Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. For mig handler det mest om at kunne finde let rundt på siden, gode filter muligheder og så høj Trustscore. Selvfølgelig skal designet også være fint og passe til sortimentet. Jeg synes denne webshop som primært sælger kjoler i vintage og retro stil gør det rigtig godt: https://mondokaos.dk/
 3. I går
 4. Zorglup

  Er jeg den eneste som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje

  Nej sgu da. Jeg skrev google.
 5. Bare mig.

  Hekle som hobby

  Min mor hæklede næsten alt mellem himmel og jord, da hun var i live. Hun kunne både se TV og hækle samtidig, uden der gik ged i mønsteret og farverne på håndarbejdet. Især gjorde hun meget i grydelapper, lapper til tøj og små duge til at lægge under vaser og alverdens pynteting. Det er uden tvivl et godt tidsfordriv hvis man kan forliges med det. Lad os gerne se hvad der kommer ud af bestræbelserne.
 6. Entrelac

  Er i et manipulerende forhold, måske?!

  Say what. I den slags tilfælde kommer jeg altid i tanker om 2 forskellige sange. Den ene hedder "These boots are made for walkin' "(and one of tese days they are gonna walk all over You). Den anden hedder "Hit the road Jack". Kan du så se at komme væk. Og se dig ikke tilbage. Og husk, kun en tåbe går tilbage til en fuser. Du er ikke en hund, du skal dælme da ikke sidde som et ikke-tænkende væsen ved siden af ham i sofaen bare fordi det passer ham. Hvordan pokker der det kommet så vidt, har han været sådan hele tiden? Hvordan var du før du fandt ham? Rank ryggen (helt bogstaveligt) og find din selvtillid frem fra gemmerne. Igen, Say what . Du er et voksent menneske, godt og vel endda, du skal fa..... da ikke spørge nogen om lov til, at besøge din forældre, eller til noget som helst andet. I et normalt forhold ville du blot have fortalt din kæreste, at du har en aftale med din mor (eller hvem som helst ellers) i morgen aften. Og her går jeg ikke ud fra, at i har en historie med, at du har været ham utro, eller noget der ligner, så han har grund til at være mistroisk (og i så fald ville det være mere reelt at gøre det forbi). Med det du har skrevet i dine sidste 2 indlæg har jeg kun én ting at sige, og det er: Kan du så se, at komme ud af det forhold, og så find dig selv inden du kaster dig ud i et nyt forhold. Det er faktisk ikke så tosset at bo alene.
 7. Entrelac

  Hekle som hobby

  Man kunne jo også bare bruge dem som lyseduge.
 8. dna

  Stoppe freelance-journalistik

  Det er også min tanke. Små, uafhængige kritikere vil i en eller anden grad blive gjort tavse. Jeg ved ikke om det er en mulighed indenfor loven, men hvis det er kunne man forestille sig at loven bliver brugt til at stoppe dem som har deres egen blog eller Youtube.
 9. dna

  Stoppe freelance-journalistik

  Hvad er der fantasy i det? Det er en lov som allerede er vedtaget.
 10. Entrelac

  Er jeg den eneste som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje

  Jeg tilhører ikke de nye generationer, men med mange ting foretrækker jeg, at "tingene er som de plejer", er nok noget af et vanedyr. Min forrige mobiltelefon var en Nokia 1C, og den holdt i ca. 5 år. Jeg svor længe, at jeg ikke skulle have en smartphone, men efterhånden kunne jeg jo godt se, at der nok alligevel var visse fordele ved sådan én. F.eks. fristede det, at kunne tage nogle ordentlige billeder, i stedet for, at skulle finde digitalkameraet frem, og derefter kablet og så overføre billeder til pc for at lægge en annonce på dba. Jeg hader, at skulle sætte mig ind i noget nyt, men må også erkende, at man ikke kan stoppe udviklingen. I juli stod det klart, at jeg og min voksne datter skulle ud og rejse, og jeg lovede mig selv, at jeg skulle have en smartphone før vi skulle afsted, både for at kunne tage nogle billeder og for at kunne gå på nettet mens vi var afsted. Min datter har en Oneplus 6, jeg købte en 7'er. På rejsen så jeg hvordan min datter brugte den som gps når vi havde forvildet os langt væk fra hotellet og var i tvivl opm hvilken retning vi skulle i, dét var s'gi da smart.
 11. DenBruneMunk

