Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Gammel Dansk

  Hvem er ekstreme ?

  Nåhr, nogle har vel bare mere fokus på den islamiske trussel. Den er jeg ikke sikker på, om du helt anerkender? Selv om folk, der arbejder med sådan noget gør. Efter det såkaldte højreorienterede terrorangreb (af nogen sammenlignet med A. Breviks 2011) i Christchurch i New Zealand, udtalte forsker i international sikkerhed, professor Jo Jakobsen fra Norge, at trods et generelt voksende trusselbillede fra højreekstreme grupper i Vesten, er det stadig jihadister, der udgør den største terrortrussel i Europa. https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/hoejreekstrem-terror-vokser-men-truslen-fra-islamisk-terror-er-stadig-stoerst Jo Jakobsen tilføjer, at USA er anderledes; der har islamisk terror været mere sjælden efter 9. sept. 2001. Måske kan al den meget tale om højreekstremister også skyldes, at efterretningstjenester samarbejder og får meget information fra USA? I Europa er det altså den islamiske terrortrussel, der anses for klart størst, om så Arend hopper og danser. Og det vil det nok blive ved med i mange år.
 3. ThomasSneum

  "Mute white people" ?

  Det er ikke Instagram der laver de her mærker. Det var et mærke som slap igennem. Mærket er nu fjernet.
 4. Erpe

  Hvem er ekstreme ?

  AFD repræsenterer desværre ikke kun et par procent af vælgerne. NB er derimod heldigvis stadig et lillebitte parti, der højst ville kunne samarbejde med DF i Folketinget. Men de to partier har jo intet flertal, og DF foretrækker derfor at samarbejde med midterpartierne og nyde sine taburetter i EU-parlamentet.
 5. Ethanol-Erik

  "Mute white people" ?

  Næh, nu bliver den ømdøbt til O'paya' - det fancy navn på den kacaobønne der bruges i deres chokoladeovertræk. SÅ meget for moralen... - så SKIDE være med at de 'åh, så fiiine' kacaobønner høstes af børn, der kun lige har smidt mælketænderne...
 6. Zorglup

  "Mute white people" ?

  Idioti. Som det meste fra den kant.
 7. Zorglup

  Hvem er ekstreme ?

  Mikrobølgeovne, motorsave, spiritus osv.
 8. Gammel Dansk

  "Mute white people" ?

  Nu har jeg også set det. Man skal bare aktivere en knap, så får man dette digitale klistermærke, hvor der står, at hvide skal holde mund. Ja, en mærkværdig verden, siger du. Jeg vil sige en surrealistisk! Pip i papkassen, som vi sagde i min drengetid. Hvis man tænker på det amerikanske præsidentvalg om cirka 3½ måned, er det vel et spørgsmål, om ikke den hysteriske kampagne mod hvide anført af BLM, kan hjælpe Donald Trump? PS Og nu kan vi snart heller ikke få en go' gammeldaws Eskimo-is mere.
 9. Zorglup

  Hvem er ekstreme ?

  Det var sgu et underligt svar på, at religion burde forsynes med en advarsel. Så du syntes, det er ok at RP brænder koranen ? Her ville jeg jo bare klistre en advarsel på koranen, i stil med den på billedet af biblen. Men sådan er vi jo forskellige.
 10. Har du brug for gratis asfaltarbejde? https://ekstrabladet.dk/112/politi-advarer-mod-mystiske-doersaelgere/8203248 "Politi advarer mod mystiske dørsælgere! Det er et brud på markedsføringsloven, når sælgere helt uopfordret banker på en borgers dør for at tilbyde arbejde til billige eller sågar ingen penge. I Lejre og de nærliggende byer har borgere oplevet, at udenlandske mænd henvender sig til dem i håb om at få lov til at udføre asfaltarbejde." De kriminelle bruger alle tricks for at snyde dig og narre penge fra dig! Det behøver ikke engang at være muslimer men også andre nationaliteter, som mener at du har brug for "asfaltarbejde"! Tænk sig, der er faktisk nogle som hopper i med begge ben og bliver snydt så vandet driver!? Din mening?
 11. stig6499

  Har jeg mon spøgelser?

  jeg vil anbefale at du får noget hjælp , jeg mener ikke at du skal gå til en eksorcist men en der har forstand på folk som har spøgelser
 12. modpol

  Hvem er ekstreme ?

  Ja cigaretter er heller ikke farlige hvis man ikke ryger dem
 13. i dag
 14. Arend

  Nu 8,1 % til NB!

  I den virkelige verden er tilslutningen til partier med indvandring som det vigtigste faldet fra 21% ved valget i 2015 til 10-11%. Det er en udvikling man ser i det meste af Europa, hvor de grønne partier vinder frem.
 15. Zorglup

  Hvem er ekstreme ?

