Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. i dag
 2. I går
 3. Det er ret simpelt. Bestillingsrapporten fra Dec var noget markværk og de konklussioner men forsøgte at opstille, blev alle sablet ned. Fakta er at der ER fremgang i skoleforløbet for 1. til 3. generation. Ingen nægter at ikke-vestlige typisk er ressoursesvage og de ligger noget under gennemsnittet af danskere. Det er nu helt forventligt og helt på linje med andre ressoursesvage grupper. Men der er klar fremgang for mange i gruppen - men vi kan gøre meget mere for de ressoursesvage. Vi har lavet flere tiltag som over tid vil vise sig positive i de kommende år.
 4. Jojojo

  Viser gerne nye billeder

  Como soen, lige før det bliver kold Ha en god weekend
 5. Leonidas

  Det Usigelige

  https://www.berlingske.dk/samfund/regnemaskinen-internettet-eller-generne-dalende-intelligens-hos-unge "Regnemaskinen, internettet eller generne: Dalende intelligens hos unge danskere er omgærdet af mystik Tal fra Forsvaret viser, at gennemsnitscoren på unge danskeres intelligensprøver er faldet de seneste 20 år. Tendensen gør sig gældende på tværs af Nordeuropa, og forskere er dybt uenige om årsagen. Vores intelligens toppede i 1998. Eller rettere: Generationen af unge danske mænd, der var til session i 1998, opnåede historisk set den højeste gennemsnitscore på Forsvarets intelligensprøve, som er obligatorisk for alle værnepligtige. I 1998 kom resultatet ikke som en overraskelse. Det passede derimod udmærket ind i en perlerække af resultater, som tilsyneladende viste, at hver nye generation af unge danskere havde hovedet lidt bedre skruet på end den forrige. Siden Forsvaret indførte testen i 1957, var gennemsnitscoren nemlig steget hvert eneste år. Læs hele Berlingske digitalt" - Betal venligst!
 6. Anklageren

  Trump erklærer USA i undtagelsestilstand

  Foreslår du pligt til at holde af politikere, fordi de er blevet valgt?
 7. Anklageren

  Grænsekontrollen virker faktisk!?

  Ifølge Altinget forventes politifolk og politikadetters indsats ved grænsen at udgøre samlet 211 årsværk i 2018 mod 215 årsværk for Hjemmeværnsfolk og soldater. https://www.jv.dk/regionalt/Forsvaret-bruger-flere-penge-paa-graensekontrol-end-politiet/artikel/2678108 Det vil jo så sige, at politiet har brugt 211+525 årsværk = 736 årsværk Et årsværk er en politibetjents arbejde i et år. Dertil kommer at Hjemmeværnet og Militæret har brugt 215 årsværk i 2018 så vi mindst oppe på, at der er brugt mindst 951 årsværk på at fange de 342 såkaldte menneskesmuglere plus det andet. Der er jo ikke tal for Hjemmeværnets og Militærets indsats før 2018. Jeg skriver såkaldte menneskesmuglere - fordi udlændingelovens bestemmelser om menneskesmugling forbyder al bistand til en udlændings ulovlige ophold i Danmark - hvis der skulle være nogen, som forestiller sig store kriminelle organisationer. I Den Korte Avis står der, at der er tale om udenlandske menneskesmuglere, men det er simpelthen ikke sandt. Det fremgår af justitsministerens svar, som du kan se her: https://www.ft.dk/samling/20181/almdel/reu/spm/302/svar/1555242/2013823.pdf Nu mangler vi tal for, hvor mange hjemmerøvere og voldtægtsforbrydere der er gået fri ude i politikredsene (som har manglet de mange betjente) - og hvor mange der er blevet taget, som bare er rejst over grænsen en anden dag.
 8. Jojojo

  Trump erklærer USA i undtagelsestilstand

  Hvad synes du så om Kurt Thorsen
 9. Anklageren

  Grænsekontrollen virker faktisk!?

  Politiet har brugt omkring 755.000 timer – svarende til 525 årsværk – i forbindelse med grænsekontrollen i 2016 og 2017. Det oplyser justitsminister Søren Pape Poulsen i et andet svar til Folketingets Retsudvalg. https://www.sonderborgnyt.dk/politiet-bruger-masser-af-timer-paa-graensekontrol/ Nu mangler jeg bare tal for politiets indsats ved grænsen i 2018. Jeg vender tilbage, når jeg finder dem, men det virker ikke, som der er kommet meget ud af grænsekontrollen, fordi der er brugt flere års politiarbejde på hver, der er blevet taget.
 10. Jojojo

  Viser gerne nye billeder

  Setting sun over Myanmar eller Burma
 11. Jojojo

  EU’s dobbeltmoral

  My background.
 12. Patrioten

  Grænsekontrollen virker faktisk!?

  Selvfølgelig skal vi have permanent grænsekontrol og har aldrig været i tvivl om virkningen ! Endnu et eksempel på en EU foranstaltet hjerneblødning !
 13. fresh_air

  Trump erklærer USA i undtagelsestilstand

  Puha. Generelt er jeg meget imod hele den trump hetch der har kørt fra dag et. Det er meget usmageligt, han er jo valgt demokratisk, og i den forbindelse blev han valgt ind med det løfte om den mur. Så det er på ingen måder forkert at kæmpe sagen for muren, men dem der er imod, er alt for meget imod og anerkender ikke demokratiet. Og jaja der er så meget, men det omhandler ikke kun denne ene episode. Umiddelbart er der alt for meget fokus mod trump og endnu intet bevist. I mange´s øjne er han bare en dygtig forretningsmand, og kan måske afhjælpe landet med mange af dets problemer, som andre ikke ser. Han har muligvis også andre extreme ideologier, men det sure med det søde. Det minder lidt om når DF bliver stemt ind som stort parti. Aldrig har jeg set så mange røde blive mere røde og hadske over for DF og dets vælgere. Yderst usmageligt, da vi taler om demokrati og det bør man respektere om man er enig eller ej. Det samme er ikke gældene når enhedslisten stormer frem.
 14. Patrioten

