Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Du kan finde ekstremister i alle samfundslag, selvom de oftere findes blandt tabere, der klarede sig dårligt i skolen og aldrig fik nogen uddannelse. Se bare på f. eks. Paludan, der uddannede sig til advokat, men alligevel spilder sin tid med bare at lave dumme provokationer! Så ja, de fleste ekstremister er dårligt uddannede og søger derfor en fører, der kan lede dem og vise dem, hvad de skal gøre. Det så vi jo også med nazisterne, og det er næppe anderledes blandt de få ekstreme muslimer, der er medlemmer af IS eller lignende. Problemet med ekstremister er så, at de aldrig er sande demokrater. For de har ikke selvtillid nok til at tro på, at de kan klare sig uden en fører, der er klogere end dem selv. Derfor afskaffer de normalt demokratiet, hvis de får magt nok til at kunne gøre det.
 3. Erpe

  Tror du på verden?

  Vel gør jeg ej! Den første kz-lejr var Dachau, der som nævnt blev opført i 1933 til at huse kriminelle (og politiske modstandere, som nazisterne også så som kriminelle). Senere kom jøder, homoseksuelle og andre til. Men kz-lejrene var ligesom de nutidige kz-lejre ikke dødslejre i starten, men derimod arbejdslejre, hvor de indsatte skulle arbejde for føden. Først fra 1943, da fødevaremanglen blev katastrofal, blev nogle af kz-lejrene forvandlet til rene udryddelseslejre. Du må bare se at få lært at læse indenad!
 4. litteraturmagi

  Gode kogebøger?

  Hej alle Jeg leder efter nogle gode kogebøger med opskrifter på aftensmadsretter - gerne lidt af hvert, da jeg spiser meget forskelligt. Har selv haft stor glæde af Sølvskeen, men har virkelig brug for ny inspiration. Kender i nogle, der er værd at købe?
 5. DenBruneMunk

  Arbejdsløse sendes i praktik i moskéer!

  Synes det er fine billeder, især fordi de ligger sådan lidt afsides , ikke særligt udsat for trues af andre, ikke en byrde i det almindelige kultur liv. Sådan ville jeg nok også give dem lov til at smide vægge op , som ikke er dansk bygnings kultur. Og ja, så skal tråden vist tilbage til de arbejdsløse som henvises til disse moske, i praktik, det kommer de, nok også i kristne kirker, det er nok ikke som præst vi sender dem derhen. Og rengøring kan vi alle vel udføre som arbejde, uden at se på hastigheden.
 6. i dag
 7. fister82

  Date mig nøgen

  Jeg så det... ret sjov serie
 8. litteraturmagi

  Anbefalinger af slankebøger?

  Du bør overveje bogen Sund vs. slank af Sara Jin Smidt. Den er god, fordi den forklarer, hvordan du taber dig på en måde, der stadig er sund for dig.
 9. De kommer alle sammen slet ikke i nærheden af Notre Dame
 10. Really?!! Men nu var det vist ikke det emnet handlede om, men anvisning af praktik og løntilskudsjob i moskeer.... skal vi vende tilbage til emnet?
 11. Jeg kan godt forstå det og synes virklig også de har fortjent stor tilbagegang. Stemte selv på DF til sidste EU valg og det gør jeg sgu ikke igen... Gider ikke at min stemme skal gå til svindel og pamp, når de gik til valg på det hel modsatte. Så for mit vedkommende er det den sag. Jeg ved ikke hvad jeg så stemmer nu...
 12. Mærkeligt nok er Muslimer ikke særligt krævende mht. deres Moskeer, godt nok får de få i stor byen meget opmærksomhed, men de nøjes med meget mindre ude på landet. Stik modsat de groteske byggier som bliver opført in f,eks. USA hvor specielt Trumps trupper, Evangelister bygger monster kirker med plads til 30.000 personer, kan også være flere. Men herhjemme kan det også lade sig gøre med større kirker, så lige en kæmpe Mormon kirke in Esbjerg for par ugen siden. For min skyldt må de alle sammen gøre noget mere nyttigt end at ligge på knæ eller røv i vejret, f.eks. kunne tilsammen rive i skovbunden så vi ikke får naturbrander.
 13. Det har du da helt ret i - og jeg ser da en del som arbejder som gravere som ser mellemøstlige ud (og jeg derfor anser som havene en hvis statistisk sandsynlighed for at være muslimer) Men hvis de modsatte med religion som argument så VED jeg at det ville blive respekteret af kommunen. Så hvad er problemet når det også går den anden vej rundt?
 14. DenBruneMunk

  Arbejdsløse sendes i praktik i moskéer!

