Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Ja Dewey, lige netop den sølle mandsling giver mig i den grad kvalme når han en sjælden (heldigvis) gang dukker op på skærmen
 3. ThomasSneum

  Klima skurken

  Ja, vi har længe,som i meget længe, været klar over at der sker klimaændringer, at solen brænder ud osv. - Det der er overraskende er hvor hurtigt menneskerne har speedet denne process op. Det er hastigheden der er alarmerede - tja... hastigheden og så at man er bange for at vi få igangsat nogle processer som ikke kan kontrolleres længere, og som ellers ville have været slevregulerende.
 4. Tormentor

  DF smider en valgbombe!

  Jeg har aldrig hørt ham sige andet end han peger på Løkke, men selvfølgelig stemmer for hvis hun vil noget af det samme. https://www.berlingske.dk/politik/thulesen-dahl-til-mette-f.-jeg-peger-paa-loekke-som-statsminister-men-du-kender https://www.dr.dk/nyheder/politik/df-loekke-er-stadig-vores-statsminister-men-vi-er-ikke-forlovet-med-ham https://www.altinget.dk/artikel/thulesen-dahl-vi-stoetter-loekke-som-statsminister
 5. DenBruneMunk

  Klima skurken

  Så kan man også sige at klima ændring sket, lige meget om vi forsøger at forbedre vores vaner eller ej. Eneste spørgsmål er, om vi når at flyve ud i rummet og flytte os når jorden er slidt op, så jo vi giver os måske selv lidt spilletid til at flytte os, når den ikke kan mere.
 6. i dag
 7. Forsvarsadvokat

  Briterne stemmer i dag til EP-valget!

  Jeg synes at det er tragisk det der foregår i Storbritannien! Det er jo vanvittigt at de skal stemme til EP-valget, når de vil træde ud af EU. Jeg tror at det politiske system i GB er truet på flere fronter.
 8. Forsvarsadvokat

  DF smider en valgbombe!

  Jo da, han havde skam en plan A og B i skuffen! Plan A gik på at hvis blå stue fik flertallet, så ville han satse på Løkke, og hvis rød stue fik flertallet, så kunne han finde på at samarbejde med en S-regering og satse på Mette Frederiksen. Det er så også derfor at hans vælgere ikke vidste hvor de havde ham henne, og som har betydet en halvering af DF til ca. 10-12%. Han forsøger nu desperat at redde stumperne, så han ikke ender på 5% af vælgerne, ved at gå 100% ind for blå stue og Løkke. "Tulles" problem blev yderligere forstærket af to nye højrepartier NB og Stram Kurs som har hugget omkring 5% af hans vælgere. Jeg er enig i, at S ikke holder til at holde fast i deres såkaldte stramme kurs i udlændinge politikken, det skal R, SF, Ø og AL nok sørge for, og derfor vil vi enten se at S giver sig som sædvanlig overfor bl.a. Radikale, så der kommer en S-mindretals regering som S ønsker - eller at Mette Frederiksen må opgive at lave en regering, og så er vi over i adskillige dronning runder!
 9. ThomasSneum

  Klima skurken

  Jeg ser ikke min modsigelse. Klimaændringer har alle dage være tilstede - det er en del af jordens naturlige udvikling. Mennesket påvirker dog denne udvikling. Det er ret tydeligt når man ser på vores udledning af CO2 og vores varmeforøgelse. De følges ad snorlige. Det kan der vist ikke være 2 meninger om.
 10. dewey

  Briterne stemmer i dag til EP-valget!

