Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Som addendum, så er der også for nylig kommet en en post på reddit https://www.reddit.com/r/Denmark/comments/cdd74a/anni_pape_blev_stævnet_for_at_downloade_og_dele/ Og her bed jeg mig fast i en bestemt kommentar: "...én af de bilag som NJORD altid sender ud med en stævning er en sag de vandt på vejne af "Copyright Management Service Ltd.", BS S-1307/2018 med domsafsigelse 3. oktober 2018 ved retten på Frederiksberg. Der var en af de mange underpunkter om hvorfor retten giver medhold i til stævner, er netop at brugeren ikke havde "iagttaget nødvendige sikkerhedsforanstaltninger eller agtpågivenhed for at forhindre krænkelser af ophavsretten foregik på hans forbindelse". Dermed er det altså ikke godt nok at sige "min forbindelse er åben, jeg ved ikke hvem der har gjort det". I samme forbindelse påpeger dommen også at det går imod abonnementets brugsvilkår at rent faktisk stille det til rådighed for andre. I samme dom talte det desuden imod den stævnede at han "havde brugt en standard tekst fundet på en hjemmeside, uden at have tænkt over indholdet betydning", så i samme forbindelse kan det tilføjes at retten er ligeglad med de standardsvar der også forekommer her i tråden. Det var heller ikke et forsvar at brugeren rent faktisk havde Netflix, HBO Nordic, mm. abonnementer, samt at det talte imod ham at han ikke havde besvaret gentagne henvendelser fra NJORD inden selve stævningen. Retten fandt også at det talte imod ham at han ikke kunne redegøre for sine personlige ophold på nogle af de tidspunkter som loggen udarbejdet af Maverick, som den også fandt som tilstrækkeligt bevismateriale. Da det er et civilt søgsmål kan man ikke bare læne sig tilbage og sige "bevis det", bevisbyrden er langt mere ligeligt fordelt i et civilt søgsmål, og det går dermed til den part hvis udlægning er mest sandsynlig."
 3. Erpe

  Bliver von der "løgneren" valgt i dag?

  EU’s politik er ikke indviklet. Der er bare ikke enighed blandt politikerne om, hvad den skal gå ud på og, hvor hurtigt det skal gå. Blandt politikerne er der dog flertal for, at målet er en europæisk forbundsstat med Schweiz, Tyskland og USA som forbilleder. Men det kniber gevaldigt for politikerne at få befolkningerne med på denne idé. Von der Leyen er desuden en stor tilhænger af Schengen samarbejdet, og hun ønsker, at resten af EU skal være mere solidariske over for middelhavslandene om også at tage imod flere flygtninge.
 4. Hej Leet Vi er også i den uheldige situation at vi er bleven stævnet. Da ejeren af forbindelsen er min mor (en gammel kvinde der ikke kan tale tilpas dansk, og har mildest talt ikke styr på det tekniske), er det hende der har fået stævningen. Vi har skrevet en svarskirft, og prøvet at argumentere for at det er usandsynligt, at hun har begået den påståede krænkelse. Det har vi forsøgt, dels gennem at hun ikke har meget teknisk kunnen (men hvordan dokumenterer man overhovedet sådan noget?) og dels ved at sige, at der på det tidspunkt var flere i husstanden, for ikke at nævne at der i sådanne lejligheder er naboer med adgang til vores wifi. Et af vores argumenter har også været at vi har, og har haft åben netværk, bl.a. fordi teknikken derhjemme ikke altid har været i orden. Jeg læser dog diverse steder på nettet at det måske tæller som "uagtsomhed" og at man måske kan dømmes på baggrund af det - ved du om der er hold i det argument? Og "virker" åben-wifi argumentet kun, hvis det er rodet i en ideologisk beslutning, frem for at det blot var mere bekvemt? (Har du i øvrigt en sagsnr. på den med åben wifi?) Af hvad jeg har kunne undersøge, har jeg fundet frem til en dom ved Østre landsret (måske fra 2009? kan ikke lige finde sagsnr.), hvor en sagsøgt blev frikendt, da vedkommende havde åben wifi og mange havde adgang til denne. Jeg ved ikke om den nu er "forældet" jvf. en dom ved EU domstolen, C-149/17 (denne referer NJORD også til, i deres dokument): http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf;jsessionid=4B444F4C452EEEE8011C53FC12B7D7CA?text=&docid=206891&pageIndex=0&doclang=DA&mode=lst&dir=&occ=first&part=1&cid=2455356 Ligeledes har jeg fundet en dom BS-14933/2018 hvor sagsøgte blev frikendt, selvom vedkommende havde adgangskode på sit wifi, da denne var delt ud til folk (argumentet her var at der har været mange der har anvendt lejligheden, og således haft adgang til hans wifi). På forhånd tak (og ekstra tak, for at du har skudt gang i debatten igen!)
 5. dewey

  Bliver von der "løgneren" valgt i dag?

