Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Ubeskriveligt

  Når Stram Kurs at blive opstillingsberettiget?

  For en måned siden var svaret nej. Nu ser det lige pludselig lyst ud for Rasmus Paludan og Stram kurs. I øjeblikket scorer de omkring 1000 nye vælgererklæringer om dagen. Man skal ikke være matematikprofessor for at regne ud at at så er der ikke langt igen. Det ironiske og vel også sjove er, at uden alt den ballade på Nørrebro, primært lavet af kriminelle indvandrere og venstrefløjsaktivister, ville Stram kurs ligge og bakse med en 6000-7000 vælgererklæringer og ikke have en chance for at blive opstillet i 2019. Så vi takker og bukker. Det er vel første gang i Danmarkshistorien at ovennævnte grupper har lavet noget fornuftigt og ligefrem godt for samfundet
 3. snoozz

  Tror du på verden?

  Og lægen var vist endda polak ! og min far er også Hvid endnu! Har ringet og tjekket !
 4. snoozz

  Tror du på verden?

  Jeg er er næten lige kommet hjem . Sygeplejersker på sygehuset og gurkere i Taxaen, lidt af hvert GG Men jeg elsker dem alle lige meget !
 5. Manglende turistindtægter som følge af terrorisme er et stort problem i nogen ikke-vestlige lande. - og ja vi bruger mange penge på at forebygge terrorisme, og jeg synes jo, at samfundet kunne redde flere liv ved at bruge nogen af pengene på at forbedre kræftbehandlingen og lignende. Der kommer hele tiden ny teknologi og ny medicin i sundhedsbehandlingen - og det er dyrt - så økonomien sætter grænser for, hvad man kan indføre af forbedrede behandlingsmetoder.. I år skal regionerne spare 600 mio. kr. på sygehuse og sundhedsområdet.
 6. Jojojo

  Terrorisme

  Og den bliver garanterede afsporet igen. Mest bekymrede er at vi ikke forstår, eller ikke gider forstå hvor terrorisme kommer fra, og hvorfor mennesker med følelser, familien og en karriere er villigt til at ofre livet for deres sag. Hvad ligger til grunden for den sidste terror aktion in Sri Lanka, og jeg køber bare ikke at det var et hævn aktion for hvad der skete in CristChurch, der må ligge meget mere bag, plus de involverende var fra den middelklasse og nogen rige og veluddannede. Hvad er triggeren, hvad er det vi ikke forstår.
 7. Det er dig, der behandler emnet overfladisk - for kan man redde 2 liv om året ved at forbedre sygehusbehandlingen og lave bedre forebyggelse af ulykker - så er det jo flere, end man kunne redde ved at udrydde terrorisme.
 8. Terrorisme fylder rigtig meget. Det er ganske vist et meget lille antal, der bliver såret og dræbt pga terrorisme, men det er ofte meget drabeligt og bestialsk. Alligevel er det noget som påvirker os alle sammen i form af indskrænkelser i friheden, øgede regler og sikkerhedstjek i lufthavne, koranklodser, ressourcer brugt på bevogtning osv. https://www.bt.dk/danmark/politiet-har-brugt-750.000-timer-paa-at-bevogte-joeder-vi-spilder-resurser-paa-at Succesfulde terrorangreb kan smadre et lands økonomi. Jeg hørte snak om at på Sri Lanka frygter man at terrorangrebene i sidste uge vil ødelægge landets turrisme. Man kan vel konkludere at selve terrorisme ikke betyder det store, men det er alle følgerne af terrorismen som koster, både menneskeligt, kulturelt og økonomisk.
 9. Terror fylder meget i folks bevidsthed. Det gør den fordi den er så barsk og umiddelbart kan ramme os alle, uanset hvad vi gør. Ja, der er langt større chance for at dø af alderdom...så det giver ikke så meget mening, desideret at frygte den i dagligdagen. Men ud over at den er barsk og fængslende, så siger den også noget om tidens udfordringer omkring magtfordelingen i verden i dag. Der er mange interessegrupper i terror i dag. Spillet handler om magt og det trækker altid overskrifter. Så længe vi har forskelligrettet magtpoler, vil vi også se terror.
 10. i dag
 11. Jojojo

  Rødhåret?

  Jeg mener også hun har rod i roen. Ellers kan rød være godt nok
 12. Det er skam en fin opstillingsliste, du bringer, du glemmer bare at de 150 myrdede som følge af terrorisme, kunne være undgået modsat til mennesker, der dør som følge af sygdom - så din sammenligning kan overhovedet ikke bruges til noget som helst.
 13. stig6499

  Rødhåret?

