Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. i dag
 3. Namasté

  Ti amo Nessuno

  Du GODE gud, en historie! '30 år'? Så længe er der vist ikke andre som har været om at afgøre en sag. Jeg synes nu ikke jeg kan erindre noget med 'en lang række mordforsøg' fra dagspressen, men det er måske noget som er foregået for flere år tilbage? Måske endda mere end 30 år siden?
 4. Jojojo

  Viser gerne nye billeder

  Epic,
 5. david den store

  Ti amo Nessuno

  Der er også skrevet om den tabte sag herinde for flere år siden , hvor Pølle også fik nederlag , der var ikke mange der troede på alt hans løgn ævl og kævl.
 6. Martin Kruss

  Et samfund på knæfald

  Når et samfund som vores ændrer sine regler fordi minoriteter kræver disse ændringer, så er det en voldtægt af egne borgere. Denne gang gælder det så retten til at dele sine børns liv. I ghettoområdet Tingbjerg i København er der indført kønsopdelt svømning. Dét er et modbydeligt godt eksempel på, hvordan danske værdier trampes ned af mellemøstlig demagogi, og middelalder tankegang. Der burde på ingen måde indføres kønsopdelt svømning, eller nogen som helst andre aktiviteter af kønsopdelt karakter. Det er ikke sådan vi gør tingene hér i landet! At give valgmuligheder, dét er i sig selv problematisk, men ligefrem at lade mellemøstlig adfærd blive en regel, dét er så betændt at jeg kun har een opfordring: BRYD DEN REGEL!!! Det har konsekvenser for danske fædre, når kommuner smider sig på maven med blottet r.., foran de indesneede muslimske mørkemænd. Her i dette tilfælde betyder det, at fædre til Danske DANSKE piger, udelukkes fra at følge med i sine egne børns fritidinteresse! Danske fædre udelukkes fra at få del i deres égne børns fornøjelser! Der bliver ikke nogen video-oplevelser så faren som gammel, kan sidde og drømme sig tilbage til de ubetalelige gyldne oplevelser -Ja der bliver ikke engang mulighed for at have minder om disse øjblikke, for Kommunen udelukker de Danske fædre fra at kunne opleve disse øjeblikke! Kommunen, ja... Og hvem er så manden bag beslutningen? Det er .. Alternativets kulturborgmester! Denne nar har følgende kommentar: " Af hensyn til “etniske minoriteter er der indført kønsopdelt svømning, og derfor må danske fædre ikke se sine døtrer til svømmetræning " " Af hensyn til “etniske minoriteter " Hvad i HHH er der ved at ske med dette land??? Alle Danske familier burde møde op med fædre brødre onkler, bedstefar og hele mulletjavsen! Tag den konfrontation og få så sat en stopper for ALT vanvid der finder sted " Af hensyn til “etniske minoriteter " !!!
 7. Martin Kruss

  Skal vi gi en lille hånd

  Og så vil jeg anmode om et konkret eksempel på JBO's fortræffeligheder
 8. Martin Kruss

  Nutidshistorie Og fik så ret igen -Desværre

  Nej, det er det ikke Det er realiteter, og hvis 'man' vælger at lukke øjnene, så vil karma før eller siden minde 'én' om dét!
 9. Torsten Bonfils

  Viser gerne nye billeder

  Flotte farver
 10. Martin Kruss

  Nye tider -Nye betegnelser

  Der blev jo kompenseret. De fattigste fik mere, mens dem med stor selvpension, fik mindre. Dét er imo helt ok. Når man selv har en plads på fedtkanten, så bør man også være villig til at bidrage. Desværre er der istedet fede individer, der stemmer labilArrogance. Dén slags er dybt usolidarisk. Jeg kan godt gentage mig selv: DF burde indse, at de ikke er et blåt parti, hvis de ser på hvem deres vælgere er. Desuden vill en social-ansvarlig profil, differentiere DF fra NB, hvor jeg (igen) vil gentage mig selv.. 24/5-2016 Kritisk Forum: Danmark har -ABSOLUT- ikke brug for yderligere et borgerligt parti der slår sig op på stram indvandringspolitik, på bekostning af det allerede eksisterende borgerlige indvandringskritiske parti. (som kom først:,) Hvad har Danmark så brug for? Danmark har brug for et indvandrings-kritisk parti, der IKKE vil give skattelettelser til de svinerige. IKKE pisser på de fattigste, og IKKE er ligeglad med ødelæggelse af vores fælles miljø, for at tækkes en særlig elite at storbønder. Et 'nyt Borgerligt' "...Alternativ?!?!!" Alternativ til HVAD?! Vi har efterhånden så mange udgaver af 'borgerlige' blå idioter i det her lands folketing, som allesammen hævder at de er både samvittighedsfulde og fører en anstændig politik. I virkeligheden ønsker de allesammen at hælde levet smør i kæften på den fedeste fedekalv, og lover skattelettelser at topskatten, med den begrundelse at dét "vil sætte gang i erhvervslivet" VI siger bullocks PisOg Papir vås! HVIS man virkelig vil give skattelettelser, så skal det være i BUNDSKATTEN ! Og så kan man faktisk lige så godt gøre noget helt andet: Sæt BUNDFRADRAGET OP!! Det vil være retfærdigt, og så kommer der nye penge i kredsløb fra alle samfundslag, ikke kun de svinerige, som så forøvrigt også primært bruger deres nye penge i udlandet på verdenshavs krydstogter, eller til indkøb af topgear inspirerede benzinslugere. Hvis vi vil have gang i økonomien i ALLE lag så er det BUNDFRADRAGET der skal OP, og DÉT er vist ikke lige frem en udmelding som vi kommer til at høre fra 'DeNyeBorgerlige' :///
 11. Jojojo

