Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Det gør jeg så heller ikke. Jeg sammenholder samme parametre som er omfattet i rapporten.
 3. Nej. Du kan ikke sammenligne. Mord Vs krænket. Og krænket er lidt udhulet ik ?
 4. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Igen igen.. det er ingen pissekonkurrence - jeg forholder mig til at der findes de her overfald og mord. Og dem må man da for fanden da også være imod. Skal al forfølgelse ikke bekæmpes? - Hvorfor er det så svært at svare på? ---- bare lidt at forholde sig til.. accepter dog at det sker --- Niqab-pigen Hani Ali beskriver sig selv som en almindelig 18-årig, der bliver udelukket fra normal skolegang, stemplet som kriminel og udsat for angreb på gaden, fordi hun nægter at gå på kompromis med sin tro https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/gade-overfald-mod-gymnasiepige-danmark-saetter-mig-i-baas-med-tyve-og-mordere/7383320 Muslimer fra Islamisk Trossamfund blev overfaldet, og danskere sendte hademails til trossamfundet efter terrorangrebet i Islamabad. https://www.berlingske.dk/samfund/danske-muslimer-overfaldet-efter-terror Hibba Yousef Kilane er langt fra den eneste, der oplever hadefuld tale. Ifølge en ekspert er danskerne i stigende grad begyndt at udsætte minoriteter for hadforbrydelser. https://www.tv2fyn.dk/artikel/ekspert-efter-overfusning-af-hibba-det-er-sket-en-stigning-i-antallet-af-hadforbrydelser
 5. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Har du læst rapporten? Har du fulgt de efterfølgende kommentarspor herinde? Jeg har absolut ikke trukket noget muslim-kort, jeg har alene fulgt en argumentation til dørs. Det må da være tilladt i en debat? Der lægges op til at forfølgelsen forårsages af muslimer, men årsagerne er så mange andre. Den sammenkædning er på ingen måde en afsporing af dette emne. Så lider man sgu af berøringsangst. Jeg påpeger herefter, at de som ønsker at der agerer på denne forfølgelse af kristne, de må kunne oplyse hvad og hvordan vi skal agerer - og jeg efterlyser så om man så ikke også mener det på gælde alle andre religioner - og naturligvis ogsp muslimer i DK. Det er helt i tråd med emnet - og bude ikke være så svært at svare på.
 6. Jeg vil godt se dokumentation for overfald og mord på muslimer herhjemme. Det er som regel andre muslimer der udøver det Modsat kan du jo kigge på statistikkerne over, hvem der begår grov vold herhjemme.
 7. DenBruneMunk

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  "Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe." - KRISTNE Og bare 1. indlæg efter, tales der muslimer, og så fortsætter andre med at bruge dem som argument, som intet har med verden og forfulgte kristne, så tak, ingen tråde kan holde rene lige pt.
 8. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Jeg forstår simpelthen ikke hvad du mener?
 9. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Vi har opstillingsberettiget politikere som ønsker ISlam forbudt og fordrevet. Det er i alle højeste grad forfølgelse. Der sker også overfald og mord på muslimer herhjemme. Ønsker du en indsats imod forfølgelse, så må det også gælde dem.
 10. DenBruneMunk

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Men ikke kristendommen, og så er muslimer-kortet jo trukket igen,igen.
 11. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  ?? Jeg tror du misforstår noget. Ja, jeg har læst den foreløbige rapport. (Den endelige er ikke færdig) Sammenligningen går på forfølgelse grundet religiøse forhold. Denne forfølgelse er begrundet i en lang række områder, som dækker over alt fra Mord, kirkeafbrændinger, forbud, manglende rettigheder, udelukkelse fra sociale forhold osv. osv. - mener man at de parametre for forfølgelse er udslagsgivende, når man opgør forfølgelse af kristne, så må det også gælde for forfølgelse af andre religioner. Det burde være indlysende. Og jeg siger bare, at så bør man feje for egen dør, når man ønsker at der skal gøres noget.
 12. Der dræbes ikke muslimer i dk, ej heller forsøges de fordrevet. Problemet i dk er nok omvendt, at visse mennesker ikke kan komme ind / færdes i områder, med en stor koncentration af muslimer, uden trusler og vold. Politi, brandvæsen, åbenlyse bøsser og jøder er i fare disse steder.
 13. ThomasSneum

  Har SF, Ø og Radikale fået kolde fødder?

  Det har du jo lov til at tro.. det ligner at en masse ikke følger din overbevisning.
 14. DenBruneMunk

