Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Anklageren

  Terrorisme

  Mange tråde bliver afsporet, fordi de kommer til at handle om islamisk terrorisme i stedet for oplægget. Nogen mener, at islamister står bag næsten al terror. Det afhænger jo af, hvordan man definere terrorisme. Islamisk Stat, Taleban, Al-Shabaab og Boko Haram bliver af nogen anset for at være de mest dødelige terrororganisationer. Der er bare dét, at deres terrorisme hovedsagelig har fundet sted i krigsområder, hvor de fleste ofre har været i Syrien og i Irak. Man kan da godt definere terrorisme, så definitionen også omfatter angreb på civile i krigsområder. Den definition har bare andre konsekvenser, som f.eks. at tæppebombardementet af Dresden i 1845 - vil blive regnet som terrorisme - fordi det var rettet imod civilbefolkningen.
 3. Mikkel4600

  Fun facts om katte.

  Gode facs
 4. Mikkel4600

  Hvordan internettet har ændret vores hverdagsliv

  100% rigtigt internettet har ændret alt og det sker med lynets hast.
 5. Jojojo

  EARTH DAY IDAG

  Jeg kan godt går lidt tabt i de tekniske termer, men jeg er enig at der er mange problemer som skal løses, en af dem, Regn, fik vi lov til at se meget af i de sidste pår uger. i de sidste 150 km vi kørte langs med grænsen til Luxumbourg og Belgien er store områder ødelagt af regn, og dersom vi bruger en del af området til ferien, skulle vi ændre vores strategie mht. regn, eller klima ændringer. Folk heromkring er bekymret, vi til gengæld kan støtte os in Trump med den løfte at klima er noget som kommer fra Kina, personligt kunne vi godt trænge til en opfinder som kommer med verdens største og mest betydnings fylde opfindelse. Eller acceptere reducering af verdens befolkning af sagens begivenheder, selvom mine børnebørn protesterer, de er trods alt nogen møgunger
 6. Entrelac

  Allerede tørke

  Tjaaa, som jeg plejer at sige: Der er ikke meget der er så galt, at det ikke er godt for noget.
 7. Jojojo

  EARTH DAY IDAG

  Først var det Hitler in Danmark, nu er det Muslimer tror du, vi fik hævn med at vi dræbte en par tusind Tyskerbørn, er det noget i den stil dú tænker på, eller noget endnu mere sjovt. Vi griner også en del, vi grinte faktisk en hel del i hæren når vi var lidt skræmt, måske er det verdens største Grin day i dag.
 8. i dag
 9. Leonidas

  EARTH DAY IDAG

  CO2 er en ufarlig gas, som faktisk fremmer grøn vækst. Jeg synes der er mange andre miljøproblemer vi også skal løse. Og sjovt nok er det den occidentale mand, som er mest innovativ mht. til at finde teknologi, som kan reducere menneskets miljøbelastning.
 10. Ubeskriveligt

  EARTH DAY IDAG

  Jeg havde en bekendt som sagde, at når der engang kommer muslimsk flertal i Danmark, hvilket formentligt vil ske i løbet af 1-2 århundreder alt andet lige, ja så vil verdenshavene stige med så mange meter pga. den globale opvarmning, at det meste af Danmark vil være ubeboeligt alligevel og muslimerne må finde et nyt land at slå sig ned i. Det er en meget sjov betragtning, som vi griner en del af. Happy earth day.
 11. homofaber

  Er det islamister som har angrebet Sri Lanka?

  Det her billede af nogle uskyldige bussæder blev postet i en gruppe for højrenationale. Som man kan se i nogle af kommentarerne så folk straks burkaer og muslimer, hvor alle andre ville se, at det bare var bussæder. Sådan er det også i debatten, når antimuslimerne deltager. De ser også muslimer alle vegne, om det så er i skyerne eller bunden af kaffekruset eller et sæde i en bus.
 12. Jojojo

  EARTH DAY IDAG

  Tja, men der er næsten ingen Muslimske lande på listen af de værste syndere, og Danmark ligger i toppen p/p så hvem skulle udrydde os. Muslimer måske Jeg tror bare at vi skal fokusere på Paludan og lad resten af vores verden klare de vigtige sager, og finde os i resultaterne
 13. Anklageren

  Er det islamister som har angrebet Sri Lanka?

  Jeg har fra første færd skrevet, at det kunne være islamister - så jeg forstår ikke, hvad du mener. Det er da "jer", der altid "ved", hvem gerningsmændene er - og du har endda selv forsøgt at give muslimer skylden for at sætte ild på Notre Dame Før nogen vidste noget skrev jeg:
 14. Anklageren

  Er det islamister som har angrebet Sri Lanka?