  Er jeg den eneste som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje

  Så du overlader alt din økonomi og sociale aftaler til at foregå på andres tablet eller mobil? Det var jo en snak om mobil telefoner og apps. Så lad os høre om det.
 12. Zorglup

  Er jeg den eneste som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje

  Jeg roder dagligt med smartphones og tablets. Men derfor vil jeg nu alligevel ikke selv have en. Og i realiteten er jeg vel nærmest altid sammen med en, der har en, så er der et pludseligt opstået behov for google, kan det også lade sig gøre. Og de stolte ejere er som regel også mere end villige, til at vise hvad deres tlf kan, så jeg føler mig rimeligt opdateret.
 13. DenBruneMunk

  Er jeg den eneste som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje

  Problem med "Nej tak" generationen er de falder bagud i vores pensionerede eller forældede bruger, som skal have mere hjælp eller bliver hjælpeløse fordi de fravælger at lære ny teknologi , som mobil telefoner, og det, som er at man skal undvære stationære pc'r. Så i 2019, er det sjovt og måske sandt og fornuftigt, det bliver dog en skræmmende virkelighed og lighed med nutidens pensionister som dårligt kan bruge E-boks, som ikke har smart telefon eller kan bruge Nem-id korrekt eller vil have breve i fysisk form, de nye generationer som takker nej tak, ender som nutidens pensionister. Det ville jeg ikke ønske for mig selv, også selvom det måske lyder grovt, så er det ikke vejen frem at nægte at bruge og lære ny teknologi at kende, og blive et misfoster som bliver dem som skal have ekstra hjælp som ældre, fordi de ikke gad.
 14. DenBruneMunk

  Fri TV valg Yousee

  Så er der nok en løsning på vej for dig og mange andre. https://www.berlingske.dk/virksomheder/kaempe-tv-slagsmaal-kan-udloese-historisk-seerstorm
 15. C-girl

  Er i et manipulerende forhold, måske?!

  Opdatering... Nu gik han tidligt i seng. Jeg spurgte om jeg måtte tag hen til min mor (og far) i morgen, aften. Og dagen efter skal jeg osse mødes med hende på et sykursus. Han kan ikke forstå hvorfor jeg er så afhængig af hende. Og så er det at jeg ikke rigtig ved om det er mig eller ham der er urimelig...
 16. ThomasSneum

  Johnson er parat til en ny udsættelse af Brexit!?

  Holy f***... They did it. Spændende...
 17. FørNu

  Er jeg den eneste som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje

  Hvis det er et lithium ion batteri må du helst ikke aflade det helt. Jeg forstår bare ik helt, hvorfor "eksperter" anbefaler at man klatlader dem... Og jeg skal købe ny smartphone den dag mit batteri dør... Men min smartphone er oz alt for stor... For 10-20 år siden stod verden mere stille. I dag kan man ik engang være stolt over det man køber, hvis man venter til det er faldet i pris... lol
 18. ElskerFolieBalloner

  Er jeg den eneste som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje

  Jeg har udskiftet batteri nogle gange. man kan stadig købe batterier på ebay. har et mere nyt batteri når det der sidder i ikke kan mere.
 19. FørNu

  Er jeg den eneste som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje

  Ja, der er texting nemmere på en smartphone, hvor forslag til ord dukker frem på skærmen. Men, jeg skriver hurtigere på et tastatur... Kan en mobil virkeligt holde i så mange år..? Tænker især på batteriet... Har stadigt en nokia 3310, hvor jeg noterer mine vasketider.
 20. ElskerFolieBalloner