  Hvem henvender du dig til? Men bortset fra det, kan du da bare gå ind på EU's hjemmesider og få forklaringer på det, du ikke forstår omkring bl.a. EU's indviklede politik.
 6. i dag
 7. DenBruneMunk

  Den eneste ene ?

  Det er helt sikkert en meget lille procentdel som finder personen men den er der. Vi hører da flere gange som bryllups jubilæum på 40-50 år, det er så også en god generation tilbage. Men fordi internettet er kommet til de sidste 15 år og rigtig påvirket vores kærligheds mønster og livsstil, så findes der stadig dem som bliver lykkelig gift og har vel fundet den eneste ene.
 8. Jojojo

  Bliver von der "løgneren" valgt i dag?

  Jeg kunne godt tænke mig en EU specialist her på Jubii, og det er du langtfra, tværtimod jeg har ikke set noget fornuftigt fra din side mht. EU. Lidt cherry picking hos udvalgte artikler giver et dårligt billede af den komplekse EU formands politik, jeg må indrømme at jeg selv ikke, helt forstår alt det der forgår, kunne du ikke tænke dig at være andet end en DKA specialist, og sætter dig lidt ind i sagen om EU så andre personer som mig kunne lære noget om den indviklede politik.
 9. Erpe

  Levakovic-familien skaber igen frygt!

  Ja, retssystemet har aldrig været godt til at takle sigøjnere.
 10. david den store

  En uønsket venneanmodning

  Jeg er sikker på at Ieet er en god person , prøv at læse de gode råd han kommer med her på debatten , så jo han er sikkert meget flink.
 11. dna

  Tykke trunter.

  Smag og behag er heldigvis forskellig. Personligt kan jeg bedst lide "stankelben" som du benævner dem, altså tynde og normalvægtige piger.
 12. dna

  Den eneste ene ?

  Hvis eneste ene defineres som den person man VÆLGER (blandt mange potentielle kærester) at leve med i tykt og tyndt, glæde og sorg osv så tror jeg også på den eneste ene. Men hvis den eneste ene defineres som den eneste person som passer helt perfekt til en selv så tror jeg ikke på det.
 13. dna

  Levakovic-familien skaber igen frygt!

  Man må da sige at den familie om nogen har udstillet og latterliggjort Danmark og vores retssygdom.
 14. Erpe

  Bliver von der "løgneren" valgt i dag?

  Von der Leyen bliver stærkt kritiseret i de tyske medier, fordi hun har været en fiasko som forsvarsminister. Så hun ville jo nok have måttet gå af under alle omstændigheder. Alligevel anbefaler de fleste tyske medier også, at de grønne og Socialdemokraterne støtter hendes kandidatur som EUs formand. For hendes valg vil ikke være en succes, men derimod et nederlag for EUs fjender (Orban m. fl.). Se f. eks. https://www.spiegel.de/politik/ausland/ursula-von-der-leyen-warum-das-eu-parlament-sie-zur-kommissionschefin-waehlen-sollte-kommentar-a-1277437.html Hun ønsker at give flere indrømmelser over for briterne og styrke EU så meget som muligt. Også fordi et stærkt EU efter hendes mening er nødvendigt som modvægt over for Trump, der jo stadig truer Europa med handelskrig. Så jo flere lande, der er med i EU og jo mere EU udvikler sig til at blive en rigtig forbundsstat - jo bedre (efter hendes mening)!
 15. homofaber

  Tykke trunter.

  Jeg vil ikke selv være sammen med en alt for overvægtig kvinde, for jeg har prøvet. For mig er det en vigtig ting at leve sundt, være aktiv. Jeg har en veninde, som er meget overvægtig og for hende er det at gå 1 km ned i Netto meget langt og hun har svært ved at forstå, hvis jeg siger nej til en durum eller buffet. Det hjælper heller ikke, at hun skovler en stor skål med guldkorn til morgenmad, når jeg sidder med mine havregryn. Men jeg er ligeglad når, det er mine venner, men når det kommer til en partner kan jeg ikke med svær overvægt eller fedme. Jeg foretrækker normalvægtige.
 16. Forsvarsadvokat

  Bliver von der "løgneren" valgt i dag?

  https://www.berlingske.dk/europa/stor-frustation-blandt-europas-liberale-ursula-von-der-leyen-svigter Dette har stået i flere danske medier og her i BT! Og Her: https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11494272/Ursula-von-der-Leyen-afslører-Vestager-bliver-ikke-min-1.-næstformand/ Bortset fra det, så tror jeg at hun valgt med et lille flertal, for ellers bliver der nok igen kaos i EU-he-he!
 17. dewey

  Bliver von der "løgneren" valgt i dag?

