Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Forummet har jo nu indført censur, så indlæg om fortidens jødeforfølgelse mm bare slettes uden nærmere forklaring for at hjælpe og beskytte ekstremisternes ret til at nedgøre muslimer og opfordre til had mod dem. Jeg går ud fra, at det ikke ville være tilladt på samme måde at opfordre til had mod jøderne, fordi man jo nok stadig ser på jøderne som et helligt folk? Men muslimerne opfatter man jo åbenbart som et hedensk underfolk, der ikke har samme rettigheder som andre. Derfor finder forummets administratorer det jo åbenbart helt i orden at tillade hadekampagner imod, som ekstremisterne derfor ihærdigt er igang med og vel sagtens i håb om, at nogen så vil mobbe og angribe muslimske indvandrere, så de flygter til andre lande? Dette må jeg jo så tage til efterretning, selvom det gør det lidt meningsløst for mig at være her. Et sidste link fra den fortid, som vi jo altså ikke mere på omtale: https://folkedrab.dk/artikler/overblik-paa-flugt-fra-nazismen-uden-ret-til-asyl Men så må vi jo åbenbart bare glemme fortiden for at tage mest mulig hensyn til ekstremisterne. Jeg bliver derfor nok ikke i forummet ret meget længere. Men nu kender I så grunden!
 3. homofaber

  Ny farlig kurs?

  Det er i hvert fald ikke Stram Kurs, for de floppede til Folketingsvalg. De kunne være, de skulle skifte navn til Farlig Kurs. Eller Valuta Kurs. Katastrofe Kurs var måske mere oplagt og ligger lige til den strakte højrearm.
 4. En af mine første flirter var på samme måde. Hun spiste heller ikke foran andre og faktisk havde jeg kun set hende tage en bid af et stykke brød. Hvis man ikke bryder sig om svaret, skal man ikke stille spørgsmålet. Men hende jeg kendte havde helller ikke noget selvværd og gik kun i løse og sort tøj. Problemet med folk, der ikke har noget selvværd og søger bekræftelse hos en partner er, at de stiller et urimeligt krav til partneren. Ingen har så brede skuldre, at man kan bære at være ansvarlig for et andet menneske indre lykke. Du er derfor egoisme, når du søger bekræftelse fra din kæreste. De eneste, man kan være ansvarlige overfor er børn.
 5. i dag
 6. Erpe

  Hvad er forskellen ?

  Ja, benægt, benægt, benægt... Det er jo det eneste, som et ekstremistisk fjols som dig er i stand til!
 7. DenBruneMunk

  Fake news har mange ansigter

  Jeg hopper ud af tråden, da den er fuld at antagelser og forkerte konklusioner, og jeg gider ikke spilde mere tid på noget som foregår i Holland, og slet ikke når kildemateriale ikke er god nok til at man kan korrekt oversætte og forklare og give en konkret vurdering. Så jeg svarer ikke mere for mig selv i denne tråd
 8. DenBruneMunk

  Fake news har mange ansigter

  Nej, de 19 betjente er et antal betjente anklagede over de seneste uger, ikke 4 år. "Dozens of agents have been suspended by various units in the country in recent weeks due to integrity affairs and violation of official secrecy" - google oversat, jeg kan ikke dutch. Rapporten dækker nok over 4 år men det er kun den seneste event som nyhederne dækker, da de 19 betjente er anklagede indenfor få uger. Btw, Du ved godt, at du nu sammenholder de 19 betjente som over få uger er suspenderet, med en 2 år gammel rapport som du mener dækkede over 4 år, altså 6 år tilbage
 9. Jojojo

  Ny farlig kurs?

  Nu er du jog også specialisten her på DkaJUBII
 10. Jojojo

  Glenllvit whiskey 18 år på højkant

  KPMG holder styr på svarene og Statstidende publicerer den 21 November. Hvis du er den heldige vinder af flasken ønsker jeg dig godt fornøjelse For resten er Oktober en godt bedt, manden er snart for gammelt til at bruge de 35 million per uge resten af hans tid.
 11. ThomasSneum

  Glenllvit whiskey 18 år på højkant

  Haha.. Oktober herfra.
 12. ThomasSneum

  Fake news har mange ansigter

  Men de 40% dækker over 19 betjente over en periode på 4 år.
 13. ThomasSneum

  Fake news har mange ansigter

  Vi prøver lige igen. Selvom man er uenige, så taler man ordentligt til hinanden. Vi gider ikke se personangreb og beskyldninger. Hold jer til emnet eller tag en pause. Fortsætter det, lukkes tråden.
 14. dewey

  Fake news har mange ansigter

  Og den samlede styrke består af 63.000 personer.
 15. ThomasSneum

  Fake news har mange ansigter

  Oh gud..nu ved jeg hvordan en fjer bliver til 14 høns. about 40% of “professional integrity breaches” in the police concerned officers with an immigrant background, who make up 7% of police personnel. 40% af de registrerede hændelser, var udlændinge. Udlændinge i politiet, udgør i alt 7% af den samlede styrke. Hvor mange hændelser er der registreret? Tag 40% af dem, og du har antallet af udlændinge som er anklaget over de 4 år, som rapporten dækkede over. Verbetering: In een eerdere versie van dit artikel stond dat het ging om 30 zaken onder 4.500 agenten met een migratieachtergrond. Dat is incorrect. Het gaat om 19 zaken. Deze fout komt voort uit het feit dat het WOCD-rapport de integriteitsschendingen behandelt van alle rechtshandhavingsorganisaties en niet slechts de politie. Van de 256 signalen van integriteitsschending bij alle rechtshandhavingsorganisaties kan slechts een deel juridisch bewezen worden. Bij de politie gaat het hier om 47 zaken. In 40% van deze gevallen (19) zijn agenten met een migratie-achtergronden betrokken. --- Det er altså 47 sager (over 4 år) hvor 19 betjente var udlændinge. Skal vi ikke lige blive enige om dette?
 16. Hvis du svare korrekt på spørgsmålet om hvornår Trump runder 1 milliard kroner brugt til golf udflugter i hans 4 årige periode Muligheder er næste år August 1 September 2 Oktober 3 eller November 4. Det er dog ikke udelukket at han kan nå det næste år July, outsideren July Giver to gange gevinst. altså to flasker. nr. er 6 Gi din bud og vær med i gevindsten
 17. Tim Hansen

