Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. dna

  Stemmer du?

  Ja, jeg stemmer. Har planer om at brevstemme til begge valg på onsdag (eller måske allerede i morgen).
 3. I går
 4. Lucianone

  Jeg undres

  Jeg vil ikke sige, jeg savner Anklageren. Jeg har haft et par kontroverser med ham, men på den anden side, var han heller ikke en af de helt slemme. Han gik kun til en vis grænse, så derfor kunne jeg godt respektere ham, selvom jeg nogle gange fandt ham lidt irriterende, fordi han altid VILLE have ret og altid snakkede udenom, hvis man fangede ham. Det gode ved ham er, at han er en meget aktiv debattør og derfor sætter godt fut i det forum, han måtte befinde sig på. Det er næppe et tilfælde, at der nu er kommet gang i den anden debat igen - efter at han er vendt tilbage. Det skyldes vel også, at han har det med at tiltrække nogle stalkertyper, der elsker at tage pis på ham, fordi han tager debatten så højtideligt og er så stædig. Da han vendte tilbage, så kom stalkertyperne også tilbage. De der 3-4 stykker, der altid tager pis på ham ovre på den anden debat.
 5. Zorglup

  Stemmer du?

  Jep. Ellers kan jeg jo ikke brokke mig
 6. At have en verdensanskuelse og en livsfilosofi, der hævdes at være evig sand og udpeger anderledes tænkende som fjender er et karakteristika ved alle STAMMEKULTURER i verden. Vi har siden tidernes morgen levet i små stammer, skabt forskellige kulturer, bekriget hinanden, dannet sammenslutninger, skabt riger og verdensmagter. Nu er vi ved at skabe en verdens-kultur, - eller er vi? - Er det ikke på tide, at UN analyserer og anerkender, hvilke livsfilosofier og verdenssyn, der kan anerkendes i foreningen af nationer? Stamme-livsfilosofier, hvad enten de er gamle eller nye, og som altså eksplicit udpeger grupper af andre mennesker som fjender, burde være et overstået fænomen i menneskehedens vandring imod en civiliseret kultur. Kort sagt et FN der dropper berøringsangsten overfor islam og viser sig sin opgave voksen !
 7. Lucianone

  Paludans stalker sag

  Rygterne, jeg refererede til tidligere, om at Paludan har haft adskillige profiler på homosiden Boyfriend, var sande: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/paludan-udstillede-unge-maend-paa-nettet/7629270 Spørgsmålet er så bare, om han ER gay - eller om han brugte Boyfriend til at udstille unge homoseksuelle mænd, fordi han måske er homofob? Min fornemmelse er, at han nu nok er til mænd. Hvorfor skulle han ellers lave en hjemmeside, der hedder "smukmand" - samt oprette en profil på Boyfriend og sidde og chatte med unge mænd?! Jeg har intet problem med, hvis han er gay. Men det er relevant, fordi mange af hans tilhængere er homofober. Og det er relevant, fordi så forstår man hans motiv for at ironisere over "homoooooooooooooghettoerne". Derudover er det naturligvis problematisk, hvis han går rundt og stalker folk. Sådan en person ville jeg ikke personligt stemme på.
 8. 45.000?? Spørgsmålet er jo, om Grænsepolitiet gør nogen nytte overhovedet. For vi ved jo ikke, hvilken type personer det er, som de har afvist? Er det kriminelle, alkoholikere og stofmisbrugere, der kun ville være blevet en belastning for os, så er det selvfølgelig fint, at de blev afvist. Var de på vej gennem Danmark til f. eks. Sverige, så kan vi være ligeglade med, om de blev lukket ind eller ej, og det kan vi jo også, hvis de var på vej til Danmark, men kommer alligevel ved at passere grænsen et sted, hvor politiet ikke er, eller ved at komme med skib. Var de fornuftige mennesker, som vi kunne have fået nytte af, så skader det os ligefrem, hvis politiet fik dem til at give op og slå sig ned i et andet land i stedet for. Så spørgsmålet er jo, om vi ikke bare betaler dyrt for noget, der måske endog er mere til skade end gavn? Og om politiet ikke kunne have gjort bedre nytte et andet sted end ved bare at stå og glo ved nogle grænseovergange?
 9. Holdop1

