Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Jeg anmelder af princip aldrig meddebattører hvis de sviner mig til og det skal du være glad for da din udtalelse er langt over stregen i forhold til ordensreglerne ( manden og bolden du ved ) ! Jeg vil istedet opfordre dig til at læse nogle af de indsatte links igennem inden du fyrer dine automatsvar af !!!
 3. i dag
 4. Muslimers angreb på kristne er langt fra altid religiøst motiveret. Afghanistan har været det værste land på dette område. Men det handler klart mere om angreb på USA og USA’s allierede som hævn for besættelsen af Afghanistan. På samme måde har angrebene på kristne irakere klart været hævn for USA’s besættelse af Irak, hvor de kristne irakere begik den fejl at hjælpe USA. Forfølgelsen af kristne irakere har derfor også været størst i den sunnimuslimske centrale Irak, hvor befolkningen støttede Saddam Hussein. Men Nordkorea er det eneste land, hvor kristne er blevet forfulgt ca. lige så meget som i Afghanistan. Også Kina og Vietnam er ude efter de kristne. Men i alle tre lande er årsagen, at de kommunistiske styrer generelt er imod religion, som de betragter som opium for folket. Altså som et middel til at passivere befolkningerne, så befolkningerne undlader at kæmpe for deres rettigheder i kapitalistiske samfund. Desuden bliver kristne forfulgt i Indien og på Sri Lanka. Her er det især fundamentalistiske hinduer, der står for forfølgelsen. Men fundamentalistiske buddhister er på vej til at gøre det samme. Så selvom jeg jo godt ved, at du er islamofobisk kujon og enorm skræmt af de få muslimer i Danmark, så har du ikke ret i, at det altid kun er muslimer, der er imod kristne. Problemet er meget mere kompliceret end det. Kommunister, hinduer og buddhister er overhovedet ikke muslimer. Men de kan være farlige for kristne alligevel.
 5. Allerede i 2007 konkluderede en tysk undersøgelse at 75% af verdens forfulgte var kristne ! https://www.religion.dk/undervisning/kristne-er-verdens-mest-forfulgte FN’s plan for den vestlige verden kunne meget vel være denne: “Kristne i Vesten står over for to modstridende trusler. En fra et i sti- gende grad sekulariseret samfund, der er intolerant over for, at kristne offentligt giver udtryk for deres bibelske tro, og en anden fra et i stigende grad selvbevidst islamisk samfund, der er optaget af at forme Vesten i dets eget billede. Disse to naturligt fjendtlige kræfter har fundet en fæl- les dagsorden i at sikre, at kristendommens indflydelse på det vestlige samfund formindskes. I multikulturalismens, tolerancens og den politiske korrektheds navn er denne koalition optaget af at nedbryde de vestlige samfunds friheds- rettigheder, især ytringsfriheden. Islam, der er en religiøs modsætning til kristendommen, accepteres kulturelt, mens kristendommen lægges for had. Der vedtages en bred vifte af lovgivningsmæssige og andre tiltag, der hver for sig kun har lille effekt, men har en fremadskridende ophobet indvirkning på frihedsrettigheder, der længe har været værdsat. Dette resulterer i bestræbelser på at undertrykke enhver kritik af islam og på at ignorere ubehagelige kendsgerninger om islam og indsætte, hvad der kun kan kaldes et censursystem.” Virker det ikke ret bekendt (FN’s migrationspagt) synes du ?
 6. Sidste kendte mord på kristne der nægtede at konvertere til islam ! https://udfordringen.dk/2019/05/vestafrika-tolv-draebt-under-kirkeangreb-i-loebet-af-to-uger/ Der er store mørketal i antal drab på kristne da myndighederne i mange islamiske lande mørklægger disse angreb !
 7. “Vores svigt er monumentalt og sølle ud over enhver forstand. A A Når tavsheden sænker sig over et emne, er der grund til at undre sig. Hvad er det, man ikke må tale om, og hvorfor ikke? Det gælder forfølgelserne af kristne verden over. Ingen siger noget om det, ingen kommer med erklæringer, fordømmelser eller beklagelser, det sker bare, og resten er stilhed. I 2017 blev over 3.000 kristne myrdet, 1.250 blev bortført, over 1.000 blev voldtaget, og 739 kirker blev vandaliseret. Det var rekord. Få har følt trang til at kommentere det, der kom ingen udtalelse fra Lars Løkke i den anledning, der var ingen mindehøjtideligheder, der var bare udbrændte kirker og dynger af lig. Og den store tavshed. Karakteristisk nok var det den amerikanske præsident, Donald Trump, der med sin eminente sans for det upassende fik sagt nogle borgerlige ord til Nigerias præsident, da denne var på besøg.” https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11322091/vi-vender-ryggen-til-forfulgte-kristne/ http://www.saabykisserup.dk/Nadver.pdf https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/2014-09-30/forskere-vender-ryggen-til-kristenforfølgelser https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/kristne-må-åbne-øjnene-hvad-der-foregår-i-verden https://www.document.no/2007/06/15/vesten_svikter_de_kristne_som/ http://www.danskkultur.dk/bog/Kristen1.pdf
 8. Jojojo

  Er koranen godt for Danmark?

