Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Ahh endelig ro Er der andre der mener, at muslimer og andre religiøse mindretal i Danmark, bliver udsat for folkemord og fordrivelse ? Hvis ikke, lader vi den lige ligge indtil balladen dukker op igen
 3. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Oh my!.. Elsker når der rigtig går debat i den. Chefen siger jeg skal arbejde.. så jeg vender nok først tilbage lidt senere.. Men, beklager hvi nogen føler det gik lidt for langt. Cya later guys..
 4. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Nej.. læs evt. igen.
 5. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Hvad mangler du DK gør.. og hvad mener du DK alene gjorde ved det muslimske folkemord/fordrivelse?
 6. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Piger altså... prøv nu at holde tungen lige i munden ikk. Mine spørgsmål er simple. Spørgsmål: 1. Hvis man ønsker at der skal agerers på omtale rapport. Hvad præcist ønsker man. (Jeg er med på at man skal lægge press på overholdelse af menneskerettighederne.) 2. Hvis man ønsker at DK skal agerer imod forfølgelse af kristne i udlandet, ønsker man så ikke også at alle andre ikke skal forfølges? - er det reelt ikke underordnet om det er kristne eller ej? - Hvis ikke.. hvorfor ikke? 3. Hvis man ønsker at forfulgte skal hjælpes i udlandet, gør det samme sig så ikke gældende herhjemme?
 7. Jeg kan ikke se hvilke spørgsmål jeg mangler at svare på !
 8. Nej det var netop dig selv der trak debatten ned på det niveau !
 9. NEJ - Danmark agerer IKKE på folkemord, de forventer at FN gør det og det er som tidligere påpeget ikke tilfældet når det gælder kristne ! Muslimer derimod er en helt anden sag (Rohyngiaerne senest) !
 10. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Det har jeg svaret på, så mangler vi bare du vil forholde dig til de spørgsmål der er stillet.
 11. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Ikke alle sammenligninger giver mening. Denne gør ikke.. men mine spørgsmål er i fin tråd med rapporten.
 12. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Det er alene dig som laver den sidestilling.
 13. Min argumentation om FN’s berøringsangst overfor OIC i spørgsmålet om kristenforfølgelser har jeg allerede linket til så nu mangler vi blot at du linker til påstanden om at det modsatte er tilfældet !
 14. HVIS nu tråden havde været om fattige børn og dødspatruljer i Brasilien, ville det så være ok, at sammenligne med DK og tvivlsomme tvangsanbringelser ? Nej vel. Og din sammenstilling er af samme kaliber. De muslimer du kender, må have det rigtigt træls, i forhold til dem jeg kender
 15. Det er sku sølle at omfattende mord og fordrivelser af kristne i muslimske lande bliver imødegået med argumenter om enkelte muslimske kvinder der bliver hevet i tørklædet ! Det er sku helt ude af proportioner og tangerer ren og skær afsporing !
 16. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  For en gang skyld kan du selv undersøge sagen lidt, istedet for at lade andre gøre arbejdet for dig. Jam FN og EU kæmper hver dag for menneskerettighederne .- men jeg gider altså ikke gøre dit research for dig. Du er alligevel ikke interesseret - så det er spildte kræfter. Har du en interesse, så arbejd lidt for det. Danmark agerer naturligvis over for folkemord og andre brud på menneskerettighederne. Det tror jeg de fleste ved.
 17. Tormentor

  Har SF, Ø og Radikale fået kolde fødder?

  Og du lyder som en af deres hjernevaskede lemminge.
 18. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Det er heller ikke min påstand. Forfølgelse sker så absolut. Det dækker jo over bla. social stigmatiseirng, mistænkelighedsgørelse, lovgivning alene segmenteret på din religion, overfald, mord osv. osv. Politiske ageren for fordrivelse osv. - tager du ikke alle segmenter af forfølgelse med, så er rapporten heller ikke omfattet 80%. Går man alene på f.eks. folkemord, så er muslimer i verden, igen... også hårdt ramt. Og vores ageren skal vel ikke kun være over for kristne vel?
 19. Hvis du seriøst mener at FN daglig kæmper for at få muslimske lande til at overholde menneskerettighederne må du meget gerne smide et link der understøtter denne påstand ! Konkrete forslag der kan accepteres af den berøringsangste og selvhadende kulturradikale islam liderlige magtelite er i sagens natur umulig ! Det kræver helt nye ledere der tør gøre op med de samfundsnedbrydende unioner EU og FN der alene bærer ansvaret for udryddelsen af kristne verden over ! Danmark kunne vise vejen ved ex. at dedikere næste landsindsamling til støtte for forfulgte kristne i muslimske lande hvilket ville sende et utvetydigt signal til FN toppen og de muslimske lande ! Desværre er det politisk ukorrekt og dermed udelukket i dagens Danmark hvilket igen understreger årsagen til at der intet gøres for at standse udryddelsen !
 20. Erpe

  Har SF, Ø og Radikale fået kolde fødder?

  Du lyder mere og mere desperat NBs krav har fået dem ned på spærregrænsen, så det ikke engang mere er sikkert, at de kommer ind. Se https://www.avisen.dk/fakta-nye-borgerlige-dumper-under-spaerregraensen_551923.aspx
 21. Erpe

  Hvordan står partierne i dag?

  Ifølge voxmeter er nye borgerlige mere i fare for ikke at komme ind. Se https://www.avisen.dk/fakta-nye-borgerlige-dumper-under-spaerregraensen_551923.aspx og https://www.avisen.dk/fakta-stram-kurs-faar-sin-hidtil-bedste-maaling_552180.aspx
 22. Og jeg mener at der er en forskel. Folkemord og fordrivelse foregår ikke herhjemme. Basta bum.
 23. Tormentor

  Hvordan står partierne i dag?

  Jeg tvivler på han kommer over spærregrænsen.
 24. Tormentor

  Har SF, Ø og Radikale fået kolde fødder?

  Nej, de har opdaget de riskere hendes flertal smuldre hvis folk opdager hun kommer til at slække, så de venter til efter valget, så har tåberne sat krydset, så er der frit slag til at lempe som sidst. Man kan være 100 % sikker på at ikke få stram udlændingepolitik med hende. De idioter er optaget af hendes bluff om tidlig pension, som de heller ikke får, de fortjener at blive snydt igen. Ser intet galt i NB krav, det er sund fornuft..
 25. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Det må du jo mene. Vi kan konstaterer at religiøse også forfølges herhjemme. Mener man at det er en problem for kristne i udlandet, så bør man vel også mene at det er problematisk herhjemme. Mener man at man bør agerer imod kristen forfølgelse, så bør man også mene at man må agerer imod forfølgelse af andre religioner herhjemme. Det er ret let overskueligt, skulle jeg mene.
 1. Vis flere...