslimers forhold i Danmark som intet har med emnet at gøre ! Jeg har lagt 16 links der understøtter trådstarters emne så ingen kan være i tvivl om hvor omfattende disse mord og fordrivelser rent faktisk er, men du fortsætter blot uanfægtet din systematiske afsporing !
 26. Det hjælper ikke på argumentationen at kalde debattører for “piger” hr. moderator, snarere tværtimod ! 1: som skrevet før skal man tvinge muslimske lande til at overholde menneskerettighederne ! 2: unødvendigt spørgsmål da det jo er indbefattet i menneskerettighederne som vi jo overholder til forskel fra de muslimske lande ! Emnet er kristenforfølgelser så forhold dig til emnet og lad være med at afspore ! 3: Alle forfulgte skal hjælpes iflg. menneskerettighederne som muslimske lande jo ikke følger så igen en afsporing !
 27. Det var ikke DK der agerede ifht. Rohyngiaerne, det var FN !
 28. Tormentor

  Hvordan står partierne i dag?

  Man betale skat af aktier. https://tax.dk/skat/aktieskat.htm Det der betyder bare ingen gider købe aktier, det går ud over virksomhederne, så stiger ledigheden.
 1. Vis flere...