Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Forsvarsadvokat

  Boris fik et afbrudt samleje!

  Dette er rigtigt, for netop Frankring var også modstander af en forlængelse sidste gang, og kun lige akkurat gik med til det alligevel. Mit bedste bud er at de trods alt får en kortvarig forlængelse.
 3. Forsvarsadvokat

  Boris fik et afbrudt samleje!

  Ja jeg er enig i, at Johnson kunne gå med til 2-3 uger, hvis ikke et EU land siger, at nu skal det altså være nok og nedlægger veto mod en forlængelse.
 4. Forsvarsadvokat

  Boris fik et afbrudt samleje!

  Ja det er det da, men jeg tror ikke at Johnson vil acceptere en lang forlængelse, når han har lovet sine vælgere at komme ud den 31. oktober - dette har han gentaget gang på gang!
 5. dewey

  Boris fik et afbrudt samleje!

  Men det er Frankrig ikke.
 6. i dag
 7. Kontoristen

  Ny skrivemaskine

  Vi skal have nye skrivemaskiner på kontoret fordi Brother modellerne er for gamle og slidte nu. Jeg har kigget lidt på https://m.guloggratis.dk/inde/anden-indretning/kontorartikler/skrivemaskine/annonce/45572510-skrivemaskine-siemac Er det en model scriptøserne/sekretærene her er bekendte med? Vi bruger overhovedet ikke datamat på kontoret nemlig fordi afd. leder prokurist Jensen her ikke vil have nymodens ting ind. Vor frankeringsmaskine er også slidt. Ak ja modellerne slides hurtigt. bdh. Kontorist Jacobsen.
 8. Kontoristen

  Goddag allesammen - jeg er ny her

  Mange tak. Jeg sad netop her og talte med fuldmægtigen Hans Møjdahl - nordmand - om bemeldte Gudrun kunne være Gudrun Brocksen her, men det er nok for usandsynligt trods alt. Vi kalder hende gerne frk. Broksen fordi hun brokker sig over petitesser og kunder. Nå for søren tiden løber. Jeg skal finde nogle A4 ark ... dbh. Kontorist Jacobsen.
 9. C-girl

  Er i et manipulerende forhold, måske?!

  Jeg ved ikke om det har været sådan fra start af. Men det tror jeg ikke. Jeg tror der er kommet flere og flere "regler". Men stille og roligt så jeg ikke har lagt mærke til det. Jeg tror, som jeg skrev i starten, at han manipulere med mig. Så nu er jeg så "ødelagt"/"tæmmet" at jeg ikke kan se hvad der er fair eller ikke fair. Og jeg kan ikke komme ud af det. Har ikke overblikket, modet eller selvtilliden til at gøre noget. Og han kan komme med modargumenter, hvis jeg siger at noget virker urimeligt. Og så bliver jeg forvirret og tænker "Det er jo osse rigtigt". Eller skælde mig ud over at jeg ikke forstår det, og så kan jeg godt se at det er mig der er dum eller urimelig. Jeg har aldrig været ham utro. Har aldrig været nogen utro. Men hans X'er har, og han har med eller mod dem. Ikke mod mig, tror jeg heller ikke han vil. Men han har fuldtidsarbejde, som tager meget på ham. Jeg har kun flekxjob, så jeg sørge for alt det herhjemme. Så godt jeg nu kan. Så måske skal jeg bare finde en bedre måde at styre det hele på? Jeg er så forvirret. Kan ikke komme ud af forholdet. Men som han jo klogt nok siger, så kan jeg jo ikke klare det økonomisk selv... Tak for de dejlige sange! De er SÅ fede!!
 10. DenBruneMunk

  Boris fik et afbrudt samleje!

  Tyskland åben for en kortvarig forlængelse af Brexit Tyskland er åben over for en kortvarig udsættelse af brexit, hvis det sker af de rigtige politiske grunde, siger Tysklands udenrigsminister, Heiko Maas, onsdag. Han siger, at hvis det gælder om at skubbe tidsfristen to eller tre uger for at få den nye skilsmisseaftale på plads, så vil det næppe være et problem. Det siger Maas til n-tv ifølge Reuters. Så måske er de på vej ud i November istedet nu, og ikke engang næste år, som UK måske ellers havde en plan om, det kan være EU landene ikke gider dem.
 11. DenBruneMunk

  Fri TV valg Yousee

  Nej, Det handler om forringelse, og din beboerforening betaler for kanaler som de ikke længere får. Så annulleres kontrakten på det grundlag, eller skal til genforhandling og nok billigere. Havde ikke set paywall, jeg copy/pasted det fra anden artikel, som var en kopi. Her er en bedre ublokeret artikel: https://mediawatch.dk/Medienyt/TV/article11690812.ece
 12. ThomasSneum

  Boris fik et afbrudt samleje!

  De er vel enig om rammeaftalen nu. Nu skal de så have en forlængelse i EU, så de har tid til at få tidsplanen (Lovene) på plads. Det er vel et lille fremskridt.
 13. Forsvarsadvokat

  De Radikale lever på Månen!

  Vil dette sige at du ikke stemmer på Socialdemokraterne mere?
 14. Forsvarsadvokat

  Fri TV valg Yousee

  Artiklen kan desværre ikke læses uden at man betaler for det! Men man kan læse noget om en seerstorm, og dette kan måske rykke parterne til forhandlingsbordet inden 1. januar?
 15. Forsvarsadvokat

  Boris fik et afbrudt samleje!