  Viser gerne nye billeder

  For min eneste fan her på Jubii Nyt billede, nr 2 af serie på 5 pt til salg in Munich og jeg tror ikke at det er fornuftigt at nævne prisen. Billedet er lavet på glas af firma Ilum, og måler br. 90 x 60, titel er Dawn, signaturet er gjort usynligt
 12. Altså nogen kan jo ikke bukke sig hurtigt og dybt nok efter sæben, når der bliver truet med den slags..
 13. Noget af det der er jo ulovligt og andet er ikke... Men hey hvis jeg synes ikke troende skal brænde i helvede, så må jeg vil finde mig i hvad andre synes.. Men ja det er da helt i orden... Jeg har jo argumenterne i orden fremfor blot at opdele andre i hhv. Dem der må (lad os kalde dem ariere) og dem der ikke må (lad os kalde dem jøder).
 14. Forsvarsadvokat

  Pernille Vermund revser blå blok!

  Jeg tvivler meget stærkt på at S og R bliver enige om Radikales politik i udlændinge spørgsmålene, og hvad så hvis det glipper for rød stue? Så er der vel kun Venstre at lave en regering med, og så er der da lidt styr på udlændinge politikken! Alternativet er jo at Mette Frederiksen lægger sig fladt ned under Morten Østergaard, og så får vi en indvandrings regering de næste fire år, som det bliver svært at rette op på igen!
 15. Og det samme gør paludan... Jeg noterer mig bare igen igen, at f.eks. Du ikke giver afkald på en eneste lovlig ting du gør for ikke at provokere andre. Har stadigt ikke hørt en eneste der siger paludan bør holde op tilbyde selv at opgive f.eks. Internettet eller at gå uden for døren.
 16. Jojojo

  Viser gerne nye billeder

  for dig min ven gør jeg gerne en tjeneste. Indenfor en time kommer der et ny en.
 17. Jojojo

  Ti amo Nessuno

  Jeg kan desværre ikke afsløre mine meget troværdige kilder, at sagen snart kan tage en helt nyt drejning, Nemlig at TSFL også kendt som ""Tryg sagen fra Lolland"" er i søgelyset fra flere store international annarkendte filmselskaber. Mine kilder skriver også at problemet pt, er at kvindemenneske slemme Anna, som menes at stå centralt i sagen, men som ikke kan lokaliseres pga.. debatsforas problem med anonymitet. Hvis en af jer kender til slemme Anna,s virkelige navn og adresse så udloves der en stort dusør, hvor tipster loves en del af indtægter af den planlagte film og tilhørende rettigheder. Undertegnede tager imod alle oplysninger som er relevante in den her sag, og lover en lovlig fortroligheds aftale når alt er på plads og derfor for sent. Venligt Jojojo, også kendt som Jojo
 18. Torsten Bonfils

  Viser gerne nye billeder

  Kommer der ikke nogle flere billeder? Jeg elsker at se billeder.
 19. Torsten Bonfils

  Ti amo Nessuno

  Lucianone beskriver det meget godt. Indlægget er en parodi på en landsbytosse fra Lolland der hedder Poul Jørgensen (også kendt som Pølle, Løgnhalsen, Pinocchio, Münchhausen fra Lolland m.fl.) som i mange år har skrevet på forskellige debatfora om alle de uretfærdigheder han bliver udsat for. En tabt erstatningssag mod Tryg, en lang række af mordforsøg på både ham og hans kæledyr samt en læge der havde sprit på fingrene da politiet hev ham ind til blodprøve er nogle af de historier han underholder os med.
 20. Det er da godt du må ytre dig på offentlige steder, bare ikke her. Men jeg har også lov at ytre mig som jeg gør, og behøver slet ikke blive personlig, det har jeg ikke behov for. Så jeg gør præcis som jeg lyster, og det gør du også, begrænset af dette forums rettigheder.
 21. DenBruneMunk

