Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Entrelac

  Skal jeg sige det?

  Hvad får du ud af at sige det? Mit bedste råd er, at du lægger det bag dig, og blander dig udenom deres liv.
 3. i dag
 4. Du er skam rolig på Diazapam. Men hvad så nu ? Men allere dnre er "calm and calm down!... - inkudererdere hender som selv besvimer !
 5. I går
 6. ThomasSneum

  Youtube - Hvad lytter du til lige nu? Vol. 1.1

  Kan ikke lade være med at tænke på Trump når jeg ser/lytter til denne: Han er jo eet stort skrig om hjælp.
 7. ThomasSneum

  Hvorfor skal voksne kvinder altid gøres til børn?

  Selvom jeg snart brager ind i 50, er jeg nok bare en "knægt"...kan jeg egentligt godt lide.
 8. ThomasSneum

  BLACK KLANSMAN/DONALD TRUMP

  Er vi ikke snart trætte af Trump? Det er jo den danske Paludan... folk har ret i "lad han nu være".. Han er snart væk...
 9. Entrelac

  Hvorfor skal voksne kvinder altid gøres til børn?

  Så kunne man vel bare sige, at hun er en sød kvinde.
 10. Agil

  BLACK KLANSMAN/DONALD TRUMP

  Det bliver spændende, om Trump har myndighed til at afskære WHO-finansieringen. Det er kongressen og ikke præsidenten, der bevilger penge ... så det kræver et kongresflertal.
 11. Jojojo

  BLACK KLANSMAN/DONALD TRUMP

 12. Jojojo

  Likes

  Alle personer som har flere likes end indlæg, og der er en par af dem på Jubii er under mistanke at TROLLE. Og vi alle ved at den stribende er en vaskeægte troll. Jeg kan dog aldrig blive sur på ham, han er en stakkels troll som mangler lidt (meget) opmærksomhed og jeg betragter ham som en af de skæve i samfundet fordi alle ved vel nok at han også er blevet afhængig af all den opmærksomhed han får, i den seneste stuk tid betragter jeg ham som en klone af Donald Trump, dog uden at være farligt Gubbi havde så et fint avatar når tigeren var aktivt, """Dont feed the Troll""" og mere skal der ikke til. God striberfri weekend.
 13. Jeg svarer på dna's kommentar, fordi jeg er et høfligt menneske ... og dna skrev ... "Det bølger frem og tilbage" og "Når danskerne synes at landet er kørt langt nok ned i armod så vælges en anden regering." Derfor svarer jeg på det. Lars Løkke gik først af tre år efter at blå stue mistede flertallet i meningsmålingerne, og jeg mener som jeg skrev, at det skyldes blå stue har mistet islamkritikernes tillid. Det kan man også se ud af, at DF fik 21,1% af stemmerne ved valget i 2015, og nu har DF 6-7% af stemmerne i meningsmålingerne. De stemmer, som DF har mistet er ikke stemmer, som alle sammen er blevet i blå blok. Af de 741.746 der stemte på DF i 2015 flyttede 12% over til rød blok mere permanent. Det kan være røde vælgere, der har stemt på DF, som vender hjem til rød blok igen. Det ser ikke ud som om, at det er stemmer, som "muslimprotestpartier" får tilbage igen ... og jeg tror ... der er to vigtige grunde til at DF har mistet de mange stemmer. https://www.dr.dk/nyheder/politik/folketingsvalg/dansk-folkeparti-har-afleveret-laante-vaelgere-retur-til-venstre Den første grund er, at flygtningene vandrede ind i landet på motorvejene ... uden at DF og Inger Støjberg forsøgte at gøre noget ... og den anden er, at DF ikke gik med i en regering, selvom de blev landets næststørste parti. Med hensyn til Socialdemokratiets "corona stemmer" så har de jo nok en udløbsdato, men de andre tror jeg bliver i rød blok
 14. Erpe