  Er jeg den eneste som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje

  Nej, fordi T9 texting er ikke let... skal tit klikke flere gange på samme klap for at finde det rigtige ord. Jeg ejer slet ikke en smartphone. har ikke internet på min 12 år gammel mobil. tjekker kun mine emails når jeg er hjemme og har tændt min PC
 21. FørNu

  Er jeg den eneste som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje

  Hold da k… det her ku jeg næsten ha skrevet… Har selv smartphone og skal ALDRIG ha en iphone. For jeg behøver næppe støtte salget af iphones, når andre bruger 6-8 TUSIND på noget der vistnok blir forældet indenfor 4-5 mndr… lol Jeg bruger hellere PC end min smartphone, så man kan se det hele på storskærm… For mit syn rækker kun til at køre dyt. Jeg er dog glad for at sms´en er opfundet – og emailen. Men, du godeste hvor er mange unge blevet afhængige af det l*** Skriver du selv mange sms´er? Hvis du finder en tidsmaskine en dag, må du gerne skrive til mig… Oz selvom du ikke gør…
 22. Zorglup

  Er jeg den eneste som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje

  Jeg bruger også en alm. mobiltlf. med knapper. Jeg har intet ønske om, at skulle ha en smartphone. Jeg har pc og bærbar, som jeg bruger traditionelt. Alle andre i familien har smartphones og tablets og jeg hjælper dem da også gerne, men har stadigt intet ønske om en selv.
 23. Jojojo

  Stoppe freelance-journalistik

  Jeg synes den sLags nyheder hører til i kategorier fri fantasy
 24. er jeg den eneste i Danmark som ikke bruger apps og ikke ønsker at eje en smartphone? Jeg bruger stadig min 2007 Nokia 6300 og Jeg har det fint med en rigtig PC og bruger stadig kun ethernet kable internet... gider ikke smartphones... Jeg er træt af at høre om apps og mobilepay og andet pjat man ikke kan bruge på en PC... Jeg er 28 år og jeg gider ikke at følge nu tidens trends med smartphones. når jeg skal på nettet er det der hjemme på min rigtige PC med 4:3 LCD skærm og rigtig tastatur. lige siden jeg først hørte om iphones i 2010 har jeg nægtet at købe en... hvis der var en tidsmaskine ville jeg gerne rejse tilbage til 00erne og blive der før alt handlede om dumme apps og smartphones... Jeg bruger kun software og programmer på min PC ikke nogen apps.
 25. Lucianone

  Goddag allesammen - jeg er ny her

  Velkommen til. Det er da skam fint, at vi nu har en kontorist herinde, nu hvor socialrådigver Gudrun fra Hørsholm er sporløst forsvundet fra debattos. Lad os se, om vi får lige så mange skæve historier fra dit kontor som vi fik fra Gudrun´s ditto....
 26. Lucianone

  Stoppe freelance-journalistik

  Det er vigtigt at vi har freelancejournalister, der ikke i så høj grad er bundet af nogen redaktionel linje og derfor kan skrive mere frit og give en historie en anden vinkel. Når den slags forsøges begrænset, handler det nok dybest set om, at nogen ikke bryder sig om, at for mange journalister har frie hænder. Men at man ønsker så stor en magt som muligt til diverse (topstyrede) redaktioner på mainstreammedierne.
 27. dna

  Stoppe freelance-journalistik

  For at sige min ærlige mening så har jeg fungeret som djævlens advokat. Jeg synes det er et helt grotesk forslag at begrænse freelance-journalistik på den måde. Efter min mening nærmer det sig faktisk censur af journalister. Grunden til at jeg skriver om netop dette er at det ikke bare er et forslag, men at det rent faktisk er blevet vedtaget "under radaren" i Californien. Man kan sige at de selvsamme journalister som burde være systemets vagthunde har fejlet ved ikke at bringe loven på dagsordenen INDEN den blev vedtaget.
 1. Vis flere...