  Det samme kan siges om mange ting. Derfor sætter man alligevel en advarsel på, for at advare om forkert brug. Eller misbrug.
 16. modpol

  Hvem er ekstreme ?

  Man kan altid finde en lille procent det som vil <udfyld selv>... Der er sikker også et par procenter som ville indføre teokrati hvis de fik lov.
 17. stig6499

  Har jeg mon spøgelser?

  du skriver at du ikke er skizofren , men du har et spøgelse en da et venligt spøgelse og du har lært dit spøgelse at "kende" ?
 18. biine79

  Pris på en kolonihave?

  Der er selvfølgelig muligheden for at en anden bank siger nej også, men overvej hvorfor de siger nej,også se om du kan få det forhold ændret, så de siger ja istedet for. Men en med underskiver/kautionist kan gøre meget. Vær obs på at langt de fleste kolonihaveforeninger har strenge regler for hvordan haven og især hækken skal holdes, og der er kæmpe forskel på om man må overnatte derude og i så fald hvor længe af gangen
 19. Erpe

  Hvem er ekstreme ?

  Ja, AFD står stærkt i det tidligere DDR, selvom ingen andre partier vil samarbejde med dem. NB ligger derimod kun til omkring 4% af stemmerne, men de er ikke mere populære blandt Folketingets øvrige partier. AFD vil have Tyskland ud af EU og isoleret internationalt. NB vil have Danmark ud af EU og isoleret internationalt. Så forskellen er lille.
 20. modpol

  Nu 8,1 % til NB!

  At NB tager vælgerne fra DF og Paludan, så den samlede tilslutning er stort set uændret.
 21. Arend

  Hvem er ekstreme ?

  Der er åbenbart ingen højreorienterede som vil anerkende, at der er en trussel fra højreekstreme. Jeg tænker især på Efterretningsmæssig Risikovurdering 2019 En aktuel vurdering af forhold i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed af FE. Side 37: Ud over truslen fra militante islamister er trusselsbilledet på terrorområdet i Vesten de senere år blevet præget af et øget antal angreb fra højreekstremister. Side 38: Trods interne forskelligheder deler de militante højreekstremister typisk fjendebilleder og til en vis grad ideologisk overbevisning. De er i stigende grad internationalt forbundne og danner især virtuelle netværk på tværs af landegrænser. Imidlertid opererer de ofte alene. Terrortruslen fra militante højreekstremister vil også fremover være et emne, der vil optage vestlige sikkerheds- og efterretningstjenester https://fe-ddis.dk/Produkter/Risikovurderinger/Documents/Efterretningsmæssig Risikovurdering 2019.pdf
 22. Vrøvl fra ende til anden, for det første så tilhøre hele magten ikke kun vælgerne fordi de ikke vælger dommerne, for det andet så har valg ikke noget med magtdeling at gøre. Så din påstand viser hvad din viden og forståelse er om emnet, nemlig mangelfuld.
 23. Læs min kommentar i kontekst og se at det ikke er det jeg siger. Jeg siger at magtdeling ikke har noget med parlamentarisme at gøre og at det amerikanske system har samme magtdeling men uden at være parlamentarisk. Derfor har magtdeling ikke noget med parlamentarisme at gøre. Læs dog hvad jeg skriver mand, hvor mange gange skal jeg sige det samme!!!
 24. Jeg har fuldstændig styr på det, jeg har ikke sagt at de har parlamentarisme i USA, det er kun dig som påstår at jeg siger det. Jeg har på intet tidspunkt haft en konflikt med forståelsen af parlamentarisme, præsidenten valg, to-parti-system eller tokammer. Det er kun dig som påstår det, du kan ikke finde noget sted hvor jeg siger noget forkert hvad det angår.
 25. dewey

  Hvem er ekstreme ?

  NÅ gør de det - jamen så blev jeg det klogere, til din orientering har AfD 89 mandater i Deutsche Bundestag und 254 i Landtagsregeringer.
 26. The Last Rocky

  "Mute white people" ?

  Jeg har lige læst, at Instagram, som er ejet og kontrolleret af Facebook, har stillet et "digitalt klistermærke" til rådighed. Der står "MUTE WHITE PEOPLE" på det! Gør hvide mennesker tavse - ja, jeg indrømmer, at jeg kiggede lidt. Må jeg spørge jer meddebattører: Hvem er det, der puster til racehad her? Jeg synes tiltaget er 100 pct. racistisk, da det har fokus entydigt på hudfarve og signalerer, at hvide skal gøres tavse. Men der er jo nogen, der fortæller, at man ikke kan være racist og diskriminerende over for hvide. Vist af "historiske grunde". Synes, det er en mærkværdig verden at leve i.
 27. Jeg kunne med samme ret påstå, at magten i Danmark slet ikke er delt, men tilhører de danske vælgere. Så dit vrøvl om, at folketinget bestemmer over regeringen er irrelevant.
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...