Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Jeg er opvokset i et hus fra 1920erne og min mormors hus er endnu ældre og det jeg bor i er fra 1800 talet og jeg HADER det... Jeg er træt af byen og de gamle huse som jeg syns er grimme. Jeg er ret ligeglad med historie og charme Jeg vil hellere have noget som er tæt om vinteren så det ikke trækker ind og er stort nok og virker og Lige Linjer. Jeg har i nogle år søgt lejlighed væk fra byen og har undgået alt som er bygget før 1950 nu er det lykkes mig at finde en lejlighed bygget i 1980erne som jeg snart skal flytte ind i som ikke er i byen og der hvor den ligger er der mest kun 70er og nyere huse og det passer mig bedre. Jeg kan ikke lide 1500-1800 huse syns de er grimme og kedelige og har for mange underlige former og det med at de er fredet og man ikke må forbedre dem kan jeg heller ikke lide... det eneste jeg føler nostalgi overfor er 00erne da jeg var teenager og ting fra dengang. men 1500-1800 er jeg ret ligeglad med... Jeg er ikke den mest antik eller vintage typeog når jeg går på loppemarked er det kun 00er ting jeg køber.
 3. Lucianone

  Er de hvide globale svagpissere når det drejes

  Penge og motivation har også noget at sige, det har du nok ret i. Men f.eks. de arabiske lande (læs: oliestater) har tit meget høje bonuspenge til spillerne, hvis de klarer sig godt. Men Irak vinder jo ikke VM i fodbold af den grund. Men for de mere fattige lande syd for Sahara kan det sikkert godt spille ind med penge og motivation. Derudover er det klart, at jo flere penge, der er til rådighed, jo bedre faciliteter kan du tilbyde atleterne. Det hjælper ikke at være en superløber, hvis der ingen løbebane er i ens område eller hvis de ikke stiller gode træningsbetingelser til rådighed.
 4. Ole Jensen

  Er de hvide globale svagpissere når det drejes

  Altså de hvide er jo de fede fordi lodsejerne pr. tradition sidder og feder den mens negerne ligeså traditionelt er veltrænede med svulmende muskler og styrke som okser fra bla. bomuldsplantager og sukkerørsplantager. Venlig hilsen Poul Jørgensen.
 5. Så ligger jeg ud med et forsigtigt tanke, kan det være penge og motivation som leder til succes, og her kan vi jo henlede til Hitlers tid, Arbejd magt Frei mentalitet.
 6. Vandpytten

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Pyha ja, det var et rigtigt dumt uheld - men heldigt at du slap med den lille bule i panden! Det er i sådanne situationer man kan være glad for at man huskede at bruge sikkerhedsselen!
 7. Lucianone

  Er de hvide globale svagpissere når det drejes

  Jo, fysisk er vi ikke så stærke som før i tiden, da mange af os vesterlændinge tilbringer en masse tid siddende i skole og på kontor. Til gengæld er vores samfund meget konkurrencepræget og det kan også være et plus indenfor sport. Man ser tit i f.eks. fodbold, at afrikanske hold ikke rigtigt vinder noget ved VM. De har nok talentet og de fysiske forudsætninger, men det er som om de mangler lidt af den stålfaste vinder- og konkurrencementalitet, som f.eks. europæiske og sydamerikanske hold har. Jeg husker, at da Cameroun kom frem og blev alles kæledægge under VM i 1982 og VM i 1986, var der mange der sagde, at efter år 2000 vile de europæiske og sydamerikanske fodboldhold blive udkonkurreret af de afrikanske, fordi afrikanerne var fysisk stærkere og når de så fik organisationen og sejrsviljen med oveni, ville de let vinde VM. Well, nu er der så gået 33 år siden VM i 1986. Afrikanske hold har stadig aldrig været i VM-finalen. Og jeg tror, det skyldes, at de mangler noget organisation og noget sejrsmentaltiet. Der går tit for meget dans og samba i den og så mangler de effektiviteten.
 8. På den ene side har vi måske bortødslede vores evner til at præstere, men vi har jog en vinder mentalitet som ikke skal glemmes når det drejes sig om store præstationer, tælles det ikke som et formidable plus.
 9. Lucianone

  Slippe af med en fremmed?