  Boris fik et afbrudt samleje! https://www.dr.dk/nyheder/udland/brexit/brexit-er-koert-af-sporet-igen-boris-johnson-taber-afgoerende-afstemning "Den britiske regering har tabt en afgørende afstemning i Underhuset. Brexit er dermed igen kastet ud i uvished og kaos. Tidligere på aftenen opnåede Boris Johnson ellers det, som forgængeren Theresa May aldrig gjorde: At få flertal for en brexit-aftale i det britiske underhus." Men Boris kom ikke helt i mål, da han tabte afstemningen om tidsplanen for lovens vedtagelse! Johnson havde lagt op til at det skulle vedtages i løbet af få dage, så parlamentarene ikke kunne nå at lave 117 ændringsforslag til loven, og dels at komme ud af EU til tiden den 31. oktober! Nu kan tidsplanen den 31. oktober ikke længere overholdes, og Johnson er nød til at tale med EU-lederne om en forlængelse igen af Brexit dagen! Det er yderst tvivlsomt, at Johnson vil acceptere en meget lang forlængelse helt til den 31. januar 2020, da parlamentet så helt har lavet om på aftalen med ændringsforslag! Måske vil han acceptere en meget kort forlængelse f.eks. 14 dage til 3 uger, hvis EU går med til dette? Men han har lovet sine vælgere at de træder ud af EU den 31. oktober med eller uden en aftale, men han får næppe parlamentet med på et parlamentsvalg, da Johnson ifølge Britisk lov ikke selv kan udskrive et valg, som f.eks. statsministeren i Danmark kan det! Så Brexit er igen i det totale limbo? Din mening?
 16. modpol

  Hekle som hobby

  Jeg er enig i at pige ser godt ud og det let påklædte er smukt. Men uden det hæklede ville hun være endnu smukkere
 17. ThomasSneum

  Stoppe freelance-journalistik

  Ah!.. oplægget herinde fortæller kun den halve sandhed. Læs mere om loven og betydningen af den her: https://www.vox.com/identities/2019/10/21/20924781/freelance-journalists-writers-ab-5-california
 18. Chatomkone

  Chat om konen odense

  Søger fræk chat med andre, helst fra Odense, til chat om min kone, og helst nogen som kender/har kendt hende (har foto)
 19. Jojojo

  Stoppe freelance-journalistik

  Jeg har faktisk prøvet at finde afgørelse af den lov, uden held.. Men jeg kigger gerne på en troværdigt link, og det er den i indslaget Ikke
 20. ThomasSneum

  Skal vi have frivilligt politi?

  Nej.. Vil skal naturligvis ikke have amatør-politi på gaderne. Politiet må løse politiopgaver.
 21. ThomasSneum

  Stoppe freelance-journalistik

  Men ikke grundet denne lov.
 22. dewey

  Stoppe freelance-journalistik

  Youtube stopper og sletter selv videoer og brugere.
 23. https://newsbreak.dk/skal-vi-have-frivilligt-politi/ Justitsminister Nick Hækkerup (S) har på initiativ fra DF bedt Rigspolitiet kigge nærmere på tysk politis erfaringer med at sende uniformerede politifrivillige på gaden med peberspray for at skabe mere tryghed i lokalsamfundet. Dårlig idé, siger Politiforbundet. Kan det lade sig gøre at få helt almindelige borgere til patruljere og observere på gader og stræder som politi-frivillige for at skabe mere tryghed i lokalsamfundet? Sådan lyder en forespørgsel fra Peter Skaarup (DF), der skriftligt har spurgt justitsminister Nick Hækkerup (S) om, hvorvidt man med inspiration fra Tyskland kan etablere en ordning med politi-frivillige i Danmark. DF’eren har indsendt spørgsmålet i håbet om, at man som borger i Danmark fremover vil opleve en større tryghed i lokalsamfundene, end man gør i dag, siger han til avisen Danmark: – Med den her forespørgsel håber vi, at det er noget, man kan gøre brug af for at højne trygheden i samfundet. Vi er meget optagede af, at borgerne kommer tættere på politiet, og at politiet kan løse de opgaver, der er brug for. Derfor mener jeg, at man bør tillade kommunerne at oprette en form for politifrivillige eller hjælpere, som kan skabe en øget tryghed i lokalsamfundet. Peter Skaarup gør opmærksom på, at det ikke er et gennemarbejdet forslag, han kommer med, men i første omgang en forespørgsel på, om der er mulighed for at indsætte politifrivillige i Danmark, ligesom man altså har gjort i Tyskland, hvor de frivillige, der assisterer politiet, er udstyret med uniform og peberspray. Hvad mener du, skal vi have frivilligt politi? En god ide - i Tyskland har det været og er stadigvæk en stor hjælp for politiet og beroligende for borgerne, det frivillige politi i Tyskland er ikke kun udstyret med peberspray men også med håndjern og mange med våben dvs. med Walther p-5.
 24. ThomasSneum

  Stoppe freelance-journalistik

  Hvorfor tror du det?
 25. For mig handler det mest om at kunne finde let rundt på siden, gode filter muligheder og så høj Trustscore. Selvfølgelig skal designet også være fint og passe til sortimentet. Jeg synes denne webshop som primært sælger kjoler i vintage og retro stil gør det rigtig godt: [Reklame]
 26. I går
 27. Zorglup

  Er jeg den eneste som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje

  Nej sgu da. Jeg skrev google.
 28. Bare mig.

  Hekle som hobby

  Min mor hæklede næsten alt mellem himmel og jord, da hun var i live. Hun kunne både se TV og hækle samtidig, uden der gik ged i mønsteret og farverne på håndarbejdet. Især gjorde hun meget i grydelapper, lapper til tøj og små duge til at lægge under vaser og alverdens pynteting. Det er uden tvivl et godt tidsfordriv hvis man kan forliges med det. Lad os gerne se hvad der kommer ud af bestræbelserne.
 1. Vis flere...