  May ventes fredag at annoncere sin tilbagetræden. https://ni.dk/ni-news/id/4f63499d-0026-4fd6-9dfe-32a3fcf1cdc5/Medie--May-ventes-fredag-at-annoncere-sin-tilbagetræden Egentlig er jeg mondstander af, at englænderne kan stemme til EU-valget, men på den anden side, GB er jo stadigvæk medlem af Unionen.
 11. DenBruneMunk

  Klima skurken

  Klima har intet med dyr at gøre. Klima ændringer er universets skabelse, og de afhænger ikke af små dumme mennesker, som dårligt kan gå rigtigt endnu, slet ikke udnytte hjernen til sit fulde. Vi tror vi ved men det er altså videnskaben som stadig på det niveau er tættest på sandheden, selvom vi føler vi er nogle svin, så er det ikke mennesket som ødelægger.
 12. der er åbenbart penge i de cykler , jeg bor i en forstad til Århus på min 10 minutters bustur ind til Århus er der 3 cykelbutikker , der er mange der cykler i DK men aligeveld jeg fatter ikke at de cykelbutikker kan løbe rundt , jeg kikker altid efter om der er en af dem der er gået neden om og hjem , men de står der endnu , der er mange enlige kvinder jeg tror de går til cykelbutikken for at få lappet cykel , de har også gratis luft som man kan få luft i dækslangen
 13. EMFSMOG

  Klima skurken

  Du modsiger godt nok dig selv ThomasSneum. Lige siden guvernør Al Gore's politiske karriere klimafilm er vi blevet pålagt menneskeskabt klima skyld, som så er blevet bevist ikke holder en meter. Så det er jo den samme tilbagevendende rille du køre i ligesom alle de andre, der naivt tror man kan aflads købe sig fri af problemet. Så måske skulle du se dig lidt omkring og lytte til de unge, der også er trætte af at være til grin. Så JCL har ret, vi har brug for en væsentlig mere problem ægte folkelig klima plan B, der er baseret på klima tilpasning og ikke en amerikansk politisk karriere mands Karlsmart løgne og de sædvanlige skræmme billeder af forårs magre gamle isbjørne der står på små isflager og ser meget fortabte ud. De kan både svømme, der er massere af sæler og isbjørne standen stortrives.
 14. Briterne stemmer i dag til EP-valget! http://nyheder.tv2.dk/udland/2019-05-11-nyt-brexit-parti-star-til-sejr-ved-britisk-eu-valg ”Måling viser vælgerlussing til Theresa Mays konservative parti ved det britiske valg til Europa-Parlamentet. Det nystiftede britiske Brexitparti, der under ledelse af tidligere Ukip-leder Nigel Farage stiller op til valget til Europa-Parlamentet, står til 34 procent af stemmerne. Det viser en måling i avisen The Observer.” Samtidig vil May forsøge på at fjerde gang bliver lykkens gang, idet hun planlægger at sende sin EU-aftale til afstemning i det britiske parlament i begyndelsen af juni måned 2019! Det bliver en revideret udgave af den oprindelige aftale med EU. Nu kan parlamentet få lov til at stemme om brexitaftalen skal sendes til en helt ny folkeafstemning! Nu satser May på rettigheder på arbejdsmarkedet, miljøbeskyttelse, toldunion og garantier om det såkaldte ”back stop” i Nordirland! De første meldinger fra modstanderne, tyder på at tommelfingeren igen bliver vendt nedad til hendes nye påfund! Jeg tror ikke at PM May holder ret meget længere som premierminister i Storbritannien! Din mening?
 15. ThomasSneum

  DF smider en valgbombe!

  Haha.. så du "tror" en masse.. jaja.. det skal du jo have lov til.
 16. ThomasSneum

  Klima skurken

  Der er vist ret enighed om at klimaændringerne ikke er menneskeskabte, men at vi har gjort dem langt værre end hvad godt er. Og med den overbefolkning vi har, kan ingen da være i tvivl om at vi sætter et aftryk.
 17. ThomasSneum

  ligestilling - Vender vi en dag, så mænd er undertrykte?

  Nogle af os gør det stadig. Betaler når vi spiser ude, og holder døren osv.
 18. DenBruneMunk

  ligestilling - Vender vi en dag, så mænd er undertrykte?

