Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. DenBruneMunk

  Jeg undres

  Tror du selv du forstår teksten, eller? Du lyder vist som en misforståelse. Jeg vil ikke engang forsøge at redegøre for den korrekte forståelse , den fremgår af alle tidligere indlæg, og vil slet ikke skrive med stort som du mener er korrekt.
 3. Agil

  Jeg undres

  Det virker gammeldags Næsten alle medier bruger større skrifttyper end dindebat - og farver. Ellers kunne de lukke og slukke. "Default" er også lille på dindebat, og størrelsen passer bedre til trykt skrift end til skærmskrift.
 4. Ifølge https://www.bbc.com/news/uk-48146305 bliver de kristne især forfulgt i det buddhistiske Sri Lanka samt i Irak, hvor de opfattes som landsforrædere, fordi de jo hjalp en fjendtlig magt (USA) under dens invasion af deres fædreland. Da USA til deres overraskelse bare trak sig ud, måtte de kristne irakere derfor flygte, og der er nu kun ca. 120.000 kristne irakere tilbage ud af de ca. 1,5 mio kristne irakere, der var i Irak i 2003. Men islam er kun indirekte en af de mange årsager til forfølgelserne, og Sri Lanka er hovedsageligt buddhistisk (70,2% af befolkningen) med hinduerne som den næststørste religiøse gruppe (12,6%). Heller ikke Indien ligger i Mellemøsten og har heller intet med islam at gøre. Så man skal virkelig være islamofob for at beskylde muslimerne for at være dem, der forfølger de kristne.
 5. i dag
 6. Erpe

  Stemmer du?

  Det er korrekt, at mange endnu ikke gider stemme ved EU-valgene, fordi EU stadig viser sig fra sin pæne side for at få endnu flere lande til at slutte sig til EU, og fordi EU intet militær har og derfor ønsker at føre charmeoffensiv for at overtale landene til, at EU også kan få en Europa-hær. EU kan endnu heller ikke forhindre lande i at forlade EU. Så EU er pisket til at føre den nævnte charmeoffensiv og passe på med ikke at fornærme de enkelte medlemslande. Især forsøger de store lande derfor også at holde lav profil for ikke at skræmme de mindre lande. Men alt dette vil ganske givet ændre sig, når og hvis det lykkes for EU og de store lande at få EU til at overtage militæret og dermed opnå, at EU kommer til at blive en rigtig forbundsstat. For så kan landene ikke mere melde sig ud af EU, og de store lande behøver derfor heller ikke mere at anstrenge sig for ikke at tryne de mindre lande. Til den tid kan de så bl. a. vedtage, at de mindre lande ikke mere for tid og evighed skal have lov til at bruge deres eget sprog officielt, men skal indføre så meget undervisning i tysk, fransk, spansk, italiensk eller et andet af EUs hovedsprog, at alle beboere i de mindre lande kan tale, skrive og læse deres tildelte hovedsprog flydende.
 7. Glentevej30

  Log på sundhed.dk

  Netop sådan foregår det i den virkelige verden, derfor har lægen ingen behov for overhovedet at kunne gå på din sundhed.dk
 8. Der foregår et reelt folkedrab på kristne rundt om i verdenen fastslår ny rapport. Hvorfor er det ikke noget vi debatterer ? Er det, som den engelske udenrigsminister siger, politisk korrekthed der forhindrer det ? Sakset : Kristne mindretal rundt om i verden er blandt verdens mest forfulgte, konkluderer en rapport udgivet af det engelske udenrigsministerium. De religiøse mindretal udsættes for generel forfølgelse i form bombninger og terror rettet mod kirker, voldtægt, tvangskonvertering, fængsling og forbud. Rapporten vurderer, at behandlingen af kristne i Mellemøsten - fraset Israel - samlet set tenderer et regulært folkedrab. I en ikke alt for fjern fortid var godt 20 procent af indbyggerne kristne, nu er der under fem procent. De kristne er ligeledes udsat for forfølgelse og overgreb i blandt andet Nigeria, Pakistan, Kasakhstan, Usbekistan, Indonesien, Nordkorea og Indien. Rapporten konkluderer, at 80 procent af forfulgte religiøse mindretal er kristne. Saks slut. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/ny-rapport-jagt-paa-kristne-tenderer-folkemord/7638235?fbclid=IwAR0--7IGojTsU1ooqysW02T3kssEHHuwYAUsvzRW6zegoN-WLsRv9UOpK7E
 9. Erpe

  Er koranen godt for Danmark?

  Der er ialt udvandret 400.000-450.000 danskere til USA, som du jo også tidligere har nævnt. Men 300.000 af dem udvandrede i perioden 1850-1920 ifølge https://www.dr.dk/nyheder/webfeature/udvandrerne De er stort set alle døde, og deres nulevende efterkommere taler næppe dansk. Desuden ved de færreste vel, om deres oldefar eller tipoldefar evt. kom fra et andet land.
 10. Evalu

  Log på sundhed.dk

  En læge er en kliniker.
 11. Erpe

  Mangler arbejdsgiverne arbejdskraft????

  Så rød er Lars Løkke nu heller ikke.
 12. Erpe

  Mangler arbejdsgiverne arbejdskraft????