  Jeg synes bare at du skal tage en ispinde i munden.
 9. “Efter at have krævet aktindsigt i UNHCRs interne data har Barnabas Fund, en kristen nødhjælpsorganisation, der hjælper forfulgte kristne, afsløret, at FN udelukkende vælger muslimer, når det gælder kvoteflygtninge til Storbritannien.” http://www.dailymail.co.uk/news/article-6004837/Britain-brings-1-100-refugees-Syria-three-months.html FN har længe fået kritik for at være domineret af Organisationen af Islamiske Lande (OIC).
 10. Lucianone

  Stemmer du?

  Ved heller ikke, om jeg gider stemme denne gang. Jeg sendte en vælgererklæring til JFK21, Mads Palsvig´s parti. Men de fik desværre ikke vælgererklæringer nok. Og da Palsvig selv stiller op som løsgænger et eller andet sted på djævleøen, har jeg ikke mulighed for at stemme på ham personligt. De øvrige partier tiltaler mig ikke for alvor. Stram Kurs kunne på sin vis være fine at have på Tinget, da Paludan nok skal stå for god underholdning og nok også kan stikke lidt til eliten. Men de er dog for ekstreme til, at jeg selv vil stemme på dem. Klaus Riskær har nogle interessante ideer og tanker. Bl.a. taler han om borgerløn og han taler om at ændre skattesystemet, så private betaler mindre i skat og virksomheder skal betale mere. Det tiltaler mig egentlig. Men jeg ved ikke, om jeg helt har tillid nok til manden, da han altid har været lidt en plattenslager. På den anden side er han måske blevet klogere efter sin ferie på Hotel Gitterly. Nye Borgerlige er ikke de værste. De er en mere sober udgave af Stram Kurs. Vermund taler modsat Paludan om de samme problemer, men med større respekt og menneskelighed. Men nu hedder de jo BORGERLIGE og jeg frygter lidt, at de måske har en usolidarisk fordelingspolitik. De øvrige partier kunne jeg ikke drømme om at stemme på. Summa summarum: Det er kun Nye Borgerlige og Klaus Riskær, jeg overvejer at stemme på. Men det er sandsynligt, at jeg ender med at stemme blankt. Vi får dog se.
 11. Namasté

  Anbefal en by !

  Vedbæk, Rungsted eller måske Gammel 'Halte', der finder du masser af tennisbaner, swimmingpools og smukke unge kvinder. Jeg bor ikke selv i den landsdel, men du virker som en venlig, åben og imødekommende mand og jeg er derfor ret sikker på at du hurtigt vil kunne knytte venskaber med ligesindede i lokalområdet.
 12. Du har uendelig meget at lære min ven og en af måderne er at man IKKE skal stole på de politisk korrekte medier ! “Kristenforfølgelser i den muslimske verden: Det finnes en rekke organisasjoner som rapporterer om dette, men sakene blir likevel i stor grad fortiet gjennom venstre elitens journalistiske maktapparat som ikke støtter at sannheten kommer frem. Her finner du mer informasjon om dette.” http://opendoors.etp4.etp.no/sider/tekst.asp?side=3156 http://www.compassdirect.org/ http://www.thereligionofpeace.com/ http://www.bosnewslife.com/ http://barenakedislam.com/index.php/2009/12/14/hamas-environmentalists-digging-up-bodies-of-dead-christians-claiming-they-pollute-the-earth/ https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/03 https://sites.google.com/site/fiavnorge/filarkiv/Forfulgte kristne glemmes.pdf Der har i årevis været spekuleret i årsagen til denne åbenlyse mangel på interesse for disse omfattende kristenforfølgelser i den islamiske verden, ikke bare af medierne, men i endnu højere grad af FN ! Det er i den grad sørgeligt at såvel FN som den vestlige verdens socialistiske og politisk korrekte ledere og medier fortier disse kendsgerninger hvilket koster mange kristne liv hver dag ! At islams indflydelse i FN er stor har aldrig været en hemmelighed, men at det socialistiske vesten bidrager til denne svigagtige holdning er utilgiveligt ! Hvis man sammenholder dette forræderi mod kristne trosfæller i den muslimske verden og den nyligt tiltrådte migrationspagt fra FN ligner det grangiveligt en konspiratorisk masterplan for islamisk udbredelse !
 13. lise mikkelsen

  Log på sundhed.dk

  Nej, det ser ud til at være det samme. har du nogensinde kigget på din egen logfunktion på sundhed.dk. ? Men tusind tak for svaret. Jeg kan udfra det regne ud at nogen har kigget på mine sundhedsoplysninger uden at have gyldig grund. Og jeg vil få det tjekket
 14. Evalu

  Log på sundhed.dk

  Jeg er hospitalsansat, og jeg kan naturligvis kun vide, hvordan det foregår i min region; men jeg kan ikke forestille mig, at sikkerheden omkring patientjournaler kan være forskellig fra region til region. Når jeg logger ind på en patientjournal, så kan jeg ikke vælge om navn, stilling eller afdeling skal fremgå. Det vil automatisk stå ved hvert eneste notat,,som jeg skriver, og det vil automatisk blive registreret, når jeg er inde og læse i en journal. Jeg kan ikke "skjule" mig eller udgive mig for at være en anden.
 15. DenBruneMunk

  Anbefal en by !