  Tænk, sådan færdigheder har jeg aldrig tænkt på at var noget man fik, det var bare noget man gjorde? Men jo, idag er der nok flere som ikke har tid i de store byer, så på den måde er det dyrere at være danskere der. Det var dog ikke sådan at kvinder lærte dækskifte på cyklen, dag jeg var ung , der mener jeg bestemt drengene altid stod til rådighed der, og gad vide hvorfor.
 19. Det er vi så i det mindste to, der gør!
 20. I går
 21. Lucianone

  Har du mødt aliens eller kender du én, der har?

  Men man kunne også vende den om og sige, at de NETOP kommer og besøger os for at holde os i ørerne, fordi vi ikke kan tage vare på os selv. Der har været mange beretninger om, at aliens har forhindret atomkrig her på jorden. At de simpelthen har detoneret missiler og atombomber, så vi undgik den helt store krig. Men der siges jo at være både gode og dårlige aliens. Positive og negative. Så der skulle efter sigende være en evig kamp mellem de gode og de onde fraktioner af aliens. De onde skulle være grey aliens og reptilaliens. Reptilaliens ligner menneskeøgler. De er 2½-3 meter høje, siges det, og grønne. Og så ligner de øgler, som går oprejst på to ben ligesom mennesker. Kort sagt humanoide øgler. Grey aliens er...ja, grå. Og de er små som børn og har store uhyggelige øjne. Grey aliens siges dog ikke at have bevidsthed. Men er en slags robotter for reptilaliens, som siges at være de virkelige herskere i vores del af universet. Slangen og reptilerne går igen gang på gang i f.eks. frimurerkredse og i okkult symbolik. Nogle mener, at det skyldes, at de i okkulte kredse godt kender til reptilernes overherredømme på jorden og i vort solsystem. Derfor er der så vildt mange slangesymboler overalt. Også i danske byer ser man slanger og reptiler overalt. I form af skulpturer, malerier, staturer o.s.v. Alene her i Aalborg har jeg set mindst 30-40 reptilsymboler rundt omkring i byen. Jeg tror ikke selv på, at det bare er et tilfælde. Der ER noget med de der reptiler. Ellers ville der ikke være reptil- og slangesymboler overalt i vore byer. Det samme med uglen. Uglen og slangen/reptilet går igen gang på gang i danske byer. Det skyldes, tror jeg, at de begge er meget velkendte frimurersymboler. Og frimurerne står naturligvis for udvælgelsen af de fleste skulpturer og kunstværker i de større danske byer. Det er åbenlyst, fordi hvorfor skulle skulpturer og kunstværker i danske byer ellers altid være spækket med okkulte frimurersymboler?! Her i Aalborg er der foran en universitetsbygning i midtbyen tre store skulpturer. Den ene er en obelisk. Den anden er en pyramide. Og den tredje er en sort firkant (black cube). Det er åbenlyst, at frimurerne står bag disse skulpturer. Ellers ville de ikke være så åbenlyst okkulte! Nå, men de gode aliens kaldes nogle gange for Nordic aliens, fordi de ligner danskere og svenskere til forveksling. Er ofte høje og lyshårede og har blå øjne. Og så har mange af dem dansk og svensk pas. Sidstnævnte lyder komisk. Men det var en påstand, der blev fremsat af en efter sigende ret seriøs spansk researcher for noget siden. David Parcerisa hedder han. Han har Youtube-kanalen Rimbel35, som dog kun er på spansk. Men da jeg forstår spansk okay, ser jeg en del af hans videoer. Han kommer med mange vilde påstande. Det er i hvert fald god underholdning, uanset om man tror på ham eller ej. Det, som gør det interessant, synes jeg, er at han er meget velargumenteret. Kommer altid med utroligt mange detaljer. SÅ hvis han er fuld af fup, så har han i hvert fald en ekstremt livlig fantasi...
 22. Tormentor

  DF smider en valgbombe!

