Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. snoozz

  Anbefal en by !

  Vil jeg bestemt se på !
 3. EMFSMOG

  Klima skurken

  EU's unge er ikke dumme og klogt nok gået direkte tilbage til start og startet forfra, der hvor den sande klima skurk gemmer sig. Altså vestens opskruet overforbrug af smid ud køb nyt livsstil. EU's unge forstår godt at kun fairplay samhandel med Indien, Kina m.fl. er klima bæredygtigt og de skal drosle ned og få hævet deres minimums lønninger og tillade frie fagforeninger og begynde at producere gode kvalitets produkter der holder længere og kan genbruges. Så det bliver os gamle EU's unge sætter på plads om få år og får styr på EU's uharmoniske handels balance med lavtløns landene. De vil gå målrettet efter at få EU's tabte arbejdspladser hjem ligesom Donald Trump gør det i USA, så de ikke skal gå arbejdsløse og så hjælpe alle u-landene med at få deres hjemme markeder gjort ligeså bæredygtige, i stedet for som nu hvor vi pinligt bare har flyttet al vores forurenende beskidte produktion ud til dem og så spinder guld på bytte-bytte købmand CO2 kvote platugle stuntet, føj hvor er det dog falsk siger jeg bare. Uden ændret vesterlandsk forbrugs livsstil og bedre lønninger i U-landene ingen global klima tilpasning, fat det dog for det fatter EU's unge altså og gider da ikke vores klima fusk, så hvor er det dog godt de unge er vågnet op.
 4. i dag
 5. DenBruneMunk

  Briterne stemmer i dag til EP-valget!

  Undskyld, nu begynder du altså at skride helt af sporet, kan du lige vende tilbage eller droppe din kommentering. Odensreglerne siger Hold dig til emnet Hold dig til emnerne for diskussionerne.
 6. Erpe

  Briterne stemmer i dag til EP-valget!

  Tråden handler vel om danske islamofober, der foretrækker, at briterne vælger hård Brexit, fordi islamofoberne håber, at dette kan føre til højredrejning over hele Europa og udvisning af alle med mørke hudfarver, der får islamofoberne til at ryste af skræk, fordi mørke mennesker måske kunne være muslimer og enkelte måske oven i købet medlemmer af IS? Du valgte behændigt at fjerne dit eget indlæg, som jeg citerede, fra mit svar i dit “forsøg” på at skjule dette.
 7. DenBruneMunk

  Briterne stemmer i dag til EP-valget!

  Kom lige tilbage på sporet, du har vist afsporet den nu.
 8. DenBruneMunk

  Anbefal en by !

  Prøv at kig på den link jeg oprindelig lagde, DAB er da pæne boliger og rækkehuse og til en rimelig pris, afhængig af du vælger 1,2 eller 3 værelser. Og du kan se om der er boliger (kort ventetid)
 9. snoozz

  Anbefal en by !

  Jeg har prøvet Sakskøbing, og har på fornemmelsen at MAribo er lidt det samme. Det er fx ikke unormalt at gå forbi et hus hvor der ganske enkelt er hul i muren dirkete ind. Lidt det Samme i Nyk Sj gg. Det skal gerne være et i et byggeri som er yngre end mine forældre gg. Ville også gerne have lidt mere plads nu jeg snart er færdig med min bankgæld, så kan der godt blive en tusse eller 2 mere til husleje pr måned
 10. Patrioten

  Briterne stemmer i dag til EP-valget!

  Vi er nok nogle stykker der spændt venter på hvor lang tid der går før du opdager hvad denne tråd handler om
 11. snoozz

  Kørekort efter sprutkørsel?

  Okay så !
 12. DenBruneMunk

  Kørekort efter sprutkørsel?

  Jeg mener nu heller ikke din smiley afslører noget, når den ligger i sætningen før. Og du har skrevet "haha" , det gør nok intet bedre. Sidst, jeg prøver at bruge emojis mindst muligt og skrive holdning som kommentar, for emoji's gør folk sure, og udtrykker ikke holdninger som forventet. Men jo, den var malplaceret, sorry!
 13. snoozz

  Kørekort efter sprutkørsel?