  Råd i forbindelse med brud

  Min kæreste er lige gået fra mig og indtil videre har jeg intet hørt fra hende i over en uge. Vi har et barn sammen og jeg må hverken få at vide hvor hun eller vores fælles søn er. Hele min kærestes familie har blokeret mig og vil ikke snakke. Jeg savner naturligvis min søn, og jeg har skrevet et par gange for at høre om jeg ikke kan se ham, men enten får jeg ikke svar og ellers bliver jeg bedt om at give min kæreste "ro" og at det er på "ubestemt tid", at jeg ikke må se ham.. Jeg kan sagtens give hende al den ro hun vil have, men vil se min søn, som betyder alt for mig. Skal jeg bare ignorere hende? Hun ignorerer jo mig, men jeg vil heller ikke lade der gå en uge eller to mellem kontakten, så hun senere kan sige, at jeg er ligeglad med min søn.
 10. Hvad er det for en forfølgelse i Danmark du hentyder til ?
 11. ThomasSneum

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Når rapporten omtaler 80% så tæller man næppe kun mord og kirke afbrænding med, men al forfølgelse. Derfor er mit indput relevant. Jeg sammenholder på ingen måde kristen forfølgelse i Mellemøsten, med islamisk forfølgelse herhjemme. Vi taler også om fattigdom i DK og ulighed, selvom det er værre andre steder i verdenen. Al forfølgelse er naturligvis relevant. Specielt når/hvis man ønsker handling...så fej for egen dør først.
 12. Jojojo

  SKAL man elske sine søskende?

  Faktisk et rigtigt godt emne du tager fat ind. Jeg er over 70 og har 10 i flokken, og jeg ser dem aldrig. eller rettere sagt, ikke ret tid. Geografiske forskelle betyder vel nok meget, men det er det med at vokse fra hinanden som er ifølge mig mest vigtigt, F.eks. hvad skal man snakke om når man ikke har mødt hinanden for over 25 år. Jeg har det ligesom du skriver, vi mødes vel nok når kisten skal begraves, personet siger mig ikke ret meget, og det har vel ret meget at gøre med hvordan du er vokset op med din søskende. Som jeg antyder her er jeg ikke mig bekendt vokset up sammen med dem, og jeg regner med at det gælder de samme for dig.
 13. De anser sig selv og bliver også af de andre betragtet som et 'bogens folk'. Altså en del af de 3. Jødedom, kristendom og islamisme. https://www.google.dk/search?source=hp&ei=P_XiXKaKNI3CwQKR_6uYDA&q=bogens+folk&oq=bogens+folk&gs_l=psy-ab.12..0j0i22i30l4.1984.7296..9030...1.0..0.138.985.10j2......0....1..gws-wiz.....0..35i39j0i131j0i10j0i22i10i30.HzBqaVunn50
 14. Tak for svaret, jeg er ikke helt med på hvad deres bible har at sige, og jeg synes de er generelt venlige mennesker, dog er jeg meget imod deres pædofili strategi. Fint at de er kristne ifølge logikken, hvad så med Islam, er de også kristent ?
 15. DenBruneMunk

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Her afvises de ved døren, nej tak! Mener emnet har været drøftet flere gange, og kort sagt, så behandler de mennesket dårligere end kristne, og så er de nogle meget isolerede personer når de ikke slår døre ned. Så nej, de er ikke kristne og de mener da heller ikke selv at være en del af den kristne religion. Så hvorfor skulle de forfølges udover at være vantro.
 16. De er sørme kristne lige som de andre afarter af kristendom Men lige det med ,at de forkynder gør dem jo godt 'trælse' for mange. Jeg byder dem altid på en kop kaffe og en snak, når de banker på min dør. Deres bibel er for øvrigt meget nemmere at navigere i
 17. Nej, bare at mange ikke ser JV som kristner. Men in F.eks. Rusland er JV forfulgt og forbudt.
 18. DenBruneMunk

  Kristne er den mest forfulgte religiøse gruppe.