  De starter med at fjerne hjemrejse ydelsen , ligesom de sidst fjernede starthjælpen som noget af det første. Så kommer der automatisk flere dyre menabyrder. Deres boligret bliver sikkert genindført Og så henter de vel de 47 mia på ejendomsskatterne de ville have gjort under Thorning-Shit. Der dækkede de deres underskud med de 150 milliarder fra de fremrykkede skatter på pensionsopsparingen,det kan de ikke igen, så nu er det boligejernes tur igen. Så stiger tvangsauktioner som under Nyrup, og lige efter Schlûter måtte rydde op efter femøren Anker Jørgensen.
 23. Gæst

  Klima skurken

  Klima skurken hvem og hvad er det så! Er det den medie opblæste “politiske” klima plan A der mest handler om CO2 afgift og bytte-bytte købmand CO2 kvoter, hvor logikken kan være svær at se. Eller er det os forbrugere og en “folkelig” klima plan B der ikke kun handler om at skulle føle skyld og betale aflad, men at få bedre styr på overforbrug, forurening og impliceret endnu mere stabil og billig vedvarende energi, der er lidt mere relevant? Jo lidt for let sprunget over problemet når politikere og EU kandidater for at sælge sig selv smart bare giver os mennesker skylden og så fører sig frem som hellige klima præster der skræmme dramatisk slynger tvivlsomme temperatur målsætninger ud de jo ikke selv bidrager til at overholde overhoved. Rimeligt trættende at høre på dem, så måske skulle vi tage opgaven fra dem, altså uden deres falske dramatik at forholde os til at vi små mennesker kan gøre fra eller til når klodens klima forandre sig og deres CO2 aflads afgift vil være givet meget bedre ud i at omstille sig miljø rigtigt til klodens tilstand. Bare at bilde os ind at vi mennesker kan stoppe det vil nok blive husket som nutidens største internationale stunt. Det handler da mest om at tilpasse os miljø rigtigt og det vil koste rigtig mange penge og seriøst ikke en politisk plan A og desperate ideer der kan løse en tilpasning til de konkrette uundgåelige nye klima tider. For hvad nu hvis det er solen der er klima skurken, Golfstrømmen vender og det er starten på en ny mellem istid vi skal tilpasse os, vender de så på en femøre og prædiker øget CO2 udslip for at få det stoppet og hyrer tusindvis af nye klima forskere der kun kan blive ansat hvis de er med på at bøtten er vendt, ja undskyld jeg spørg som en naiv godtroende lydig borger der gerne vil gøre det klima rigtige.
 24. Tormentor

  DF smider en valgbombe!

  S sidder på Rs nåde, som jeg hele tiden har sagt. R skal nok få deres.
 25. Henrik Roland

  Hvor finder men en pige der vil være Cam-girl?

  Det er så grunden til at vi ikke kan søge medarbejdere gennem jobnet.dk eller jobcenteret generelt. Vi kan naturligvis ikke søge modeller (af åbentlyse årsager), men vi kan heller ikke søge rengøringsmedarbejder eller AV-assistenter. Branchen er helt og aldeles afskåret fra, at søge medarbejdere på dén måde. Eller det vil sige; i praksis er pornobranchen afskåret fra at søge noget som helst vi almindelige veje, men ret juridisk er vi ikke... Som med alt andet seksuelt står vi i den her limbo, hvor vi er lovlige, men ikke anerkendte...
 26. Tormentor

  DF smider en valgbombe!

  Det er ingen valg bombe, det var ventet.Han har hele tiden sagt Mette Forræderiksen ikke skulle tro han støtter hende. Men hun opretholder facaden om hendes stramme udlændingepolitik, til idioter har sat deres kryds, så skifter hun til sædvanlig S kurs som de radikales lakajer.
 27. Nu findes der jo små heste. De kaldes føl. Eller Ponyer.
 28. snoozz

  Hvor finder men en pige der vil være Cam-girl?

  Prøv at kontakte dit lokale jobcenter. De arbejdsløse må jo ikke sig nej til anvist arbejde.
 1. Vis flere...