  Ti amo Nessuno

  Personen lægger sådanne mærkelig indlæg ind her, med jævne mellemrum, jeg vælger at springe det over når man genkender det.
 22. Lucianone

  Ti amo Nessuno

  Det er såmænd bare et ganske normalt Pølle-indlæg (Pølle er mandens øgenavn). Det er som regel underholdende læsning. En sjov blanding af fiktion og virkelighed. Sådan lidt sæbeopera-agtigt. Men for at forstå det, skal man nok have været bruger på et andet site eller to. Hvor manden er lidt af en legende. Det er ret indforstået, hvad der bliver skrevet. Torsten Bonfils har ligesom mig fulgt en del med i sagaen gennem årene, så vi forstår nok det meste. Men for udenforstående kan det virke som en gang nonsense, ingen tvivl om det. Men for nye læsere skal jeg prøve at opridse sagen, som jeg forstår den: sagen handler om en efterhånden moden mand fra Lolland, der i 1985 (tror jeg nok) kom alvorligt til skade og blev delvist invalideret. Spørg mig ikke om omstændighederne, for jeg husker dem ikke. Men det var muligvis en bilulykke eller arbejdsulykke eller noget i den stil?! - Manden søgte så erstatning hos TRYG. Så vidt jeg ved på grænsen af at være forsinket (tror der gik flere år, før han søgte erstatning, men er ikke bombesikker). I hvert fald fik manden aldrig den erstatning, som han mente at have krav på, vist nok fordi sagen blev anset som forældet. Og siden har han gjort oprør imod TRYG, som han mener er et UTRYGT forsikringsselskab. Om manden har ret eller uret, har jeg aldrig kunnet blive klog på. Men fakta i er i hvert fald, at manden er meget bitter på TRYG og derfor selv 30 år efter bliver ved med at skrive det ene indlæg efter det andet, hvor han tordner imod UTRYGGE TRYG. Der har så på to andre fora været en del personer, der er gået imod MANDEN og så vidt, som jeg forstår, mener manden, at der er tale om en sammensværgelse imod ham. Muligvis begået af selvsamme TRYG, der angiveligt har agenter, som de bruger til at forfølge manden og gøre livet surt for ham. Det er derfor, han i starten af indlægget taler om en Albert og en Ammefar, som han mener er sat i spil for at hetze ham. Manden beskylder TRYG og dets angivelige agenter for at have istandsat mordforsøg på hans dyr og for at have hetzet og forfulgt ham i årevis. Det er så op til beskueren/læseren at vurdere, hvad der er fup og fakta i det, manden skriver. Er der tale om paranoia og det pure opspind - eller er manden virkeligt offer for en kæmpestor sammensværgelse begået af UTRYGGE TRYG?! Ovenstående er min opfattelse af sagen. Torsten Bonfils og Terrence er givetvist mere inde i sagen end jeg er. Så de må rette mig, hvis jeg har misforstået noget.
 23. Namasté

  Ti amo Nessuno

  Undskyld, måske er det bare mig - men sikke da et underligt indlæg! Der er da hverken hoved eller hale i noget som helst. Nå men - bare det ikke gør ondt, så går det jo nok.
 24. Balletsko

  Bløde Balletsko.

  Jeg er Transvestit & Fetichist, med en kæmpe interesse for om ikke alt, men så næsten alt der har med Ballet at gøre. Jeg kunne godt tænke mig at snakke med andre der har om ikke den fuldstændig samme interesse. Men hvert fald en interesse for Balletsko & Ballerinasko.
 25. Bortset fra ordet “muslimer” er resten af dit indlæg jo en opremsning af den muslimske opførsel og den tror jeg alle danskere er utilfredse med !
 26. MP66

  Nye tider -Nye betegnelser

  DF i 2015 gik ikke kun til valg på indvandringsområdet... DF er gået med til blandt andet en mindre vækst i den offentlige økonomi, end det stod fast på før valget, nedskæringer på kontanthjælp og beskæring af boligydelsen til ældre, der udgør partiets kernevælgere. Den lavere boligydelse ramte ca. 175.000 ældre.
 27. Ja, det er ulovligt, ligesom opfordring til racistisk had mod muslimer, jøder eller homoseksuelle jo også er det. Men det er jo netop dette, som I er så utilfredse med.
 1. Vis flere...