  DDR have håbet min smiley afslørede at det var sarkastisk ment.
 14. DDR

  Kørekort efter sprutkørsel?

  At du griner af den slags viser jo bare at du er et fjols...
 15. ThomasSneum

  Hvem skal du stemme på til folketingsvalget?

  Som et fornuftigt og ansvarsfuldt menneske, lader jeg mig besnære af skræmmekampagner, men vælger aktivt en politik som balancerer imellem vores internationale forpligtelser, uligheden og miljøet. Landets største parti får min stemme. -Socialdemokratiet.
 16. Zorglup

  Hvem skal du stemme på til folketingsvalget?

  Jeg stemmer DF. NB & SK er sgu for rabiat til mig.
 17. Terence

  Hvilken sang er "jeres sang"``

  Godt for Pøllen, han har fundet sin soulmate i hans nye veninde. Samme retorik, min han kommer hende til undsætning nu eller venter hun og på 1448. Lader til kvindfolket har 3 profiler.
 18. snoozz

  Kørekort efter sprutkørsel?

  DDR nej heldigvis ikke. Men kommer man så ud for en ulykke så opdager de jo hvis man har drukket (for meget). Desværre Kostede lige hvad der var tilbage af bilen og 50 dage i brummen. De kunne ikke tage mit kørekort jo, for jeg havde ikke noget HAHA
 19. snoozz

  Kørekort efter sprutkørsel?

  Ok så tror jeg at jeg har forstået det nu Takker.
 20. Erpe

  Briterne stemmer i dag til EP-valget!

  Der er 800.000 indvandrere og efterkommere i Danmark, og dem vil du smide ud, selvom flertallet er danske statsborgere og de er uundværlige, hvis det danske samfund skal fungere. Og det vil du bare, fordi 100 af dem er kriminelle, der er lige så slemme, som Hell’s Angels er i København. Vi ville blive smidt ud af FN og alle internationale organisationer og fordømt af alle, hvis vi begyndte at udvise egne statsborgere udelukkende af racistiske grunde sådan, som du ønsker. Desuden ville det koste os 100 mia kr., og vi ville være tvunget til at skære voldsomt ned på folkepension, plejehjem, sygehuse, skoler mm. Manglen på taxaer ville f. eks. også få taxa-selskaberne til at fordoble priserne for at holde ventetiderne nede. Desuden ville Hell’s Angels og lignende bander lynhurtigt overtage det narkomarked, som invandrerbanderne efterlod. Så kriminaliteten ville være den samme. Man skal være naiv, racistisk og uvidende om samfundet for at foretrække noget sådant!
 21. En situation som i Sverige får vi kun, hvis rød blok alligevel ikke får flertal, men hvor Lars Løkke kun kan skaffe flertal ved at tælle både mandaterne hos SK og NB med. Det vil Lars Løkke ikke, hvis SK og NB holder fast i deres ultimative krav. Så Lars Løkke vil formentlig i stedet invitere S til forhandlinger om en samlingsregering. Enhedslisten, SF, radikale og formentlig også AL afviser, at deres krav er ultimative, og ingen af disse partier ønsker, at Lars Løkke fortsat skal være en del af regeringen. Derfor vil de lade S danne den mindretalsregering, som S går til valg på at få dannet.
 22. stig6499

  Batterier til kameraer

  så fik jeg taget 2 billeder af ænderne , billederne er taget med samme setup som dem med duerne
 23. Forsvarsadvokat

  ”Tulle” viser nu tænder overfor Mette Frederiksen!

