Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. ThomasSneum

  Civil ulydighed nu!

  Stadig taknemmelig over en regering og opp. som har formået at håndtere pandemien med utrolige lave dødstal. Økonomisk er vi ikke ramt hårdere end andre lande - og den fantastiske håndtering kommer sikkert til at lede til en sikker genåbning, uden et større tryk på smitten...hvilket også vil sikre en stabil opstart af økonomien. Stærkt arbejde. Og..nej tak til længere valgperioder. Jeg er tryg ved at landets ledere konstant mærker at de er i folkets nåde.
 3. stig6499

  Hvorfor skal voksne kvinder altid gøres til børn?

  at omtale sig selv som drengerøv eller knejt , den er jeg helt med på
 4. i dag
 5. Erpe

  Lykke partiet ?

  Politikere er jo folk, der kan lide at være i politik. Men nogle af dem har svært ved at finde sig til rette i de eksisterende partier og indordne sig. Sådanne politikere må derfor vælge mellem helt at forlade politik, hvad de ikke ønsker, - og så i stedet at lave deres eget parti, hvor de ikke skal indordne sig under en anden partileders ledelse.
 6. ElskerFolieBalloner

  Sveriges corona-general med klar appel til Danmark: Åbn grænserne

  Danmark er alt for lille et land for mig. har venner i Israel, og det er et mere interesant land end Danmark. kunne godt se mig selv bo der nede hvor der aldrig kommer sne og frost grader. har ikke nogen kæreste men hvis jeg engang fandt en pige så måtte hun gerne bo i Israel eller et andet mere interesant land så vil jeg nemlig flytte fra Danmark og starte på et nyt liv i udlandet.
 7. welupe

  Lykke partiet ?

  Forstår ik helt hvad politikere opnår ved at lave nye partier...de må åbenbart ha en Plan-B, de selv tror på...? Jeg kommer - ik foreløbigt - til at stemme på hverken Lykke Partiet eller Frem, for jeg aner ik noget om endnu hvad de kan, og hvad de ikke kan... Og især i denne nye finanskrise stemmer jeg ik på noget "usikkert"...
 8. I al respekt tror jeg ikke et lands internationale orientering kan opgøres på den måde
 9. ElskerFolieBalloner

  Sveriges corona-general med klar appel til Danmark: Åbn grænserne

  passer ikke. der er for mange danske varer i butikerne og for få udlandske varer. selv Tyskland har mere import end Danmark. Danmark er et kedeligt land. vil gerne flytte til et større land en dag. Danmark er ikke lige mig
 10. Her tror jeg simpelthen enhver svensker ville tale dig imod (hvis han turde) - Danmark er FREMRAGENDE handelsfolk internationalt. Vi har altid satset på samhandel med udlandet af fødevarer og tjenester - bl.a. fordi vi ikke graven masse naturressourcer som eksempelvis Sverige. Tag bare verdens rigeste land Norge - de har ingen kompetencer overhovedet. De er en olienation med total Kuwait økonomi - og kan nikke finde ud af noget som andet end off shore industri og aktiehandel. Man bliver god til noget af nødvendighed og muligheder - mens ressourcer gør dig "doven"
 11. Cementdebil

  Civil ulydighed nu!

  Iflg. den amerikanske økonom Garett Jones kan selv beskedne forskelle i de nationale intelligenskvotienter være med til at forklare nationalistisk fremmarch. Det betyder at en nation som Danmark bringer en statsminister som Che GueMette til magten - og hendes populisme og frygtretorik vil forføre lavere begavede vælgere - og deres usikkerhed og mangel på intellektuel kapacitet vil endda forøge hendes popularitet. Garett Jones har nogle voldsomt interessante tanker om hvorledes rige og veludviklede samfund burde lave 10% mindre demokrati gennem større ekspertstyre. Præcis som vi ser det i den vellykkede svenske corona strategi. Han påpeger også at politikerne burde sidde i længere perioder, så de ikke konstant tænker på genvalg. Når politikerne befinder sig på større afstand af vælgerne, har de bedre mulighed for at træffe kompetente beslutninger. Længere valgperioder sikrer denne afstand.
 12. ElskerFolieBalloner

  Sveriges corona-general med klar appel til Danmark: Åbn grænserne

  Danmark har næsten ikke nogen import fra USA og der er alt for mange lokale varer i Danmark. Danmark er for lokalt og ikke internationalt nok
 13. Arhhh - nok er jeg stor fan af Sverige. Men de er introverte og autoritetstro grænsende til det idiotiske. Danskere er langt mere internationalt orienterede - det kommer sig af at være en handelsnation - hvor Sverige er langt mere en industrination. Sveriges ledelseskultur er direkte rædsom. De elsker konsensus og "leger" konstant 'gæt hvad chefen tænker'. Når medarbejderne så har gættet det - får de at vide de selv har besluttet det!!!!! Det er top komisk pseudo indflydelse på beslutninger.
 14. Jeg synes jeg ser en tendens til at piger kalder sig selv piger, når de ER piger. Omkring starten af 20'erne bliver en del af dem så lidt mere bevidste om deres køn, og de begynder at omtale sig selv som kvinder. Omkring 50'erne skifter det så igen til enten piger igen eller kvinder med stort Q/Quinder. Det er lidt ligesom buffalo sko; det har aldrig klædt nogen! Jeg har tit set mænd omtale andre mænd som drenge. "Han er en af drengene", "jeg var ude med drengene", etc.. Jeg har også set dem blive omtalt, eller har omtalt sig selv, som "drengerøv". Som regel ikke uden en vis stolthed eller selvtilfredshed. I Sønderjylland har jeg desuden set varianten "knejt" brugt en del. Angående kønsbehåring, så må det være folks egen sag. Jeg har da mine præferencer, men det er ikke dét der skiller os ad. Men ligefrem at kalde det for en "pædofilisering af samfundet" synes jeg er overkill. Dels har det jo ikke noget med alder at gøre, men udelukkende om man kan lide kønsbehåring eller ej. Dels så ligner en nøgen vagina og en hårløs tissekone bare ikke hinanden. Så jeg ser intet misforhold i den retning.
 15. Sverige har mange flere Corona smittede, end vi har. Derfor risikerer vi en ny opblussen af epidemien, hvis vi åbner grænsen til Sverige. Denne grænse bør derfor holdes lukket, indtil antallet af smittede på 100.000 indbyggere i Sverige er kommet ned på samme niveau som i Danmark. Men til det øvrige Europa kan vi godt åbne op.
 16. Zorglup