  Der er intet i den § som siger de SKAL foretage deres bøn i en moske, kun at de må dyrke deres gud. Samfundet omkring dem, kan bestemme så meget mere, og begrænse f.eks bygninger, design og andet. Så får denne bygning, så er der en masse politik som går igang, før de kan få tilladelse, det er ikke grundloven som træder ind der.
 15. DenBruneMunk

  Arbejdsløse sendes i praktik i moskéer!

  Der er intet i Islam som forbyder en muslim at træde ind i en kristen kirke, udover at prædike kristen tro mens man er muslim.
 16. Zoxa

  Tag til Danmark og få en gratis uddannelse!?

  Af alle de bidrag som der hældes i det store sorte hul som hedder EU, er det her da en win/win med et konkret udkomme. Andre EU lande løftes uddannelses mæssigt og på sigt derfor også hvad angår indkomst og levestandart og så kommer vi til at betale mindre på den lange bane og bidrager til at løfte levestandarten generelt. Hvad er der nu galt i det?
 17. Det er da en glimrende overskrift til at skabe ballade. Men hvorfor er der ingen som påpeger den åbenlyse. Nemlig at ingen kan sendes i en aktivering som strider mod ens religion eller overbevisning? Du kan ikke sende en hardcore mormon eller muslim i praktik eller løntilskud i en bodega og du kan heller ikke tvinge nogen til at bidrage til et religiøst samfund som er dem åbenlyst i mod. Eller sende en pacifist til at arbejde for Forsvaret. Så skismaet er ikke så stort som man gerne vil gøre det til. Er geden barberet nu?
 18. Anklageren

  Arbejdsløse sendes i praktik i moskéer!

  Det burde være en selvfølgelighed, at religionsfriheden ikke er Carte blanche til ulovligheder. Vi skal ikke tillade hadprædikanter eller ulovligheder - men andre muslimer må bygge moskeer, fordi religionsfriheden er nedfældet i Grundloven.
 19. DenBruneMunk

  Arbejdsløse sendes i praktik i moskéer!

  Det er kun den halve sandhed, du citerede ikke alt i §67 der, "dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden" . Bare husk på, hvordan sædeligheden dyrkes og mændene er voldelige i deres små imam råd, i de parallelsamfund, som ikke er lovlige i Danmark. Flere prædikanter får den offentlige orden ødelagt, ved at prædike angreb på infidels, så præcis hvor meget frihed har lige præcis denne gruppe i Danmark (De prædiker så kun i private/lukkede rum). De ønsker jo ikke ligefrem at overholde vores love, hvis de kan komme udenom det. Havde kvinder ikke tørklæder, så ville institutioner i Danmark, have flere kvinder som kom dertil fordi mændene slog dem. Nu kan de skjule det, så skammen gemmes bag et slør. Jeg kan ikke detaljer, og google gider jeg ikke dokumentere med en masse mærkelige link omkring emnet. Vi har hørt om dem, så hvorfor skal grundloven begrunde de må fortsætte når de slet ikke lever op til den, som jeg læser den. Det kan undre en. Der er sikkert religiøse muslimer som ikke er særlig ekstreme i troen, og bor i bolig sammen med danskere, hvor muslimer er i mindretal. Så er der disse ekstreme forhold hvor vi møder det modsatte, og så skal grundloven da ikke forsvare dem eller deres lyster til at have en moske eller leve efter sharia, hvor kvinder igen underkastes en religiøs model, som hører fortiden til. Så religionsfrihed? Det er ikke den som danner grundlag for at de er på tværs, det er deres religion og samfund som skubber på at udbrede det som de ekstreme muslimere vil, at føle de lever efter islam, ikke at de lever i Danmark. Det er nok ikke meget anderledes, end holdningen som en anden på forum her, gav udtryk for: Kristne i Danmark, lever slet ikke efter de kristne normer, og islam, nok ikke længere væk fra selvsamme sandhed, især fordi de må gøre det i skjul og ikke komme på kant med dansk lov.
 20. fister82