  Det var ikke det von der Leyen sagde i hendes tale i dag i EU-parlamentet, hun sagde, at hun vil kæmpe for at udvide Unionen med optagelse af flere medlemslande, hvis disse lande opfylder betingelserne for et EU-medlemsskab. "Og jeg drømmer om Europas Forenede Stater", sagde von der Leyen.
 18. Tim Hansen

  Den eneste ene ?

  Amen !!
 19. DenBruneMunk

  Bliver von der "løgneren" valgt i dag?

  Så må du sende en klage DR, de har også omtalt kvinden som EU støtte til en forbundsstat.
 20. dewey

  Bliver von der "løgneren" valgt i dag?

  Jeg håber sandelig ikke en eneste af meddebattørerne tror på et eneste ord af det ævl!!!!!!!!
 21. Hej Munk, Man kan anlægge et civilt søgsmål med meget få argumenter og beviser. Retten vurderer først efterfølgende, efter stævning og partnerne er blevet hørt, kvaliteten af beviser og hvem der har ret. Med hensyn til at skippe det at sende kravet og hoppe direkte til en stævning fra retten, kan jeg kun "motiv gætte". Jeg gætter på at "folk" har læst online om trusselsbrevene og de derfor havde en for begrænset effekt. De håber formentligt at de stævnede enten vil sige "noget modstridende" eller tage initiativ til et forlig. Landsrettens vurdering i 2018 gik udelukkende på om rettighedshaverne kunne kræve at internetudbyderne skulle aflevere fortrolige oplysninger. Det blev ikke vurderet om kravene imod personerne var beretigede. Eneste relevans den sag har her er, at det gør det sværere at få personoplyninger på IP-adresse ejere fremover. Jeg kan dog godt høre og læse at der er mange der tror noget andet og mere. Med venlig hilsen Ieet
 22. dewey

  Efterkommerne bliver aldrig danskere !

  Godt spottet!
 23. Det var da rart at høre du selv kan se dine manglende evner. Nu har jeg jo så heller aldrigt sagt eller påstået, at blå ikke var blå, så også der haltede dine evner udi at læse og forstå. Det jeg tilgengæld har sagt, er at jeg ikke ser noget objektivt argument eller bevis for at sige er f.eks. rød er bedre end blå eller blå er bedre end rødt… Jeg venter stadigt på argumentet, så lav det eller ved ikke at lave det indrøm, at du ikke kan lave et godt argument for det. Og ja, som et normal intelligent (ok lidt mere end det) og moralskt menneske er jeg imod censur og jeg er også imod censur af blå, fordi en eller anden uintelligent (eller person med manglende evner) af irrationelle årsager foretrækker rød. Det ville da være pinligt dobbeltmoralsk og helt uden selvindsigt.
 24. Jeg tror desværre ikke at jeg evner at forklare dig det. Det er jo også noget omstændigt at forklarer en person at blå er blå, hvis de stædigt holder på at den er sort. Men dejligt at høre at du er imod et burkaforbud.
 25. Erpe

  Efterkommerne bliver aldrig danskere !

  Politiet afviser i de fleste tilfælde, at det er indvandrere, der kaster ting mod studenterne. Det er normalt unge mænd, der gør det. Så hvad er deres motivation? Det er det spørgsmål, der for mig er interessant! Er det etniske danskere, kan jeg kun se én mulighed. Nemlig, at det er højreekstremistiske unge mænd, der er imod uddannelse og vil straffe de venstreorienterede piger, der tager studentereksamen. Er det derimod arabere, så må årsagen være, at de vil straffe de arabiske piger, der måske også har valgt at tage studentereksamen i stedet for hurtigt at gifte sig og få børn. Men der er alt for få arabiske piger blandt studenterne til, at dette særlig ofte kan være årsagen. Så i de fleste tilfælde må det jo nok være unge højreekstremister, der bare ikke kan fordrage venstreorienterede piger. Politiet må derfor have fuldstændig ret i, at det normalt ikke er indvandrere, der er gerningsmændene.
 26. Fortæl mig lige igen hvorfor det er ok at forbyde beklædningsgenstand X, men ikke beklædningsgenstand Y. Uden at involvere subjektive tolkninger. Så temperature, masse, radioaktivitet eller andet objektivt målbar forskel… Og lovgiv udfra det. Det er jo "åbentlyst" og må derfor være let at forklare… PS: Og det er jo relevant da beklædningsgenstande = ytringer, ellers ville der jo ikke være nogen pointe I at forbyde nogen af dem.
 1. Vis flere...