  Ja, Indianere er stadig truet i USA, og især de steder vores grupperne af indianere stadig holder til. Om folk direkte slår dem ihjel, kan jeg ikke bekræfte. Sammenlign os med klima forandringer, hvad gør Danmark som det land vi er, når store lande bryder med sharia lovgivning, ingen ytringsfrihed og andet? Vi skal nok passe på med at råbe alt for højt men i flok kan vi nok gøre lidt mere. Igen, fokuser på Danmark først, så tager vi andre landes problemer bagefter. (Undskyld det lyder næsten Trump agtigt)
 19. Jeg synes allerede små 45.000 er mange penge, og så koster grænsepolitiet stadig mindre
 20. Det formoder jeg. Du tænker på at de forkynder ?
 21. Tallene er ikke umiddelbart sammenlignelige. For selvom det ganske givet er korrekt, at en flygtning, der kommer til Danmark uden at kunne tale sproget og, som ikke kan sendes på job, men bare skal have undervisning og bo på et asylcenter i et år, kostede 221.900 kr. i 2015, så slutter historien jo ikke der. Flygtninge udgør ca. 3,5% af indvandringen til Danmark, og de er klart dyrere, end de især EU-borgere og amerikanere, som firmaerne headhunter og lokker til Danmark. Men hvis integrationen af en flygtning lykkes, så vil vedkommende jo hurtigt lære sproget og blive sendt ud i forskellige jobs. Senere vil flygtningen så i de fleste tilfælde få et fuldtidsjob. Så udgiften til flygtningens ophold det første år kommer igen i form af f. eks. 1-5 mio kroner, som vedkommende senere betaler i skat. En lille procentdel af flygtningene lykkes det ikke at integrere tilfredsstillende, og dem tjener vi nok ikke meget på. Men det gør vi jo heller ikke på de etniske danskere, der forsumper i alkohol- eller stofmisbrug. Eller på de etniske danskere, der ender som vanekriminelle. Alligevel er vores økonomi jo fremragende, fordi de fleste ender som gode ærlige skatteydere i jobs. Det mest tåbelige er den racistiske hetz mod farvede indvandrere og idéen om, at de om 10-50 år skal sendes tilbage til det land, som de flygtede fra, hvis nogen vurderer, at faren for dem der er blevet mindre. For efter 5-10 år er de normalt alle blevet velintegrerede og gode skatteydere. Vi mister derfor milliarder, hvis vi bare oplærer dem og integrerer dem for at smide dem ud af landet igen. Den anden grund til, at den racistiske hetz koster os dyrt, er, at danske børn mopper indvandrerbørn i skolerne, fordi de har hørt deres forældre og forældrenes venner snakke om, at indvandrerne skader Danmark. Denne form for ny-racisme, der jo er blusset mere og mere op i de seneste år har bl. a. bevirket, at højtuddannede sorte amerikanske indvandrere, der er blevet headhuntet hertil, har besluttet at flytte væk fra Danmark, fordi de ikke kan acceptere, at deres børn bliver moppet i skolen pga deres hudfarve af danske børn, der jo ikke kan se, at de sorte børn ikke er kommet hertil som flygtninge fra et eller andet afrikansk land. Så på den måde mister vi også meget af den højtuddannede og højtlønnede arbejdskraft, som det er allerdyrest for os at miste.
 22. Det er sku noget af en forsimpling du her kommer med ! Selvfølgelig skal vi ikke dæmpe ytringer, men nu taler vi altså om muslimske lande hvor ytringsfrihed, religionsfrihed og alle andre demokratiske rettigheder er ikke eksisterende ! Du siger de må tage kampen selv ! Mener du dermed at verdenssamfundet ikke skal blande sig i folkemord og fordrivelser ? Hvad har indianere med sagen at gøre ? Bliver de også slået ihjel ? Problemet her er mord på anderledes troende i lande hvor radikal islamisme vejer tungere end rettigheder !
 23. DenBruneMunk

  Fødselstidspunkt

  Sagde den 12 årige
 24. stig6499

  SKAL man elske sine søskende?

  skal man elske sine søskende , det kommer an på vilke forhold man har til dem , jeg har en søster som har bevæget sig længere og længere væk fra mig , hvad jeg har gjort forkert er et mysterium , jeg er ikke gal på hende , men jeg er da efterhånden bedøvende ligeglad , jeg har det bedst med at man siger tingende som de er , det kan hun heller ikke finde ud af , så er det når familien mødes , så er jeg bedøvende lige glad med om hun møder op eller ikke møder op
 25. sebastian_som_er_pæn

  Fødselstidspunkt

  er det ikke en jordemoderattest
 26. sebastian_som_er_pæn

  Kan du hjælpe mig?

  desværre, men jeg går kun i 6 klasse så jeg ved ikke noget om emnet
 1. Vis flere...