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Skal vi ikke blive enige om, at kristendommen ikke er et mindretal i DK, så hvis rapporten skal have grobund i dette, så har du overset "mindretals" religioner. Det er ikke tilfældet for Danmark og de er ikke nævnt ved land i rapporten. (Har du selv kigget?)
 15. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Udgangspunktet er at de her "forfølgelser" faktisk er faktuelt i DK. Det er områder som der også vægtes i rapporten, hvorfor de må være præcist lige så interessante i DK. Det er ikke en pissekonkurrence om hvem som er mest forfulgt, det er heller det som rapporten lægger op til. Det er alene en konstatering af af det sker. Og det gør det også i DK. "Burka forbuddet" har intet at gøre med maskeringsforbuddet, som eksisterede før burkaforbuddet. Den nye regel er oprettet alene for at gå efter muslimer - heraf også kaldenavnet. Det kan du sgu da ikke løbe fra. Jeg belyser ikke at forfølgelse af kristne ikke sker, eller at de er de "mest" forfulgte. Jeg siger at dem som ønsker en aktiv indsats imod denne forfølgelse, også bør ønske en aktiv indsats imod alle andre forfølgelser. Og så mangler jeg stadig at høre præcist hvad man mener der skal gøres.(?)
 16. For mig at se, har du igen blandet æbler og bananer. Kriminelle føler sig også udsatte. De føler : Indsat sakset fra dit indlæg > diskrimination på arbejdsmarked, overfald og racisme, social isolation, stigmatisering, generel forfølgelse/mistænkliggørelse (bliver oftere stoppet af politiet, afhørt af politiet osv.), trusler om vold og udryddelse osv. osv. Så er der burkaforbud, som er et maskeringsforbud som gælder alle og din påstand om politisk pres/ ønske om religiøst forbud har jeg slet ikke bemærket, andet end det Rasmus vrøvler om. Og han skal vel lige ind, før han er politiker. Så medmindre man er en meget troende praktiserende muslim, er det nok ikke så galt. Sammenholdt med drab og fordrivelse, er du nede i petitesser. Og nogle af tingene genkender jeg faktisk med modsat fortegn. Overfald og racisme udføres i høj grad også af indvandrere samt trusler om vold og udryddelse også forekommer fra den kant. Social kontrol kan medføre social isolation og problemer på arbejdsmarkedet, så det er ofte et hjemmestrikket problem. Du kan sætte næsten hvad som helst ind i din ligning og det vil have et skær af sandhed. Polak, Grønlænder, folk der stikker lidt udenfor ang piercinger og tatoveringer, find selv på flere. Alt i alt er det vist ok, at være perker i DK. ( Hov det rimer )
 17. Forsvarsadvokat

  Har SF, Ø og Radikale fået kolde fødder?

  Ja, det er meget godt alt sammen, men jeg tror ikke at særlig De Radikale mener at de får nok af S, for ikke at snakke om SF og Ø! Så Mette Frederiksen kommer til at give langt mere i en lempelse af udlændinge politikken, hvis en S-regering skal holde lidt længere!
 18. i dag
 19. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Vil du uddybe?
 20. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Sikkert. I rapporten oplyses forbud imod kristendommen, og diskrimination på arbejdsområder osv - hvorfor det mindst må være lige så interessant at tage med i danske forhold.
 21. DenBruneMunk

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Jeg føler mig forfulgt fordi jeg kører 160km/t på motorvejen? tager jeg fejl? Bare fordi det er lov og de må forfølge folk, så er det ikke fair Jeg tror man skal lære og forstå love i ens land, og så holdninger imellem folk og grupper som er imod hinanden, demokratiet har valgt, og vil man ikke dem, så må man finde et andet land at opholde sig i, hvis man begynder at mistænkeliggøre loven i Danmark og mene at Dansk lov er til for at forfølge folk, så er det vist ekstremer, og det er jo helt hen i vejret. Så skal vi nedlægge rigtig mange love, for jeg vil heller ikke have skat forfølger mig, når jeg ikke betaler skat
 22. DenBruneMunk

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Jo, egoister som dem er der mange af
 23. Ah!. DKA Det kunne jeg jo have sagt mig selv.
 24. Sorry men det er helt på månen. Hvilke konventioner er det I taler om? De konventioner danmark er med i, er naturligvis også dækkende for danskere, så som menneskerettighedskonventionen. Hvilken kilde er dette makværk fra?
 25. - men ingen konventioner sikrer danskerne. Danmark har siden midten af sidste århundrede underskrevet uendelig mange konventioner, der giver udlændinge rettigheder i Danmark. Det har skiftende regeringer stået for uden demokratisk indblanding. Jordens befolkning er i dag er cirka 7 milliarder. I 2050 dvs om 30 år vil der være 11 milliarder mennesker på jorden med samme fertilitet som nu. Det er næsten en fordobling. Denne befolknings-eksplosion betyder, at der er milliarder, der søger mod Europa. Alle disse milliarder af mennesker har ret at søge asyl i Danmark. Danske regeringer har forpligtet danskerne til de mange konventioner ved at underskrive de mange konventioner – helt UDEMOKRATISK. Ligesom Marrakech-aftalen. Det hedder nationalt selvmord. Alle kan sige, at de er forfulgte i deres hjemland eller homoseksuelle. Men det man med sikkerhed kan sige er, at det er selvmord for at land at indgå på sådanne konventioner, der giver 11 milliarder udlændinge ret til at få asyl og ophold med alt betalt undervejs. Asylsager kan være op til 5 – 10 år om at behandle, hvis de går gennem 5 instanser. Danskerne vil gerne hjælpe, men vi vil også gerne selv overleve. Frankrig har lige haft undtagelsestilstand i ca 2 år, Malmø er rape-town of Europe, der er flere og flere no-go zoner med shariaregler og shariapoliti. Der er hundredevis af overfald, terrorangreb, og andre lovovertrædelser og angreb på lokale kirker begået af migranter. Jøder i hobetal forlader Europa. Mere lokalt er pølsedamen fra Brønshøj Torv jaget væk af indvandrere, fordi hun solgte grisekød og præsten i Tingbjerg blev jaget væk fra Tingbjerg og bor nu under navne og adressebeskyttelse. Ligesom mange debattører, politikere og jøder lever under 24/7 politibevogtning og fx flere tegnere og debattører har fået et beskyttelsesrum installeret i deres hjem. Den årlige Homo-pride-parade har lagt sin rute udenom Nørrebro (også kaldet Gaza-striben). Er der noget om det, at ingen konventioner sikrer og beskytter danskerne i eget land? JA! - der er ingen konvention, der sikrer danskerne. Regeringen glemte at sikre danskerne i deres iver efter at give andre rettigheder. Danskerne skal bare bukke og takke og skaffe pengene.
 26. Den må du tage med teologer. Men er temmelig sikker på, at du ikke har ret i din antagelse.
 1. Vis flere...