  Cuties

  Vil gerne se mer til Maisie Williams Håber hun smider det hele i GoT
 21. fister82

  Emily Ratjakowski vs Kate Beckinsale

  Jeg er hel sikker på Emily Hun har jo bare den vildeste krop! og de der store læber mums Og så er hun ik så bange for at dele lækre billeder af sig selv. Virker som super pige
 22. Meningsmåling: Vælgerne vil blive i EU Kampen for en decideret dansk udmeldelse af EU har aldrig haft dårligere vilkår. Kun 8 procent er tilhængere af denne ultimative model. https://www.altinget.dk/artikel/178869-danskerne-rykker-mod-midten-i-eu-politikken Kan der være tvivl om, at det er Brexit, der har ændret danskernes mening? Det kan også smitte af på holdningen til Dansk Folkeparti, som altid har været meget kritisk over for EU.
 23. Anklageren

  Arbejdsløse sendes i praktik i moskéer!

  Det skyldes sikkert, at vi har religionsfrihed i Danmark - ligesom i alle andre demokratiske lande - og at der står i Grundloven: "Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning", De 17 lande, der forhindrer deres borgere i at tro og udøve deres religion frit, er: Myanmar (Burma), Kina, Eritrea, Iran, Nordkorea, Saudi-Arabien, Sudan, Turkmenistan, Usbekistan, Egypten, Irak, Nigeria, Pakistan, Syrien, Tadsjikistan, Vietnam - og Den Centralafrikanske Republik. Det er jo ikke lande, som man bør stræbe efter at komme i familie med. https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/flere-landekraenkerreligionsfrihed
 24. Anklageren

  Tror du på verden?

  Det skriver du kun, fordi du ikke forstår betydningen af, at Luther blev flittigt brugt i nazisternes propaganda. Luthers antisemitisme gjorde protestanterne til nemme ofre for nazisternes retorik, fordi han legitimerede hadet og støbte de teologiske kanonkugler Det var ikke kun i Tyskland, at Luthers kampskrift imod jøderne blev genoptrykt. Martin Luther's bog "Jøderne og deres Løgne" blev oversat til dansk i 1938 af den kendte nazist Olga Eggers.
 25. dewey

  Tror du på verden?

  Og havde ikke det mindste med Martin Luther at gøre, udløseren for krystalnatten var mordet den 7. november på Ernst Eduard vom Rath, NSDAP-medlem og sekretær ved Den Tyske Ambassade i Paris. Mordet blev begået i Paris af den 17-årige polske jøde Herschel Grynszpan, fordi hele hans familie var blevet udvist til Zbąszyń. Ernst Eduard vom Rath døde 9. november. Grynszpan's nøjagtige motiv er ukendt, men han sagde efter anholdelsen i et forhør, at mordet på vom Rath var hævn for hans forældres lidelser i deres voldelige udvisning, han tilstod, at det var den tyske ambassadør, han havde planlagt at skyde, men mødte på ambassade som første vom Rath og skød i stedet ham.
 26. DenBruneMunk

  Arbejdsløse sendes i praktik i moskéer!

  Det er da heller ikke nogen moske der i det center, så? Så ikke særligt hellig for dem, så ingen krav eller regler omkring det. her tænker jeg vask, sko, kvinder/mænd adskilt osv... Mærkeligt er, vi ikke ser og hører om det i Danmark, hvorfor skal de være på tværs og kræve en moske, når de godt kan bruge deres indkøbscenter i deres parallel samfund.
 27. Den nyeste meningsmåling af Epinion for DR tyder på en halvering af DF's mandater - og det første EP-mandat til Enhedslisten. Det danske valg til Europa-Parlamentet finder sted søndag den 26. maj. Kan grunden til det dårlige resultat være, at partiet og Messerschmidt har været rodet ind i svindelsager om EU-penge? - eller er det bare en generel tilbagegang til det niveau, som DF har haft tidligere?
 1. Vis flere...