  Jeg synes, du allerede gør det rigtige. Er venlig, men siger bestemt, at du ikke kan og vil have ham boende. Det skal han selvfølgelig respektere, ellers må du skrue bissen på. Det er fint at være flink og venlig, men man skal ikke lade sig udnytte.
 10. i dag
 11. Jeg er enig ind at det ligger in generne, Men, er vi så blevet svagere igennem tiderne, og her tænker jeg på mad og udviklings evner. Det kan jo ikke være fattigdom som leder til evner, F.eks. er lande som Cuba, Jamaica ikke perse fattigt hvis man kigger i gener, med mindre der er en forklaring for hvor mange generationer gener er medvirkende til sportslige evner. Jeg skriver dette fordi Grækerne, selvom de opfandt de Maraton ikke er særligt dygtigt til sagen.
 12. Godt pointe, men har Jamaica ikke altid været varme, og yet, de har enorme overkroppe, Det er sammenarbejde imellem arme og kroppen som gør en effektivt i længden.
 13. Jeg mener klart, at det må ligge i generne. For det gælder jo tilsyneladende også for de sorte amerikanere, der er vokset op i USA og, hvor det kun var deres forfædre, der var fra Afrika.
 14. Lucianone

  Er de hvide globale svagpissere når det drejes

  Ja, det er måske et sammenspil mellem flere forskellige ting. Det er nok sandt, at i gennemsnit, er afrikanere mere muskuløse end hvide. Hvilket er en fordel i meget eksplosive discipliner som sprint. Der er jo også mange sorte mænd, der er gode i boksning, hvor der kræves en vis fysisk styrke. På den anden side ser vi jo også de der små kenyanske langdistanceløbere. De er jo ikke muskuløse, men tværtimod meget magre og spinkle. De har sådan set den ideelle bygning til at blive bjergryttere i cykelsport (Michael Rasmussen-kropsbygning). Så jeg tror, at det genetiske kan have noget at sige, ja. Men det er næppe hele forklaringen. Jeg tror også, som jeg skrev før, at adgangen til smarte cykler jo er ringe i Afrika og så er det logisk at der ikke rigtigt kommer topcyklister dernede fra. Så er det sandt, at der burde være nogle sorte, der er født og opvokset i Vesten, der skulle kunne være med. Men der tror jeg, at traditioner spiller en vis rolle. Der er bare ikke tradition blandt sorte for at dyrke cykelsport. Men ja, det genetiske kan da også være en medvirkende faktor.
 15. Torsten Bonfils

  Er de hvide globale svagpissere når det drejes

  Under istiden var europæere og asiater nødt til at udvikle kroppe der var bedre til at holde på varmen. Det har betydet at vi blandt andet har fået lidt kortere og kraftigere arme og ben sammenlignet med afrikanere. Det har kostet lidt på vores evne til at løbe. Det er små forskelle men nok til at have betydning på eliteplan.
 16. M.ht. linket så tror jeg at det er et spørgsmål om tid, at løbe og cykle er igennem brug af stort set de samme muskler ', men det kniber vel nok med asfalterede veje in Afrika, altså de samme lande hvor de satser massivt på at løbe fra os andre. Jeg tror at svaret måske ligger in vores gener M.ht. fysisk arbejde og mad, muligt kombinerede med et højere smertegrænse.
 17. Glentevej30

  Mobil udbyder

  Er der nogen som kender denne udbyder ? lebara.dk Har godt eller skidt at sige om det ?
 18. Et plausibelt svar, men så burde de hvide jog løbe fra de farvede på de sprint afstande fordi vi løber stærk til hverdag
 19. Ole Jensen

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Ja ja der sker lidt mellem år og dag. Vedr. pappet som jeg mistede for at have brækket rundt i en ordentlig bimmelim så ér der faktisk nyt. Jeg har modtaget en oversættelse af politiets rapport som de optog. Politiets rapport: “Kørte bil fra syn i Frederikssund af Asserbo mod værkstedet da en modkørende bil svingede lige over i min vognbane. Da han skulle ind på stationen (tror han han er HA Præsident). Ramte mig frontalt forfra. Der er nattog fra politiet i Frederiksværk og i deres hus i Frederiksværk. Indepatter hvis køleren var vasket.” Venlig hilsen Poul Jørgensen.
 20. david den store

