Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. DDR

  det røde ?

  du ser da heller aldrig nogen kneppe i en kondomreklame? eller babyer der skider i en ble reklame?? men en abe der drikke juice undrer du dig ikke over? tag dig nu sammen....
 3. Igen.. Hvilke konventioner er det I mener ikke tilgodeser DK? - og hvorfor.. Og så er Marrakech-aftalen ikke en konvention.
 4. ThomasSneum

  Måske sidste chance hvis Vesteuropa skal reddes !

  Våde drømme som ikke kan realiseres.
 5. Håbet dør sidst, hedder det sig, men nej nationalstaterne slipper ikke ud af kløerne på EU. Der var engang, jeg var glødende tilhænger af Unionen, men det er længe siden, i dag ser jeg skeptisk på EU, EU koster alt for mange penge, blander sig i alt bare et eksempel - EU bestemmer hvilke pærer, der er tilladt i EU og hvilke ikke, det mener jeg ikke EU skal afgøre, derimod regeringerne i hvert enkelt land. Hvordan skal EU lykkes med det sammelsurium af forskellige kulturer, sprog, valuta, interesser m.m. i de 28 medlemslande? Om det vil gå os bedre uden medlemsskab i Unionen, - tja måske ihvrtfald sikkert ikke dårligere - jeg mindes da tidligere skræmmekampagner "Stater der nægter et medlemsskab i Unionen, kan ikke overleve", men hvad blev der af EU-modstanderne Schweiz og Norge? nej de gik ikke konkurs, og de eksisterer stadigvæk - i dag bedre end nogensinde tidligere.
 6. i dag
 7. Nu er det ikke Muslimer jeg tænker på, så langt er jeg ikke ude. Nej jeg tænker nogle af de afrikanske lander, men også på Spanien og Italien hvor store dele bliver ubeboeligt. Glem ikke at der vil være en tilbage vendelse af mange emigranter som bliver fordrevet af store dele in USA og Australien. Og andre overraskelse som klima har for os.
 8. I går
 9. Erpe

  Hvordan står partierne i dag?

  Man skal ikke mere betale skat af aktier, hvis Nye Borgerlige får lov til at bestemme. For ifølge deres program skal selskabskatten jo være på 0%. Du kan være 100% sikker på, at folk stadig vil købe aktier for at få skattefrie udbytter og kursgevinster.
 10. Yderfløjspartierne i Europa der er imod EU og øget indvandring har lagt uoverensstemmelserne på hylden og gået sammen for at få øget indflydelse i EU parlamentet hvor de nu kan sætte sig på 256 sæder ud af de ialt 751. Både Macron og Merkel har tordnet mod alliancen der kan betyde EU’s endeligt som de udtrykker det. Matteo Salvini har kun hovedrysten tilovers for Macron og Merkel og udtaler lakonisk: “We don’t want to have anything to do with Merkel and Macron, who have destroyed this European Union. We want to save Europe from bureaucrats, the bankers and the financiers that have ruined it all these years”, Salvini was cited as saying by local media.” “There are no extremists, racists or fascists in this square. Here you won’t find the far-right, but the politics of good sense. The extremists are those who have governed Europe for the past 20 years”, Salvini said.” Meget kloge ord fra Salvini synes jeg, men læs selv og bliv opdateret på hvad der rører sig i EU landene: https://ec.europa.eu/denmark/news/press_review/190520_da 11 partier har indtil nu meldt sig ind i alliancen i kampen om langt mindre EU og endnu mindre indvandring ! Tør man endelig håbe på at nationalstaterne slipper ud af kløerne på EU eller hvad tror du ?
 11. stig6499

  det røde ?

  når kvinder har det røde så er der specielle tv reklamer for det , tampax og always , der er ingen grænser for hvad kvinder kan når de har det røde og bruger tampax eller always , men noget der undre mig man ser aldrig en kvinde have det røde i de reklamer
 12. stig6499

  Har du mødt aliens eller kender du én, der har?