  Trosfriheden forringes i Europa

  Det er lige præcis det der er problemet og programmet "Guds bedste børn" blev brugt til at få en undskyldning for de sidste formuleringer... Der er flere der er i fare for at få fjernet deres børn og eller komme i fængsel, for ikke at have gjort noget som helst andet, end udøve sin tro. En familie har som sagt søgt asyl og mange flere vil komme. Men det kommer ikke som en overraskelse, det står i løfterne og det her er kun en spæd begyndelse.
 18. Jojojo

  Jeg kan ikke sige "R" på engelsk!

  Jeg kan bare anbefale den Engelske modsvar til "" Røde grøde med fløde "" Prøv "" Temperatur kontrolled refrigerator ""
 19. Patrioten

  Hvad er forskellen ?

  Hvad er forskellen: Æresrelaterede forbrydelser er vel nok en af de største forskelle. Her er et par eksempler fra dengang medierne ikke havde politisk korrekt mundkurv på ! “Det mest omdiskuterede tilfælde i landet handler om en 23-årig tyrkisk kvinde, som i foråret 2005 blev skudt flere gange i brystet og hovedet. Det udløste efterfølgende et ramaskrig og hidtil usete demonstrationer, da flere grupper indvandrerbørn i omkringliggende skoler sagde, at hun havde fortjent det, fordi hun levede som en tysker.” https://www.berlingske.dk/samfund/hvad-er-erfaringerne-fra-andre-lande Eksemplet er 14 år gammelt hvor der var langt færre muslimer i Tyskland, gad vide hvordan det står til idag hvor der er dobbelt så mange, men det får vi nok aldrig at vide ?
 20. DenBruneMunk

  Fake news har mange ansigter

  Den tog udgangspunkt i korrupte politifolk i politistyrken og derfor, jo, alle anklagede politifolk, hvoraf de 7% af hele styrken var altså immigranter under anklage, for at præcisere det. Det er ikke en "metode", det er en analyse, set ud fra den danske styrke af politifolk , da jeg ikke kender antallet i Holland. Og jeg er 100% at den er mindst dobbelt så stor, så dit oprindelige argument, selvom du mente det ikke var sådan, så er 4000+ immigranter som var korrupte , som er de 7% af politistyrken rigtig mange. Og i danske tal 1800+ alene, hvis man brugte dem, som eksempel, ikke fordi jeg mente at danske politifolk er korrupte, de er en repræsentant for befolkningstal og politi i Danmark. Metodisk fremgang er noget helt andet, vi taler rapporter og analyser lige nu.
 21. DenBruneMunk

  Fake news har mange ansigter

  Undskyld, du har helt ret, jeg blandede det sammen. Så det er da meget værre end først antaget. De 7% er antal immigranter i politi styrken: that about 40% of “professional integrity breaches” in the police concerned officers with an immigrant background, who make up 7% of police personnel. som i danske tal, var 1800+ , så 40% var immigranter, og det er i danske tal ikke bare 500 men 1800+ . Det var da ellers for det bedre i Thomas's argument men meget værre fordi Thomas påpegede min forseelse der Shit, det står hårdt til i Holland.
 22. Hejsa, jeg har et par spørgsmål ang. vægttab Sagen er at jeg gerne vil tabe mig, men da jeg lige har fået mig en skade i benet, er jeg afholdt fra træning det næste stykke tid. Jeg kunne selvfølgelig nøjes med at gå en smule, og holde mig til noget styrketræning. Det har dog bare aldrig været mig. Jeg tænkte derfor på, om man ikke bare kunne drosle meget ned på kalorierne og så tabe sig på den måde. Mit spørgsmål er derfor, hvor effektiv vil I mene at en 500 kcal om dagen vil være? Jeg har også et andet spørgsmål. Jeg har forsøgt at søge lidt, men uden held. Hvor mange kalorier forbrænder man cirka passivt om dagen? Jeg har læst at nogle mener 2000, men jeg synes det lyder vildt, at man vil kunne forbrænde 2000 kalorier ved at lave ingenting? Håber meget på svar
 23. gumle

  Sig det med Youtube

  Ferie
 24. ClausChristensenBredvig

  Konfiskeret bil

  Der er meget fordømmelse herinde.. Jeg har jo ikke gjordt noget forkert ingen er kørt over eller noget.. Tak for leasingtippet!! I mit job kan man ikke kører rundt i en 5000 kroners spand.. - Claus Bredvig
 25. gumle

  Jeg kan ikke sige "R" på engelsk!

  Jeg kan anbefale dig denne app https://learnenglish.britishcouncil.org/apps/learnenglish-sounds-right Det virker fjollet, at sige lydene men det virker
 26. gumle

  Trosfriheden forringes i Europa

  ja okey den bad jeg selv om. Jeg mente nu ikke, at de kristne var de vigtigste, men mere at nyhederne har generelt meget travlt med at skildre og belyse burka forbud osv. Hvilket jeg synes er ærgerligt og begrænsende, når der er så mange andre områder som også burde være i fokus.
 27. Patrioten

  Fake news har mange ansigter

  Hvorfor er DBM pludselig kommet i flertalsform ?
 1. Vis flere...