  Se bare, der er meget vi ikke ved, så måske kan personen godt tage til Rødby og få mange gode år ud af den by, og de billige cigaretter når regeringer måske hæver dem igen,igen. Og så ikke at glemme alt det andet gode. Tror dog man skal rejse lidt imod byerne for at finde et socialt rigt liv, hvis man også søger det.
 16. Terence

  Anbefal en by !

  Fuerzzz er skam da ved at dø af KOL. Har han nu og cancer??
 17. DenBruneMunk

  Anbefal en by !

  Det har jeg ikke læst? Der er da mange som lever med en kræft sygdom, uden at være døden nær men kræver ofte behandling. Har du set det skrevet et andet sted?
 18. Terence

  Anbefal en by !

  Fuerzzz kan ikke gå til færgen, han er jo døden nær, så det nok ikke betale sig at flytte.
 19. DenBruneMunk

  Anbefal en by !

  btw, Der får du ikke de muligheder, som Rødby tilbyder, udover de drenge som bor der, så er der andre typer i Rødby, nok måske ikke helt så seje, selvom de taler sjovt, og lidt københavnsk rapper agtigt.
 20. DenBruneMunk

  Anbefal en by !

  Maribo er da ikke så ringe endda? Der er nok bare dyrt og nu mere sydligt, nu billigere, hvis også varme og stand skal tælle for noget. Var det Tønder ville jeg seriøst se på det billigere dagligvarer, mad og igen boliger. Når alt bliver 10% billigere, og bil reps, så kan man dårligt synes at bo i grænseområder er ringe Synes da heller ikke transport og indkøb er lige om hjørnet der. Men jeg er da lige så udsat og har 8-9km til nærmeste indkøb og 16km når man skal noget stort (no phun intended lol)
 21. Terence

  Anbefal en by !

  Det er da ikke dyrt. Kun en tusse mere end Jyderup. Eller dobbelt hvis han sidder for 2500 i nr 25. Pøllen har ledig første sal æggehoved er flyttet til Maribo. Jeg har forslået Nakskov, der falder han ikke ved siden af. Ellers Rødby havn Sognefoedvænget hvor pøllen lillesøster boede før hun flyttede til Sundby, vil han også kunne ligne klientellet.
 22. passiv

  Nazisme var Socialisme: Det endegyldige bevis

  Oplægget var for langt .
 23. Lucianone

  Anbefal en by !

  Ved ikke hvor billigt her er. Betaler 5000 i husleje pr. måned. Tro det er for dyrt for Snooz. Er der nogle steder på Lolland, du kan anbefale til Snooz? Jeg mener, naturligvis UDOVER Krønge, som jo er verdens navle...
 24. Terence

  Anbefal en by !

  Vollsmose er også til at betale?
 25. Terence

  Hvilken sang er "jeres sang"``

  Hold nu kæft den klaphat. Indsatslederen opgave er at have overblik om der skal mere hjælp frem. Ikke hjælpe idioter der selv forværre ulykken ved at ikke gide bruge sele. Beredskab øst Gad da heller ikke kommentere den sindsyge historie om ham der ikke ville hjem.
 26. DenBruneMunk

  Anbefal en by !

  Rødby(Havn) er en af de gode, hvis man kan leve med de billige lejeboliger (DABbolig.dk). https://dabbolig.dk/find-bolig/?search=4970 Rødby - Billig mad og drikke (via færgen til Tyskland, på gåben 135,-) - Butikker og gode færdigmads muligheder (dog dyre ca.70kr ret, rabat ved uge aftaler) (reklame) lol - Tog i Rødby - Busser, både til Tyskland og modsatte vej (Ved dog ikke om man kan springe på i Rødby havn. Du nævner ikke hvorfra du vil væk, måske er du allerede der
 27. DenBruneMunk

  Er koranen godt for Danmark?

  Aldrig hørt om 3. generations danskere? Det må være i Sverige de lever. Og indvandrere i Danmark er vi mange forskellige , mangfoldigheden længe leve, deriblandt mormoner,kristne, muslimer og en masse andre, jeg tror kun man vil misforstå hvis man vil misforstå. Det er det generelle problem med tekst, man læser det som man vil læse edit: Forkert udtryk "kulturer" brugt.
 1. Vis flere...