  Alien det er en skide god serie , rigtig god , universet er så stort at vi knap nok kan fatte det , jeg tror på at der er liv andre steder i universet , det bliver jeg nød til at tro på , fordi vi er godt i gang med at ødelægge vores planet , men den der med at aliens kommer og besøger os , den tror jeg ikke på fordi vi er universets tåber
 13. Det tror jeg nok de fleste i udkantsdanmark vil betakke sig for med tanke på at emnet er flygtninge (muslimer) !
 14. 100% enig i at konventionerne beskytter de forkerte og gør forbryderne til ofre og efterlader de virkelige ofre som tabere ! Denne højskolelærer forklarer tydeligt hvad bagsiden af konventionsmedaljen er ! https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11100031/konventioner-medfoerer-meget-mere-kriminalitet-i-danmark/
 15. Nu ved jeg ikke om vi skal ha milliarder ind, men lidt vil også være godt. Danmarks statistik Den seneste befolkningsfremskrivning fra primo 2019 viser, at det samlede befolkningstal forventes at vokse med 268.000 personer - eller 4,6 pct. - frem mod 2030. Det er da rigtigt positivt ikke, næsten ingen fremgang i de næste ti år. Hvis du vil bo i fred skal du på landet, Danmarks statistik skriver """Den seneste befolkningsfremskrivning fra primo 2019 viser, at det samlede befolkningstal forventes at vokse med 268.000 personer - eller 4,6 pct. - frem mod 2030.""" Jeg tror at de er ude i de små byer vil være glad for lidt indvandring
 16. Når man som du begynder at sammenligne muslimers forhold i Danmark med systematisk udryddelse og fordrivelse af kristne i muslimske lande er man i den grad ude på at afspore emnet og det burde du som moderator tage til efterretning ! Alle dine indlæg drejes over på muslimers forhold i Danmark som intet har med emnet at gøre ! Jeg har lagt 16 links der understøtter trådstarters emne så ingen kan være i tvivl om hvor omfattende disse mord og fordrivelser rent faktisk er, men du fortsætter blot uanfægtet din systematiske afsporing !
 17. Det hjælper ikke på argumentationen at kalde debattører for “piger” hr. moderator, snarere tværtimod ! 1: som skrevet før skal man tvinge muslimske lande til at overholde menneskerettighederne ! 2: unødvendigt spørgsmål da det jo er indbefattet i menneskerettighederne som vi jo overholder til forskel fra de muslimske lande ! Emnet er kristenforfølgelser så forhold dig til emnet og lad være med at afspore ! 3: Alle forfulgte skal hjælpes iflg. menneskerettighederne som muslimske lande jo ikke følger så igen en afsporing !
 18. Det var ikke DK der agerede ifht. Rohyngiaerne, det var FN !
 19. Tormentor

  Hvordan står partierne i dag?

  Man betale skat af aktier. https://tax.dk/skat/aktieskat.htm Det der betyder bare ingen gider købe aktier, det går ud over virksomhederne, så stiger ledigheden.
 20. Kenneth38

  Citater med dybde og humor

  Hvis livet syntes uretfærdigt og hårdt kan lidt perspektiv og humor gøre underværker: Gode citater til enhver lejlighed http://livetskarrusel.blogspot.com/
 21. Erpe

  Hvordan står partierne i dag?

  Ja, hvis de er storaktionærer og tjener millioner i arbejdsfrie indtægter, som de helst vil slippe for at betale skat af.
 22. Erpe

  Nazisme var Socialisme: Det endegyldige bevis

  Måske ikke. Men at læse alt dette bare for at finde ud af, om nazismen i virkeligheden var lig med sin modsætning socialismen, so alle nazister jo hadede som pesten, er vel de færreste interesserede i. At du overhovedet har denne interesse giver mig bare en stærk mistanke om, at du selv hører hjemme på den alleryderste højrefløj, der jo idag hader at blive sammenlignet med nazismen af to grunde: 1. Hitler tabte krigen, og de nye højreekstremister vil jo gerne i stedet se sig selv som vindere. 2. Hitler huskes idag mere for sine udryddelseslejre fra krigens sidste par år end for den politik, som han ellers havde stået for og var blevet beundret for.
 23. Tormentor

  Hvordan står partierne i dag?

  Vel egentlig ikke mere åndssvag end at skrigeskinke vil genindføre de afgifter på Kaffe, slik og chokolade der fik noget af handlen tilbage Danmark. Folk der vil have hende er blæst.
 24. passiv

  Frivilligt arbejde

  Jeg arbejder for Mødrehjælpen. Der er forskelige tig man kan byde ind på. Jeg har været i butikken, på ture og sommerlejr. Man få rigtig mange børnevenner på disse ture.
 25. DenBruneMunk

  Hvordan står partierne i dag?

  Vildt at næsten 5% , skal gå til ekstreme holdninger i 2019. Selvom hende Pernille er en køn dame, så er det ikke helt som Pia Kjærsgaard fremlagde det, så ord vejer mere end udseende
 26. Erpe

  Hvordan står partierne i dag?

  Jeg indrømmer, at Paludan mest er underholdning, ligesom Jacob Haugaard var, da han stillede op. Nye Borgerlige har en forfærdelig økonomisk politik, hvor de vil reducere skatten voldsomt, så den kun bliver: Selskabsskat 0% Rente og udbytteskat 25% Personskat 37% Altså især skattelettelser til de arbejdsfrie indtægter. For at dette kan løbe rundt, skal der ske voldsomme nedskæringer i den offentlige sektor via privatiseringer. Formentlig således, at folk i meget højere grad selv skal betale for uddannelse og lægebehandling.
 27. Forsvarsadvokat

  Hvordan står partierne i dag?

  Ja, men jeg synes at det er trist, for Paludan er udenfor grundloven med sine forslag og såkaldt politik! Jeg så´ hellere at NB kom mere frem i målingerne!
 28. Forsvarsadvokat

  Har SF, Ø og Radikale fået kolde fødder?

  Jeg har læst på nettet, at hun allerede her før valget er begyndt at nærme sig bl.a. De Radikales politik! Men dette er jo kun begyndelse til en lempeligere udlændinge politik!
 1. Vis flere...