  Jeg tror ikke at R, SF, Ø og AL vil pege på Mette Frederiksen som statsminister, hvis ikke udlændinge politikken bliver lempet! Derfor vil S lempe denne politik med parolen - man har et standpunkt til man tager et nyt! Der vil komme en forhandling mellem de røde partier, hvor de vil kræve deres politik gennemført ligesom vi så i det sorte tårn med Thorning. Hvis Frederiksen holder fast i en stram udlændinge politik, så må hun opgive at blive statsminister med de andre rød partier som skal lægge stemmer til hende. Løkke kan heller ikke danne en regering, hvis han og blå stue taber flertallet, og derfor kan man meget nemt ende i en situation som i Sverige. Hverken Socialdemokrater eller de gamle borgerlige partier ville overhovedet tage Sverigedemokraternes mandater med i ligningen, selv om det var dem som kunne skaffe et flertal. Så Sverige var nød til at lave en regering med S og hen over midten til borgerlige partier. Efter ca. fire måneders forhandlinger frem og tilbage indså de det endeligt, og dette kan også ske efter det danske valg til folketinget. Kan de så stadig ikke finde ud af det, er der vel ikke andre veje end nyvalg?
 24. Nye Borgerlige: ”Udlændingepolitikken skal løses fra bunden. Grib fat om nældens rod. Der skal indføres et totalt asylstop. Flygtninge skal udelukkende hjælpes i nærområderne. Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent efter første dom. Udviste, der ikke forlader landet frivilligt skal frihedsberøves og anbringes i et fængsel, gerne uden for Danmarks grænser. Udlændinge skal forsørge sig selv. Når det vedtages får herboende udlændinge på offentlig forsørgelse to år til enten at skabe sig et arbejde, skaffe sig et arbejde eller planlægge deres udrejse. Integration skal være et personligt ansvar – alle offentligt finansierede integrationsprojekter og indsatser skal stoppes. Migranter, som har søgt asyl og fået midlertidig opholdstilladelse, skal ikke have deres opholdstilladelse forlænget, når den udløber.” Hvis du er enig i dette, skal du stemme på Nye Borgerlige (D) til folketingsvalget! Hvis du ikke er enig og kun vil have lappeløsninger som ingenting løser, skal du stemme på DF! Hvis du heller ikke er enig i dette, og du vil have flere flygtninge, ulovlige migranter, kriminelle og asylansøgere ind i Danmark, skal du stemme på partierne i rød stue! Du skal ikke lade dig narre af Mette Frederiksens stramme udlændingepolitik, for den kan hun aldrig overholde i rød stue, når Radikale, SF, Enhedslisten og Alternativet skal bestemme og gøre Frederiksen til statsminister! Din mening?
 25. Jojojo