  Likes

  Jeg anser det for en provokation, at vedkommende liker sine egne indlæg. Men der er for mig intet forkert i det. For han gør jo bare opmærksom på den underlige fejl i forummet, at man rent faktisk får muligheden for at give likes til sig selv og dermed måske endog slå forumrekorden i antal likes. For mig er det Jubii, der burde betragte dette som en teknisk fejl og fjerne muligheden. Problemet er så åbenbart, at Jubii er ligeglad med forummet, som Jubii jo tilsyneladende kun har, fordi det giver Jubii mulighed for at tjene penge på at vise os nogle ret så agressive reklamer fra andre firmaer.
 15. Erik Solbakke Hansen beskrives som psykisk udviklingshæmmet. Evnesvag kaldte man det dengang. Dette er ikke det samme som psykisk syg, men er jo bare en betegnelse for en person med lav IQ. Jeg så ikke udsendelsen og ved ikke, om jeg får tid til at se den, selvom jeg stadig har den til rådighed. For jeg tvivler stærkt på, at den nu kan give os en bedre sandhed. Selvom han eventuelt nu skulle blive frikendt så mange år efter sin død, kan han jo sagtens have været skyldig alligevel. Og omvendt. Jeg er enig i, at han ifølge nyere regler burde have haft advokatbistand. Men politiet fulgte vel bare de daværende regler. Var de virkelig i tvivl, havde de vel selv gjort et eller andet. Politiets opgave er dog at opklare sager og ikke at hjælpe skyldige med at slippe for straf. Om politiet så var tilstrækkelig opmærksom på, at de kunne risikere at få en falsk tilståelse, fordi manden var udviklingshæmmet, er noget andet. Politiet vidste sikkert ikke nok om udviklingshæmmede, men gjorde jo nok det bedste, som de var i stand til. Om man idag vil omgøre dommen eller ej er for mig totalt ligegyldigt. Vi får næppe nogensinde at vide, om Erik var uskyldig eller ej. Ingen andre har tilstået drabene, så mest sandsynligt var han vel skyldig, selvom der er en svag mulighed for, at hans tilståelse var falsk. Dette finder jeg ikke særlig interessant, medmindre en anden pludselig tilstår forbrydelserne. Derimod er jeg enig med dem, der har rejst kritikken af hensyn til fremtidige sager, fordi en lignende tvivl jo ikke igen må opstå. Der burde have været en forsvarer til stede, og sandsynligvis var han så ikke blevet dømt, fordi forsvaren jo nok ville have forhindret tilståelserne. Problemet ville så bare have været, at han ret sandsynlig var skyldig. Men vores retssystem tillader ikke en sådan tvivl, fordi vi jo hellere vil frikende skyldige end risikere, at uskyldige bliver dømt.
 16. Ja, balladen omkring Lars Løkkes afgang blev dengang dyr for blå blok. Men hvad har dette at gøre med, at regeringspartierne rundt om i Europa gik stærkt frem i marts-april 2020 på grund af Corona krisen?
 17. Cementdebil

  Likes

  Jeg så du havde liket nogle af mine - jeg havde dog ikke set denne tråd Derfor skal du nu alligevel have tak for dine likes entrelac - også selvom jeg ikke går op i dem - de får hurtigt karakter af rygklapperi og ekkokamrenes dunst
 18. snoozz

  Påsatte Erik branden på Hotel Hafnia?

  Stig ja tror da nok lige jeg ville bede om en forsvarer, hvis de hentede mig for mordbrand. Og jeg er ikke engang psykisk syg
 19. stig6499

  Anbefal begynder-planter ?

  Mine hvidløg skyder i vejret med raket fart , det går godt nok langsomt med mine chili findes der en måde hvor man kan dope eller give dem viagra for at få dem til at skyde i vejret ?
 20. Glemte link https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_2019_Danish_general_election
 21. Ja - det er klart. Danskerne har ikke lyst til at deres bedstemor og deres bedstefar dør, som de gør i Sverige. Det har i øvrigt været en meget lang bølge som rød blok rider på. Du skriver, at "Når danskerne synes at landet er kørt langt nok ned i armod så vælges en anden regering" - og det ved jeg ikke, hvad du mener med. VK dannede uafbrudt regeringer fra 2001-2011, men du mener måske tiårs perioder? Det er meget almindeligt. Nyrup var statsminister i 8 år, og Schlüter var statsminister i 10 år. Siden marts måned 2016 har rød blok kun meget kortvarigt været "lige" med rød blok tre gange ... og den sidste gang blå blok kortvarigt var lige med rød blok var i november 2017. Siden november 2017 har rød blok uafbrudt redet på en bølge, der kun er blevet større og større Det skyldes muligvis, at flygtningene vandrede ind i landet i 2015 uden at regeringen gjorde noget som helst. Islamkritikerne mistede troen på Dansk Folkeparti og på blå blok, og de kan godt være tungen på vægtskålen.
 22. stig6499

  Likes

  at like signe egne indlæg , jeg går ud fra at folk kan se hvis man like signe egne indlæg , det må hvedkommene selv have regnet ud , jeg mener selv at jeg har en livlig fantasi , men den her er ny for mig , ha ha man lære så længe man lever
 23. BenniM

  Påsatte Erik branden på Hotel Hafnia?

  Som jeg skrev i min tråd om samme emne: Kan vi ændre historiske domme fordi de ikke længere opfylder vores tids krav til retssikkerhed? Og hvor langt tilbage skal vi gå for at ophæve historiske domme? Faktum er at der blev stillet andre krav til retssikkerhed for 20 år siden, 50 år siden og 100 år siden. Blot se på retsopgøret efter 2. verdenskrig. De små fisk fik med grovfilen, men de store fisk og virksomhederne fik ofte god tid, så folks hævnfølelse havde dæmpet sig inden deres sag kom for retten.
 24. dewey

  Likes

  Og på grund af ham er min deltagelse her på dette forum meget dalende, jeg er blevet for gammel til at deltage i en voksens børneleg.
 25. stig6499

  Påsatte Erik branden på Hotel Hafnia?

  politiet mener ikke at en psykisk syg person har brug for en advokat i nået så alvorligt som en mordbrand , mange af hans tilståelser er sket uden advokat
 26. stig6499

  Hvorfor skal voksne kvinder altid gøres til børn?

  med hensyn til kønsbehåring , en urskov imellem benene er bare det helt rigtige
 27. stig6499

  Hvorfor skal voksne kvinder altid gøres til børn?

  jamen hvis man er en gut på 70+ så er hun da en sød yngre kvinde på 50+
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...