  Jeg har lagt mærke til, at du tror - al politik handler om islam Det er sådan set ikke noget, jeg mener. Det bygger på vælgerundersøgelser. Jeg giver nemlig ikke meget for fornemmelser - fordi der ingen reel erstatning er for viden. Nye borgerlige henter ganske rigtigt de fleste vælgere fra DF (og lidt fra Venstre).
 15. Leonidas

  EARTH DAY IDAG

  Vi kunne godt trænge til en hurtig krig, hvor vi eliminerer en masse CO2-udledere....
 16. Hvem er lækrest? Emily Ratjakowski Kate Beckinsale
 17. Jojojo

  EARTH DAY IDAG

  Nok fordi der er så mange andre vigtige sager er det måske slippet for mange at det er EARTH DAY i dag, og at vi i skrivende stund er på vej til at overskride katastrofetal 38 GIGA ton kul dioxide . Et tal med kæmpestore konsekvenser som vores børnebørn bude holde os ansvarligt for, og for en stor del allerede gør, et tal som gør at vi også i vores del af verden oplever problemer. meget lille, men meget tyder på at de bliver hurtigt større, dagens mange skovbrænde, inklusive vores forsvindende antal insekter og fugle er vidne. Måske en ide at vi alle støtter fratrædelse af Paris klima aftalen og ligesom Gofeve manden starter med at sætte gang i kul industrien igen, vi gamle skal jo nok overleve, regning sendes videre, og så er det også dejligt varm. Jeg kondolerer alle dem som virkeligt følger udviklinger.
 18. Ja-ja-da, en kvinde så med egne øjne Jesus i flammerne under Notre Dame's ildløs: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/kvinde-ser-jesus-i-notre-dames-flammer-og-hun-er-ikke-alene/7605329 JEG vil selvfølgelig heller ikke stå tilbage med de gode påskehistorier - således mødte jeg i formiddags selveste Frank Sinatra henne i vores lokale Jem & Fix. Han skulle åbenbart lige bruge et par plantesække og 3 meter hvid kvartstaf-liste.
 19. Erpe

  Er det islamister som har angrebet Sri Lanka?

  Nyhedsmedierne er bare for overfladiske. Der er to ting, som de udelader: 1. Sri Lankanere kæmpede for ISIS i Syrien. Se f. eks. https://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-sri-lanka-idUSKBN13D1EE Disse krigere er nu vendt hjem til Sri Lanka med stor viden om, hvordan man laver bomber og organiserer angreb! 2. At politiet var blevet advaret på forhånd, men undlod at advare, hænger selvfølgelig sammen med, at det ville være ekstremt dyrt for Sri Lanka at skræmme de velhavende turister væk, - og hvad nu hvis bombetruslerne bare havde været tomme trusler? Se desuden https://www.telegraph.co.uk/news/2019/04/22/sri-lanka-terror-attacks-risk-turning-tourism-revival-ashes/ hvor det diskuteres, hvad bombeangrebene kommer til at koste Sri Lanka i faldende turistindtægter. Det er forståeligt, at Sri Lanka forsøgte at undgå dette ved at holde deres viden for sig selv, selvom det jo nu ser skidt ud, fordi vi nu ved, hvor voldsomme angrebene viste sig at være.
 20. Jojojo

  Er det islamister som har angrebet Sri Lanka?

  Et stort tillykke til alle dem som kommer med cool hard facts, nu kommer der ro på sagen igen og koncentrerer vi os på vigtige sagen såsom det er EARTH DAY i dag, og vi er på vej, meget takket Trump manden til de 38 Giga Tons carbon dioxide.
 21. ThomasSneum

  Er det islamister som har angrebet Sri Lanka?

  Der er indløbet flere klager i tråden her. Stop med at gå efter personer og hold jer til bolden. Er det for svært, så låses tråden - det burde ikke være nødvendigt. (Manglende blå skrift grundet mobilmoderation)
 22. Leonidas

  Er det islamister som har angrebet Sri Lanka?

  Til de faktaresistente islam-apologetikere @Anklageren, @ThomasSneum, @homofaber, @Jojojo @Erpe. I har virkelig en dårlig sag, men I er da underholdende at høre på https://www.dr.dk/nyheder/udland/overblik-det-ved-vi-om-de-doedelige-angreb-i-sri-lanka " Den srilankanske regering mistænker en lokal, radikal islamistisk terrorgruppe for at stå bag, oplyser en talsmand for regeringen ifølge AP. Teorien er dog, at de har fået hjælp af internationale terrorister. - Vi mener ikke, at disse angreb blev udført af en gruppe mennesker, der var begrænset til dette land, siger regeringstalsmand og sundhedsminister, Rajitha Senaratne ifølge The Guardian. "
 23. Konspirationsteorier har alle dage været sjove.
 24. homofaber

  Er det islamister som har angrebet Sri Lanka?

  Men hvad laver du så på et debatforum, hvis du ikke vil debattere med andre, du ikke er enig med, og kun vil høre vennernes mening fra kolonihaven?
 25. Gæst

  Allerede tørke

  Det får vi sikkert...for med den globale opvarmning vil regnvandet fordampe inden det når ned til os...
 26. fedt

  Allerede tørke

  Håber ikke vi får samme tørre sommer, som sidste år. Planterne groede ikke ordentligt og det kst. mange penge til vanding af haven + køkkenhaven. Der kommer vand i næste uge
 27. fedt

  Er det islamister som har angrebet Sri Lanka?

  Jeg vil ikke diskutere med sådan en belært mand som dig, du må jo vide det, siden du udtaler dig om alle Dk vælgere. Tror også vi kommer forskellige steder i DK, for jeg hører ikke andet fra min kolonihave venner, hvordan bliver vi islamisterne kvit. Kan fortælle at der er et bredt politisk tilhørssted i havekoloniens ca 350 haver
 1. Vis flere...