  Klima skurken

  Det er bare så flot at du har gennemskuet min hektar beregning, det sker ikke så ofte at nogen faktisk kontrollerer de forskellige tal som ligger på nettet, og den ros skal du så ha.
 26. Her hører jeg at Pernille Vermund synes at vi ikke skal stemme på Søndag. Hun kalder valget ligegyldigt. Hun kan ikke være mere forkert. Faktum er at det aldrig har været vigtigere. Faktum er at EU alene er for den politiske elite. Den fordrukne Herr Juncker er arrogant så han mener at befolkningen i hele Europa skal følge trop omkring hans Europæiske model "fordi den har skaffet fred i Europa i 60 år." Hallo. Der har været fred fordi Europa har indset at der er 2-3 stormagter ude i verdenen som har kræfterne til at sætte alle lande i Europa på plads og de har historien som bevist. USA har reddet trådene ud i Europa hele 2 gange og derefter har de påduttet Europa vilkår efter deres hoved. Først forlangte de afskaffelse af kejserdømmet Østrig-Ungarn på trods af at det var Serbien som udøvede statsterrorisme via deres paramilitære terror-bevægelse "Den sorte hånd". Derefter forlangte Sovjet og USA oplysning af koloni-herredømmer styret af lande i Europa med det katastrofale resultat vi kan se i Asien og Afrika. Europa bliver presset udefra og derfor må vi holde sammen. Men det betyder ikke at den almindelige borger i Europa ikke skal have lov til at brødføde sin familie og trække sig tilbage før de dør. Selve grundstenen i den danske velfærdsstat - efterlønnen - kan du ikke nyde mere medmindre at du er Folketingspolitiker og kan trække dig tilbage før pøblen. I Tyskland skal de arbejdssomme tyskere have 2 jobs for at overleve. I Frankrig går borgerne på gaden fordi deres børn sulter. I England har EU medlemsskabet medført at 20 procent af landets børn lever under fattigdomsgrænsen. Det går bedre for Ungarn som har lukket sig inde. I Portugal fødes der stort set ikke børn mere fordi forældrene godt kan se at næste generation ingen fremtid har. I Rumænien forlader landets borgere og drager til andre lande hvor de bruger den uddannelsesstandard de har med i bagagen på bedste beskub - ved at samle flasker nok til at de kan sende penge hjem suppleret med hvad de kan finde at ting i ubevogtede forretninger og privatboliger. Det er blot nogle enkelte eksempler. Men det viser hvor vigtigt EU-valget er. Danmarks regering har outsourcet en række områder til EU og vi er blevet mødt med konkurrenceforvridende modstand i form af ulovlige skatterabatter og den nye GDPR lovgivning som forvaltes som om fortolkningen af den er et konkurrenceparameter mellem de forskellige lande. Hvad er 60 års fred værd, hvis befolkningerne lider? Der har aldrig været mere stress og mere sygdom blandt den unge generation. Det har aldrig være vanskeligere at være et ungt menneske. Det er igen et spørgsmål hvem dine forældre er. Lad være med at have ambitioner hvis dine forældre ingen penge har. Du ender med bundløs gæld for der er mange unge som kan låne penge af Danmark uden at risikere nogensinde at skulle betale dem tilbage igen. Jeg har også være ung en gang. Min familie forsøgte at presse mig og det virkede ikke, men jeg havde det gode at samfundet ikke pressede mig. Jeg fik en spændende international karriere efter at jeg selv fandt motivationen. Nu står jeg her tæt ved hvad der skulle være efterlønsalderen og kan ikke trække mig tilbage. Jeg føler det som om at jeg har tilmeldt mig et motionsløb på 10 kilometer, som pludselig bliver lavet om til en halv-marathon undervejs. Lad de unge køre deres eget løb, men det kræver økonomi. Det kræver at vi lader være med at låne penge ud til alle der måtte komme forbi. Det kræver at vi finder job til SU-sats som alle de unge som ikke vil studere kan tage. Men det kræver også at vi sender nogle ned til EU, som vil sætte en kæp i hjulet indtil at EU enten bryder sammen eller vælger en ny kurs. Avisen The Guardian har lavet en lille tegneserie stribe hvor Theresa May går ind i flyet med en toiletrulle som er det stykke papir hun vil vise Herr Juncker "så der bliver fred i vores tid." På den måde så genskabes en situation fra for mange år siden hvor en anden minister fra England rejste ned for at møde en Unionsbygger. Og der er paralleller til situationen dengang. Der skal findes en løsning. Brexit er for dyr for England selvom medlemsskabet har kostet meget for Englands fremtidige generation. Derved ved vi også at et eventuelt Dexit vil være for dyr for Danmark. England kan ikke vinde ved at være udenfor mere. Danmark kan heller ikke. Vi skal slå EU ved at få det til at bryde sammen indefra. Derfor skal vi stemme på Søndag. Vi skal følge Ungarns vej hvor vi er medlem, men vi sidder lunt indenfor i Fort Danmark samtidigt. Så mød op på Søndag. Gør det for Jeres børns skyld hvis I ikke gør det for Jer selv.
 27. DenBruneMunk

  Kørekort efter sprutkørsel?

  Der mener jeg du kan se på almindelige straffe, når folk varetægtsfængsles, så sidder de måske 6 måneder, og får en dom på 8, så sidder de kun 2 måneder mere. Så har du fået 5 år, og får dommen 2 år efter OG de har taget kørekort for 2 år siden, så er der 3 år tilbage. For du så en ny dom indenfor de 3 år, så lægger de dem oveni, går der 3 år med at finde ud af det, så er de 5 år jo altså væk, og det er kun den nye straf uden kørekort der er tilbage.
 1. Vis flere...