  Inger Støjberg hun er rød i roen , det er da ok
 14. xrasmussen

  Oversæt danske vendinger

  Bare en for sjov tidsfordriv tråd. Oversæt danske udtryk/vendinger/talemåder, der ikke giver nogen mening, hvis de bliver direkte oversat. Sandsynligvis er det tilfældet uanset hvilket sprog man oversætter til, men lad os tage engelsk. Hvad med: There's gone goat in it.
 15. Det virker til at være en blanding af spam, paranoia, propaganda og konspirationsteorier. Der er da ingen, der kommer og henter dig om natten efter det indlæg, så du modbeviser dig selv. Ingen tvinger dig til at se på skærmene i lufthavnen. Faktisk tror jeg, at vi kommer til at se flere af den slags opslag. Konspirationsteoretikere plejer ikke at bruge hit-and-run-debatmetoder.
 16. Det skal du lige køre forbi en veganer, så kommer der nok gang i debatten
 17. Terrorisme fylder meget, men kun på debatter, nu har vi igen været ude in EU i de sidste par uge, rejst rund og snakked en lidt med forskellige, og der var faktisk et ældre herre, som nævnte indvandring. Men det er klima som fylder, og med rette, overalt hvor vi var; fra Frankrig til nu Holland er der tørke, pt er det 26 grader og der er code Orange på den camping vi er lige nu, og der varsles for muligheder for torden, det er mærkeligt at se vandløber uden vand, træer og skov som ikke vil vokse, og der må ikke vandes mange steder. Vi er på en camping hvor vi ikke må grille, tænk sig, det er April ! Folk snakker meget om den nye dille hos de unge, hoppe ud foran tog og om den rekord store antal dødelige ulykker med cykle og bil selvom politiet uddeler bøder som slik. Og så har vi Trump, men den lader vi lige ligge.
 18. Det mest tankevækkende er, at vi lever i et frit samfund, hvor vi selv betemmer, hvordan vi vil leve. Vi venstreorienterede vælger det meste af dette fra - og lever som vi helst vil. Der er heller ikke nogen, som tvinger Henrik Gøtke til at læse Dem Korte Avis eller 24Nyt. Sluk da for lortet, hvis du ikke kan lide det, og tag ud og fang en hornfisk. De kommer ind på det lave vand på denne årstid - og så kan du stege den i smør, som man altid har gjort
 19. Se bare, hvor meget ligegyldige emner fylder, såsom fladjord og veganerkost. Så er det jo klart, at rigtige problemer som terror fylder.
 20. For at sætte problemet med terrorisme i relation til andre samfunds problemer har jeg søgt at finde ud af, hvad fok egentlig dør af. Tabellen herunder viser antallet af døde for hver 100.000 indbyggere. Det sammenligner jeg ned antallet af døde som følge af terrorisme i 2015, hvor rekordmange i EU døde som følge af terrorisme - nemlig 150. I 2015 døde der i EU 0,03 person som følge af terrorisme for hver 100.000 indbyggere. Det er sådan set ikke ret mange sammenlignet med at 250 døde af hjertesygdomme og 70 som følge af ulykker for hver 100.000 indbyggere. Måske ville det være klogere at bruge flere penge på at forebygge ulykker - fremfor at bruge så store ressourcer på at forebygge terrorisme?
 21. Det kommer vel lidt an på om du f.eks. kalder den seneste terror i Sri Lanka for stor eller lille?
 22. Terrorisme er et af de mest debatterede samfunds problemer - men hvor stort er det?
 23. Nu har jeg ikke læst det hele. Er det dig der har lavet hele dette indlæg? Det er egentligt ganske interessant at Orwells profeti nærmest er gået i opfyldelse. Oveni har vi fået et multietnisk samfund, som vil medføre ufattelige problemer.
 24. Anklageren

  Tror du på verden?

  Hovedparten af terrorismen finder sted i ikke vestlige lande og i krigsområder. Det kunne også være befriende, hvis vi holdt op med at debattere terrorisme i ikke vestlige lande - og begyndte at debattere terrorisme i vores egen kulturkreds. Sagen er jo, at terrorisme er stærkt på retur i Europa, og i USA står højrefløjen bag flest terror dødsfald. Det er alt sammen fakta.
 25. dna

  Tag til Danmark og få en gratis uddannelse!?

  Dejligt at de kan være til gavn andre steder i verden.
 26. Patrioten

  Tror du på verden?

  Sikken en gang udenomsvrøvl jeg ikke orker at diskutere så kom nu tilbage på sporet der handler om terrorisme !
 27. daro'en er den 31 dec. 2019 klokken er 23:50, de første patienter med Pagemaker, der sad i Århus bybusser er begyndt at køre af alternative ruter mod hospitalerne, så meget gik galt med uforudsete faktorer, aluminium og andet partikel forurening, da folk begyndte at skyde af, de større 5G signaler. mødre der løber hjem fra smidte poser med det sidste fyrværkeri, barnet på armen, har hovedpine og skriger. TDC kvinde kan ikke komme igennem til familien, alle er begyndt at ringe til de nærmeste. hun græder, hun havde af teleselvskabet været presset med den nye direktør stilling og de større signaler, hun er ked af ansvaret hun nu sidder, med, om der kommer selvtægt, de første fugle er begyndt at miste fokus aldrig før har forsknings resultater og konklusioner lagt ved så få mennesker, en mand skriger HVAD sker der til konen, mens han venter ved lyssignalet jeg kan ikke høre jer, lyder som kræftig tinitus. hvis det danske, med deres del og hersk Lame-stream medier, kan dyrke skræmme kampagne over Brexit, ved Britterne og Danskerne. Kan vi som folk vel gøre det samme mod dem, med 5G? frygter for partikkel forurening, chemtrails, plus 5G kan blive det sidste slag mod vores insekter... hvis du/i vil dele linket fra underskrift siden på sociale medierne, vil jeg og andre der kæmper for denne sag være glade. så vi rammer folk med andre vennelister end dem vi plejer at dele med. https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-02377&fbclid=IwAR2jbLaZ_o7ba0K4r1HyRfkCbN8dEvNT1gHO0tmt6HYe7uBkJDn36pbjbz8
 1. Vis flere...