  Notifikationer

  Jeg kan slet ikke byde ind, hvis det er fra en mobil eller tablet, MEN læs lige mit indlæg igen. På en pc skal du bare længere ned på siden.
 17. Dette er bare ikke den normale definition. Jeg har talt med masser af indvandrere fra muslimske lande, der erkender, at de ikke er troende. De har bare stadig muslimske navne og bærer måske også muslimsk påklædning, fordi deres familie forventer det. Altså nøjagtigt som de mange “kristne”, der stadig er medlem af folkekirken uden at være troende.
 18. ThomasSneum

  Notifikationer

  Måske tager det noget tid før ændringer/rettelser tager effekt. Jeg har desværre ikke mulighed for at se eller rette dine indstillinger. Men lad mig vide om det fortsætter, så vil jeg forsøge at kontakte admin.
 19. Erpe

  Lykke partiet ?

  Lykkepartiet er formentlig en døgnflue, der aldrig kommer i folketinget. For programmet er for tyndt og overfladisk. Sådanne partier er set før både i Danmark og i andre lande. Men de får normalt kun 0,1%-0,5% af stemmerne. Årsagen er, at de får svært ved at klare sig i debatterne før et valg, hvor folk jo ønsker klare svar på, hvilken regering de vil støtte og, hvilken politik de har vedrørende de vigtigste aktuelle politiske sager. Og så sidder de oftest og væver eller vil måske bare snakke om “lykke”. Den går ikke.
 20. Jeg tror ikke på, at dette har noget med sagen at gøre. Problemet var derimod, at socialdemokraterne som leder af røde regeringer intet ville gøre for at stoppe indvandringen. Dette skabte DF, og resultatet var i stedet blå regeringer. Nu skiftede socialdemokraterne imidlertid politik og lovede at begrænse indvandringen. Dette fik masser af DF-vælgere til at vende tilbage til rød blok, hvor de hele tiden bedst havde kunnet lide den økonomiske politik, men altså bare ikke udlændingepolitikken. Disse vælgere havde aldrig brudt sig om V, K og LA. Men DF havde jo været nødt til at samarbejde med disse tre partier, fordi S ikke ville begrænse indvandringen. Det er svært at spå om fremtiden. For vi ved jo ikke, hvad der kommer til at ske. Corona vil være et vigtigt tema et par år endnu. Men om begejstringen for den nuværende regerings politik vil holde afhænger jo totalt af, at antallet af smittede ikke begynder at stige voldsomt igen. Desuden aner vi jo heller ikke, hvad der fremover kommer til at ske i EU? Hverken vedrørende flygtninge eller Corona?
 21. snoozz

  Afliv din nabo !

  Ja mange har nok prøvet det: Enten bor man et sted, eller der kommer en ny nabo til som: - HAr høj musik dagligt og til efter midnat. - Skrigende børn - En hund der siger VOV døgnet rundt. . og Finde selv på flere ... Men hvad gør man så ? Det jeg leder efter er kreative idéer til IKKE at gøre noget decideret ulovligt, men alligvel give ham selv lyst til at flytte. Umiddelbart er jeg kommet frem til at hænde chilipulver i noget vand og hælde det ind af hans brevsprække. Men flere forslag modtages gerne. Selv at spille dobbelt så høj musik har ingen effekt... ! Får kun pigerne til at danse endnu mere !
 22. snoozz

  Påsatte Erik branden på Hotel Hafnia?

  hmmm Både min 3 og 5-gears pløjede sig nu igemmen enhver pløjemark. Naturligvis var den 5-gears bedst, men jeg havde heller ikke problemer med at køre fra en politihund på den 3-gears .!
 23. Sverige er en moderne, internationalt orienteret nation, mens danskerne nærmest er en flok neandertalere til sammenligning.
 24. ElskerFolieBalloner

  Sveriges corona-general med klar appel til Danmark: Åbn grænserne

  Sverige laver bedre færdigretter og har bedre udvalg i butikkerne, de har enda en Party City butik lige som man kender det fra USA (det har Danmark ikke) og Dr Pepper er lettere at finde i butikkerne i Sverige og flere fest butikker der sælger folieballoner og Sverige har lavet pænere skolemøbler end de danske skolemøbler. men hvad angår politik har jeg ikke nogen kommentar om Danmark Vs Sverige.
 25. Tigermanden

  Var barnebrud: Adskillelse er ikke til pigernes fordel

  Ja, ellers er de ikke Muslimer.
 26. Cementdebil

  Lykke partiet ?

  Jeg synes faktisk hans grund idé er virkelig godt tænkt og fuldstændig i grundlovens oprindelige ånd. Er der noget værre end politikere der ikke følger egen overbevisning?
 27. Cementdebil

  Var barnebrud: Adskillelse er ikke til pigernes fordel

  Jeg foretrækker nu at skelne mellem troende og os der ved at 'en tro' er noget nogen har fundet på - med andre ord noget forvrøvlet ævl.
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...