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Ja og du har vrøvlet om 1448 i gennem 15 år , og hvad har de gjort for dig , arkiveret dine anmeldelser og fået et billigt grin .
 21. Vandpytten

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Undskyld, er det mig du mener? Jeg prøver bare at være venlig, som ny bruger til en anden ditto. Men tak for møgfaldet! Venlig hilsen Vandpytten
 22. Ole Jensen

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Tak til Syngelærken for at komme efter de der igen og igen ligger og jagter mig fra falske profiler på min private adresse på Krøngevej. Igennem 15 år har bla. Ammefar/Hr. Olsen/Stone/MariS mf. fremsat vederstyggeligheder og har også fremsat dødstrusler - senest her i sidste uge hvor de havde installeret en homoseksuel oppe under loftet ude i laden som via et snoretræk skulle gå af hvis jeg reparerede min motor som jeg har købt i sin tid af Harry Motor. De forskellige profiler har misbrugt mine private oplysninger fra at have hakket sig ind på min PC og de har misbrugt min krop! Venlig hilsen Ole Jensen.
 23. Vandpytten

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Nej, det er ikke let med alle de tosser! Jeg vil derfor byde dig velkommen her på siden, jeg ved at vi er mange som glæder os til at få noget seriøst update på din erstatningssag mod Tryg. Vi vil ligeledes høre om der er nyt i 'kørekort-sagen' - du ved, den med den fumlefingerede læge og betjenten med 'hukommelsestabet'. Ja, som du jo nok kan se, så er vi efterhånden nogle stykker som nærmest dirrer af spænding omkring de ovenstående spørgsmål - og flere til, f.eks.: 'Hvordan går det med Flanhard, den gamle bandit?' 'Er der noget nyt om Stihl-saven?' 'Har du hørt mere fra Hr. Brian Mikkelsen siden sidst?' Med venlig hilsen Vandpytten
 24. Der er en helt anden forklaring på https://videnskab.dk/sporg-videnskaben/hvorfor-er-der-ingen-sorte-cykelryttere-i-tour-de-france
 25. SyngeLærken

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Alle, Så retter vi lige ind, det er ikke tilladt at angribe andre personer på dette forum, også selvom personer bruger flere profiler, som er tilladt. Læs venligst Ordensreglerne, og så kan tale sammen i en ordentlig tone.
 26. Ham selv.

  Tak fordi I har inviteret mig.

  Jeg tror godt Torsten B. ved hvem jeg er, jeg slettede kun hans anmodning på Facebook Pga. alle de falske profiler som Steen jagter mig fra, og jeg er Pt lidt ked af det, altså at jeg blokerede for Torsten B, men jeg troede det var endnu en ny falsk profil fra Steen, Steen/Stone/Amnefar/ Osv. han har så mange falske profiler som han bruger til at give sig selv ret fra, jeg lå og skrev sammen med Michael/SOL/red, og vi prøvede virkeligt at blokere for profiler fra anonyme Mail: adresser, men det kunne SOL.DK ikke, nu håber jeg så bare at "dindebat.dk" kan og vil gøre det, de burde kunne sporer den tilladelse man får til at deltage på "dindebat.dk", ellers er lat tabt. Venlig Hilsen Poul Jørgensen
 27. Lucianone

  Er de hvide globale svagpissere når det drejes

  Nede i Afrika er der mange steder langt mellem landsbyerne. Nogle gange skal folk gå eller løbe 10 km. bare for at få mad eller vand. Dette gør, at folk dernede fra barns ben går og løber enormt meget mere end vi vesterlændinge gør. Jeg tror, det er forklaringen på, at de især gør sig bemærket i løbedisciplinerne. Til gengæld ser man stort set ingen sorte topcykelryttere, fordi dernede har de færreste jo råd til en racercykel....
 1. Vis flere...