  At arbejdsløsheden går op og ned i løbet af året, er der intet nyt i. Det kaldes sæsonudsving. Men i dette tilfælde er sæsonudsvinget dog så lille, at arbejdsløshedsprocenten er uændret. Det interessante er imidlertid, hvordan det går fra år til år, og her er arbejdsløsheden jo klart faldet, ligesom den jo også er i resten af Europa. Efterhånden er den desuden efterhånden så lav, at den næsten ikke kan falde mere, fordi der jo altid er folk, der ønsker arbejde inden for de efterhånden meget få erhverv, hvor der ikke er mangel på arbejdskraft, eller som bor i et område, hvor der ikke er firmaer. Nogle arbejdsløse har desuden reduceret arbejdsevne pga alder eller sygdom og kan derfor alligevel have svært ved at finde arbejde. Så arbejdsløsheden er i bund, og masser af erhverv mangler i stigende grad arbejdskraft.
 13. ThomasSneum

  Stram kus nu med rekord antal medlemmer

  Det er jo dejligt at se I to så rørende enige. Men vi kender alle realiteterne, RP få absolut ingen indflydelse. Men tak for at svække stemmerne, så vi sikre en ny regering.
 14. ThomasSneum

  Mangler arbejdsgiverne arbejdskraft????

  Nogen vil yde, mens andre bare vil nyde.
 15. stig6499

  Paludans stalker sag

  i lyset af omtalen Paludans chikanesag ser radio 24syv politi radio kl 16.05 hvordan lovgivningen af tilhold fungere
 16. stig6499

  flere profiler ?

  så blev jeg det klogere
 17. Lucianone

  flere profiler ?

  Jeg har/havde også en anden profil, men jeg havde glemt login og så lavede jeg bare en ny. Regner ikke med at komme til at bruge den anden igen. Men folks motiver for at have mere end én profil kan f.eks. være: - de har nogle holdninger, som de ikke vil stå frem med fra deres pæne profil. F.eks. hvis de er racister, homoseksuelle, handicappede, kontanthjælspmodtagere, alkoholikere o.s.v. Så har man en pæn profil til normale diskussioner og en reserveprofil til de mere følsomme emner. - nogle har falske profiler for at bedre at kunne manipulere debatten. F.eks. kan det være en nazist, der opretter 4-5 næsten enslydende nazistprofiler for at give indtryk af, at nazisterne har mere vind i sejlene end de reelt har. Og så sidder disse fake profiler og støtter hinanden på debatten. - nogle gør det som en slags oprør imod, at man SKAL have en bruger. F.eks. var der en bruger inde på den gamle SOL, som konsekvent oprettede nye profiler hver dag. Som protest imod, at SOL havde indført tvungen brugerprofil - efter at de i flere år havde haft helt anonym login. - nogle er bare trolls, der elsker at lave fis og ballade. Så udgiver de sig først for kommunist, dernæst som nazist. Så som homoseksuel, så som homofob. Så igen som muslim og siden som kristen o.s.v...
 18. lise mikkelsen

  Log på sundhed.dk

  på sundhed.dk er en log, hvor man kan se hvem der har været inde og kigge og hvad de har kigget på. det kan være medicinoplysninger, sunhedsjournalen , e-journalen eller andet. Jeg kan se nogle opslag foretaget af en kliniker og er i tvivl om en læge må logge på som kliniker. Det er egentlig spørgsmålet
 19. stig6499

  flere profiler ?

  jeg har selv 2 profiler her inde den første har jeg ikke brugt i mange år , folk kan godt regne ud hvis jeg brugte min gamle profil at det er mig , folk der har flere profiler , skriver de så et indlæg med den første profil og svare så sig selv med en anden profil eller hvad er fidusen ved at have flere profiler ?
 20. Patrioten

  Stram kus nu med rekord antal medlemmer

  Præcis, og det er det forudsigelige ved de politisk korrekte gutmenchen, deres indædte had og happenings ender altid til gavn for deres hadeobjekt Det er præcis som med de unges stræben efter likes - gutmenchen har en ubændig trang til at vise de har de “rigtige” meninger ! Man må da håbe at det vitterlig ender ud i en “stram kus” for så er der trods alt nogen der får glæde af deres tiltag
 21. Tormentor

  Mangler arbejdsgiverne arbejdskraft????

  Ledigheden stiger endnu mere med rødt regime.
 22. Patrioten

  Mangler arbejdsgiverne arbejdskraft????

  https://www.skift-a-kasse.dk/marts-2019-endnu-en-stigning-i-antallet-af-ledige/
 23. Forsvarsadvokat

  Jeg undres

  Ja, men jeg tror også at Anklageren selv har bedt om det - at blive slettet og har fået det bevilget af admin!
 24. Forsvarsadvokat

  Jeg undres

  Du kan jo ikke slette dig selv, men kun admin her kan gøre det hvis du henvender dig til ham!
 25. Forsvarsadvokat

  Jeg undres

  Ja, han er også logget på min hjemmeside! Heldigvis siger han ikke så meget, da han ved at jeg har nogle regler som skal følges ligesom her på siden! Men han forsøgte sig da med nogle nøgenbilleder af flotte piger-he-he!
 26. Forsvarsadvokat

  Jeg undres

  Det er fordi administratoren er radikal, at han tillader alt! På et tidspunkt oplyste han selv, at han stemmer på De Radikale. Og dette forklarer jo en hel del-he-he!
 1. Vis flere...