  EU’s dobbeltmoral

  Modvind giver styrke, men hvad positivt er der ved EU i forbindelse med familierelationer i flere lande kontra ingen EU og ingen Euro økonomi ?
 15. Jojojo

  Trump erklærer USA i undtagelsestilstand

  Eller s´å var det bare falske nyheder
 16. dna

  Trump erklærer USA i undtagelsestilstand

  Jeg sætter altid pris på folk som dokumenterer argumenter/påstande (selv om det ikke var helt så enkelt at få det). Nu ved vi at Trump spillede en runde golf for et par uger siden.
 17. synes d ikke du skulle prøve forfra med alle de fejl du har lavet
 18. Anklageren

  Trump erklærer USA i undtagelsestilstand

  Tump har selv gjort det svært, da han erklærede nødretstilstanden, og sagde: - På den måde lykkedes det for mig. Men jeg ville gerne gøre det endnu hurtigere. Jeg kunne opføre muren over en længere periode - jeg behøvede ikke at gøre det her (erklære nødretstilstand, red.) - men jeg ville hellere gøre det hurtigere, forklarede Donald Trump. Det lyder jo ikke som en katastrofe, og det kan dommerne nok se. Han er altså ikke for kvik
 19. Jojojo

  Trump erklærer USA i undtagelsestilstand

  Rumblings fra undergrunden, sakset fra Huff post. https://www.huffpost.com/entry/jerrold-nadler-senate-house-disapprove-emergency-chris-cuomo_n_5c67a734e4b05c889d1f791f House Judiciary Chair Rep. Jerrold Nadler (D-N.Y.) told CNN’s Chris Cuomo on Friday that he believes Republicans will join Democrats to vote against “tyranny” by passing a resolution against President Donald Trump’s national emergency declaration. “The majority vote in both houses?” asked a surprised Cuomo. “You think there are enough Republicans to go against this president — something they’ve never done before?” “I think so. I can’t be certain of that, but I think so,” Nadler responded. “You’ve heard some of their statements. They’re terrified of this, and rightly so.” This “opens up tyranny or dictatorship,” Nadler added. “It’s a tremendous shift of power from Congress to the president, and they can’t like this.” He said Trump’s declaration will also be challenged in court, and the strongest argument against it appears to be the president’s own words Friday that he “didn’t need to it.” That’s the “body blow” to Trump’s claim that what’s happening at the southern border is an emergency, Nadler noted. The congressman called Trump’s declaration “one of the largest challenges to the constitutional order in American history. If he gets away with this, presidents become much more powerful. This destroys the separation of powers to a large extent.”
 20. Fremskridtet er designet til at transportere folk langt Der var engang, hvor det tog sin tid, og det satte nogen naturlige grænser. Verden udvikler sig hastigt, og det er ikke kun samfærdselsmidlerne der ændres. Vi følger bedre med i, hvad der sker i verden.
 21. Grænsekontrollen virker faktisk!? https://denkorteavis.dk/2019/graensekontrol-virker-over-to-hundrede-udenlandske-mennesmuglere-faengslet-efter-at-de-blev-taget-i-graensekontrollen/ "Grænsekontrol virker: Over to hundrede udenlandske menneskesmuglere fængslet, efter at de blev taget i grænsekontrollen. Selvom den danske grænsekontrol hverken er døgnbemandet eller konstant, er resultaterne til at tage og føle på. Allerede her i løbet af årets første seks uger er ikke færre end syv menneskesmuglere blev pågrebet og sigtet, medens 188 personer er blevet afvist ved grænsen og nægtet indrejse i Danmark." DF mener, at grænsekontrollen også skal gælde for dem som rejser ud af landet! Adskillige tyvekoster bliver ført ud af Danmark af udlændinge, uden nogen form for kontrol! Der burde være en permanent kontrol begge veje, men er det ikke bedre at indføre et totalt asylstop! De udlændinge der kommer til Danmark skal kunne forsørge sig selv! Udlændinge som bliver dømt for kriminelle handlinger, har misbrugt vores lands love for egen vindings skyld - skal udvises konsekvent efter første dom! De tre sidste er Nye Borgerliges krav til at støtte en ny blå regering efter folketingsvalget, som nærmer sig med hastige skridt! Din mening?
 22. Jojojo

  EU’s dobbeltmoral

  Må modvind være med dig jeg kan godt lide EU, men bruger dem jo også rigtigt meget hvor jeg har fam i 4 forskellige lande, alle mine børnebørn har aldrig oplevet andet end €
 23. http://www.uriasposten.net/archives/98714
 24. stig6499

  "Skæve forhold"?

  Jeg mener at såkalte skæve forhold er OK jeg følger med i den Gambianske farm , råbånd , 24syv kl 03.05 til 04.00 jeg indstiller min Beocord 5500 til at optage det om natten og så høre jeg det om dagen , det handler om en 62 årige kvinde der får sig en 37 årige mand
 25. Ja men det er nok klart størstedelen der har det sådan, og få der intet problem har med det. Det er klart et spørgsmål om selvsikkerhed.
 26. Anklageren

  Polakker i Danmark

  Jeg har kigget på trådstarten igen, og det er rigtigt nok, at den ikke kun handler om de polske jøder.
 27. Er det ikke sørgeligt at vi er noget der hen at vi ikke tør sige det til hinanden , det mener jeg at det er
 1. Vis flere...